Peters 30-års fest!

Hejsan!
Oh vilken rolig kväll vi hade igår! Blev riktigt lyckad =) Enda lite negativa var att jag hade hemskans huvudvärk :/
Vi höll till hemma hos Elina och Johan, mestadels på deras fina veranda :) Vi åt snittar, drack välkomstbål/drink, lekte lekar, frågesport om Peter, presentutdelning, åt pizza, spelade singstar, åt tårta osv osv =)
 
Snittar och lite lekar =) "Gissa filmmusik-intro"  Alla gästerna fick även sms med varsitt uppdrag innan festens början... Någon fick tex; skåla minst fem gånger under kvällen, nån fick att varje gång nån skålade skulle denna hålla ett tal, nån skulle prata om den gamla goda tiden,nån om sitt jobb osv =) Var jätteskoj och de allra flesta var jätteduktiga!!! =)=)
 
Frågesport! Vem kände Peter bäst? Syster Anna! 8 rätt av 10 möjliga fick hon =)
 
 
Presenter till Peter! Och en låt (sommartider) med en ny text till Peters ära! Cykelhjälm, fotoalbum,snapsglas och pengar till en cykel fick Peter av sina syskon, mamma, mormor med familjer.
 
 
Maria gillade "stripp-glasen" ;) Av mig fick Peter en helikopter sightseeing i Götet =)=) För två personer =)
 
 
Johan tog fram gitarren och så blev det lite allsång =)
 
Tack alla inblandade för en underbart rolig kväll, och speciellt stort tack till min älskling för att du ordnat så fint, bra och roligt!
 
 
Kramar


Kommentarer
Hanna- Mamma till Alexander och Ellie

Vilken toppenkväll ni hade! Stort grattis igen till Peter! Så kul att vi så firad =)=) Så mkt fina presenter han fick! Puss

2013-05-19 @ 22:53:23
URL: http://imm0rtelle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0