Ny Klänning

Hej på er!
Tänkte bara visa en bild på min nya klänning som jag köpte igår! :) Den finns på Vero Moda för 259:-!!





Ha det så bra!
Kram
Jenny ♥

Ludvig = Kämpe!


Idag har vi varit hemma hos denna gullunge!


Lille Ludde är verkligen en liten kämpe! Envis som synden! ;)

Hoppas ni har de bra allihopa! :)

Jenny♥

Filbröd


Idag har jag bakat bröd. Köper inte bröd alls ofta längre, tycker att de blir torra så fort! Tyvärr så har jag bara ett bra recept på bröd så det blir alltid samma! :P Detta heter "Filbröd" och är superenkelt att göra! Ingen jobbig jäsning eller nåt. Receptet kan jag skriva in här lite senare. Känner att jag inte riktigt hinner det nu.

Sen har jag hunnit med att plantera lite vårblommor! Blev Primula, Krokus & en liten kaktus. Har gått och småsniffat på Primulan hela dagen! Älskar dess doft! Doftar verkligen vår!





Optikern har jag varig hos idag också. Jag har nog verkligens goaste och snällaste optiker! Förra gånger jag var där sa hon att hon aldrig sett så fina ögonfransar som mina! Haha! Och en optiker borde ju ha sett några! ;) Jag blev jätteglad! Mina ögonfransar är det som jag är mest nöjd med på heela mig ;)  Och idag sa hon "Jenny, Fattar du hur bra du passar i den klänningen?!"  Gissa om jag blev generad.. jag är inte så van vid att ta emot komplimanger av nästan främmande människor! Hon är så go, Bodil heter hon tror jag! Jag har gått omkring som ett solsken hela dagen sen efter det! Tänk vad en liten komplimang kan betyda! =)


Denna klänningen hade jag på mig idag. Inget bra kort på mig, men de bjuder jag på ;)

Imorgon väntar vi besök av min svägerska och hennes familj samt Luddes Assistent. Jag har tänkt bjuda på hemgjorda maränger och After Eight Muffins.
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling.
Ha det bra allihopa!

Jenny♥

En Riktig "Hemmadag"


Idag har vi haft en riktig hemmadag... Det kan behövas ibland :) Har städat ut alla spår av julen, lagat mat, dammsugit mm.  Tycker att det blev såå tomt i burspråket där vi hade granen... saknar den redan! =( Funderar på vad man kan ha där istället men det står helt still i huvudet! Det är väldigt fint med burspråk, men tyvärr rätt svårt att möblera. Jag hade velat ha ett fint matsalsbord, men det får tyvärr inte plats. Har lite funderingar på nån förvaring av nåt slag... Det behövs ju alltid! Har ni några idéer så låt mig gärna veta! =)


Så här ser alltså burspråket ut! jag har faktiskt kvar min ljusslinga i fönstret... Tycker så mycket om den! Och den är ju inte så julig egentligen... hehe




Dagens egenkomponerade dessert bestående av: Vaniljglass, hemmagjorda maränger, banan, honung och lite riven choklad. Mumma!!



Selma och jag myser framför datorn! Åhh vad jag älskar henne, min lilla Ängel. <3
Min lilla Ängel och jag! ♥




Hoppas att ni har en trevlig kväll!
/Jenny♥

Franska Maränger

Hej på er kära läsare =)
Ikväll har jag bakat Franska Chokladmaränger! Det är riktigt mumsigt!


Här kommer receptet:

2 Dl Strösocker
3 Äggvitor
50 Gr Mörk Choklad

Vispa äggvitor och socker över vattenbad i ca 5-10 min. Ta bort från värmen och vispa den sval.
Smält chokladen och blanda ner. Rör inte för mkt, den ska inte bli ljusbrun utan lite strimmig bara.
Lägg klickar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen 125 grader i ca 1 timme.

Marängerna

Marängsmet

Nytt år, Nya möjligheter!

Jag har bestämt mig för att göra ett försök med en egen blogg! Jag älskar att läsa andras så jag tycker inte att det är mer än rättvist att de ska få läsa min! :P

Såå varmt välkomna till min alldeles egna blogg!!
Ta hand om er!
/ Jenny♥

Välkommen till min nya blogg!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0