Underbara Falkenberg♥



Vilken underbar dag vi hade det igår! På vägen till Göteborg stannade vi till i Falkenberg för ett svalkande dopp. Det var såå varmt i bilen! Vår AC funkar inte så bra tyvärr.. Nån gas som e slut lr va det är... Men det var såå härligt i Falkenberg! Åkte till en strand där de hade hundbad! Jättekul! Var massa olika hundar, stora som små som var där och badade med sina mattar & hussar!  Vi ska nog stanna till där på torsdag när vi åker hem också! T.o.m Jag var i och doppade mig... Jag är ju en riktig badkruka! Men det var riktigt skönt faktiskt. Var säkert 20 grader! Göttgött!
Nu sitter jag hos min snälla Faster Kerstin som håller på coh lagar god mat till oss! Finns nog ingen som lagar lika god mat som faster kerstin! Skulle vara mamma isf ;)
Idag bjuds det på Fläskytterfilé, nypotatis & Tsatziki. Mums!
Här kommerl lite kort från gårdagen!


      


Min underbara Selma♥


Hoppas allt är bra med er vänner!
Kramar från ett soligt Mölndal!

Sol & Bad

Tjena!
Idag har jag haft en jättehärlig dag! Maria och jag åkte till Mållsjön som ligger ca 1.5 mil härifrån.. Vi var där i några timmar och solade och badade benen.. :) Vattnet kändes riktigt varmt! Shit va solen tar! Har fått jättemycket färg idag, nästan bränt mig lite... Ups..

 
 


Imorgon åker Jag, Peter & Selma till Mölndal. Ska bli jättekul! Skönt att komma hemifrån lite! Om det är fint väder imorgon ska vi nog stanna till i Falkenberg och bada lite. Älskar verkligen Falkenberg! Där skulle jag kunna tänka mig att bo :)
Nej, usch sån huvudvärk jag har nu... För mycket sol och för lite dricka kanske?
Ha det bra så hörs vi!
Kramar Jenny♥

Fika i stan

Hejsan!
Nu sitter jag och Maria och kollar på en romantisk komedi. Innan dess kollade vi på en scräck... Prom Night hette den.. Den var väl hyfsad.
Är grymt trött nu! har haft fullt upp idag! Mötte upp finaste Hanna på Åhléns parkering kl 10.. Sen shoppade vi och fikade... Hittade inte så där jätte mycket på stan... Men några gerjer fick följa med hem iaf... Ett par nya jeansleggings med fickor! Som jag har letat efter det! Sen blev det även en snygg svart kjol, en vit top, jeansskjorts till Peter och en mascara med :) kommer kanske lite kort på shoppingfynden imorrn :)
Var hemma igen vid 15 tiden... Sen kom Peters syster Anna och vi körde till Ronneby för att köpa present till min sväärfar och hans Lena... Sen hämtade vi upp Misen.. Hon hade bakat enn jättegod blåbärspaj som vi smaskade upp här hemma :) Sen har vi bara slappat framför tvn :) 



Supersöta Hanna :)

 
 
Lite kort från min balkong och de
nyplanterade blommorna :)



Nej, nu ska jag vara lite social mot Misen :)
Trevlig helg på er!

 

"The king of pop" är död

Ja det är tydligen så. Michael Jackson har gått bort. Michael fick en hjärtinfarkt och sen hjärtstillestånd. Sorgligt! Tänker på hans 3 barn.
Man kommer verkligen alltid att komma ihåg honom!
Rip.

