Husägare

NU ÄR VI HUSÄGARE!!!!!!! Tjohoo så roligt!!! =)=)=)
Idag har vi varit på banken och skrivit på alla papper och fått alla nycklar till huset!! Så nu är det VÅRT ♥
Åhh jag bara vill sätta fart och börja renovera nuuuu med en gång!!! Men jag får väl tåla mig till helgen!!!! :P


Peter (och bilen) utanför huset!!


Selma utforskar sin nya tomt!

Nej nu måste jag gå och lägga mig... Är heeeelt slut efter dagen!!!! Många intryck att ta in :P
Höres säkert imorrn igen.... då jobbar jag mitt sista jobbpass =(=( Suck!


Ha det bäst!
Puss å kram!!

Enklaste Äppelpajen

Godkväll godkväll!
Hoppas ni har haft en härlig helg! Jag har antingen gått och blivit förkyld eller bara väldigt allergisk... så svårt att veta vilket det är! Men det ger väl sig... Går det inte över under natten lär de ju va en förkylning. Hoppas inte!!
Imorgon jobbar jag... Vi ska ha brandövning på jobbet... hjälp... hoppas inte jag ska behöva släpa ut folk och så :P Menmen... Kul med brandövning pch sånt... Så är ju alla på jobbet inne! Kul å träffa alla... Imorgon är ju mitt näst sista pass!! =(=( Känns mest sorgligt nu faktiskt!!! Men ska bli skönt också såklart!!
Idag gjorde jag världens enklaste och snabbaste Äppelpaj... Och så gjorde jag vaniljsås me... Himlans gott!
Så här gör man:

Köp hem ett paket Pepparkaksmix (typ Kungsörnens)
Skala och skiva äppel tunt och lägg i en form.
Häll över pepparkaksmix så äpplena täcks
Hyvla över smör
Ställ i ugnen 200 grader i ca 20 min.
Klart!!

Blir riktigt gott! =)


Ha det bäst!
Många kramar

Bröderna Bus

Hej på er!
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll med mycket fredagsmys ;) Jag sitter själv här hemma just nu... Peter är och tittar på hockey här i Kallinge... Jag har städat och grejat lite ikväll... Hon som skulle komma och kolla på lägenheten idag ska komma imorgon istället... Har tänt massa ljus här hemma också! Ikväll känns det verkligen som höst! Känns sådär vemodigt som det bara gör på sensommaren/tidig höst... Redan bäckmörkt ute... Och värre blir det ju! Menmen! Det är ju mysigt också på sitt sätt! Tror att jag kommer sakna vår lägenhet faktiskt... Känns sorgligt att flytta härifrån... Har trivts himla bra!! Men nu är vi ju i en helt annorlunda situation! Och det ska ju blir jätteskönt med eget hus!! Där man kan göra precis vad man vill!

Dagen idag har gått himla snabbt! Vi har verkligen haft fullt upp! Varit hos mäklaren och fått lite fler papper... Sen var vi hos Barnmorskan... Allt var bra =) Bebis ligger fortfarande med huvudet nedåt... Ännu längre ner än senast sa Bm... så snart är hon nog fixerad där :) Rumpan hade hon högt upp vid mina revben... Så det är ju inte så konstigt att jag har svårt att andas ibland när jag sitter! :P Och hjärtslagen lät bra...pendlade mellan 128 och 158... Så det är ju som det ska vara =) Och mitt blodvärde hade gått upp sen senast... Sist låg det på 112 och nu på 118 :) Nästan godkänt!
Efter mvc-besöket gick vi i Rby och kikade i affärer en liten stund... Mys! Köpte varsin liten present till Ludde & Gabriel... Hihi :) Sen åkte vi hem till Elina, Johan, Ludde & Gabriel... Johan fyllde år i tisdags så vi grattade honom... Fikade med massa goda kakor och busade en del med grabbarna!!

 
Gabriel!                                               Gabriel & Mamma


Lille Ludde!


