Pudelmys

Här om kvällen hade Alice bäddat ner sina dockor så fint med filten... Men gissa vem som kom och mös med de! Sötaste lilla Selma! Ser ut som att hon ligger och vaktar dockorna :)





Kalas för Peter!

Hej på er!

Idag har vi firat Peter lite... Han fyllde ju bara 29 så blev inget stort kalas.. Men mina föräldrar, Min Faster och mina systersöner samt Peters Pappa & Lena kom iaf :)
Vi bjöd på Fyllda tortillabröd och en sallad till middag, och till fika blev det en supergod Apelsintårta (köpt) och så lite småkakor som jag bakade igår :)
Här kommer lite kort! 





Alice med sina kusiner!





Pontus & Simon, såå goa och duktiga!



Ettav få leenden som Alice bjöd på idag... Hon har inte alls varit på humör... Mammig och gnällig... Hoppas inte hon börjar bli sjuk :/ Hon var inte ens intresserad av varken maten eller fikat... och då är det ju verligen nåt som intestår rätt till!!:O









Tårtan & kakorna :)

Tack alla för en mycket trevlig dag!!

Kramar

Världens goaste lilla Alice har nog saknat...

foto0497 (MMS)

Världens goaste lilla Alice har nog saknat sin pappa. . . Mys! Hade tänkt blogga mer men klockan är mycket nu. Hörs imorgon igen! Puss

En vanlig Torsdag i mitt liv

God kväll på er!
Idag har jag jobbat större delen av dagen... Böejade 9 imorse. Rätt lugn tid =) Blev väckt av Alice och inteav väckarklockan... Aningens mysigare! :P
Imorgon däremot börjar jag redan kl 7 men då slutar jag å andra sidan redan kl 14 :) Ska på samtal me chefen imorrn också... Medarbetarsamtal eller va de heter.. Lite pirrigt men de ska nog gå bra =)



Hoppas ni har haft en bra dag!
Kramar från mig

Lovely day

Haj på er!
Idag har Alice och jag varit i stan och träffat Hanna & Alexander. Vi har haft en riktigt mysig dag! Vi har lunchat, shoppat, ätit glass i solen och varit i Hoglandspark på den lilla lekplatsen. Peter fyller ju år imorgon så Alice och jag köpte lite presenter till honom... Hihi! Annars blev det inte mycket shopping... Alice fick massa strumpor... Hennes fötter har minsann växt för alla hon hade hemma var små.. Jag köpte mig två sommarklänningar och en somrig topp... Det var nog allt faktiskt!
Här kommer lite bilder!



Lunch på Åhlens




Buuuus på lekplatsen!


Tack för en rolig dag H & A!
Kramar!

På väg till stan för att träffa hanna och ...

foto0493 (MMS)

På väg till stan för att träffa hanna och alexander! Kram

Ute-bilder

Alice är helt tokig i att vara ute... Det roligaste som finns är just nu att gunga, lukta på blommor, titta på fjärilar och gräva i Mammas rabatter!
Sötnosan!










Imorgon blir en rolig dag! Då ska vi in till stan och träffa Hanna & Alexander:D

Puss!!

Nu tar jag helg!


God kväll på er!
Nu har jag jobbat klart för denna helgen =) Så nu tar jag helg ;) Ledig måndag & tisdag och har iiiingenting planerat! Härligt härligt =)
Helgen har gått riktigt fort... hade det inte varit för att Peter också jobbar helger så hade jag gärna jobbat fler helger=) Blir alltid lite extra mys på jobbet när det är helg.
Igår kom Alice & Peter och hälsade på en liten stund också...Alice tyckte det var väldigt intressant! Mycket utrymmen att "utforska"
Ikväll har jag och Peter kollat på en jättebra film... Super8 hette den... Påminde lite om E.T.. mycket bra!
Nu blir det snart sängen!
Bjuder på en bild på Alicesom är tagen för ett bra tag sen... Är hos Momor & Morfar och äter"Boa"

Många kramar på er

Välkommen till världen Elsa


Välkommen till världen Elsa!
Linda & Jimmies lilla dotter. Jag som var såå säker på att det skulle bli en liten Pelle :P

Kramar

Töserna!










Några bilder på mina Töser =) Alice i sin nya vårjacka :)

Ha en bra dag!
Kramar

Closer

Går och nynnar på denna låten hela tiden!


Så gullig video me =)

Ha en bra dag! Kram

Försovning...

Hej på er..
Gissa vilken chock jag fick imorse när jag vaknade till och kollade va klockan var... 07.03 var hon..... Och jag skulle ju börjat jobba kl 7! :O Slängde på mig de första kläderna jag hittade, ringde jobbet och så körde jag! Usch va hemskt det är att försova sig! Tycker man känner av det hela dagen sen... Så där konstigt förvirrad på nåt sätt... Kom ca40 minuter för sent till jobbet... suck! Sån tur var så var det en lugn morgon på jobbet så det gjorde faktiskt inte så mkt... Men ändå... Jag försover mig eller kommer aldrig för sent!
Förutom det så har iaf dagen varit bra =) Jobbade till 16... sen hem och laga mat och så... Nu väntar jag på att Alice ska somna där uppe... Hon vill inte alls idag! I vanliga fall brukar det bara vara att lägga henne i spjälisen och sen gå ut så somnar hon.... Men inte idag verkar de som... Tror jag ska upp och kika till henne!
Hoppas er dag varit bra!
Kramar

Trevlig helg!

