Mölndal

Hallåhallå!
Nu sitter jag i vårt rum hemma hos min kära Faster Kerstin! Vi ska snart sova så att vi orkar upp imorgon bitti. Fyy som de har blåst här idag! Trodde vi skulle blåsa av vägen några ggr :P Men vi kom helskinnade fram! 
Körde hemifrån Kallinge kl 9.30 typ... Sen lämnade vi av älsklingsgumman Selma i Eringsboda och sen körde vi iväg mot Götet. Stannade i Ljungby å fikade lite... Sen körde vi till Freeport i Kungsbacka och shoppade en del. Jag köpte bara en topp och en polotröja... Peter köpte 2 par skor.. Ett par som han ska ha till sin innebandy och ett par skitsnygga Björn B skor me! Var så roligt...

Imorgon ska vi försöka gå upp i hyfsad tid. Tänkte åka in till stan och gå och kika en sväng och sen blir det Liseberg.. Kulkul! FÅr se vad det blir för karuseller... Blir väl lite Flumride, Colorado, Gasten, Jukebox, Virvelvind å så. :) Mer begär jag inte... hehe

kort från dagen:


Snygga Mr P


Fina Fröken Maria :)

Aja.. Ha de bäst vänner!!
Pussar och kramar

Göttlaborg

Hallåhallå!
Imorgon bär det av till Göteborg med min älskling Peter & hans lillasyster Maria! Ska bli jättekul! Om det är fint stannar vi till i Falkenberg på vägen dit, annars får det bli lite (massa) shopping på Freeport i Kungsbacka! Ska bli såå skönt att komma hemifrån lite! Tycker allt är så jobbigt med min älskade Morris =( Saknar honom så mkt =( Behöver få tänka på lite annat nu.
På Lördag är det tänkt att vi ska till Liseberg. Brukar bli en liten tur dit när vi är uppe på sommaren! Min älskling åker inte så mkt karuseller så då är det bra att Maria följer med och gör mig sällskap ;)
På Söndag ska vi nog se en fotbollsmatch mellan IFK Gbg och Häcken.. Derby ju! Lite extra kul då! :) Sen på måndag ska vi bege oss hem till lilla Blekinge igen. :)

Idag har vi varit på Elgiganten i Karlskrona och köpt oss en navigator. Den är supersnygg! Hoppas att den är bra med ;)
Ätit frukost hos Peter underbart goa mormor Karin har vi också gjort. Mysigt!


En liten bild på lilla jag och på min nya
"puffiga" kjol.. Blev lite kär i den :P Hehe


Mys med min lilla Selma♥


Nähä, nu måste jag ta och fortsätta packa! =)
Puss å kram!



Grabbkväll

Hejhej.. Detta inlägget är från igår.. Funkade inte att lägga upp det då så gör ett försök idag istället =)



Hej!
Nu är Chrille & Martin här hos oss... De tittar på Southpark.. Usch så dåligt jag tycker att det är! Fattar inte ens vad det är som är så roligt! Hehe.. Vi har vräkt i oss massa gott nu ikväll... Chips med 2 olika sorters dip.. Mums!
Innan idag kom Mamma, John, Karolina, Simon & Pontus hit!  Jättekul med besök! Jag gjorde en cheesecake som jag bjöd på.. Dekorerade den med Limeskivor.. Glömde tyvärr att ta kort på den! :( Men här kommer lite andra kort iaf :) Några är från gårdagen också.

 
Fina Pontus!!
 
Pompe, Simon & John                   Fina syster Karolina!
 
            Simon ♥                                            Karolina, Pompe & Mamma busar :)


Busungen!!!! ♥


Ha de bra!! Puss!

Syskonbarn ♥

Hejhej..
Nu ska jag styra kosan mot Boda igen. Syster Karolina, Simon & Pontus kom igår.. Var jättekul att träffa de! Idag blir de kanske att vi far in till Tingsryds marknad. Tycker att det är så mysigt.
Hoppas att jag piggnar till lite snart bara. Blev inte mycket sömn inatt av nån anledning. :(
Mina ögon är fortfarande helt igensvullna fastän jag varit vaken i en timme. Aja.
Vi hörs kanske ikväll igen.
Puss


 

Morris♥





Idag när jag kommer hem till Eringsboda kommer inte Morris finnas där. Han kommer inte bli glad över att få se mig och vilja upp i min famn.
Jag var hans favorit och han var min. Kommer att sakna honom så otroligt mycket!
Vi har haft Morris sen han föddes. Den lilla Korven som Sindy födde och som vi trodde inte skulle överleva dagen blev 14 år.
Vi har haft honom sen jag var ca 10 år... Kommer inte ens ihåg hur det var innan vi hade honom.



