Alices första biobesök

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg. Vi har hunnit med lite allt möjligt tycker jag allt. Idag var vi på bio och såg Bamsefilmen. Har tänkt gå såå länge men jobb och sjukdomar har kommit emellan hela tiden. Men äntligen så! Alice tyckte att det var himla mysigt! Hon var riktigt inne i filmen och skrattade högt några ggr och kom md kommentarer <3 Mysungen! Hon fick välja en godispåse också och så tog vi lite popcorn och läsk... Detta bidrog nog till trivselfaktorn en del ;) Lilla godisgrisen! :P
När vi varit på bion åkte vi raka vägen hem till mamma å pappa, där väntade en riktigt smarrig middag! Torskrygg med potatis, grönsaker, sallad, sås och räkor. Gudomligt gott!
 
 
Smarrig söndagsmiddag
Familjemys!
Så roligt när alla är samlade!
 
Äntligen dags för Bamse på bio!!
 
Munnen full med godis! Lilla godisråttan!
 
Kram på er
 
 


Kommentarer
Hanna- Mamma till Alexander & Ellie

Skoj med första biobesöket! :D Och skönt att det gick så bra. Alexander hade nog inte suttit still hela filmen tror jag inte. Får gå i Torsås nån gång för där har de paus emellan. Kan va mer passande för vår pöjk ;)
Vad god maten ser ut! Puss

2014-03-09 @ 03:43:37
URL: http://imm0rtelle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0