Chipslåda



Chipslåda:

3-4 portioner

200 g chips
500 g fläskfile/Fläskytterfilé
1 burk svamp
3 dl grädde
3 dl mjölk
Mjöl
3 tomater
Riven ost

Gör så här:
1. Bryn filen i tunna skivor. Salta och peppra.
2. Lägg sedan filen i botten på en ugnsfast form.
3. Bryn svampen och lägg den över filen.
4. Häll påsen med chips över.
5. Vispa en redning bestående av mjölk, grädde och mjöl.
6. Häll redningen över filen och svampen.
7. Skiva tomater och lägg över.
8. Strö över riven ost.
9. Sätt in formen i ugnen 200-250 grader i 15-20 min


Kommentarer
Hanna

Toppen gumman!! =) Vad använder du för chips förresten?? Grill typ? Puss

2009-07-15 @ 08:14:01
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0