GOTT NYTT ÅR!



Gott nytt år från oss i Eringsboda!

10 år ♥


Ett gammalt klipp från när vi firade 8 år tillsammans.


Idag för 10 år sedan träffade jag världens underbaraste - Peter!
Tiden har gått så otroligt fort, men samtdigt känns det som att vi alltid har varit tillsammans.

Tänk, här sitter vi 10 år senare med världens finaste lilla dotter... Inte klokt!
Jag älskar er, Peter, Alice & Selma - min lilla familj! Är så lycklig att jag har er!




NaNaNa


My Chemical Romance - NaNaNa

Vilken sjuk video!!
Vet inte om jag tycker att Gerard Way passar så bra i de röda håret...


Hmmmmmm...



Bättre...


BÄST!

Pernilla & Dregen


Pernilla Andersson & Dregen - Jag O Min Far


Himla mysig låt!

No hands!


Kolla in Lillan! Säkrast att hålla själv så maten inte försvinner! ;)



Jenny "Dubbelhakan" Svanfeldt... Hihi!

Julafton


Mina älsklingar ♥ Finast i världen!


Kusinerna Gabriel & Isak :)


Tomten och hans hjälpreda Elias


Tomtemys!


Isak vågade gå fram och hämta sin julklapp =)


Gullungen min!


Alice myser hos tomten!


Alice med sin trötta mamma :P


Bus!


Hahaha! Tycker att riddaren har växt ur sin utrustning minsann!!


Hemma hos mamma och pappa!


Finaste!



Misan tyckte om att kela med Alice!


Selma var väldigt intresserad av alla julklappar!


Söte-Selma!


Glada lilla "Tomte-nissan" ♥

Hoppas att ni hade en underbar julafton, det hade vi!
Tack för alla fina julklappar till både oss och Alice (och Selma)!

God fortsättning på er!
Kramar

GOD JUL

Dan före Dopparedan






Julafton imorgon! Herregud! Underbart!
Nu håller jag på att steka köttbullar... mmm... Luktar ljuvligt!! Dricker glögg och äter pepparkaka också... Det gäller att kunna göra många saker samtidigt ;)

Idag har vi hela familjen varit inne i Karlskrona och handlat de sista julklapparna. Allt gick bra och det var inte så fasligt mycket folk på stan faktiskt... Jag har varit med om värre om man säger så! Jag hade bara en julklappa kvar att handla också... skönt de :) Fyndade även lite kläder till Alice på H&M som började sin "mellandagsrea" idag. 2 fina set med byxor + tröja och ett par tuffa bruna byxor :) Fyndade även en klänning till mig me.. 100:- bara.. Funderar på att ha den på mig imorrn... Men får se =)
Peter och jag åt lite "minijulbord" här hemma ikväll... Mums så gott det är med julmat!! Längtar till mammas julbord imorgon!!

Imorgon ska vi till Peters mamma i Kallinge på Julfrukost. Ska bli supermysigt! Himla mysig tradition faktiskt! Hoppas bara att vägarna är ok... Snöar på rätt bra nu, och har gjort hela dagen! Är det allt för illa så beger vi oss inte iväg..
På em/kvällen ska vi vara hemma hos min mamma och pappa :)

Jag har verkligen inte hunnit med hälften av allt som jag skulle velat hinna med i år... :/ Lite tråk!
Ingen julgran, inget julgodis, inga pepparkakor, ingen skinka, inget julstäd och ingen rökt ål på julbordet!!! Men jag tror nog att detta kommer bli den bästa julen ändå!! ♥


Ha en underbar dag imorgon!
Många Julkramar!

20111118






Att man ska behöva vänta sååå länge! Blir ju tokig!!! Hinner ju läsa om alla böckerna 100ggr innan filmen har premiär...  Breaking Dawn...
jo man längtar allt en del!! =)  

Sjukstuga

Hej på er!
Här hemma råder det sjukstuga... igen! Jag är förkyld och stackars älsklingen har Halsfluss =( Hoppas jag slipper det!! Tror inte att jag har haft halsfluss faktiskt.
Tror tyvärr att Lillan är på väg att bli förkyld hon också :( hon har varit väldigt gnällig idag och nyst och hostat. stackarn!! Hoppas att vi alla får sova gott inatt iaf.
Känns så himla typiskt att vi blev sjuka så här innan jul :( har inte hunnit nånting... varken köpt julklappar eller bakat eller griljerat skinka... har inte ens en gran ;( får väl klara mig utan de i år.
Jaja, de blir aldrig som man tänkt sig!

