Besök av våra vänner

Hej på er!
Idag har vi haft en rolig dag som bestått av massor bus! Hanna och hennes söta, fina barn har varit här...Himla skoj! Blev lite spontant, sånt gillar jag =)=)
Vi hann som vanligt med lite allt möjligt... Va ute och åkte en sväng allihopa i Hannas bil, handlade i affären, utelek, innelek, fika, mat, kaffe osv =) Alice & Alexander är sååå goa mot varandra så det är inte klokt.. De tycker verkligen om varandra! Håller handen, hittar på bus ihop, skrattanfall och såklart lite kiv om leksakerna me :P Men de känns bara bra... Alice brukar ju inte våga säga varken bu eller bä, men tror att hon känner sig trygg med Alexander så hon vågar minsann vara lite fräck!
Tack snälla ni för besöket♥
 
Utebus!
 
Ännu mer bus!
 
 
Söta lilla Ellie var såklart med! 3 månader idag!! Kan inte fatta att Alice ska fylla tre ÅR detta året... Usch så fort det har gått!!!!
 
 
Kramar på er
 
 
 


Kommentarer
Hanna- Mamma till Alexander och Ellie

Tack för en skojig dag! Snart får vi ses igen :) Usch ja vad tiden går! <3 Tänk att våra busar har känt varann hela sina liv... ;) Puss

2013-05-08 @ 19:28:48
URL: http://imm0rtelle.blogg.se
Linda

Sötnosarna! Tänk att hon blir så stor! man hinner ju inte med alls :P

2013-05-12 @ 09:44:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0