Det är då inte lätt att få ett kort på båda busungarna!!
Antingen såg det ut så här:


Eller så här:


Hehe... Gullungar!!

Nej nu tror jag att jag ska ta mig lite chips och sätta mig i soffan!
Trevlig helg på er!
Kramar

Fina arbetskamrater

 
 

Igår hade vi möte på jobbet... allt gick bra och många bra saker togs upp... Efter mötet fick jag en supersöt blombukett av mina arbetskamrater och av brukarna... Aww... så gulligt av de!! ♥ Skänker en extra tanke till en av mina arbetskamrater som som ska ha barn 2 veckor efter mig... Hon har blivit inlagd på lasarettet pga ett virus på balansnerven.. Fyamej... :( Krya på dej!!! Så i helgen ska jag in och jobba lite extra... Lördag natt... Men lika bra att passa på och jobba!
Imorgon har vi fullt upp... ska till barnmorskan, till mäklaren, till Johan L som fyllt år och så kommer det någon och ska kolla på vår lägenhet. :) Busybusy! Sen får vi se hur det blir med flytt i helgen.... Stackars älsklingen har skadat sin axel.. :( Inte alls bra i den! Har varit hos doktorn, men det var inget brutet sån tur var!! Han och en kille sprang ihop på innebandyn... blev en rejäl smäll! Uscha! Hoppas han blir bra snart iaf!! =)

Ha det bra och ha en trevlig fredag!
Puss & kram

Faster & Jag





2008-08-09


:)

Höst?

Hejsan!
Vilket väder det är ikväll! Det verkligen öser ner nu... Burrr.... Innan idag var det ju jättevarmt ute!! Konstigt... Inte lätt att veta vad man ska ta på sig på mornarna!! Tur man inte har så mkt kläder att välja på nu längre kanske ;)
Idag har jag jobbat! Det gick jättebra faktiskt! Riktigt skoj att vara tillbaka -även om det bara är för en kort tid.... Känns vemodigt!! Hoppas bara att jag får komma tillbaka till Smålandsgatan efter mammaledigheten... Vågar inte hoppas allt för mycket... Men samtidigt så brukar ju allt ordna sig! :)
Imorgon jobbar jag 8-14... Skönt att sluta så tidigt! Hela eftermiddagen ledig =) På onsdag har vi möte på jobbet... Funderar på om jag ska baka nåt smarrigt och bjuda på... Hmmm... Men vad skulle det vara? :S
På torsdag jobbar jag 8-15 och på fredag är jag ledig... Då ska vi till Barnmorskan igen för de vanliga kontrollerna... Så roligt! Älskar att höra bebis hjärtljud!

Nu ska vi ut med selma mellan skurarna!
Ha det så bra!
Kramar

Söndagsfika

Hej hopp!
Ja oj vad rolig gårdagen var!! Men den satte sina spår på "vissa" idag... Hihi.... :P Skönt när man själv har varit nykter! :P
Jaja... Idag sov vi länge... Klockan var nog halv 11 när vi gick upp tror jag... Sen framåt eftermiddagen plockade vi upp Peters mamma Kerstin och Peters mormor Karin och så körde vi till Eringsboda! Peter, hans mamma och mormor var även och tittade till vårt hus... hihi!! Nästa helg ska vi börja köra dit med lite saker!! Skoj!!
Sen blev det fika hos Mamma & Pappa... Mamma och Faster hade bakat jättegoda kakor! Mmmums!! Hade en riktigt trevlig eftermiddag :)


Peters Mormor Karin & Selma


Karin, Selma, Kerstin & Kerstin :)


Imorgon ska jag upp tidigt... Börjar jobba kl 8 så jag tror minsann att det får bli sängen nu!
Ha en bra vecka!
Kramar