@ Work

God kväll på er!
Nu sitter jag på jobbet... Tog ut en komp-timme så jag började inte förren kl 23... Skönt :) Men den största anledningen toll att jag började senare är att  Morden i Midsomer började idag! NU är det sommar! Så jag ville gärna se klart avsnittet =)
annars har det inte hänt mycket idag! Har haft en lugn och skön dag! Slappat ute på verandan, legat och läst osv. Sov en liten stund innan ikväll också.. Skönt... Känner mig riktigt pigg nu!
Imorgon ska jag ju sova... för sen jobbar jag en natt till... Sen när jag vaknar ska Peter och jag till Karlskrona... Han ska köpa sig en ny mobil... Verkligen på tiden!! Han har haft sin i typ 5 år lr nåt :P Men den har ju funkat... hehe...
En tråkig nyhet är att Peter måste jobba i helgen som kommer... så det blir inget Göteborg då.. =( Han har ju söndagen på schema och det vat ingen som kunde ta den åt honom.... sen var han även tvungen att jobba lördagen me... Menmen.. Blir ju lite extra pengar!
Vi tar nog och åker till Göteborg på måndag istället... Både Peter och jag är lediga i veckan... :) Gött!
Har kommit på att jag har lite av en fobi......Mot Grävmaskiner!!! Hehe... Helt skumt! Jag tycker att jag är rätt van vid maskiner å så... Har ju åkt mycket traktor när jag va liten och så... Menmen.. de hjälps inte :P Det pågår ju ett stoort vägarbete på vägen precis utanför vår lägenhet och de har hållt på sen i höstas... oktober tror jag det var de började.... Och jag vågar inte köra ut med bilen om de är på vägen! Hua! Löjligt- jag vet....De lär ju flytta sig om de är i vägen... Men jag väntar hellre tills de har rast eller har slutat för dagen... :P Så om jag ska iväg med bilen för de bli mellan 12-13 ;) Så nu vet ni det!
Märker att jag har skrivit massa meningslösa grejer idag me... så blir de väl när hjärnan är trött. Eller nåt.
Aja...
Ha en bra natt!
pok

Rea på Mairo- Inget för mig!

Godkväll godkväll!
Hoppas allt är bra med er :) Här hemma är allt fint! Idag har jag mest varit hemma och tagit det lugnt... Pysslat å donat... Planterat om blommor, bakat paj, hängt tvätt, städat lite osv :) skönt att bara vara hemma och greja ibland! Tycker att det kan vara skönt att städa lite på söndagar... I veckan är det så mycket annat som ska hinnas med... handling och sånt tråkigt!
Jag var iväg en liiten sväng på Mairo innan... Deras stora sommarrea började nämligen idag.. Men när jag kom dit var det helt fullt med folk! Stod bilar parkerade lite överalllt... både på Mairos parkering och affärens bredvid och ute längst med vägen.. Var lite kalabalik! Men! Jag hittade faktiskt en plats precis utanför Mairo :D Ibland har man tur... Väl inne på Mairo vände jag direkt. Var sjuukt lång kö. Ni som känner mig vet att jag hatar att stå i kö! Usch! Har verkligen inte tålamod till det... så jag tror att jag åker tillbaka imorgon igen och köper det jag åkte dit för. Lär ju vara mycket mindre folk då. Hoppas jag iaf.
Sen var vi hos Peters bror och hans familj... De hade Selma hos sig inatt... Barnen är så glada för henne! De hade så gärna velat ha en egen hund men Johanna (deras mamma) är allergisk.. Så då e de ju bra att de kan "låna" Selma lite då och då.
Usch imorgon jobbar Peter 12-22... Såå drygt! Menmen! Jag har lite att fixa med iaf... Så dagen går säkert fort. Till helge ska vi förmodligen till Göteborg! Hoppashoppas att Peter får ledigt på söndag!! Längtar verkligen dit nu! :)

Jaja... Nu har jag skrivit massa meningslösa och ointressanta saker känner jag.... hehe...
Ha en bra vecka!!!
Kramar Jenny♥

Slipknot-Snuff

Åhh jag är helt kär i denna låten! Har lyssnat på den hela dagen! Love it! ♥
Lyssna och njut :)

Kalas & Smögenpaj

Idag har vi varit på kalas hos Peters syster Elina som fyllde 23 år! Vi hade köpt 2 lyktor som såg ut som hjärtan till henne... Det verkade som att hon gillade de :)

 
Elina öppnar paket :)

Söööta Tuva som passar sin "kusin" Selma inatt ;)


När vi kom hem från kalaset lagade jag lite paj till Peter, Chrille å mig... Den blev supergod faktiskt! Hittade receptet på en såsförpackning.


