Mmmmm




Ahhhhhhhh ♥♥♥

Robert Pattinson, snacka om perfektion!

Fint besök

Hej på er!
Vilken härlig helg det har varit =)=) Igår kom lillebror John & Michaela hit.. Vi åt lasagne och tittade på film samt spelade lite golf :) De hade med sig en jättefin bukett med Tulpaner :) Tack snälla!! =) Herregud så kul det är med Golf :P Tror jag ska utmana min Älskling sen :P hihi :)
Sen idag kom min fina kompis Linda hit.. Har haft det jättekul.. När hon kom körde vi direkt till Mairo -min absoluta favoritbutik! De har verkligen ALLT där... Och ja, de va ju inte bara jag som gillade den om man säger så! Herregud va Linda shoppade loss! Vill inte säga hur mycket hon handlade för! Haha :P Kul att det inte bara är jag som shoppas loss ;) Jag köpte bara 2 st grejer... En jättegullig vas i lite 50-tals stuk samt en kvist att ha i. Kort kommer här :)


Me like :)

Annars har jag väl inget nytt att berätta för er direkt. Nu i veckan som kommer jobbar jag mån-fre. Känns inte alls så farligt att jobba 5 dagar i rad... Blir väl så när man trivs och mår bra. Jag hade nästan glömt bort att man kan känna så. :)
Nee... nu ska jag ta Tvn från min älskling och titta på film.. Hmmmmm tror nog att jag ska sätta på New moon. Igen. Linda och jag tittade på Twilight nu när hon var här... hihi :) Kul med en likasinnad! :) Hon har också sett den flera gånger :P hehe... Hur gamla är vi egentligen??? 15 lr 25???!! Aja Whatever :D



Ha det bäst!!
Kramar♥

17-10

Hej på er!
Oj så fort denna dagen har gått! Jag vaknade iofs inte förren kl 11... hmm... Sen åkte jag och Peter upp till hans Mormor i Hasselstad.. Imorgon ska hon och Ludde ha ett gemensamt kalas.. så vi hjälpte henne me lite småsaker inför morgondagen.. Och Peter bar in ved till henne och lite så. Vi kan ju tyvärr inte komma på kalaset imorrn... Peter spelar match å jag har jobbat natt.. Känner att jag nog behöver ta det lugnt... Visserligen är ju natten sovande.. Men jag vet inte hur mkt jag kommer kunna sova.. är ju så mörkrädd å så.. :S Men de ska nog gå bra =) Ska sova me lampan tänd iaf :P Jobbar 17-10.. Långt pass... menmen.. Sover ju det mesta av tiden :)
Nu håller jag på och lagar till lite mat till oss. Blir Baconsås och Nudlar :) mums :)

Ha en fin fredag med massa fredagsmys ;)
Puss å kram

Cupcakes



Dessa små Cupcakes har jag bakat idag.. Riktigt mumsigt =) Bakade Päronbiskvier också =)
Hade tänkt lägga upp fler kort, men blogg verkar inte vilja det... Tråktråk!
Menmen!
Hörs imorrn igen =)
Puss

I´ve said it before...

...men jag säger det igen... Jag är helt tokig i den här låten, den bästa på mycketmycket länge...



Herregud va bra den är :) Kul att det inte bara är "fotoklipp" i den utan också filmklipp. Me like :) Man får ju inte direkt nog av en speciell huvudrollsinnehavare :P thihi

Snöstorm

 
Jag i min nyinköpta sjal från Charmant of Sweden :)

Hej på er!
Usch sånt väder det är nu! Riktig snöstorm.. Burr! Hittade knappt bilen när jag kom ut från jobbet :P Helt igensnöad var den! Hoppas bara att min älskling hittar hem efter träningen! :P Usch vad jag är sugen på att boka biljetter till nåt varmt ställe nu! Vet inte när mina fötter var varma senast!! Brrr
 