Kräftskiva

Hej på er!
Igår var vi i Eringsboda nästan hela dagen.. Kom dit vid 15-tiden... Började med att äta lite middag som bestod av Vildsvin, potatis och mammas goda sås =) Himlans gott!! Sen promenerade vi till Grimsgölen för att vittja kräftburarna... Phu... det var lite jobbigt att gå faktiskt! :P Och massa mygg i skogen... Jobbiga små insekter! Det var riktigt fint väder dock, och vi satte oss en stund nere vid vattnet och bara njöt!
Sen gick (okej, jag åkte;)) vi hem och satte på kaffe och till det blev det Daimcheesecake... Gottgott =)
Framåt kvällen åkte kräftorna (och drickat) fram... Jag hade med mig alkoholfritt vitt vin.. Riktigt gott faktiskt! Kommer jag köpa hem fler gånger! Och kräftorna var lika goda som alltid! Mmmums!
Idag är vi alla rätt trötta faktiskt...

Men här kommer lite bilder!!


Vildsvinsmiddag! Anders, Mamma & Pappa.


Jag, faster Kerstin & Carina


Ute på bryggan... Carina, Jag, Mamma å Faster


Lilla Olga!


Mys =)

Selma stod för underhållningen... Hon spexade och grejade :P skulle fånga pinnar, grenar och grejer i vattnet! Tokan!! ♥


Pappa "The Giant"


John & Michaela



Kräftdax!!




Mmmmmmums!!

Kräftskivan var verkligen superlyckad!! :D:D Längesen jag skrattade så mkt tror jag! :P

- Vaaad göör duu nuu för tiiden....?


Hihi, Puss på er!

♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Så här road var Selma av att vara med på ett "familjekort" :P


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


1-års kalas





Hej hopp!
Så var det fredag igen! Sista dagen som sjukskriven idag! Yes! På måndag ska jag jobba igen! Ska bli riktigt roligt!! Igår var jag på Anhörigträff med jobbet... Brukarnas kontaktpersoner, anhöriga, goda män och så vi personal var med :) Var mkt trevligt! Grillade korv och gick tipspromenad :) Det uppskattades verkligen av brukarna! Så roligt då :) En hel del kramar fick man också... Roligt att de har saknat en under semestern!
Idag har jag varit hyfsat flitig får jag säga... Har gjort en Cheesecake som står i frysen å stelnar.. Och så har jag gjort en Skagenpaj... Mmmmmm så gott!!
Nu blir det strax promenad med Selma, sen hopp in i duschen, sen byta om och sen ska vi på 1-års kalas hos lille Isak!!! Lillplutten redan 1 år!!!
Efter Isaks kalas ska vi in till Karlskrona å kolla på bio.... Myspys :)

Ha en underbar fredag!
Puss å kram

Magen vecka 30



Vecka 30

Ja jisses!! I tisdags gick vi in i vecka 30... Jag tycker att det är skrämmande... Bara 10 veckor kvar!! Hittills har tiden gått så otroligt snabbt!! Nu får de allt sakta ner liite iaf... Jag längtar visserligen tills vi har vår lilla tös hos oss... Men vill gärna hinna fatta att jag är gravid innan hon kommer ;)
Det finns en rolig sida på nätet förresten där man kan kolla hur sitt barn kommer att se ut.. www.makemebabies.com
Och så här kommer vår flicka att se ut enligt den sidan :P



Hihi söt va?! Och jag tycker minsann att det var likt mig när jag va liten :P

Lillan sparkar för fullt nu hela dagarna tycker jag... Riktigt livlig är hon!! Så häftigt när man kan känna en fot genom magen... Riktigt sticker ut ibland! Helt otroligt... Hon verkar ha hittat en favoritposition i magen me... Hon ligger med huvudet nedåt, sen har hon ryggen på min högersida med ansiktet inåt och så har hon benen/fötterna högt upp till vänster.... det känns tydligt kan jag säga! :P Hon har legat så de senaste två besöken hos Bm. :)


Nä nu blir jag galen på Photoshop... Håller på å redigerar 2 kort på magen men det har stängt ner sig 2 ggr nu när jag precis blivit klar.... grrrrr... så magbilder kommer en annan dag... Nu vill jag bara kasta ut datorn genom fönstret!!!!!


Puss på er!

