Onsdag

Hej på er!
Hoppas ni har en trevlig onsdag♥ Jag ska snart börja jobba... Börjar kl 15 och jobbar till 20. :) Skönt att jobba kväll ibland... så man kan få lite sovmorgon :) Göttgött! Min älskling är ledig idag... så vi har haft förmiddagen tillsammans... Var ute och gick en promenad med Selma... Men det var inte direkt skönt ute... brrr.... Känns som höst tycker jag... Menmen... De blir väl vår å sommar i år me :)
Igår jobbade jag dagen... Slutade kl 14... Sen på kvällen kom Svärmor & Maria ner en sväng och fikade lite och pratade massor.. Himlans trevligt och skönt! Är så glad över att både Peter och jag har sån himla fin familj/släkt som bryr sig och ställer upp! Inte alla som har det ju... :/

Har ju inte bloggat om helgen kom jag på nu! Hade en mycket bra helg! I lördags fyllde lilla Ebbisen (Peters brorsdotter) 8 år! Herregud så stora barnen börjar bli... Jag kommer ju ihåg när Ebba var precis nyfödd och tom när Johanna hade henne i magen. Tyvärr tog jag inte så mkt kort på kalaset och Ebba fastnade inte på ett enda!
Här är iaf ett kort från ett annat tillfälle!


Ebba i mitten, kusin Ellen till vä och storasyster Tuva till hö.

I söndags åkte jag, Peter & Selma till Karlsnäs, som ligger ca 1 mil från Kallinge mot Eringsboda. Varje söndag har de en rolig tipspromenad man kan gå, så det gjorde vi. Vann tyvärr inget denna gången... Men fick iaf 7 rätt av 13.. Helt okej.. Brukar bara fy typ 3 rätt... Skitsvåra frågor :P
Efter tipsrundan åkte vi till Anna m fam i Hasselstad... Fikade lite och hoppade studsmatta! Himla kul! :P


Karlsnäs



<3


<3

 






De var allt för nu =)
Ha det bra!
Kramar


Kommentarer
Abdullahrita

Brilliant site. Cheers.

2011-02-28 @ 19:07:18
URL: http://abdullahrita.blog13.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0