Kusin-mys











Alices första (fot-)bad i sjö :P




Hej!
Idag kom Peters syster Elina med familj (minus Ludde) på besök! Har haft det jättemysigt! Vi har fikat, promenerat ner till sjön, ätit middag, fikat igen och busat en massa!
Hihi, barn är så härliga så det är inte klokt. Ibland blir allt bara så himla bra! Och ibland blir allt inte alls bra :P Haha! När vi skulle promenera ner till sjön ville varken Alice eller Gabriel åka vagn. Utan Alice fick vi bära och Gabriel gick/sprang vid sidan om =) Och sen nere vid sjön busar ju Gabriel lite... och råkar skvätta sand/vatten på Alice... och hon blev ju skitarg! Haha! Jisses vilket liv det blev! Sen till råga på allt börjar det regna... Först lite dugg och sen kom ju värsta åskskuren... Och Alice skrek. Och Gabriel skrek. Och ingen av de ville återigen sitta i sin vagn :P Men Alice fick minsann stå ut med att åka vagn... Peter-stackarn sprang hem med henne! Haha! Åh va härligt det är med barn! Men sen efter lite mat i magen och lite sömn för Alices del var de återigen riktiga små solsken♥ Gabriel och jag var ute och rensade lite ogräs i en rabatt... Oj va kul han tyckte det var att gräva! Han blev rätt så smutsig bara! Ojoj! :P
Tack för besöket!

Kramar!


Kommentarer
Hanna

Vilken trevlig dag ni verkar haft! Mysigt att ha så nära till sjön! Är det inte varm där så det går att bada där? Puss

2011-07-05 @ 21:07:35
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0