Wellwell... Idag var jag på ett helt onödigt möte på morgonen.. Fick inte ut mycket av det direkt! Men det är väl lika bra att lyda sin chef ;) Sen började jag jobba kl 14 och jobbade till 20. Tiden går alltid så himla fort när jag jobbar! fattar inte var tiden tar vägen! Imorgon är jag ledig.. skönt! Sen på fredag börjar jag jobba kl 17 och jobbar till kl 10 på lördag! Lite nervös för att jobba natt nu! Var ju ett tag sen sist! Men de kommer säkert gå bra :) Bra att få lite helg-Ob me =)
Imorgon ska jag och Peter på Husvisning... ska bli kul :D Men jag är lite tveksam till om huset är nåt för oss.. Men skadar ju inte att titta iaf :) Alltid bra att kika runt!

Och igår kom min sjal på posten som jag beställt :D Love it =) Grå med nitar (som ni säkert ser;)) och jättemjuk å go... mmm härligt :)


Jaja!
Nu ska ja lägga mig i soffan och slötitta lite på tvn...
Ha det så bra!
Puss

Den siste Mohikanen

Världens bästa film har jag och älskling tittat på ikväll... Den siste Mohikanen! Åhh vad jag grät till den.. Som alltid.... Älskar verkligen musiken i filmen också.. Helt underbar <3



Har ni inte sett filmen måste ni verkligen göra det!! En riktig "klassiker"


Puss

Gädda

Hejsan!
Igår när jag var hemma i Boda fick jag en jättestor och fin Gädda av pappa! Han hade varit och fiskat upp den i en sjö i närheten. Pappa hjälpte mig att ta av huvudet och ta ut allt inne i den..
Så idag skulle jag tillaga den... Letade efter recept på nätet, men hittade inget som föll mig i smaken.. Så jag improviserade lite!
Jag rev skal från en Citron och hade i samt citronsaften också.. Sen hade jag i Dill, Citronpeppar och så fyllde jag den med finstrimlad purjolök.. lev helt otroligt gott faktiskt! Superfint "kött! En av de godaste fiskarna jag ätit! Mycket godare än lax!



Gäddan innan den åkt in i ugnen!


Färdig! :D


Vi hade Potatismos, Hollandaisås och kokta grönsaker till. Egentligen hade jag tänkt ha vitvinssås till, men hade tyvärr inget vin hemma :(

Så jag kan verkligen rekommendera Gädda! Annars har jag alltid hört att det inte är gott att äta.. Men det stämmer verkligen inte! Utomlands är Gädda en riktig delikatessfisk.
Kanske blir det det i Sverige också!


Puss på er vänner♥

Kroppkakor

Igår var jag hemma i Eringsboda. Hade en mycket trevlig dag =) Mamma och jag gjorde det godaste som finns... KROPPKAKOR! Åh vad jag älskar det! Inte de köpta lr de som man åt i skolan då.. urk.. Nää... Hemmagjorda Ölandskroppkakor ska det vara i min smak :) I Ölandskroppkakor har man mestadels råriven potatis och bara en liten del koktpotatis... sen har man ju en "röra" av rimmatfläsk, finhackad lök, vitpeppar och kryddpeppar i också. Så himlans gott!
Det är så roligt för min mamma har lärt mig att göra kropkakor, min mormor har lärt mamma, mormor har lärt sig av sin mamma osvosv.. Roligt att föra det vidare.. Men nåt recept finns inte.. Man får gå på gehör bara...


Potatisen.

 
Mamma blandar


De färdiga Kroppkakorna! Inte en enda gick sönder! :)


 
Finaste lilla Misan ♥


Sötaste Sigge


Och min lilla Selma!

Och här kommer en bild på lillebrors små husdjur som han fick av oss i julklapp :P


TRIOPS!


Upp å ner =)

"Hundar och katter i all ära men vad kan slå att ha ett urtidsdjur med tre ögon som husdjur? Jag menar, urcoola djur från dinosauriernas tid VS en äcklig katt som det fastnar bajs i pälsen på. Hur svårt kan valet vara?

