Vårväder

 

Ååå vad glad man bli av det underbara vårvädret!!
Jag och Selma var ute i skogen en sväng idag och njöt! =)

Imorgon har jag massa med saker som jag ska försöka fixa innan jag börjar jobba kl 16... Får se vad jag hinner med!!

Ha det bäst!
Kramar

Dagens





Min middag ikväll...
Laxpaket med potatis, purjo, champinjoner, citron, en klick Creme fraiche och en klick smör.

Mmmums!


Kökshyllan





Gillar den lite slitna och ruffa stilen :) Passar bra i vårt kök.

Bad Romance


30 seconds to mars har gjort en cover på Lady Gagas låt Bad romance.... Grrrymt bra!!

Måndag

God kväll i stugorna!
Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg... jag kollar på "Svenska Hollywoodfruar" nu... hihi... Verkligen underhållande!!
Idag har jag jobbat... Efter jobbet körde jag till Mairo.. Var ute efter lite mysiga påsksaker, men de hade inte så mkt påskgrejer.. Men jag hittade en jättefin liten kökshylla som jag köpte. kort kommer på den... Förhoppningsvis imorrn =)

Hoppas ni har haft en härlig måndag!
Många kramar

This Week

Hej hopp!
Jaha, så var det söndag igen! Tänk att det redan är en vecka sen vi var i Amsterdam. inte klokt så fort tiden går! I veckan som gått har jag mest jobbat... inte hunnit med så mkt mer än det faktiskt... Därför jag varit dålig på att blogga... har inte mått så bra heller... Blev ju förkyld innan vi åkte till Amsterdam och det vill inte släppa.. Ena dagen känner jag mig på bättringsväg men nästa dag är jag sämre igen. Blir de inte bättre i veckan får jag ringa vårdcentralen igen. Har fortfaranade ont i mina öron och det slår lock heela tiden... Har blivit helt lomhörd också!!
Nu i veckan som kommer jobbar mån - fre. Men är nog "extra" nån dag.. så mår jag inte bra får jag byta bort nåt pass. det ordnar sig nog :) Hoppas jag är frisk till påsk iaf :)

Igår hade vi besök av Elina, Johan & Gabriel... Vi bjöd på lite mat. Het kycklinggratäng med ris, sugar snaps och en fräsch sallad till. Inget märkvärdigt men gott ändå :) Till dessert blev det köpe-glass och persikor... Mums =)

Idag har jag & Peter varit inne en liten sväng i Karlskrona... Jag ville till Indiska för jag har sett några så himla söta små silverfärgade ägg i en tidning som skulle finnas för för 79:-.. men icke! Indiska i Karlskrona är ju så litet så det är väl mkt grejer de inte får in. Typiskt var det iaf! Jag ville ha äggen på bordet med massa påskgodis i... aja.. Får väl ha mitt godis i en vanlig skål istället :P Hihi.. sen var jag ute efter lite grenar med "fusk" Vide... Men det hittade jag inte heller nånstans. Grr... Men min älskling däremot! Han köpte en ny mobil idag! Superfint.. Blev lite avis faktiskt... :P hehe... Men det är han värd... så länge som han har haft sin gamla!!!

I helgen har vi kollat på 3 st jättebra filmer som jag kan rekommendera!
Igår såg vi "Så Olika" en svensk film av Helena Bergström. Mycket bra!! Jag gillar verkligen Johan Widerberg me.... :D Vi såg även en komedi igår också... "Baksmällan" Himla rolig!!! Och idag såg vi "Bröllopsfotografen" Också väldigt bra och mycket rolig! Men det fanns även allvar i filmen... Mmm... mkt bra =)

 




Nej nu ska jag ta och lägga mig.. Hoppas att jag mår bättre imorgon.
Ha en underbar vecka!!
Många Kramar

Söndag i Amsterdam



Hej på er!
I söndags (för en vecka sen!!) var Peter & jag på ett Zoo i Amsterdam. Var supermysigt! Riktigt vårväder var det också... Och massa vacra Krokusar som blommade så fint! Fanns ju även massor av olika djur också... Roligt =) Allt från små fiskar till Elefanter... :) Himla mysigt  med zoo tycker jag... men så älskar jag ju djur också.. :) Men  jag kan inte låta bli att tycka synd om djuren på djurparker... instängda i sina burar... men förhoppningsvis vet de väl inte om nåt annat iaf.... :/