God kväll på er!
Så härligt att det är lördag!! :DAlice och jag har bara varit här hemma och myst =) så skönt att slippa köra iväg :P Hon var snäll imorse också och lät mig sova medans hon tittade på Teletubbies :) Snart kommer min Älskling hem! Har inte träffat honom sen i torsdags... Och imrgon är vi BÅDA lediga - HEELA dagen! Får se va vi ska hitta på för kul då =)

Ha det så bra!

Kramar!

Lite spontanbesök




Finaste små goseungarna♥







Lite bråk måste det ju få bli även om man är bästa vänner :P


Hej på er!
Idag fick vi lite spontanbesök av Hanna & Alexander =) Riktigt skoj! Barnen har busat och haft sig :) Tiden sprang iväg!
Mor, far & Lukas kom bort på en liten fika också =) Och så kom granntjejen Tindra me =) Gissa om Alice var nöjd! Somnade gott gjorde hon också ikväll ;) 

Kramar på er!




 

Påskhelgen






Där var några bilder från Påskafton som vi "firade" hos Peters Mamma =) Även i år kom hönan (Agda?) på liten visit ;) Barnen fick en påse med div godsaker i =) Alice blev rätt så rädd för hönan när den kom för nära..
Massa god påskmat fick vi såklart också! Mums =)
Igår jobbade jag hela dagen.. Skönt att få lite timmar med storhelgs-ob :) Och ikväll ska jag jobba igen. Alice ligger uppe i sin säng och sover middag nu.
Jag ska nog ta mig nåt att äta nu..
Ha en bra dag!
Kramar

 

Lilla påskkärringen


En bild till på sötaste lilla Påskkärringen :P


Påskaftonsmorgon









Till frukosten idag blev det såklart lite ägg-målning =) Mysigt!

Glad påsk önskar Alice med familj :)

foto0484 (MMS)

Glad påsk önskar Alice med familj :)

Påskmys hos Mormor & Morfar








Idag var Alice och jag bjudna på lite påskmat hos Alices Mormor och Morfar =) Blev jättegod lax i ugn med potatis, två olika såser och ärtor till =) Jättegott! Sen fick vi varsitt påskägg också... Alice blev överlycklig! I hennes fanns det kycklingar, morotssticks, majskrokar och chokladägg.
Efter Alice hade mumsat i sig det mesta av godis blev hon heeelt tokig! Jisses vilken sockerkick! Haha! Inte van vid så mkt godsaker! Haha! Ni skulle sett henne... sprangrunt och runtoch runt och busade och hade sig.... hihi!
När vi kom hem vid halv 8-tiden somnade hon som en stock :)

Imorgon ska vi på påskmiddag hos Alices Farmor =) Ska bli mys!
Glad påsk på er!
Kramar

Så här blev det!




Idag har jag planterat blommorna som jag köpte igår =)
Planterade de i en gammal zinkbalja. Himla fint med de blåa (förgetmigej) blommorna till det. Sen köpte jag ju även Tusensköna.. Och så satte jag ner några penseér också :) Hoppas att de ska växa till sig.. Nu ser det ju lite glest ut! Får nog vara noga och passa de o de blir kallt ute... Får nog ta in de på kvällarna ett tag nu...


Ute



Alice luktar på blommorna =)



Sötan!

Me & my Sweetheart















Idag har jag varit och köpt lite fina blom...

foto0477 (MMS)

Idag har jag varit och köpt lite fina blommor på min rast. :)

Inga tårar





Min lilla going =)

Goddagens!
Hoppas allt är bra med er=)
Här är det finfint. Ska snart bege mig till dagis med Alice och sen köra och jobba några timmar. I måndags när jag lämnade Alice grät hon ingenting!! :O Sååååå skönt! Första gången det inte kom några tårar! Alice kramade mig och tog sen fröken i hand och gick in till leksakerna. Min stora tös! Verkligen en lättnad att hon äntligen börjar känna sig trygg. Får väl se iofs hur det går att lämna idag! Kanske inte alls går lika bra.. Men hoppas på det bästa!
Nu ska jag förbereda nån lunch till mig och Alice.
Ha det så bra! Kramar

Kalas
















Hejhej!
Idag har vi varit i Kallinge på kalas för Johanna som fyllde jämt =) Hade mkt trevlig. Alice tyckt nog att det var kul att träffa alla =) Hon pratar ju mkt om sina kusiner. Lite blyg och tyst blir hon dock när det är kalas. Men det är ju förståeligt=)
Efter kalaset körde Alice och jag till Maxi och storhandlade. Skönt att slippa göra det i veckan... Har fullt upp med jobb då.. Imorgon jobbarjag kväll, tisd jobbar jag dag, ons kväll och tor heldag (7-18) sen är jag ledig fre, lör och sön :) Häärligt!

Nu är jag så trött så ögonen går igen... Men måste allt hålla mig vaken i några timmar till...
Hoppas ni haft en bra helg!
Kramar 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0