/Jenny

Bärplockande

Idag har jag och Selma varit i skogen och plockat bär. Vi hittade både hallon och blåbär. Selma är helt tokig i bär! Jag får skynda mig att plocka, för annars äter hon upp det! Hon är helknasig!
Det hände en riktigt läskig sak när jag plockade bär förresten... Jag satt på huk i en sluttning och plockade, då halkade jag till och gled ner för sluttningen en bit å blev sittade.. Då ser jag hur de kryper ut en orm mellan mina ben!! Gissa om jag skrek!!! Hann inte se vad det var för slags orm tyvärr.. Hoppas att de bara var en liten kopparorm/ödla... Men tänk om de va en huggorm! Hua! Kunde ju gått illa... Tur att jag inte är så speciellt ormrädd egentligen.. Då hade jag nog dött :P Menmen.. De gick ju bra iaf =) Men nu kommer jag nog vara lite mer rädd för ormar i framtiden...
Bakade en paj sen när jag kom hem... Har inte smakat den än, men hoppas att den blev god! :)
Här kommer lite kort från dagen!

 





Hoppas ni får en bra vecka!!!
Puss Jenny♥

Always Kiss Me Goodnight...

 

Väggtexten är äntligen uppsatt ovanför vår säng.. Nya gardiner "Sarita",
ny pläd "Ofelia" och ny lampa "Maskros" i vardagsrummet...
Allt det från Ikea.


Väggtexten... Tyckte det var så gulligt!! Hittade det på tradera.


 
Mina 2 nya lampor... "Maskros" & "Knubbig"

Hej på er!
Det var ju några dagar sen jag skrev nu såg jag... Sorrysorry! :) Hoppas allt är bra med er!
Här hemma har det hänt lite smågrejer... Jag och Maria var på IKEA i Älmhult igår.. Hade det mycket trevligt! Hittade en hel del saker som jag ville ha! Maskroslampan bland annat... Men blev mest lite smått och gott... De stora grejerna jag vill ha får jag ta en dag när Peter är med... Men igår blev det 2 lampor, pläd, påslakanset, gardiner, nytt porslin, ljus och batterier och andra småsaker :)
Idag har vi städat och grejat... satt upp alla nya grejer och så med... Sen blev de Tacos och filmen "The day the earth stood still" Riktigt bra film!

Nä, nu ska jag gå och lägga mig!
Ha en skön söndag imorgon!
Kramar

En liten sjukling...

Hejhej!
Idag har jag varit hemma och städat och grejar. Blev nog mest grejat tyvärr!! Får ta å damma å dammsuga imorgon om jag hinner! Peter börjar kl 12 så då åker nog Selma och jag till Eringsboda en stund å hälsar på. var ett tag sen jag var där nu.
Vi var nere en sväng hos Elina, Johan & Ludde ikväll... Stackars Ludde var inte alls pigg =( Stackarn.. Var så hängig och klängig och så... Stackarn! Jobbigt att va så sjuk... :(
Glömde ladda kameran innan så det blev inga kort idag tyvärr! Får ta igen de imorgon ;)

Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova! Har vänt på dygnet totalt.. Inatt somnade jag halv 3 och vaknade lite över 12.... Men imorgon ska jag minsann upp i tid! Kl 9 iaf :)
Aja, Nattnatt på er!
Kram

Morningstar

Afi-Morningstar! Den finaste låten jag vet! Här är en video med morningstar och scener ur Twilight. Me ♥



Nej, nu måste jag verkligen gå och sova!!
Puss & God natt!

New Moon ♥



Ååååhhh så jag längtar tills New Moon, fortsättningen på Twilight kommer ut!!! Vill se den nuuuu!


Puss!