Bälte

Hejsan!
Idag har vi varit inne på Ortoped Tekniska på lasarettet.. Jag har provat ut ett bälte som jag ska ha mot foglossningen... Det verkar bra faktiskt! Nu när jag hade det på mig kunde jag tom gå upp för trappan till vår lägenhet utan att det kändes som att jag skulle tappa benen :P Så ska försöka ha den på mig så mkt som möjligt på dagarna! Men den är inte så speciellt skön att ha på sig när man sitter ner... Blir sånt tryck på magen... Å bebis ligger redan högt upp... hehe..

Ser att jag inte lagt in några bilder på ett tag.... Men det kommer :)
Vi är inne i vecka 30 nu förresten! så 10 veckor kvar nu ungefär!!

Nä nu tror jag att jag ska ta och vila en stund... Är sååå trött nu för tiden!! :S
Puss å kram!

Zzzz

Usch så trött jag har varit idag!! Har sovit 2 timmar i em...   Har då inte gjort mkt nytta idag... :/ Aja! Lika bra att sova när man behöver tror jag :)
Imorgon ska jag in till Ortopedtekniska och prova ut ett bälte som jag ska ha runt höften... Det ska väl hjälpa till att hålla ihop fogarna lite samt göra så jag inte kan ta för långa steg... :) Hoppas de blir bra!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och gosa med min pudel :)

Ha dert bra!
Kram

Nähä...

Dagen blev då inte som jag trodde direkt! Skulle jobbat 8-19. Blir sååå irriterad! Ringde ju till min chef på min semester för att jag var lite orolig för denna första vecka efter min semester... Har massa aktiviteter på jobbet just denna vecka som innebär många fler lyft än vanligt... Så jag pratade med chefen iom min foglossning och sa att jag inte kommer kunna göra några lyft... Och de dagar som jag har långpass måste jag kunna ta ut min timmes rast.. men hon lovade att det inte skulle vara några problem alls, utan att det var tillräckligt med folk inne så jag skulle slippa lyft osv... jaha vad tror ni de säger idag på jobbet när jag kommer dit... ska jobba själv med 3 brukar heela dagen. Iofs inga lyft idag men den ena brukaren kan vara agressiv. No way! Och imorgon skulle det bli lyft för mig och likaså på torsdag och på fredag har jag ännu ett långpass utan rast. Nä minsann! Ringde till chefen och sjukanmälde mig. Tråkigt att man ska behöva göra det... Men tycker inte det är värt att hålla på och lyfta tungt nu. Allt är tillräckligt jobbigt ändå! Men tycker synd om mina stackars arbetskamrater.. Är ju tyvärr de som blir lidande :( De får ju gå in massa extra nu bara för detta... Suck.... Ibland blir man så trött på kommunen och cheferna!!


Aja nu får jag vara hemma och vila iaf denna veckan så får jag se hur det blir nästa.

Ha det bra!
Puss

Loppis

Hejsan!

Idag har Peter & jag stått på loppis i Brunnsparken... Det var riktigt kul faktiskt! :P Fick en hel del grejer sålda... Skoj! Var ju mest "skräp" ... sånt som vi ändå inte använder... så då kan man ju lika gärna sälja det som att slänga :) Kul om nån annan kan få nytta av grejerna :P Men shit va trött jag är nu... Naturligtvis kunde jag inte somna igårkväll... Somnade inte förren vid halv 3 tiden inatt... allt blev så fel igår! Började få migrän på eftermiddagen så jag fick gå och lägga mig och sova en stund... Och då kunde jag ju såklart inte somna sen... Och idag ringde klockan 5.30.... Uhhh har nog inte gått upp så tidigt sen jag gick på gymnasiet :P Men Peter åkte ut själv först så fick jag sova till 9 iaf :) sen åkte jag ut och så var vi där till kl 14.30 typ =)

Nu måste jag ta och lägga mig... Imorgon börjar jobbet igen! Ska faktiskt bli kul att träffa alla igen! =)
Ha det bäst!
Puss å kram!

