Bullbak & Uppträdande

Hej på er!
Idag har jag varit riktigt huslig minsann! Jag har bakat vaniljbullar! Mmmmmm det  är såååå gott! Älskar vaniljbullar! Och kanelbullar är ju gott det också... men inget slår vanilj... hehe! Annars har det inte hänt så mycket... Min lillebror John som går sista året på estetlinjen uppträdde i Ronneby idag.  Hans klass hade utställning på Kulturcentrum. Det var massa fina foton, klänningar, målningar mmmm..... Och Min lillebror och hans kompisar stod för underhållningen... de va grymt duktiga!!
Här kommer lite kort från dagen!


Jag är i full gång med bullbaket! Min duktiga Peter har tagit fotot.

Resultatet:

De blev mycket goda! Har redan hunnit äta 4 st... farligt,farligt ;)


Lillebror John på gitarr och hans klasskamrat Anna sjunger! Killen bakom vet jag inte va han heter.


John- Djupt koncentrerad ;)

Nej, nu ska jag och Peter ta oss lite te och en macka.
Ha det bra och ta hand om er!
Jenny♥

Dagens Lunch!


Dagens Lunch: Klassisk grönsakssoppa...


Och till det, hembakat filbröd :)



Filbröd:

5 dl vetemjöl
3 dl Rågsikt
2 ½ dl grahamsmjöl
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 dl solrosfrön
2 dl brödsirap
1 L lättfil

Blanda alla torra ingredienser, i med sirap och sist fil. Rör till en jämn smet. smöra och bröa 2 st 1 ½ L formar. Häll i smeten och grädda i 175 grader i ca 1h 45min.
Suupergott!!

Jenny♥

Lite Bilder!


Soffan!



Här ser ni färgen som vi har beställt soffan i =)



Soffbordet :)



Matta :)



Ha det så bra!!!
Jenny♥

Soffletande...

Hej på er!
Idag har jag och Peter varit i Karlskrona och letat efter en ny soffa, soffbord och matta =) Efter mycket om och men bestämde vi oss tillslut :) Soffa hade vi redan tittat ut men, men jag var inte heelt övertygad... Den hette "Sit Down" och var sååå skön, men tyget var väldigt spräcklig och den fanns inte i något tyg som inte var spräckligt.... Sååå det blev en annan soffa! "Monza" heter den vi har beställt... 3 sitssoffa med en divan... Den va skön denna också, men inte riktigt lika mjuk.. Som Peter sa - Sit Down e mer en mys soffa och Monza är lite mer "Sitt-vänlig" om ni förstår hur jag menar ;) Så jag tror att vi får mer användning av Monza... Man får plats fler i den och det är ju bra... Det är ju rätt ofta som man har vänner över och då är det ju bra om alla får plats i soffan ;)
Sen lade vi undan ett soffbord och en matta också =) De ska vi hämta på fredag e de tänkt.. Soffan kommer inte förren om 5 veckor... Uhhhh vill ha nuuuu!! Sååå jobbigt att vänta! Menmen :/


Ska försöka lägga in bilder sen, verkar inte funka nu tyvärr =( Internet e liite segt här just nu... menmen.... :P

ha de bra allihopa!!
Jenny♥

The Duchess



Ikväll har jag kollat på "The Duchess". Det var en väldigt vacker film, men otroligt sorglig! Jag kommer nog inte att se den igen. Hatar sorgliga filmer! Det var dock inget speciellt sorgligt slut, men hela filmen var sorglig, och detta är ju baserat på en sann berättelse! Usch vad kvinnorna fick stå ut med förr i tiden(och vissa än idag tyvärr)! Jag börjar gråta bara jag tänker på den. Keira Knightley är verkligen en helt fantastisk skådespelare! Hon förmedlar verkligen känslan av förtvivlan jättebra i denna film.

Ha det underbart och var rädda om er!
Kramar
Jenny ♥

Nya Skor!



Jag är såå kär i mina nya skor! De e faktiskt riktigt bekväma också.. kan man inte tro när man ser de ;) De är tyvärr liiiite för stora... men jag får ha dubbla strumpbyxor på mig och kanske lägga i en extra sula så ska det nog gå bra :) Nu hoppas jag bara att jag snart får ett bra tillfälle att använda de på ;)

Ha de bra!
Kram Jenny ♥

Alla ♥ dag!

Alla Hjärtansdag firade jag i år med Peter och hela min familj. Helt perfekt tycker jag! För mig handlar inte alla hjärtansdag om att köpa fina presenter, utan snarare att skänka en extra tanke till de som betyder mest :)

Här kommer en bild på mej och min älskling!!




Ta hand om er!
Kramar, Jenny ♥

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0