Smögenpaj
3 dl vetemjöl
100 gram smör
2 msk vatten
1 påse smögensås
2 dl vatten
3 ägg
½ dl grädde
190 gram skalade räkor
Dill
Ost
Blanda mjölet med smöret och tillsätt vattnet. Arbeta ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform (ca 25 cm i diameter) och förgrädde i 225 grader i 10 min.
Vispa ut innehållet från en påse smögensås i vatten, ägg och grädde.
Täck botten på pajskalet med räkor och dill.
Slå över såsblandningen.
Strö över osten.
Grädda i 175 grader i ca 30 minuter.

Servera gärna en stoor sallad till :)


Ha de bäst!
Kramar Jenny♥

Gårdagens tårta


Denna smaskiga tårta gjorde jag igår =)
Den är gjord på köpta chokladtårtbottnar, hemmagjord chokladmousse, köpt jordgubbsmousse, grädde & jordgubbar.
Blev jättegod! De kan ni prova :) snabbt å enkelt me! man kan ju köpa färdig chokladmousse me så slipper man ju att göra det också :)

Uppe på har jag skivade jordgubbar och riven mörk choklad.


PoK

Leopardleggings


Mina nya leggings! Visst e de läckra! :P

Gerard Way


 
Här är en video från sommaren 2007 när Peter & jag var på Pier Pressure och bla såg My Chemical Romance...  Är såå glad för att jag lyckades filma detta :P Är 57 525 som har kollat på videon och 563 som har kommenterat... hihi kul =)

Hihi.. Tack Hanna för att du förklarade hur man skulle göra!! Du e bäst :)


Uh jag har såå drygt nu! Peter & Chrille spelar Fifa.... Såå tråkigt!! Tycker att de kan spela lite Guitar hero med mig istället ;)
Menmen.. Snart blir de kaffe och tårta :) Kommer kort på tårtan sen.. :)

Puss puss!

Glad Midsommar!


Glad Midsommar på er vänner! Här är en bild på Peter och mig från förra året :)

Hoppas ni har en härlig dag!
PoK

Grattis Papi

God kväll vänner!
Nu sitter jag på jobbet. Allt lugnt än så länge! :)
Idag har vi varit och firat min lilla Papi som fyllde 63 (tror jag) år idag! Mamma och jag gjorde en smarrig jordgubbstårta och till middag åt vi lite grillat. Har haft en mycket trevlig dag!
Innan vi åkte till pappa var vi ju tvugna att köpa en present till honom... jag har skjutit upp det i det sista, som vanligt!!! Tycker att det är såå svårt att köpa till pappa! allt han vill ha har han ju redan... Men, Peter hittade en kul grej på Mairo faktiskt! Det var en Fyr i porslin som man skulle ha snaps i och uppe på fyren, där det ska lysa (lr hur man nu ska säga) satt det 4 snapsglas! Lite kul så här vid midsommar tycker jag allt! Tyvärr glömde jag att ta kort på den :( Får göra det en annan dag!
Inne på Mairo hittade vi även en present till Peters syster Elina, men vad vågar jag inte skriva här.... Man vet ju aldrig ;)
Mairo har såååå mycket vackra saker! Blir nästan tokig! de har allt från vackra Kartell-lampor till vackert Mateus porslin till vackra ljuslyktor till gulliga barngrejer till snygga utemöbler - Ja allt verkligen! Det väcker verligen mitt " Ha-begär" :)
Menmen! Får vänta med att shoppa tills lönen kommer tror jag minsann! :)
Nej, nu ska jag titta till lilleman! Här kommer några kort iaf!


mmmmums :)

  


Ha de bra folks!
PoK Jenny♥

Prommis & Orkidéer

Heeejsan!
Nu är jag nyss hemkommen från en låångpromenad med Selma! Vilket underbart väder det är idag! Så härligt med solen!! Selma tyckte dock att det var lite för varmt... Hon ville bara gå i skuggan... Knasan!
Mina nya sandaler som jag köpte förra veckan invigde jag nu på promenaden... Det var inte så smart... Fick sånt otroligt skav av de! Dumma skor! Jag som trodde att de skulle vara sköna... Icke!  Hoppas att de kanske mjuknar lite med tiden.
 