När du köper ett paket Triops får du ägg som ska läggas i vatten. På bara ett dygn kläcks äggen och djuren börjar snabbt växa i storlek tills de blir 3-5 cm långa. Därefter lever de lyckliga liv på ungefär 20-90 dagar.

Triops levde alltså på dinosauriernas tid, men hur kommer det sig då att Triops överlevde men dinosaurierna dog ut? Tro inte att vi kan nåt om juraperioden (det ordet slog vi upp) och sånt men bakpå förpackningen står det att Triops levde i dammar och när en torrperiod kom och dammen torkade ut så låg äggen kvar och kunde överleva hårda förhållanden för att sedan kläckas när nästa våtperiod kom. På detta sätt har Triops kunnat överleva ända till vår tid!"

Finns på www.coolstuff.se

Riktigt tuffa faktiskt!


Ha de bäst!
Puss

Sorgligt..

Usch vad ledsen jag blev när jag såg dessa bilder på Heidi Montag..



Vad tänker hon med?? Hon ser ju inte klok ut nu! Jag som tyckte att hon var så vacker innan! Herregud... Freak show!!
Så himla sorgligt att fördärva sig så... hon är ju bara 23 år!!!

2006:



2010



Så otroligt sorgligt!

Fortsättning

Hej Hopp!
Här kommer lite fler kort från i lördags =)

..........................................................................................................

Paketen.. Det med blått band är från mig och det vita från Pauline :)




Paketet från mig innehöll:




och på baksidan:




Så det blir en heldag på SPAt här i Rby nån gång framöver! Häärligt =) För jag följer ju såklart med :P hehe =)


Jag & Pauline njuter av Välkomstdrinken! Riktigt mumsig! Namnam!


Sötetjejerna!


Jag & Pauline... Kolla in min dåliga hållning! Herregud... Inte konstigt att jag har ont i axlarna!! =(


Den jättegoda Kycklinggrytan! Mums =)


Tjejerna


And again :)


Godingarna!


Lilla jag... i min älskade Godisklänning ;)


Kvällen avslutades med varsin Chokladklubba som man la i ett glas varm mjölk och sen drack.
Suupergott! Pauline och jag åt nåstan upp klubban innan mjölken kom in ;)


Sååååå nu har jag nog bloggat färdigt om Hannas 25-års middag ;)


Puss på er sötisar!

25-års middag

Hej Hopp!
Jag lever!!! =) Såg att jag inte bloggat på ett par dagar! Sorry sorry :) Hoppas att ni mår bra och har haft en bra helg!

...............................................................


Igår var jag på 25-års middag hos Hanna som fyllde 25 i tisdags! Jag hade det väldigt trevligt! Hanna bjöd på jättegod mat!
När vi (Jag och Pauline) kom fick vi varsin välkomstdrink och lite tilltugg


Sen var det dax för lite paketöppning för Hanna!


Va kan de va...?

Hihi ja jag glömde ta kort på det så jag får vänta tills Hanna fotar det och skickar över korten till mig :P

.........................................................................................................

Sen var det dags för mat!

Till förrätt åt vi minipajer med en jättegod röra i... Och sallad till.

Till Varmrätt bjöds det på Kycklinggryta med viltsmak.

Och till Dessert blev det Schweizernötkaka med Hallonglass.

Allt var verkligen jättegott!


Förrätten



Desserten

Glömde tyvärr att fota varmrätten =(

...............................................................................................

Efter vi hade ätit massa gott satte vi oss i soffan och tittade på "Sommaren med Göran" Hihi.. den va rätt rolig den :P Man började längta till sommaren när man såg den =)
Kelade lite med Hannas fina katter Turbo och Engman... Så söta så =) Fast Engman är inte så glad för mig :P Litar väl inte på mej.. hehe... Turbo är lite tuffare då :)


Turbo och jag...


Engman äter kattgodis.


Lite massage fick Engman också =)

................................................................................................