Sailet

Hej hopp!
Idag har vi varit en sväng på Sailet i Karlskrona... Med oss hade vi Tuva & Ellen... Peters syskonbarn.
Hade det mycket trevligt! Tjejerna tävlade i lite olika "grenar" och vann några tablettaskar var :P sen åkte de Parisehjulet också... Efter sailet åkte vi till Max och mumsade i oss hamburgare... Mmmmm gott! =)


"Fånga Nyckeln" ;)


Poppar Popcorn


Peter va ju också tvungen att tävla lite... men de gick ju inte jättebra :P


Vi <3


Kusinerna! =)


Nu är jag heelt slut efter dagen! Värker i mina stackars fötter, så nu får det nog bli högläge för dom =)

Håll tummarna för att det är uppehåll imorgon! Då ska vi nämligen stå på loppis och sälja av oss lite "krafs" .. Så har ni inget för er så kör till Brunnsparken och säg Hej till oss =) 7-14 typ kommer vi att vara där =)

 Ha det bäst!
Puss å Kram

Inspiration till Barnkammaren

Åhhh vad jag älskar Syster Lyckligs hemsida!! ( www.systerlycklig.se ) De har så otroligt mkt fina saker! Kolla bara in de här underbara tapeterna!























Besök hos Mormor

Här kommer några kort från förra veckan när vi var i Jämjö och hälsade på min Mormor..


Mormor, Moster Anki & Mamma


Morbror Göte & Peter


Anki, Mamma & Lillebror John


Götes lille hund Mojje somnade under mormors skänk :) Mys!


Mormor & Anki

Glukosbelastning

Hej på er!
Idag har jag varit på MVC och gjort en Glukosbelastning för att kolla så jag inte utvecklat Graviditetsdiabetes. Kom dit kl 8 på morgonen, fastande, fick inte äta lr dricka nåt efter kl 24 inatt... så var rätt törstig och lite hungrig!! Fick dricka ett stoort glas med Sockerlösning... Var inte så himlans äckligt faktiskt... Smakade typ som vääldigt stark saft... Brännde lite i halsen bara... Sen fick vi komma in till Barnmorskan och prata lite och lyssna på lilla hjärtat... Det slog så fint så... =) Men hon verkar minsann vara en livlig liten busa! Inte still alls, utan verkade bli mkt irriterad på Bms undersökningar :P Sparkade och fäktade... hehe... Lilltjejen! Växer som hon ska gör hon också... Skönt! SF (Symfys fundus) måttet var 28 cm precis som det ska i vecka 28 =)
När undersökningarna var klara fick vi sitta ner i ett väntrum... Kl 10 skulle jag ta blodsockervärdet och få veta hur de låg till... Men jag började må mer och mer illa... Och kvart över 9- halv 10 fick jag springa och kräkas upp all otäck sockerlösning... Bläää... Men de gjorde nog inget.. hehe... Tog sockret med en gång och kollade och det var bra... Under 10 var bra sa Bm och jag hade 4.9 så det var ju lugnt.... Men usch så konstigt jag mådde efteråt... Kallsvettig och skakig å så... Blä... men vi åkte och köpte lite goda Contan-frallor och körde upp till Elina m fam och åt frukost efteråt... Trevligt!
Skönt att ha glukosbelastningen gjord nu iaf!!!

Nä, nu ska jag ta och lägga mig i soffan och vila lite.
Ha de bäst!
Puss

Sista grillningen

Hej på er!
Hoppas att er dag har varit bra :) Jag känner mig rejält trött nu.. Har varit igång och städat och grejat idag... Det behövdes... Har stått flyttkartonger lite överallt här i lägenheten och dammråttor var det en hel del. Men nu är de borta iaf... Synd att det inte varar bara...
Idag har min vän Linda och hennes sambo Jimmie varit här... De kom vid 16-tiden... Vi hade egentligen tänkt laga nån mat här inne i lägenheten... Men det var ju så fint väder så vi passade på att grilla istället... Lär väl varit sista grillningen för detta året kan jag tänka mig! Ska väl bli sämre väder nu framöver har jag hört..
Vi la fläskfilé i marinad och grillade... Mums! Hade klyftisar och Bea-sås till. Till efterrätt blev det en kaka med blåbär som jag bakat.
Hade en riktigt trevlig em/kväll! 