Tisdag



Idag har det inte hänt mycket här hemma! Min knäppa sambo gick upp kl 3 inatt för att bege sig ut med Chrille och fiska... De är inte kloka!! Ingen fisk hade de med sig hem heller! Men Peter hade en stooooooor fisk på kroken som släppte... Jo, tjena ;) Man vet ju hur det är med fiskehistorier........ Han kom hem igen kl 9 iaf och sov typ 1-2 timmar... Så ni kan ju gissa om han har varit trött å grinig idag! ;)
Lagade god mat idag... En riktig "Söndagsstek" på en tisdag.. Aja, det gick det med ;) Och som sagt, riktigt gott blev det med! Tycker att det är så bra me stekar! Dels sköter de ju sig typ helt själva och så blir de ju sån otroligt god sås av det med! Mmmums! Jag är en riktig såsoman! Blev lite förrätt idag också för en gångs skull... Var såååå sugen på räkor, så jag satte in rostbröd i ugnen med lite kryddor och smör på... Sen la jag det på lite sallad, och på med räkor och chilisås... Snabbt, enkelt och gott!!!

  

Nej, detta var nog allt för idag tror jag minsann!
Hoppas ni haft en bra dag!
På återseende!
Kram

Muse- Invincible

Här kommer en video med Muse också förresten! Detta är en av mina absoluta favoritlåtar! Ääääälskar den verkligen! Texten är såå fin också! Matthew Bellamy heter killen som sjunger och spelar gitarr. Jag har läst i nån tidning att han är en av världens bästa levande gitarrister! Inte dåligt!
Aja, nog me tjat nu :P Kolla in videon!
Pusss

Hanna & Hallonpaj

Godkväll på er!
Jaha, så har denna dagen också gått... Tiden går så fort numera tycker jag! Men det är väl som min mamma brukar säga, "ju äldre man blir desto snabbare går tiden"  :)
Idag har Peter jobbat... han började 13 och jobbade till 22. Jag körde och lämnade honom på jobbet och sen körde jag till Willys och storhandlade. Det behövdes! Allting var slut... T.o.m tvättmedel och såna saker som man inte köper såå ofta... så det är skönt med lite påfyllning nu =) sen när jag väl kpnkat upp alla (3) kassar + selmas torrfoder så kom min kompis Hanna! Roligt! Så vi packade upp alla varor och sen tog vi en fika och bara satt och pratade och tog det lugnt. mysigt!
Vi var ute på en liten promenad med Selma också och Hanna hittade massa Hallon! Plockade en hel del som vi gjorde en paj på sen! Blev jättegott! Älskar Hallon! Mycket godare än både Jordgubbar & Smultron tycker jag :)
Lite Guitar Hero hann vi med att spela också. Hanna är grym på det! Vann över mig på en eller om de va två låtar... hmm.... Och då har ju jag spelat det många fler ggr. :)
Här kommer lite kort!



Nej, nu är det dags att sova!
ha det bra!
Kraaaam

Roligast idag!

Hihi kolla in detta roliga filmklipp på Peter André! Han trillar ner för en trappa när han sjunger... hihi såå kul! (Snacka om skadeglädje)

Kameleont?




Kolla så många olika frisyrer jag har haft genom åren! Korten är mellan 03 och 09. Snart dax för en förändring igen tror jag minsann!
Vad tycker ni, passar jag i brunt?? Jag är ju blond egentligen. Är lite sugen på att bli brunett... Hmm... men det får bli till hösten isf. Så jag har ju lite tid på mig att fundera ;)

Annars har det inte hänt mycket idag! Har varit hemma och pysslat och grejat... Rensat massa grejs på vår stora dator som vi ska göra oss av med nu... Kul att titta igenom alla kort från den gamla goda tiden =)
Nu har jag nyss duschat och ska strax lägga mig... Ska upp hyfsat tidigt imorrn, Peter börjar jobba kl 12 så vi vill ju gärna hinna träffas en liten stund!
Min kompis Hanna kanske kommer en och hälsar på en liten stund imorrn me! Skojskoj!! :D

Nä, nu måste jag sova!!
NattiNatti!

Filmtips



Igår kollade Peter och jag på denna filmen. Taken med bla Liam Neeson. Grymt bra var den! Hyr den om ni inte har sett den! Tror att det är en film som de flesta tycker om... Mycket action och spänning.

Här kan ni se trailern för filmen!






Stoooor Kraaam till er!

En dag med Hanna!

Hej på er!