När filmen var slut tog vi 2 "matcher" i Wii - Bowling. Superkul =)






.............................................................................................................


Lilla jag... Sotade mina ögon.. men tyvärr rann mina ögon jättemkt under kvällen... så det blev lite förstört :( Vet inte om de va allergi lr bara linserna de va fel på.. aja! Hade på mig en svart klänning med små godisbitar på. Hihi Me like =)=)

Det kommer ett inlägg till senare.. Ska få lite fler kort av Hanna så småning om =)

Tack Hanna & Pauline för en jättelyckad kväll!


Puss å kram

Ikea

God kväll!
Fy vad trött jag är nu!! =( Helt färdig! Phu! Ska verkligen bli skönt att gå och lägga sig! :P Idag har vi varit på Ikea- Fick tag på en hel del. :) Skojskoj! Sen hann jag bara hem och vända och sen bar det av till optikern.. hade tid där kl 5... och sen har maria och jag bakat Biskvier. Mumma!
Imorgon blir det jobb.... jobbar 9-19. Hoppas dagen kommer gå fort!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha det så bra!
Puss

Positiv

Hej hopp!
Nu är vi precis hemkomna från en liten kvällsfika hos Anna & Tommy. Vi var uppe med en liten blomma till de för de väntar en liten till sommaren. Fick reda på det i söndags. Skoj!
Imorgon blir det Ikea för Peter och mig! Tjoho! Har en lista med grejer att köpa och på grejer som vi ska kolla på... Kul med en liten utflykt! :)
Ska bland annat kolla efter ett litet nätt matsalsbord... Men jag är lite kräsen! Det ska vara vitt, antingen ovalt lr fyrkantigt och det måste ha iläggsskivor. Hm. Undra om Ikea kan ha nåt sånt. Wellwell, det återstå att se =) Annars tror jag vi ska åka till lite Antikaffärer och spana. Man kan ju alltid måla om! =) Sen älskar jag ju saker som är gamla och slitna... mycket roligare än sprillans nytt och glänsande... :)

Just nu känner jag mig så himla positiv och glad! Känner att det händer massa kul nu i vår!
I Mars ska jag och Peter åka till Holland och hälsa på min syster m fam! Peters innebandy är slut runt den 11 så efter det nån gång. Förmodligen från fre till typ tis. Beror ju lite på vad syster-yster har att säga =)
Sen ska vi boka en resa nu i dagarna också :D:D Kanske till Menorca.... Har inte riktigt bestämt oss. Ska bli såå hääärligt! Så i Maj tror jag det bär av :D Längtar verkligen efter solen nu!

Nej nu måste jag lägga mig så jag inte försover mig imorgon!! ;)

Ta hand om er mina vänner!
Puss och kram!

Grattis Hanna!

Gäsp..

Hejsan!
Fyyy så trött jag är nu alltså... Ska strax lägga mig... Har jobbat 8-19 idag... tiden har verkligen gått jättefort... Har haft och göra hela tiden på jobbet... är såå trött i mina stackars fötter nu! ska bli skönt att lägga sig... :)
Imorgon är både jag och Peter lediga.... Hääärligt! då ska de fixas massa olika saker.... Hehe... Och på onsdag är vi också lediga! då blir det förmodligen Ikea. Skojskoj! =)
Aja... Tänkte mest slänga in en liten uppdatering här... Lär väl blogga imorgon igen .:)


Bjuder på ett kort innan jag somnar!


hihi :)

Ha det bäst vänner!
Puss å kram

Busfrö


Mitt lilla Fluff! Gladare nu när hon har torkat (nästan)

Ynkligaste tjejen


Selma är inte så speciellt förtjust i att duscha!

Snabba Cash



Denna filmen ska jag och Peter kolla på ikväll. Hoppas den är bra =)

Tulpanens dag




Fina Tulpaner som Elina, Gabriel & Maria hade med sig till oss idag.


