Denna helgen

Hej!
Jaha.. så vart det söndag - igen!! Denna veckan är också över... Ändå har vi ju fått en extra timme idag! Men fy så mörkt det blev =( Redan kl 17 är det mörkt ute... Men idag har det varit så mulet här att vi har fått ha lamporna tända heela dagen. Nu är det verkligen höst. Denna helgen har varit rätt bra tycker jag allt... I fredags var jag hemma hos mamma, pappa & John... Jag hade med mig kladdkakan som var mkt god faktiskt... Sen hade pappa varit och köpt färska räkor och havskräftor som vi mumsade i oss. Sen körde jag hem till min älskling och tittade på Idol. Blev lite ledsen när Niklas fick åka faktiskt... Tycker att han är mycket bättre än vissa andra! Menmen. Nu håller jag nog på Erik tror jag... Tove är ju också väldigt duktig... Reza är nog den jag tycker minst om faktiskt... Hon är duktig på att sjunga, men känns inte direkt som en artist. Eddie tycker jag verkar jätte go, men han sjunger så himla falskt ibland! Aja.
Igår (lördag) åkte jag och Peter till min Mormor en sväng. Mamma och pappa var också där. Hon mådde lite bättre då faktiskt! Hon pratade en hel del.. Var ju rätt förvirrat allt hon sa visserligen.. Men bättre det än bara tystnad. När vi skulle gå sträckte hon ut armarna mot mig och sa  Hejdå lilla guld-pian ... Det betydde så mycket.
Sen igårkväll kom Chrille hit. Han hade med sig en film Paranormal Activity. Den var jättebra! Vääldigt läskig! Men jag kunde sova gott inatt ändå. Vaknade bara av mardröm en gång! Ni måste verkligen se den! Den kommer på bio den 13/11 tror jag det var. Här är Trailern:






Idag har vi inte gjort så mkt alls... Peters mamma var här en liten runda... Vi fikade lite och så... Har varit en riktigt grå och trist dag idag tycker jag =( Har bara velat vara inne.
Nu blir det snart lite kvällsmat tror jag.
Hörs kanske imorgon igen!
Kramar


Kommentarer
Hanna

Hej gumman! Ja helgerna rinner iväg fort. Lite synd tyvärr. Jag trodde du o Peter hade varit och sett den filmen på bio, men missuppfattade dig nog. Får se om man vågar se den någon gång :) Puss & kram min vän

2009-10-26 @ 09:00:52
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0