Igår kom min söta kompis Hanna till mig! Hon hade med sig sin svärmors lilla Chuhuahuavalp Nea. Sååå söt var hon lilla nea! Såå pytteliten! T.o.m Selma såg stor ut om man jämförde de ;)
Hanna & Nea kom redan kl 9 och hade köpt med sig massa goda frallor! Jag lagade lite mannagrynsgröt som vi också åt. Var såå längesen jag åt det... Riktigt mumma tycker jag!
Sen var vi en sväng på Mairo... Jag köpte några söta muffinsformar, en klubba och en burk som jag ska ha kaffe i. =)
När vi kom hem började vi baka Chokladmuffins. De blev suupergoda! Vi krossade Daim, mörk choklad & vit choklad och blandade i smeten... mmmmm! Blev gott kan jag säga. =)
Sen gjorde vi lite pannkakor som vi åt med färska Jordgubbar, socker och lite smör. Gott med pannkakor! Lite lagom lunch tycker jag!
Här kommer lite kort från dagen!


Frukosten och pannkaksgräddning :)


Pannkakorna och chokladmuffins


Selma & lilla Nea!


Fina Hanna & Jag


Hihi, lite flum :)


Tack för idag gumman! ♥


Ha det bra vänner!
PoK Jenny

Östersjöfestivalen

God kväll!
Idag har jag varit med min fina kompis Hanna & hennes sambo/fästman Dennis på Östersjöfestivalen. Festivalen äger rum i Karlshamn. Det är allt möjligt som händer där... är massa olika stånd, stor parad, massa karuseller, artister som uppträder och lite öltält och olika vagnar med mat. Riktigt mysigt faktiskt! Tycker att det är mycket bättre än Tosia. Har faktiskt bara varit på Östersjö en gång förut och det var förra året! Ska nog dit vaarje år nu ;) Alla människor är så glada och trevliga! Inte som Tosia där alla verkar vara irriterade över att de e så trångt :P
Tog massa fina bilder på paraden! Den e nog de bästa me allt! Älskar parader!! Tjejerna har såna fina kläder å så gillar jag blåsorkestrarna me.. hade me velat gå där å spela på en trumma! Hade vart sköj :) Här kommer lite olika kort!















Sååå! Fina kort va?! Spec de senaste ;)

God natt på er!!
Kramar Jenny

Världens bästa Hanna ♥

Titta här vad jag fick på posten idag av min underbara vän Hanna!!

 
Hanna hade gjort ett jättefint kort till mig! Inuti är det ett kort på oss två innan vår student för 5 (!!!!) år sedan! Omg vad tiden går fort!
Tack så mycket sötnos!!! Blev jätteglad! Detta var precis vad jag behövde få nu när jag kom hem från VC där jag har lämnat ett lite mindre mysigt prov. ;)
Vad skulle jag göra utan dig Hanna?!

Ha en bra dag allihopa och hoppas att ni också har en lika fin vän som jag har.

Puss Jenny





...Du å jag Hanna......

Sjuk:(


Jaha... Så var man sjuk igen då... =(  Lagom till min semester och allt. Suck! Har feber och har kräkts. Först när jag kräktes trodde jag att de va migrän bara.. Men eftersom jag fått feber verkar de ju inte så! Kanske e svininfluensa?! Hehe.. Eller inte! Aja! Piggnar nog snart till igen!
Hoppas allt är bra med er!
Kramar!

Vinsten

Idag kom förresten armbandet som jag vann av Anna ( http://starwoman.blogg.se/index.html ) Passade helt perfekt! Var mycket finare i verkligheten än på bild! Så kul att det kom så snabbt me, mitt tålamod är ju inte det bästa ;)



Såå Nice!!


Här kommer 2 "dagens" också ;)

 
Kjol från H&M, topp från Jc & kofta från JC :)


Ha de bäst!
Kramar från Jenny♥

Elise Ryan & nya Kivisar


Idag kom min klännig Elise Ryan som jag beställt från Nelly.com.
Är riktigt nöjd med den!

Nu sitter jag på jobbet... Har bara inatt och sen onsdag och torsdag natt, sen semester!!!! Såå hääärligt! Då hoppas jag att de blir lite roligare väder.. Har väl varit hyfsat idag , soligt men lite molnigt och blåsigt... Men kul att solen var framme iaf!

Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Peter började jobba kl 12 så det var inte länge vi hann ses idag =( Han slutar inte förrens klockan 22 och då började ju jag jobba. Saknar honom
Satt ute i solen liiten stund, men fick gå in sen för att jag frös.. burr! Inga varma vindar idag!
Sen åkte jag till min absoluta favoritaffär Mairo... Var ute efter ett par rökfärgade kivisar men de fanns såklart inte! Blev 2 st frostade istället. Men blev riktigt snyggt tillsammans med mina turkosa. :)


Kivisar i turkost & frostat glas

Såg även den superfina Kartelllampan Take... Är såå kär i den! Var nära att jag köpte den... Men kunde hålla mig! Ska köpa den när lönen kommer istället! Är ju så mycket jag vill ha!! Har hittat en fin lampa på Ikea som jag tror skulle passa utmärkt över soffbordet! Ska bara försöka få med mig Peter dit! Kan ta ett tag att övertala honom till det ;)

Ha det bra vänner!
PoK

Chipslåda



Chipslåda:

3-4 portioner

200 g chips
500 g fläskfile/Fläskytterfilé
1 burk svamp
3 dl grädde
3 dl mjölk
Mjöl
3 tomater
Riven ost

Gör så här:
1. Bryn filen i tunna skivor. Salta och peppra.
2. Lägg sedan filen i botten på en ugnsfast form.
3. Bryn svampen och lägg den över filen.
4. Häll påsen med chips över.
5. Vispa en redning bestående av mjölk, grädde och mjöl.
6. Häll redningen över filen och svampen.
7. Skiva tomater och lägg över.
8. Strö över riven ost.
9. Sätt in formen i ugnen 200-250 grader i 15-20 min

Shopping!

Idag har jag och Peter varit inne i Ronneby och shoppat! Har inte shoppat alls mycket denna månaden så det var kul! Hittade massa fina kläder inne på JC som reades ut! Roligt att fynda lite. JC är ingen affär som jag brukar hitta mycket i men idag fanns det en hel del.

   
2 tshirts, 2 koftor & En hallonröd kjol... Sen blev det lite småsaker inne på Kicks också. =)


Nu är Chrille & Peter iväg och handlar lite gott till ikväll. Vi ska kolla på film... Tror att det blir "Benjamin Buttons otroliga liv" Har ni sett den??? Verkar bra tycker jag!
Usch så mätt jag är nu! kommer nog inte orka äta så mycket godis... Vi åt Chipslåda för en stund sen... Såå gott men ack så mättande!! Chrille hade med sig ett jättegott vin till oss.. Ecologica tror jag de hette... Lite lätt mousserande var det.. Mums! :)
Nej nu är killarna på ingång :)
Ha en bra kväll!
Kramar

French Manicure


Ikväll har jag suttit framför tvn och målat naglarna.. Lite mysigt att sitta och pyssla om sig. Jag valde ett champagne/guldfärgat nagellack som bas. Tycker att det skimrar så fint!
Nu ska jag strax ut i köket och göra mig en äggmacka!

Hoppas er helg har varit bra!
Kramar

♣Lucky day♣

Vet ni vad???! Idag har jag för första gången vunnit en tävling!!
Fina Anna
http://starwoman.blogg.se/ anordnade en tävling på sin blogg och jag vann!
Jätteroligt! Den som vann fick välja ett valfritt smycke inne på http://www.creativelounge.se/shop/index.html .

Jag valde detta vackra armband:

Visst är det fint!


Tack igen snälla Anna!!!


Många kramar från en lycklig Jenny♥

Tosia Bonnadan

Idag har vi varit inne i Ronneby en sväng. Pågår en stor marknad nu som kallas för "Tosia Bonnadan"  Marknaden har funnits i ca 150 år och besöks varje år av ca 100.000 besökare. För mig är det en riktig tradition att gå dit en sväng varje år. Jag tycker inte att det finns såå mkt att köpa, brukar mest bli lite godis , bigaråer, vitlökskorv och ibland strumpor :)
I år gick vi med Peters (min sambos) syster och hennes 2 fina barn, Ellen & Elias. Ellen och jag åkte flera karuseller, hon älskar det och ingen annan klarar av snurr-karuseller så det blev jag som fick ställa upp, vilket jag inte hade något emot såklart! =) 


 


Nu blir det lite Lördagsmys med Peter & Selma
Kram /Jenny♥

Uppdatering!

HallåHallå!
Det var ett tag sen jag bloggade nu... Har inte riktigt orkat de nu när jag mått dåligt. Men nu börjar jag äntligen känna mig bättre! Får behålla både mat och dricka! Jippie!! Har dock fortfarande lite kramper, men det kan jag stå ut med! :) Men jag hoppas att de släpper helt snart... Tycker att det är lite otäckt i och med att vi inte vet vad det är för nåt. Odlingen som gjordes på Elina, där de kollade alla de vanliga orsakerna till Matförgiftning visade inget.... Så det är förmodligen någon lite mer ovanlig bakterie vi fått i oss... De misstänker att det kan vara något som heter Shigella.. Men som sagt, vet inte säkert.