Ha de bäst!
kramar

Lördag i Amsterdam

Hej på er!
Lördagen bestod av massor med Max-mys! Vi var även inne i Amsterdam och kikade runt. Var även och kollade på det omtalade "Red Light" området. det var ju.... intressant!! Jag var ju himla täppt i näsan, men trots det kunde jag känna den stickande och fräna lukten av Hasch... Och sen alla prostituerade som stod eller satt i sina små skyldfönster i bara underkläderna.. herregud så skumt! Stackars människor!
Men vi gick även på en liten mysig marknad :) Massa svamp och grönsaker sålde de där.
Sen var vi även inne och kika runt i lite affärer, men blev inte så myckt shopping.. ett par svarta byxor och en kofta blev det för min del.

Här kommer lite kort!








Imorgon kommer ett inlägg om söndagen. Då var vi bland annat på Zoo :)

God natt på er!
Kramar

Fredag i Amsterdam

Hej på er!
Här kommer ett inlägg från i fredags.. Tänkte att jag skulle dela upp inläggen lite så det itne bara blir ett enda låångt :)

I fredags tog vi tåget som gick kl 8 från Rby till Kastrup. Var framme på Kastrup vid 11.30 typ... Passade på och äta lite mat där och shoppa lite Tax-free :)
Sen gick flyget kl 14... Och fyyyy vad jag fick ont i öronen när vi skulle gå ner för landning.. .:( Har aldrig kännt de så innan... Uschamej... Slog lock för båda öronen me och det har jag fortfarande. Hör knappt någonting. Dryygt!
Aja, när vi kom till Schipol var det bara att leta upp metron in till Centralstationen.. Inte så himla svårt faktiskt! Men vi fick ju fråga lite om hjälp.. hehe... Sen på Centralstationen tog vi Tram (spårvagn typ) 9 hem till Helena. Gick jättebra! Smidigt!
Sen på kvällen blev det mest mys med Max och så åt vi lite god Indisk Take-away. Mmmums! =)


Älskling på Kastrup <3

Home sweet home

Hej på er!
Nu är vi hemma igen. Allt har gått bra :) Men det är allt lite drygt med flyg och tåg och allt sånt.
Nu är jag helt slut!
Ska gå och lägga mig nu, men bloggar mer imorgon :)

Puss!

Snabbis fran Amsterdam

God kvall pa er!
Tankte bara skriva en liten snabb halsning!
Nu har Helena & Nick lagat god Risotto som vi ska ata.
Ha det superbra!

Hors imorgon igen!
Puss a kram

Amsterdam

Hejsan!
Imorgon åker vi till Amsterdam! Ska bli såå roligt!! :D Tyvärr har jag blivit genomförkyld :( Typiskt!! Men det ska nog gå bra ändå :)
Först tar vi tåget från Ronneby till Köpenhamn.. Det går kl 8 på morgonen. Sen flyger vi från Kastrup till Scipol kl 14.00 och landar ca kl 15.30. Sen får vi åka snabbtåget in till Amsterdams Centralstation och seen spårvagn hem till Helena, Nick & Max! Ska bli himla roligt!!
Jag ska försöka blogga lite under tiden vi är i Amsterdam! :) Och lägga upp lite kort och så =)

Ha det kanon!
Puss å kram

16 Mars

God kväll på er!
Hoppas att er dag har varit bra! =) Jag har jobbat idag. Började 7 och slutade kl 15. Var full rulle på jobbet idag... Vääldigt rörigt... Men fort gick dagen iaf! Men nu är jag helt slut! Blir snart sängen... Imorgon börjar jag 7 igen... men då slutar jag kl 14. skönt! =)
Efter jobbet imorgon tror jag att jag ska köra in till Rby och köpa något till lille Max... För på fredag åker vi ju till Amsterdam! ska verkligen bli roligt!! Börjar bli lite nervös nu! Men det ska nog gå bra :S

Ha det bäst!
Kramar

Gabriels dop

Hejhopp!
Igår var vi ju på Max Gabriels dop. Var mycket trevligt =) Himla mysigt med dop! Efter kyrkan bar det av till LA-fiket i Rby, där bjöds det på massa goda kakor samt en smarrig tårta :) Mumma =)
Här kommer lite kort från dagen!