 
Linda & Jimmie



Min älskling!




Puss!

Mag-mys


Selma myser med magen ♥

Sjukgymnast & Tens

Hej på er!
Jaha så var det måndag igen... Den sista måndagen på min semester... Om en vecka är det dags att börja jobba igen... Men bara i 2 ½ vecka iaf.
Imorse var vi hos sjukgymnasten.. Har ju ont i mina höfter av Foglossning... :/ Så nu har jag fått remiss till Ortopedtekniska för att prova ut ett bälte som ska hålla ihop fogarna :) Fick även med mig en Tens- apparat... Men jag är lite skeptisk till den faktiskt... Men ska se om den kan lindra lite iaf :)
Jag har pratat lite med min chef också... Har varit lite orolig för hur de ska bli att jobba nu i de här 2 ½ veckorna... Iom höfterna... Men hon lovade att jag inte skulle behöva göra några lyft... Så det var ju skönt... och får jag ont så får jag sjukanmäla mig... :) Det kan det ju vara värt!
Sen har vi varit hos Elina, Johan & Gabriel idag också.. Åt lite goda frallor och fikade med kladdkaka... Mumma =)
Nu ska jag strax sätta mig framför tvn med min Tens och titta på Det okända :)
Ha en bra vecka!
Kramar














* Tänker på dig . . .*

Vecka 28




Barnet väger nu cirka 1000 gram, längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma.

Solrosor, Blåbär & Kräftfiske

Hej hopp!
Idag har varit en rätt så händelsefull dag faktiskt... Vi har varit och köpt spis, fläkt och tvättmaskin till huset... Hyrde släp på statoil och Leif hjälpte Peter att bära... Tack för hjälpen! :)
Sen var vi hos Peters mormor... Fikade med massa gottigt och sen gick Peter, jag & Selma ut i skogen... Plockade blåbär! Fanns jättemkt nu... stora och fina var de! (och väldigt goda)
När vi kom hem igen gjorde jag paj på blåbären och så körde vi upp till Eringsboda... När vi kom dit var det dags att bege sig till Grimsgölen och Åsjön för att vittja kräftburarna! Hade inte kommit i så värst många under dagen, men kommer nog i en hel del inatt *hoppas*
Selma var med mamma & Peter i båten... Sötan! Hon var väldigt bekymrad över att Pappa & jag var kvar på land :P hehe... tokan!!


Peter & Karin... Inspekterar alla vackra solrosor som fåglarna sått :)


Karin =)


Fina Blåbär!


Selma, Peter & Mamma ute i båten =)

 



Vad gör du för nått här egentligen Peter??! ♥

Har haft en bra dag idag =) Nu blir det snart sängen... Så får vi se vad som händer imorgon! Hoppas på fint väder så man kanske kan göra nån mysig dagsutflykt... Inte mkt kvar på vår semester nu! :/ Bara nästa vecka också... Och har en hel del inplanerat nästa vecka.. På måndag blir det ett besök till sjukgymnasten för min del... Se om de kan göra nåt åt min höft! Sen ska jag ringa min chef då också... Har en del att diskutera med henne :)
Och på torsdag är det dags för Glukosbelastning på MVC... Då ska vi också anmäla oss till föräldrargruppen... :)

Hoppas ni har en bra helg!!
Puss å kram

På tapeten

Nu när jag springer runt överallt och kollar överallt på nätet efter tapeter har jag hittat en ny favorit... Nämligen gula tapeter! Jag som inte ens brukar vara så glad för gult... Men tycker verkligen att det är supersnyggt med gult på väggarna! Speciellt som fondvägg! Tyvärr finns det inte så många tapeter som är gula... Det är rätt ovanligt... Det började förreseten med att vi var på Ikea i Kållered för nån vecka sen och i ett av deras sovrum där satt en underbar gul tapet... Men såg tyvärr inte vad den hette... Och när jag mailade kundtjänst visste inte de heller... Suck!