Ajaj! =(


När jag kom hem från promenaden gjorde jag mig ett stoort glas med Hallonsmoothie. Såå gott och nyttigt me faktiskt... Jag hade bara mjölk & frysta hallon i.... Och lite socker me iofs... hehe... Men det är ju ett måste. Smakar inte gott utan socker!
Mumma! :)

Var förresten nere på blomstermera innan och köpte lite nya blommor... Egentligen skulle jag köpa några fina blommor att ha ute i balkonglådorna.. Men deras utbud var hemskt dåligt! Får åka iväg nån annan dag och kika lite mer... Jag är lite kräsen när de gäller blommor... Köper inte vad som helst... Vill helst ha lättskötta blommor som inte kräver så mycket vatten... Jag är nämligen en riktig expert på att glömma vattna.....
Iaf så blev det 2 jättevackra Orkidéer som fick följa med hem! Jag älskar Orkideér... Vackra och lättskötta! (De kräver ju knappt nåt vatten alls, perfekt;))

 
 

Nej, nu måste jag ta och hänga ut min tvätt! Hoppas ni har en bra dag!
kramar!

Husvisning

God kväll på er!
Så ljust det är ute idag! Man kan inte tro att klockan är över 9 på kvällen... Härligt med sommarkvällar! Peter och jag har nyss varit ute med lilla Selmis. Nu blir de bara lite slappt framför tvn. Inte helt fel.
Idag har det inte hänt så mycket. Jag sov till kl 15 ungefär. Kände att jag behövde vila ut. Nu är jag ledig tills onsdag natt. När jag vaknade idag åkte vi nästan med en gång till Hasselstad för att gå på en husvisningen... Men tyvärr var det inget för oss... Huset såg jättefint ut på bilderna, men i verkligheten var det annat... Var massor som behövdes göras både invändigt och utvändigt. Så de får va! Blev lite besviken.. menmen... =( Varken Peter eller jag har lust att lägga ner så mycket tid och så mycket pengar på renovering. Aja, det dyker väl upp nåt hus till oss nån gång iaf!! :)
Nästa vecka/helg funderar vi på att åka till Mölndal/Göteborg... Hälsa på faster & Olga :) Tycker att det är så roligt att åka till Götet... Känns lite som hemma på nått vis.. Men det är väl för att vi alltid har varit där nåra veckor varje år ända sen jag var liten... Min pappa är ju uppvuxen i Mölndal, så min farmor har ju alltid funnits där liksom mina härliga fastrar, och även 2 systrar har jag ju haft där, men numera bor ju Helena i Amsterdam... Karolina oh pojkarna däremot bor kvar i Göteborg.

Peter och jag har suttit en lång stund ikväll och tittat på lite resor... Vi funderar på att åka iväg i 1 vecka till hösten... Vi vet inte riktigt vart... Men jag är lite sugen på Madeira eller någon Grekisk ö. Vi får se helt enkelt :)

Nu ska jag sätta på tvn. Hoppas ni mår bra!
Kramar från Jenny♥

Jag är kär ♥

Heela helgen har jag myst med denna underbara lilla filur!!

OLGA!! Såå söööt! Vill bara äta upp henne :)


Busan!!


Selma och Olga gick jättebra ihop =) Så duktiga så!


Jag & lilla Olga... Selma i bakgrunden :P


Min fina lilla gumma som e såå duktig! ♥


Olga & matte =) På väg hem från "föräldrahemmet" i Rödeby.


Lilla jag :)

Såå nu förstår ni nog vad jag har gjort i helgen ;) Hon e så go så lilla Olga! Hon och Selma kommer bra överens, såå skönt! Olga verkar respektera att Selma inte vill leka me henne å Selma bryr sig inte alls om Olga :P
Imorgon åker Olga och Faster Kerstin hem till Mölndal igen =( Så tråkigt! Menmen.. Vi kommer snart upp och hälsar på =)
Har verkligen haft fullt upp nu i flera dagar... Ska bli skönt att ta det lite lugnt nu i veckan som kommer. Ska nog bara vara hemma och vila upp mig :P I onsdags var det massa förberedelser inför lillebrors Student på Torsdagen.. Bakade 2 cheesecakes, strök kläder å grejade hemma.. Torsdagen var de ju Johns student.. Han hade sån otrolig tur med vädret!! På vädret på tvn hade de sagt att de skulle ösregna heela dagen.. Men när John sprang ut på torget strålade solen! Var supervarmt! Kom inget regn förren på kvällen. Var en så rolig dag! Kul att träffa massa släktingar! Blir ju inte ofta.. alla bor ju på så olika ställen...  men det var väldigt många som kom för att fira lillebror. Här kommer lite fler kort från hans student.