I kyrkan. Johan, Elina faddrarna tillika Johans bröder Jonas och Henrik och lille Gabriel.


Superfina tårtan!


"Ööööppna Gajaget - Ludde ;)


Min älskling!


Maria & Gabriel


Isak, Tuva, Gabriel & Maria


Intressant med paket-öppning! ;)


Paket från oss :)


Morbror Peter & Gabriel :)


Ha det bäst!
Många kramar

Melodifestivalen

Hejsan!

Ja ikväll har jag, Peter & Ellen suttit bänkade i soffan framför melodifestivalen! Jätteroligt att Anna vann!! Det förtjänar hon verkligen!! Jag hade hoppats att Andreas Johnson skulle kommit liite bättre till iaf... menmen! Hans låt hade nog inte funkat så bra utomlands. Det får vi hoppas att Annas låt gör :) Men herregud vad jag tycker om Malena Ernman!! Vilken underbar människa! Sån humor!! Och det nya bandet som gjorde hennes "La Voix" var ju superbra!! Väldigt roligt initiativ att ett okänt band/artist får göra en cover på förra årets vinnarlåt =)

Imorgon jobbar jag 10-21... Låång dag! Men imorrn blir det kalas på jobbet så det ska bli roligt =) Massa god mat och tårta... MMmums! =)

Ha det så bra!
Kramar

Himlen är oskyldigt blå

Hej på er!
Här kommer ett klipp från Gabriels dop idag. Michaela sjunger Ted Gärdestads låt "Himlen är oskyldigt blå" och duktiga Maria tecknar låten :)
Blev himla berörd! Grät en rejäl skvätt! "Farbror Jan" hade den låten på sin begravning så jag förknippar låten mkt med det... Men herregud så fin låten är!
Jaja, här kommer den :) Bildkvalitén är inte den bästa, men det är ju ljudet som är det viktigaste ;)




Kram på er!

It´s Here!

Äntligen har Eclipse trailern kommit ut!

Här kan du se den:

http://perezhilton.com/2010-03-11-its-here-full-eclipse-trailer-has-arrive





Pussss!!

Kalas för Elias



Lite paket :)


Elias räknar ljusen på tårtan :)


En glad nybliven 6-åring.


Hejsan!
Ja igår var vi på kalas för Elias som fyllde 6 år! Det var mycket trevligt och Elias verkade bli glad sina presenter. =)

Idag har jag jobbat. Bara till 13.. Skön tid :) Och imorgon jobbar jag 8-12.. Härligt =)
Usch somnade på soffan innan i em.. Känner mig helt slö och konstig nu.. :/ Trodde jag skulle piggna till lite av en power-nap... Men icke.. Blir väl pigg lagom till det är sovdax.. :)

Nej nu ska jag gå och göra lite nytta..... Sätta på diskmaskinen ;)

Ha det så bra!
Många kramar!

Mysdag

Hej igen!
Har ni haft en bra dag?
Imorrn är det tisdag och då jobbar jag... skulle egentligen jobbat 16-20 men en arbetskamrat ville byta... så jag ska jobba 8-15 istället... bra, då får jag lite fler timmar :) Och så kan jag vara med på Elias kalas imorrn kväll också! han fyller 6 år... Stora killen nu ju! så idag var Peter & jag inne i Ronneby och köpte presenter.. Både till Elias och till lille Gabriel. :) så kul att köpa presenter! =)
Peter och jag hittade lite grejer till oss med faktiskt.. Peter köpte nya jenas och 2 tröjor... Och jag köpte en rosa lång kofta och en stoor myströja :)
Blev även en mysig fika på 2a våning.. =)


 
Baby och jag :)


Nu ska jag strax hoppa i säng!
Kramar♥

Happy måndag

Hejhej!
Tänkte bara titta in här och önska er en trevlig måndag ♥
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Älskling in till Ronneby för att köpa lite paket... Till Gabriels dop och till Elias som fyller 6 år imorgon!!
Sen hoppas jag att de kanske blir en fika på stan med. :)

Ha en härlig dag!
Puss å kram!