Hejsan!
Hoppas att er dag har varit bra! Så är det helg igen... Så fort veckorna går! Redan den 15e januari 2010... Och idag är det Tulpanens dag! Elina, Maria och lille Gabriel var här innan idag och fikade lite. De hade med sig jättefina Tulpaner till oss! Underbart med lite fräscha blommor! =)

Har även jobbat idag... Gick superfort! Timmarna bara flög iväg! Nu är jag ledig till på måndag. Göttgött =)

Imorgon ska jag och Peter in till Kna och kolla på Bio... Blir "Snabba Cash" Hoppas den är bra! Ska nog ta och äta ute innan tror jag. Gott =)

Nu blir det snart sängen.

Ha en underbar helg!

Dancing the whole way home



Åh vad jag älskar Miss Li! Och denna låten är verkligen superhärlig! T.o.m Perez Hilton har bloggt om den! Inte illa! Man blir verkligen stolt över att vara Svensk :P 

Päronbiskvier

Hej hopp!
Oj vad jag är trött ikväll!! Ändå sov jag till 11 idag... häärligt... Kände att jag behövde det.. Är inte van att gå upp tidigt på mornarna :P
Har faktiskt inte hunnit med så där himla mycket idag... hmm... Varit inne i Rby en sväng... Handlade nya mascara, ögonskugga och strumpbyxor... Sen blev det Maxi... När jag kom hem bakade jag Päronbiskvier... Mmmmmm så gott det blev :P
Tror jag ska ta å smaska i mig en nu faktiskt ;)
Ha det så bra!
Puss

Jobb(ig)dag

Hej på er!
Hur har er dag varit?? Bra hoppas jag. :) Nu är jag mätt och belåten.. Älskling å jag har lagat mat.. Idag blev det bara korv i ugnen å potatismos. Gott är det minsann =) Har jobbat idag också... Gick väl så där idag... Skadade min hand... Så har fått fylla i massa blanketter å sånt där.. Tillbudsrapportering och arbetsskadepapper... Typ 4 a4 sidor att fylla i... trååk... menmen... Bra att ha gjort det iaf. Imorgon ska jag jobba heela dagen... Lr.. från kl 9-20... Å så e jag ledig på torsdag och på fredag jobbar jag bara en liten stund på fm. skönt. Hoppas de går bättre på jobbet imorrn än va det gjorde idag bara...
Nu är jag såååå trött... Funderar på om jag ska sätta på en kopp kaffe...Snart kommer svärmor och hämtar oss... Vi ska iväg å köpa ägg och sen blir det en prommis med Selma.
Ha det så bra så kaanske vi hörs imorgon. Annars på torsdag.

Puss å kram

Desolation Row

En mycket bra låt med My Chemical Romance... En cover på Bob Dylans "Desolation Row"
Måste säga att Gerard Way (sångaren) är MYCKET het i denna videon... mmmums ;);)

Out of luck

En av de bästa låtarna - ever!!

Lördag

Hejsan!
Hoppas ni har haft en härlig lördag! Jag har haft en helt okej dag =) Har varit inne i Ronneby och handlat mat och kikat lite i affärerna.. Men köpte bara ett mineralpuder. Får se om det är nåt att ha! =)
Har städat ut julen idag också! Såå skönt!! Men fy så tråkigt det är att stryka gardiner! :S Hann bara med de i vardagsrummet... de andra får vänta tills imorrn!
Nu blir det snart sängen... Håller på och läser den sista boken i Twilight serien... IGEN! hehe! Har läst alla böcker 2 ggr... såå bra! På många sätt bättre än filmerna... (Ja de två som släppts då!) Längtar till Eclipse kommer... men den har inte premiär förren till sommaren om jag inte minns fel. menmen. Har ju böckerna så länge! så jag vet ju iaf vad som kommer hända :P:P hehehehe =)=)
  
Nej.. nu ska jag trotsa kylan och ta ut Selma! Sen blir det "Så länge vi båda andas/Breaking dawn"

Godnatt!
Kramis

Silver and Cold





Burrrrrr så kallt det har varit idag!!! -13 grader är det här nu... Hua! Lite väl kallt tycker jag allt!!!