Var "rätt" trångt på torget!!

Fina John =)


Glad student!


Riktigt glad!!


Här väntar vi på att John ska komma hem =)


Släkt :)


Selma & Milton! Riktiga kompisar =)

Ojoj sånt långt inlägg detta blev :P Menmen...
Nu får de räcka för idag tror jag minsann!
Ha de bra vänner!
Puss

Lugg

Hej igen!
Kom på att jag inte visat min nya frisyr.... Vad tycks?? Gjordes själv inne i badrummet på typ 5 sekunder ;)




Puss och godnatt =)

Grattis lillebror!!

Idag har min fina lillebror tagit studenten!!! Grattis John!! Hela dagen har varit väldigt lyckad! Solen strålade när han kom utspringandes till torget!
Nu har Peter och jag precis varit i Ronneby och hämtat honom. Skriver förhoppningsvis mer imorgon för nu ska jag sova!
Imorgon ska jag, John & Michaela till Eringsboda igen. Min Faster Kerstin är nere från Göteborg och imorgon ska hon hämta hem sin lilla valp, Olga.


Min fine Lillebror!



Grattis världens bästa lillebror!

Lillebror på bal!

God kväll på er vänner!
Hoppas att ni har haft en fin tisdag. Min dag har varit rätt okej! Mådde jättedåligt i förmiddags bara... Frös så jag nästan frossade, va kall som en isbit. Ändå hade jag mkt kläder på mej! Konstigt! Fick lägga mig och gosa med Selma på soffan en stund... Slumrade nog till lite faktiskt... Så mysigt.. hehe... Sen mådde jag lite bättre!
Sen gick jag in på aftonbladet här på nätet och fick syn på att en kille på 26 år hade omkommit efter en arbetsolycka på fabriken som ligger några meter från vårt hus.. Så tragiskt! Sen fick vi höra genom Elina vem det var... Var en kille som är lika gammal som peter å som har gått i samma skola som både mej å Peter... Usch, tycker att det är så sorgligt!!!!
R.i.p C.S.

Nu till något roligare!! Min lillebror John tar ju studenten på Torsdag, och idag var det dax för balen! Vi var och tittade på de i brunnsparken idag, de var såå fina så! Johns "dam" var så fin så! John var lite nervös innan, för de lottar ju ut paren och John kände inte tjejen han skulle gå med. Men hon verkade snäll å go så det blev nog bra! :)
Här kommer lite kort!


Min stiliga lillebror!




Visst är de tjusiga???? Jag vill me på bal!! :)



Denna lille sötplutt träffade vi en liten stund ikväll också!
han ville inte att Peter och jag skulle åka hem sen...
"Nenny läsa bok" Sa han... Ville att jag skulle läsa
godnattsaga för honom.. hehe Så söt så!!



Aja... Nu ska jag snart sova! Imorgon har jag mycket att fixa!
Kramar på er!

Lördagskväll

Hallåhallå!
Igår kväll var Peters pappa Leif och hans fru Lena & Maria här och åt middag. Var mycket trevligt! Kollade även på fotbollen (Sverige - Danmark) Men det var ju inte mycket att se!! När fotbollen var slut blev det lite Guitar Hero också :) Roligt att få lite gäster tycker jag! Kul att laga lite god mat och fixa och dona!
Till middag åt vi en pastagratäng som e suupergod!! Man har pastaskruvar, köttfärs,tomatsås, rivna morötter, creme fraiche, vitlök, lite svarta oliver och ost i. Mycket enkel och god. Till detta hade vi en stor sallad och vitlöksbröd som jag gjort. Till efterrätt blev det en enkel Gino med limechoklad över. Serverades med Naturell Yoggi som jag smaksatt med vaniljsocker och även lite glass till också.