I Tisdags var jag och Peter ute och fiskade. Fick dock ingen fisk tyvärr! Men vi hade det riktigt mysigt! Vi var i en sjö som heter Nässjön som ligger nån mil utanför Ronneby. Vi lånade Peters farbrors båt och rodde ut en bit. Jag älskar att ro!! Tycker att det är såå mysigt! :)

 
 
 


I Onsdags var vi återigen iväg och fiskade, då i Svensjön med Elina, Johan & Biffen! Hade det jättemysigt! Peter fick en jättefin Abborre och Johan fick en liten Gädda. När Peter & jag kom hem, rensade vi abborren och stekte den och hade på kvällsmackan. Var supergott! Abborre är verkligen en god fisk! Selma & Biffen var mycket intresserade av fiskarna! De förstod nog inte var det var antar jag! Elina och jag hade tyvärr ingen fiskelycka! Vi metade bara. De dumma små fiskarna åt bara upp masken, men inte fastnade de på krogen! Irriterande! Tillslut tog ju masken slut! Vi plockade ju itne så många. Menmen..

   



I Torsdags åkte vi hem till mina föräldrar tillsammans med Elina & Ludde. Fikade och hade det mysigt! Det var ett tag sen mina föräldrar träffade Ludde så det var nog kul för dem att se honom igen!
    



Idag (Fredag) har Peter och jag passat Ludde en stund på kvällen. Har gått jättebra! Elina sa att han hade pratat om det heela dagen att han skulle till oss... Roligt att han tycker att det är kul hos oss! Då blir man varm i hjärtat! Vi har busat en massor men också legat och myst i soffan och tittat på Trasdockorna på film! Jag älskade verkligen trasdockorna när jag var liten! Det var nog mitt absoluta favoritprogram! Det är fortfarande rätt kul att titta på de faktiskt :P Prinsessan var såklart min favorit när jag var liten, och Luren med! Kul när man har såna mysiga minnen!
Jag lagade en ny maträtt idag me som jag hittade inne på tasteline. Fläskfilépanna med kkantareller. Supergott var det verkligen! Kan verkligen rekommendera det! 

Middagen!

 
Luddebus!


"Nenny äta opp!" 


Nej! Nu måste jag verkligen gå och lägga mig! 
God natt vänner!

 

Matförgiftning

Hej på er...
Detta kommer bli ett riktigt "klagoinlägg" känner jag... Så ni får sluta läsa redan nu om ni vill ;)
Jag mår iaf pyton... I lördags hade Peters pappa & Lena kalas... Vi kunde inte komma, men dagen efter fick vi varsin bit smörgåstårta som de fick över... Den var verkligen supergod! Sen åkte vi till Mölndal på måndagen och mådde utmärkt och hade en härlig dag i Falkenberg och Mölndal.. Sen på tisdagen blev Peter sjuk... Kände sig trött, febrig hade ont i huvudet och värk i kroppen... Fattade ju inte vad det var...Sen på onsdagen ringde alla hans syskon i omgångar för att berätta att de blivit matförgiftade... Alla med olika symtom... Jag kände mig fortfarande rätt bra då och Peter me... Sen på Onsdagsnatten vaknade jag med frossa... frös så jag trodde jag skulle dö! Men lyckades somna om iaf... Vaknade en stund senare av att jag var varm som en kamin... Sen somnade jag om och sov till morgonen.... Sen var det dax för frukost... Åt med rätt god aptit... men sen blev det att rusa till toa och allt kom ut igen... Och så har det varit sen dess... Suck! Så jobbigt! Kan varken äta eller dricka något utan att det kommer direkt ut igen.. Uschusch! Hemska kramper har vi också.. känns som en kniv i magen =( Så nu förstår ni väl hur synd det är om oss? ;);)
Aja... Mår ju rätt bra annars faktiskt... Om jag varken äter eller dricker alltså! hehe... Känner mig såå smal... Tror att jag har gått ner några kilon nu de här dagarna.... suck!
Menmen.. Jag är ju inte ensam om det här iaf.. alla Peters 5 syskon med familjer (varav 2 gravida) är dåliga, hans pappa å lena, Lenas 5 barn med familjer och några vänner som också ätit av smörgåstårtan...
Hoppas jag mår bättre imorgon! *Håller tummarna*

Ha det bra allihopa och tänk på vad ni stoppar i er nu i värmen! ;)
Pok

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0