Idag har jag jobbat... Började kl 7.. kändes som att jag gick upp mitt i natten när klockan ringde 06.15... Men vi går mot ljusare tider folk! På alla sätt.... :):)
Jag var så trött imorse att jag målade mina ögonbryn med min svarta kajalpenna istället för min ögonbrynspenna :P Blev inte alls snyggt kan jag upplysa er om!
Menmen! Hade en riktigt bra dag på jobbet idag ändå =) Börjar gilla de "boende" mer och mer ju mer jag lär känna de. Supergoa allihopa!!! Igår var vi på julfest.. Var riktigt kul! Var på "frälsis" Tänk såna snälla människor det finns som lägger ner tid och pengar på behövande... Ska alltid skänka pengar till "gubben" från Frälsningsarmén som alltid står på Maxi i Rby (fast jag brukar faktiskt skänka pengar om jag har nåt ute) :P Jag fick förresten också julklapp av frälsis... en påse med godis och frukt... Så gulligt!! =)=)

Nu har Peter och jag precis kommit hem! Vi har varit på Kina och ätit... Myspys! Tror vi ska ta och spela lite Xbox nu.. Vi köpte 2 nya spel igår... Peter köpte Golfspel och jag Bilspel! skitkul!!

Ha det bra så hörs vi säkerligen imorgon igen! Jag ska nog bara vara hemma och pyssla och dona.
Ha en underbar helg vänner!
Puss å kram

Dolce and Gabbana




Åhhh! Jag vill ha Dolce and Gabbanas nya doft "Rose the one" !! Fick hem ett prov på den häromdagen och den doftar heelt underbart! Annars brukar jag inte vara så förtjust i Dolces parfymer faktiskt... Men denna föll mig i smaken!

Nytt i badrumsskåpet

 
Lancômes Aqua Fusion fick följa med mig hem igår.
En superbra återfuktande ansiktscreme!
Jättebra att ha under make-upen.
Me ♥

I Know.

YES!
NU har jag kommit på vad jag ska köpa till Hanna när hon fyller 25!!! :D:D
PHU!

:)


Trettondagen



Hej hopp!
Hoppas allt är bra med er! Känns som att de va ett tag sen jag bloggade nu... :P Men jag har iaf fixat en ny Header... Blev väl inte helt som jag ville ha de... men de får duga ett tag iaf... :) Kul me lite förändring!
Idag har jag inte gjort så mkt... Städat lite... Imorgon ska jag nog ta och städa bort julen om jag hinner... Ska jobba imorgon kväll.. Dock bara mellan 16 å 20.. Rätt lugnt pass.. :)
Har suttit och kollat igenom lite kort nu... Saknar mitt långa hår.. :( Menmen.. det växer ju ut igen...
Nu sitter Peter och Chrille och spelar Ps.. bläää så tråkiga :P Men vi fikade lite innan iaf med en kladdkaka som jag bakade...
 Well well... Roligare än så här blir det inte just nu... Tror jag ska leta upp en bra film att se.. :)
Ha det bäst!
Puss å kram

Grattis



Grattis på namnsdagen Hanna!!

:):):)

Angels wings

En mycket bra låt! :)



Morgonmys!



Så här mysigt hade vi det igår morse ♥

Nyårsafton 2009

Hej på er!
Ja, igår var det ju nyårsafton. Jag och min älskling var bara hemma och mös! Åt massa god mat också :) Myspys!
Det var ju också 9 år sedan vi träffades också!
En som itne var så glad igår var lilla Selma... :( Hon har verkligen blivit jätte skotträdd. Tycker så synd om henne! När vi skulle gå ut vid 12-slaget gick hon under vår byrå och kom inte fram förren vi kom in igen! menmen. Inte så mkt man kan göra åt det. Men det är allt synd om djuren på nyår!
Well well!
Här kommer lite kort från gårdagen!