En fin palm hade Leif å Lena med sig i förlovningspresent =)


Mmmm nu sitter jag här å äter POLLY! Mums! Det har kommit en ny sort nu med baaara mörk choklad! Så nu slipper jag äta de äckliga me ljus choklad :P

Jaja, Ha en fin söndagseftermiddag!
Kramar Jenny♥

♥ MAX ♥

Den 4/6 blev jag moster till en liten Max. :) Det är min syster Helenas första barn. Såå roligt!! Han ser så otroligt söt ut! Längtar tills jag kommer att få träffa honom! Det blir tyvärr inte förren i slutet på Juli eftersom de bor i Amsterdam.. Är ju en bit bort... =(



Grattis Helena & Nick!!

Händelserik vecka

HallåHallå!
Ojoj vilken fullspäckad vecka jag har haft... Känner mig helt slut nu! Jobbade tisdag & onsdag... I tisdags kom Elina & Johan på besök efter mitt jobb... Vi bjöd på kladdkaka, yoggi & bärsås.... Sen stack Jag & peter & Maria å tränade...
 På onsdagen efter jobbet var vi och hela Peters familj bjudna till hans bror Johan... Johan hade nämligen vunnit 35,000:-!!!!!! Han hade suttit i 5 timmar och spelat en pokerturnering och kommit 2a! Så roligt för honom! Och snällt av honom att bjuda alla på middag me :) Alla kunde komma också... Inte ofta de händer :p hehe...


Jättefina liljor hade Elina & Johan me sig till oss :)


Bilder från onsdagen:
  

Efter kalaset kom Peters mamma & syster Anna och fikade... Å de hade me sig en jättefin bukett med Lupiner=) Har fullt med blommor här hemma nu :P

Igår däremot var det lite lugnare... Peter jobbade på dagen och jag var hemma och pysslade å donade. På kvällen åkte vi in till Karlskrona och tittade på bio. Vi såg "Änglar & Demoner" Den var verkligen sjuukt bra! Vill se de igen! Den var mycket bättre än "Da Vinci Koden" Så det var verkligen en lyckad kväll =) Filmern var inte slut förren närmre kl halv 12 så det blev bara att köra hem till sängen och sova.


Haha Ego-Jenny :)



Idag har jag & Maria tränat... körde verkligen järnet! Är helt slut nu!! Sprang i intervaller på löpbandet i 10 minuter... Sen tränade vi lår,rumpa, mage, armar & axlar.
Efter träningen körde jag och Misen in till Ronneby för lite shopping. Jag hittade ett par sandaler och ett par trosor. mer blev det inte idag.
Jag jag kom hem gick Peter & jag ut en låång promenad med Selma.. såå skönt!

  


Snart ska vi bege oss in till sängen. Ska upp tidigt imorgon...
Ha en härlig helg!!!
Kramar Jenny♥

Nya Undies

 
Idag var jag på Lindex och kikade... HIttade dessa BHs & trosor som jag blev helt kär i! Har mest svarta och vita så tyckte att de kunde vara roligt med lite färg :) Sen är det ju en fördel att man ser mycket brunare ut i just turkost och gult! =)

PoK, Jenny♥

Helgen!

God kväll på er =)
Här sitter jag hemma i soffan och tittar på Sex and the city... Ska snart sova dock, ska till Ludde imorgon kl 8 och vara där till kl 15. Likaså på onsdag.
Jaha, måndag alla redan! Helgerna går alltid så fort! Jag och Peter har iaf haft en bra helg.. Var längesen vi båda var lediga en fredag & lördag så det var verkligen uppskattat nu! I Lördags var vi i Karlshamn.. Är inte överförtjust i den staden, men det är ju kul med lite omväxling! Vi var inne i centrum å kollade lite och så ar vi runt å kollade på lite bilar och några hus. Men hittade inget intressant i Khamn. Sen åkte vi hem till Kallinge igen och hem till Elina med familj. Gick upp till Rosa Kiosken och åt mjukglass. Mumsigt värre!

Lille Ludde!

Sen i Söndags åkte jag till lilla mamma för att fira henne lite! Hade gjort bakelser som jag bjöd på och sen hade jag köpt en liten lykta också :) Var en mycket lyckad dag! Mamma hade lagat en jättegod Laxpaté som serverades med färskpotatis och romsås! Så underbart gott! Riktigt somrigt också!

Fina lilla mamma♥

   
 

Ha de bäst!
Puss

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0