Ha de så bra!
Kramar

Axis of awesome



Så himla häftigt!

Trevlig helg!

Bvc

Hejsvejs!
Idag har vi varit på föräldrargrupp och bvc med Alice. Lillan hade gått upp drygt 300gram sen förra veckan. Så nu väger hon 4660g. Tösabiten!
Var trevligt på föräldrargruppen också. Trevliga människor allihopa!
Efter bvc åkte vi hem till Alice farfar och fikade på nybakta frallor som han ahde bakat. Var riktigt gott!

Imorgon ska vi till Ronneby.. Jag och Alice ska köpa lite julklappar och Peter ska på möte.
Nej, nu blir det sängen!
Ha de bäst!
Puss å kram!

Bebysmys

Hejhej!
Igår hade vi fint främmat! Familjen Abrahamsson/Olsson från Karsbo var och hälsade på oss =) Hade det mycket trevligt... Vi fikade, åt middag och bebismös en massa ♥ Lille Alexander var så otroligt söt! Tänk va han och Alice kommer ha kul när de blir lite större!!
Både jag och Alice fick massa fina paket... Tack så hemskt mycket!! Allt var så himla fint!
Här kommer lite kort!




Puss!

Hjärtegullet








 

Lucia

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen. Vi var hos Peters Mormor i Hasselstad och "firade" lucia :) Barnen gick luciatåg och sjöng fina julsånger =)



















Många Kramar♥

Luciatåg

God kväll!
Idag har jag, Alice och John varit på servicehemmet här i Boda och tittat på Ronnebys Luciatåg. Jättefint och de sjöng väldigt bra! Johns flickvän Michaela var ju tärna :) 
En  härlig promenad blev det också i det underbara vädret! Riktigt härligt krispigt ute! Sen tittade vi inom mamma å pappa också... Jag blev bjuden på middag... hihi.. mums =) Och Alice har fått en babysitter av sin mormor idag me! Tror nog att hon kommer gilla den! Hon satt i den en liten stund idag medans hon åt och de gick bra =)

Jag glömde tyvärr att ta kort på luciatåget... :( Men här kommer några kort från promenaden =)


Här i ligger Snuffsan och sover gott =) Hon älskar att åka vagn!


Vårt hus =)




Fiin häst!!!


Nej nu ska jag gå upp och lägga mig. Imorgon ska Alice gå Luciatåg för första gången :P


ha de bäst!
Pussar å kramar!

Syskonkärlek

Hejsanhoppsan!
Har ni haft en trevlig lördag? Här har vi mest varit hemma och myst :) Alices farmor & Ulf har varit här på besök... Mysigt! Alice fick en jättefin klänning av Farmor som hon ska ha på Julafton =) Och Ulf kopplade in tvättmaskinen åt oss så äääntligen kan vi tvätta!!! Sån lyx :P Men alltid ska de ju krångla... Ulf skulle såga i nåt rör (tror jag) och då fick ju vi stänga av vattnet... Men tror ni att vattnet stängdes av? Nää icke... Så tydligen är de nåt fel på kranen nere i källaren... Så nu måste vi se till så den fixas... Aja.. Alltid är de nåt! Vi kan iaf tvätta nu... Det är jag glad för! Blir ju en del tvätt nu iom att en liten dam kräks hela tiden! :P
Igår hade vi också en hemmadag... Lr ja, jag har hemmadag de flesta dagar nu för tiden faktiskt ;) Rensade ut alla mammakläder ur garderoben och la in mina gamla vanliga kläder istället. Funderar på om jag ska sälja mammakläderna lr hur jag ska göra...
Idolfinalen kollade vi ju på igår såklart... Kul att Jay vann =) Under tiden vi kollade på finalen låg Alice & Selma i soffan och mös... Mina små gosar!!!


Sötingarna! Selma är verkligen glad för Alice!


Lilla Busan!


Nej nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar me matningarna inatt! Imorgon jobbar Peter heela dagen så de blir jag som får ta "nattpasset" ;)

Ha det bäst!
Puss å kram

Strålande Jul



Goddagens!

