Hemma hos oss

 








 

Peter 27 år!







Imorgon är ingen vanlig dag..

God kväll!

Idag har det varit fullt upp minsann! Har städat, rensat i klädkammaren... Herregud så mkt kläder jag har... skrämmande.... villl inte börja funderar på hur mkt pengar jag lagt ner på det!! Men men! Nu har jag rensat ur massa gamla kläder.. Men jag har så svårt för att slänga... :/ Blir nog att packa ner det i källaren med allt annat skräp.. hmm...
Har bakat ikväll också... Chokladbollar, Ett,två,tre-kakor och Hallonpannacottapaj. Hoppas att de blir gott!
Blir spännande att se om det kommer nåt folk imorrn me... Peter fyller ju 27 år... Har inte bjudit nåra... Känns ju lite så där när man inte fyller jämt... Inte så mkt att fira kanske :P men jag vill iaf fira min älskling! Ska snart gå in i sovrummet och slå in paketen som jag köpt :) Sen får de väl bli lite frukost på sängen imorrn me =)

Ha det så bra!
Puss å kram

Helena & Nick ♥

Helena & Nick
23/4 -2010


 
 




Pappa, Mamma, Karolina, Åsa, Nick, Max, Helena samt Nicks föräldrar

Vardagsmys

Hej på er!
Nu är jag hemma igen =) Hoppas ni har haft en bra dag!
När jag kom hem efter jobbet hade Peter lagat jättegod mat till mig! Så sött! Han hade lagat en Chorizo & Rotfruktsgryta... Supergott! Så roligt att prova nya recept! Duktig han är min älskling ♥


Tillagat i vår nya (fast gamla) fina gryta från Kockums i Kallinge. Superbra var den!

 
Smarrigt!


Puss å kram!

Onsdag

Hej på er!
Hoppas ni har en trevlig onsdag♥ Jag ska snart börja jobba... Börjar kl 15 och jobbar till 20. :) Skönt att jobba kväll ibland... så man kan få lite sovmorgon :) Göttgött! Min älskling är ledig idag... så vi har haft förmiddagen tillsammans... Var ute och gick en promenad med Selma... Men det var inte direkt skönt ute... brrr.... Känns som höst tycker jag... Menmen... De blir väl vår å sommar i år me :)
Igår jobbade jag dagen... Slutade kl 14... Sen på kvällen kom Svärmor & Maria ner en sväng och fikade lite och pratade massor.. Himlans trevligt och skönt! Är så glad över att både Peter och jag har sån himla fin familj/släkt som bryr sig och ställer upp! Inte alla som har det ju... :/

Har ju inte bloggat om helgen kom jag på nu! Hade en mycket bra helg! I lördags fyllde lilla Ebbisen (Peters brorsdotter) 8 år! Herregud så stora barnen börjar bli... Jag kommer ju ihåg när Ebba var precis nyfödd och tom när Johanna hade henne i magen. Tyvärr tog jag inte så mkt kort på kalaset och Ebba fastnade inte på ett enda!
Här är iaf ett kort från ett annat tillfälle!


Ebba i mitten, kusin Ellen till vä och storasyster Tuva till hö.

I söndags åkte jag, Peter & Selma till Karlsnäs, som ligger ca 1 mil från Kallinge mot Eringsboda. Varje söndag har de en rolig tipspromenad man kan gå, så det gjorde vi. Vann tyvärr inget denna gången... Men fick iaf 7 rätt av 13.. Helt okej.. Brukar bara fy typ 3 rätt... Skitsvåra frågor :P
Efter tipsrundan åkte vi till Anna m fam i Hasselstad... Fikade lite och hoppade studsmatta! Himla kul! :P


Karlsnäs



<3


<3

 






De var allt för nu =)
Ha det bra!
Kramar

Måndag

God kväll i stugorna! Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en bra helg! Jag hade tänkt rapportera lite om min helg... Men jag är så himla trött så det får vänta tills imorrn. Har sovit hemskt dåligt inatt :/ Och inte har jag hunnit vila något på dagen idag heller... Gick upp kl 8 och sen började jag jobba kl 13. Imorrn jobbar jag 8-14... Skönt tid :)
Nej nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i vår mjuka härliga säng och kolla på Twin Peaks :)

Ha en bra vecka!
Puss å Kram

Skogspromenad

Häromdagen var jag, Peter & Selma ute på en lång skogspromenad... Så himla härligt! Här kommer lite kort :)





Twin Peaks

Hej på er!
Vilken underbar dag det har varit idag! Varmaste dagen för detta året tror jag minsann! Riktigt vårväder....
Idag hade vi möte på jobbet. Det gick bra =) Tiden går så fort när man har möte... Efter jobbet åkte jag in till Ronneby... Mötte upp Älskling som jobbade på en kulglass på torget... Jag tog en kula Saltlakrits & Hallonglass och en kula med Mangosorbet. Himlans gott! Saltlakrits och Hallon kommer jag att ta flera gånger!! :P Efter glassen gick jag på stan en liten stund... Köpte en fin klänning som jag nog ska "inviga" på lördag.... Då är det kalas för Peters brorsdotter Ebba :):) Skojskoj! Är så svårt vad man ska köpa i present bara... :/ Men vi får se vad vi hittar på =)
Nu ska jag lägga mig och titta på första avsnittet i Twin Peaks! Fick hem boxen med ALLA avsnitten idag... så nu har jag minsann att göra :P Varje avsnitt är ca 1 ½ timme... Och det är massa avsnitt... Kulkul =)
Älskar verkligen Introlåten..... Här kommer den!