Min make-up gick i silvrigt och blått. Jag hade på mig en svart klänning från breeze. :)
Här skålar jag in det nya året med Asti Cinzano (vad annars;))





Dukningen gick i silver, vitt och turkost. :)




Till förrätt åt vi Parmaknyten med hummerröra, ruccola och balsamico.
Som varmrätt blev det asiatisk Oxfile med Mango Chutney, ris, sås och sallad.
Till dessert blev det hemmagjord Passionsfruktsparfait med färska bär och passionsfrukt.




Min fina älskling och jag!




Mitt 2009


Jag börjar blogga! Var och åkte skridskor på en sjö i Kallinge. Hälsade på hos Hanna.
Såg/lyssnade på Magnus Betnér i Konserthuset i Karlskrona.



Jag målade om våra hallmöbler till vitaste vitt. Kalas för Ludde och Karin. Hann
även med att lyssna på lillebrors uppträdande samt att baka bullar :)



Kalas för Elias som fyllde 5 år. Ludde opereras och är med i BLT. Vi köper ny soffa,
soffbord & matta. Selma gillar soffan ;) Schlager & Guitar Hero kväll hos Hanna & Dennis.
Var ute och åt på Nivå med Hanna & Linda.



Älskling fyller 26 år! Picknic i vårvädret med Anna, Ellen & Elias. Påsk!!! Hanna kommer på besök. :)
Tant Margit går bort ca en månad innan hennes 100-års dag. :( Saknar!



Peter och jag förlovar oss!!! Hade en underbar dag! Faster köper hund - Olga! Lillebror fyller år.
Pappas moster Ingrid fyller år, vi hälsar på! Svärmor fyller år.



Jag klipper lugg! Jag blir moster till en liten Max. Helenas första barn! John går på bal
och tar studenten. Åker till Götet och blir magsjuka. Pappa fyller år. Peters pappa på besök.




Min älskade Morris går bort. :(:( Herregud vad jag har gråtit och saknat honom. :( Blev en del marknader,
Tosia bonnadan och Östersjö. Syster Karolina och killarna kommer och hälsar på!! Peter och jag var ute på
fisketur i Nässjön. Shopping på Ikea blev det också.



Åker till Götet med Peter och Maria. Vinner massa godis på Liseberg! Peter blir Farbror till
lille Isak. Vi åker till Malmö för shopping och mys. Fikar vid Silverforsen med svärmor och Maria.
Hanna och jag har en "tjejträff" med massa god mat och dricka!




Alfons skadar tassen och får åka till veterinären. Anna fyller 30 år! Vi överraskar henne med kalas.
Jag hälsar på kusin Tesse i Lyckeby. Gosar med Ossian och Cornelia. Börjar läsa första boken i
Twilight serien. Är på middag hos Leif & Lena.



Ellen fyller 9 år! Vi åker till Faster Kerstin i Mölndal och hälsar på. Jag hälsar på min Mormor
som är dålig. Peter får sig ett gott skratt när han räknar mina skor! :P
Lyssnar även på Michaela som sjöng Michael Jackson låtar.



Jag fyller 24 år! Firas i 2 dagar! ;) Isak döps och jag och Peter är faddrar. Peter blir
morbror till Gabriel. Hanna kommer på besök och vi pysslar. :)



Peter och jag åker till Malmö och julshoppar. Luciafirande hos Peters mormor. Jag och Hanna
julbakar. Julafton firades på dagen hos Peters mamma och på kvällen hos mina föräldrar.
Nyår firas hemma med älskling. 9 år sedan vi blev tillsammans!! ♥



Det var mitt 2009! Tycker att året har varit helt ok. Men jag hoppas att 2010 blir mycket bättre!

Snart....

...Är det dax för Ivanhoe!! Har längtat i typ ett år! Verkligen en tradition att se på det på Nyårsdagen!




Hörs sen!
Pusss

Gott nytt år!



Gott nytt år!! Hoppas ni haft en underbar nyårsafton!!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0