Åhh vad jag är sugen på att "julbaka"!! Jag har redan gjort en omgång Rocky Road... Men de verkar ha tagit slut... hihi... Ooops! I år tänkte jag att jag skulle göra Chokladkola, Wienernougat, Knäck och Lakritskola. Hmmm hur jag nu ska hinna med allt?! Idag har jag iaf stuckit i nejlikor i apelsiner.... Mmmmm så (l)ju(v)ligt det doftar! Me love!  
Och så är det hög tid för en shoppingrunda på stan me känner jag. Hoppas man slipper vara ute i sista sekund med julklapparna i år... =)

Finns inget mysigare än julen!


Puss på er alla små nissar!

Julfunderingar



Så vackert ute nu!

Hej hopp!
Allt bra hoppas jag!
Idag har jag och mina tjejer varit själva hemma... Älsklingen har jobbat 8-21.... Heeela dagen!! Imorgon jobbar han "bara" 14-21.
Jag fattar inte vart dagarna tar vägen! Hinner inte göra nåt alls... Har inte ens hunnit bädda sängen lr diska idag.. :O Menmen.. Det är ju en liten som vill ha mat var tredje till varannan timme.. Sne en liten pudel som ska ha mat och få komma ut... Och så ska jag hinna äta med... Phu! Stressigt värre... Hann iaf ut en liten sväng idag... Men vi höll oss på tomten... Ger oss inte iväg ut på gatorna nu med vagnen... Vägen är så smal så de känns lite läskigt iom alla bilar o lastbilar.

Snart är det jul igen.. Måste iväg och köpa lite julklappar snart! Skoooooj!!! Älskar när man kan gå i lugn och ro och leta efter passande julklappar till sina nära o kära... Sån julstämning i alla affärer nu med julmusik och julpynt... Älskar julen!! :D I år blir det som vanligt att vi åker till Peters mamma på morgonen för lite julfrukost och sen på em/kvällen firar vi med min familj här i boda. Härligt! Än så länge har jag dock bara köpt en julklapp.. Måste köpa nåt skoj till lilla Alice me... Hennes första jul! Det kräver nåt extra! ;) Fast hon lär ju inte direkt komma ihåg den iofs :P Och om jag har förstått saken rätt lär hon ju inte direkt få så många julklappar så då blir det väl att vi får köpa nåt extra speciellt till henne! ;)

Nej nu måste jag lägga mig... Blev inte så många timmars sömn inatt. :)

Alice 1 månad

Grattis till mitt lilla gullegryn som blir en månad gammal idag!



Idag lyckades jag för första gången fånga hennes leende på bild! Och vilket leende!
Blir helt varm i hjärtat när jag ser denna bild! ♥







Det har verkligen varit en händelserik månad! Har både varit tufft och helt underbart! Det som har varit jobbigt har varit att jag blev sjuk... dels direkt efter förlossningen... Då kräktes jag ju och höll på.. Kunde inte äta.. Sen när vi kom hem fick jag ju Livmoderinflammation.... Men jobbigast har varit att Alice inte fick i sig tillräckligt med mat innan... Stackars liten! Men förutom detta har allt varit underbart! Det är så roligt att se hur hon utvecklas! Det har verkligen hänt jättemkt under den här månaden... Hon är "med" på ett helt annat sätt nu... Följer en med blicken... Och så skrattar hon och ler rätt mkt... Hon brukar ligga på sitt skötbord och småle och titta på sin spelande Mobil som hänger över.. Hon verkligen älskar den! Mysmys!




Puss på er!

Fredagsmys

God kväll på er!
Har ni haft en bra vecka? Hoppas det!
Idag har vi haft besök av min moster Anki och mina kusiner Tesse, Dalle & Sandra och mina kusinbarn (Alices sysslingar alltså) Ossian & Cornelia. De kikade på huset och hälsade på min lilla goding Alice. Blev även fika (såklart) frallor och sen Saffransmuffins & pepparkakor. Mumma =)
Imorgon blir det en heldag i Ronneby. Först ska vi på Julmarknad där mitt jobb ska stå och sälja godis. Sen spelar Peter match också. Första gången Alice ska se på innebandy... Hoppas de kommer gå bra!!


Så fint ute med all snö!



Härligt att bada!



Min kusin Tesse och Alice myser.


Moster Anki & lilla Cornelia



Sandra & Daniel



Många fina paket fick Alice... Massa fina kläder!


Julmys!


Ha en trevlig helg!
Puss & Kram 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0