Ha det bäst!
Kramar♥

Onsdag

God kväll på er!
Hoppas att allt är bra med er! Här är allt fint :)
Idag har jag och Peter varit på husvisning... Mm.... jätteroligt! :D Mkt fint hus.. men vi får se hur de blir =) Efter husvisningen åkte vi upp till Peters syster Anna m fam en sväng... Trevligttrevligt =)
Imorgon blir det möte på jobbet... Sen får jag se vad jag hittar på... Peter jobbar 11-21... dryyygt! menmen!
Ha det toppen!
Kramar

Måndag

Hej på er!
Måndag igen... Både Peter och jag har varit lediga idag... Häärligt! Peter har ju jobbat heela helgen... Idag har vi inte gjort så mycket... Fixat lite olika ärenden, handlat och sådär... Imorgon är det dags för mig att jobba igen.
Har inte så mkt att skriva faktiskt.. Har inte hänt så värst mkt :P
Ha en bra vecka!
Kramar

Oh Happy day!



Hej på er!
Idag har jag haft en riktig toppendag!! På jobbet så fick jag veta att jag kommer att få vara kvar iaf ändra fram till hösten! :D:D:D Happyhappyhappy! Har aldrig trivts så bra med nåt av jobben som jag haft som jag gör nu! :D Känns verkligen som att detta jobbet är något som jag kommer kunna jobba med i hela livet! All glädje som man får av brukarna.... Om man är på dåligt humör när man kommer till jobbet så går de över med en gång när man möts av deras leenden! Visst, det kan ju vara krävande ibland och fresta på ens tålamod, men all glädje överväger det med råge!

När jag kom hem från jobbet åkte jag och Peter till Gymmet och tränade! Himlans härligt! Sprang/gick en del på löpbandet, cyklade, crosstrainade och styrketränade :) Härligthärligt! Måste bara få in en rutin på att komma till gymmet... så lätt att det inte blir av! Men är så härligt när man väl är där!

Sen åkte vi till Peters lilla mormor Karin... Fikade och kollade runt i hennes mysiga trädgård... Massa vårblommor som "pluppar" upp lite här å var... Vill också ha en stor trädgård där jag kan sätta massa lökar och plantera och så och greja!! aja! Kan ju inte få allt..... på en gång iaf ;) Men på onsdag ska vi på en ny husvisning... spännande =)

Nu ikväll har vi hämtat hem lite smaskig Kina-mat! Åhh vad jag älskar det! Mums! =) Har mest suttit i soffan och slappat... skönt efter en jobbardag! =)

Imorgon får jag se vad jag hittar på... Peter jobbar hela dagen.

Nej nu blir de sängen!
Ha de bäst!
Puss och Kram

SATC 2

Åhhh det har kommit en ny Trailer till Sex and the city 2!!! Så otroligt spännande! Läängtar tills den har premiär!

Torsdag

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Min dag har varit bra tycker jag allt =) Jag har jobbat 8-15.30 och efter det körde jag in till Ronneby för liite shopping och en hel del ärenden... Jag köpte ett par nya leggings och en lång topp/tunika. Skojskoj! =) Köpte även lite vårblommor som jag hade tänkt plantera ute imorrn... Imorrn jobbar jag bara till kl 13... Gött =) Får se vad vi hittar på efter de =) Bio kanske.. hmm.. får se =) Har 2 st hela Kladdkakor i kylen som hade behövts ätas upp... Har inte plats i frysen för de båda... Så är det någon som är sugen är det bara att hojta till! ;)

Nej, nu ska jag ut med min älsklingspudel och sen blir de sängen!
Ha det bäst!
Kramar♥

Bebisskratt..

..Är nog det mest underbara ljud som finns!




Syster Helena & Max busar ♥

Påsk!

Hej på er!
Värst va dålig jag har varit med att uppdatera bloggen! Hmm... Haft lite mycket de senaste dagarna, får skylla på det ;)
Min påsk har varit bra iaf! Jag jobbade Skärtorsdagen och Långfredagen, men sen har jag varit ledig lör, sön & mån. Härligt =) Men imorgon är det dags att gå till jobbet igen. Konstigt, men ju längre jag har varit ledig, desto jobbigare är det att börja jobba igen! Men sen när jag väl är på jobbet så är allt bra igen... men så är det väl ... :) Man vill ju gärna ligga och sova läänge på mornarna!

I lördags åkte vi hem till mina föräldrar i Eringsboda. Min Faster var nere och hälsade på också. Vi åt massa god mat och bara umgicks. Till middag blev det rimmad Oxbringa med pepparrotssås och potatis. Supergott! Och till dessert svängde jag ihop några små påskbakelser :P

Igår åkte vi till Eringsboda igen och åkte allihopa till en Antikaffär i Holmsjö... Älskar antikaffärer! Skulle kunna köpa hur mkt som helst... men en hel del fynd tycker jag allt att jag gjorde =) Skoj! Får se om jag kanske tar kort på fynden och lägger in här senare.


Dags för middag=)



Påskbakelse!



Selma hade det gott!



Ha det så bra!!
Kramar

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0