Men här är några andra gula tapeter som jag gillar iaf!



 
Nagoya gul från Mimou






Vårt hus

Här kommer lite utvändiga bilder på huset vi ska flytta till!
Invändiga bilder kommer framöver... Är en hel del vi ska fixa iodning först bara! :P


Nu får ni försöka föreställa er detta huset fast med svart tak, grått istället för det svart/bruna och med vitt runt fönsterna ;)









Stort uthus på 150 m2 med garage med smörjgrop,förråd,loft mm.

Ingen toppendag

Hej på er!
Usch igår hade jag ingen bra dag... sov jättedåligt natten till igår... Vaknade av att jag hade kramp i min ena vad framåt morgonen... Fy sjutton vad ont det gör! Får det lite då och då nu under graviditeten. Mycket obehagligt! Sen lagade jag fisk till middag.. med paprika och purjo i såsen... Det var ju inte så bra... Hade otäcka uppstötningar heela dagen sen! Blärk! Sen hade jag ont av Foglossningen me... Har haft ont sen vi kom hem från Götet... Vet inte om jag kanske gick lite för mycket när vi var där eller om det är efter bilresan... Hm... Aja!

Hände lite bra saker igår iaf :) Vi har ju tjafsat med Blixtvik i ett halvår ungefär... De har ju dragit pengar från oss fastän vi sagt upp vårt abbonnemang för typ ett år sen.... De är roliga de! Och inte har det gått att få tag på någon i kundtjänst, varken på Mail eller telefon... Men igår!! Då fick Peter äntligen tag på de! så vi ska få tillbaka en hel del pengar från dom! flera tusen! Så härligt!! Passar ju bra nu iom flytten ;)
Sen fick jag även brev från Fkassan och jag blev beviljad havandeskapspenning!!! Sååå lättad! Så den 2a September går jag hem... Bara 2 veckor kvar att jobba!! Hääärligt! :D

Nej nu ska jag göra mig iordning för snart ska vi köra till Jämjö och hälsa på min lilla Mormor <3

Ha en bra dag!
Puss!

Laura Ashley

Åhhh det är rea på Laura Ashleys hemsida!!! Åh vad jag är kär i tapeterna därifrån!!
Nu kliar det i mina fingrar! ;)
Finns rätt många väggar i vårt hus som behöver nya tapeter (ja, typ alla faktiskt) ;)












Spännande dag

Idag har vi haft en väldigt spännande dag får jag säga! Började med ett besök på banken... Hem och lagade mat och jag bakade en kaka... Sen bar det av till mäklaren och där skrev vi på papperna för VÅRT HUS!!! Oh så spännande!! Så den sista augusti får vi flytta in!!! Åh vad jag längtar :D:D:D Efter vi hade skrivit på alla papper körde vi hem till eringsboda och lämnade av Selma hos mamma o pappa... Sen åkte vi bort till huset och pratade en del med de nya ägarna och kikade runt igen i huset... Har massa planer i huvudet! Tror att allt kommer bli bra faktiskt =)

Nu måste jag sova... är helt slut efter dagen!

Puss på er!

Göteborg

I torsdags åkte vi upp till Göteborg med Peters syster Anna och hennes dotter Ellen. Vi hann med lite allt möjligt... Shopping på Frölunda Torg, Universéum och Liseberg!
Här kommer lite kort!


Mys med Olga!


Fin fisk på Universéum


Peter, Anna & Tjockis-jag :)


Ellen svävar :P


Pizzabuffé hemma hos kära Faster ♥


Anna, faster & Peter


Peter, Ellen & Anna åkte Flumriden på Liseberg.. Jag fick snällt stå och titta på ;)


Slänggungorna åkte jag iaf! Och Kållerado :) Det fick räcka =)

Hade några riktigt roliga dagar i Götet!

ha de bäst!
Puss o Kram

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0