Söndagsbesök

Hej på er!
Hoppas ni har haft en underbar helg ♥
Idag har Elina, Johan, Ludde & Gabriel varit här. Jag bjöd på lite lunch i form av Grönsakssoppa med hembakat Morotsbröd till. Mumma =) Älskar hemlagad Grönsakssoppa.... =)=)
Här kommer lite kort från dagen:


Selma & Ludde



Gabriel & Ludde =)



Elina, Gabriel & Johan


Ha en bra vecka!
kramar

Morotsbröd

Hej!
Här kommer ett recept på ett supergott bröd som jag gjorde idag. Himla saftigt och gott :)



Morotsbröd
4 1/2 dl vetemjöl
3 dl rågsikt
3 dl grahamsmjöl
1 1/2 dl havregryn
1/2 msk salt
4 msk linfrön
1 1/2 msk bakpulver
1 1/2 msk bikarbonat
2 dl mjölk
3 dl filmjölk eller naturell yogurth
1 dl flytande honung
3 dl rivna morötter

Gör så här:

Blanda samman alla mjölsorter, havregryn, linfrö, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke.

Tillsätt sedan allt annat. Blanda väl och häll smeten i 2 st avlånga, smorda formar.

Grädda i 170-gradig ugn i 50 minuter.

Låt bröden svalna en stund i formarna innan du stjälper ur dem.

Go Crucified Barbara!

Fredag

Hej på er!
Hoppas ni har haft en trevlig fredag och att ni får en härlig helg! Jag ska verkligen försöka ta vara på denna helgen samt på måndag för sen jobbar jag tis ons tor fre lör sön mån tis ons tor... Bläää! Men det får gå!! Sen är jag ledig i några dagar då vi ska till Amsterdam! :D Längtar nu =) Men är lite nervös för tågresa å flyg å allt sånt... å sen blir de väl buss från flygplatsen i Amsterdam hem till Helena... Hmmm.... men sånt brukar ju alltid lösa sig!
Imorgon tror jag att jag ska köra in till Ronneby... Har lite småsaker jag måste köpa.. Ny mascara bland annat. Sen spelar Peter match kl 14, det får jag ju inte missa! =) Viktig match... (tror jag iaf;)) sen får vi se va vi hittar på imorrn kväll. På söndag funderar jag lite på om vi ska åka till Holmsjö och kolla i den supermysiga Antikaffären... Men det är falrligt att ta med mig till en Antikaffär ;) lr för plånboken iaf ;)
Nej nu ska jag och Peter titta på en film.
Ha det jättebra!
Kramar

Tummar & tår

Håll alla era tummar och tår för min skull är ni snälla :P

Onsdag

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er =) Här är allt fint. Idag började jag jobba kl 7... uhhh... tidigt!!! Och imorrn börjar jag vid samma tid.. Menmen... Det är ju skönt att sluta tidigt iaf :)
Är riktigt trött nu... Blir nog snart sängen... Men först "Det Okända"
jaja! Vi hörs nog imorrn igen!
Puss å kram

Audrey Hepburn

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har varit i Karlskrona idag med Lillebror John & Peter. Vi har haft en mycket trevlig dag! Började med att åka in till stan... Där blev det lite shopping på Hm och på Inter Sport. När jag blev medlem på gymmet här i Rby så fick man ett presentkort på ett par nya skor på Inter Sport. Så jag hämtade ut ett par nya dojjor :) De var mycket sköna faktiskt! Kostade egentligen 1100:- så det var inte dåligt att man fick de helt gratis!! Sen blev det en fika på "Lennarts" och sen åkte vi ut till Elgiganten... Där köpte vi ett par nya högtalare till datorn.. Det är mest genom datorn som vi lyssnar på musik, så då kan det ju vara värt att kosta på sig lite bra ljud. :) Sen tittade vi inom Mio också... Vi är ju ute efter ett litet nätt Matbord som man kan ha i Vardagsrummet... Så svårt att hitta något bra! hade velat ha ett litet smidigt med i-läggsskivor.. Men det är inte lätt att hitta! De hade iaf mer på Mio än på Ikea! Men vi ska avvakta lite med det. Jag hittade iaf en helt underbar tavla på Audrey Hepburn från filmen "Prinsessa på vift" En av mina favoritfilmer faktiskt! Den är från 1953 men är heelt underbar! Den måste ni se! :)



Tavlan :)





Nej, nu ska jag titta på "Halv 8 hos mig" Sen ska jag försöka lägga mig tidigt... Imorgon jobbar jag 9.30-20.
Ha det jättebra!
Puss 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0