Alice





Mys



ALICE












Tröjan är inköpt idag... Gissa om Alice tyckte om den! Mjaaaauuuuuu har hon gått omkringoch sagt hela eftermiddagen och dragit i tröjan! Hon ä´rhelt tokig i katter!


Ha det så bra!
Kramar

Fika med de bästa!

Haj på er!
Idag har jag varit leedig :D Heeela dagen! :D Alice och jag körde in till Kna i förmiddags och mötte upp de allra bästa - Hanna & Alexander! Vi shoppade (mest jag faktiskt) och så lunchade vi på Åhléns! Alice och jag delade på en smarrig kycklingsallad. Mums tyckte vi båda =)



Jag och min fina lilla Tös!



Alice är helt galen nu för tiden.... :P Bus,bus & bus!



Finaste Alexander och finaste Hanna♥ Visst ser Alexander precis ut som en liten prins?! Föreställ honom med en krona på huvudet!!




Galentösen! Håret är ju bara liiite elektriskt me :P


Tack Hanna & Alexander för att ni ville göra oss sällskap idag :D
Puss & Kram!

80-årskalas


Hejsan!
Idag har vi firat Peters Mormor Karin som fyller 80 år på måndag! Stort kalas med massor med folk :) Roligt! Även live-musik blev det! Alice var överlycklig och dansade och hade sig! Här kommer massor med bilder:




Stackars Tuva hade trillat av hästen när hon var på ridskola tidigare idag och brutit armen :( Stackarn!!







Två bilder på näästan alla gäster... Bilden ovan har jag tagit, därför jag ej är med :)



Kramkram!!

1 år sen

1 år sen idag.... :(

♥ ♥ ♥

Lille SiggePigge

Föreläsning + jobb

Hej på er!
Suck, imorse var en sån morgon då ALLT krånglade... Sov lite för länge, stress-sminka mig, hann inte platta håret, hittade inte mössa, inte heller mina vantar. Hittade inte bilnycklarna så fick ta den vanliga nyckeln och inte "biipen" (ja alltså nyckeln som man låser upp me knapp, haha) Sen va de halt så jag fick köra sakta, flera bilar blinkade på mig (fel på lyset som alltid) sen sen sen, stress stress stress... Skyndade mig att parkera på baksidan av Knuthahnskolan där vi skulle på Föreläsning... Skulle låsa bilen... nyckeln gick inte att få in i låset... säkert nån jäkla ispropp så jag kunde ju inte låsa... i bilen hade jag ju Alices bilbarnstol, Alices vagn, och div grejer... Men hann ju inte greja mer me låset så fick lämna allt så för att rusa in till föreläsningen... Mina snälla arbetskamrater väntade troget på mig vid entrén... tur de annars hade jag inte hittat :P Sen satt jag på föreläsningen nervös för att nån skulle knycka alla saker i bilen... Men allt fanns kvar när jag kom ut efter föreläsningen! PhuuuuuU!
Föreläsningen handlade btw om kommunikation... Intressant, men lite drygt... varade ju mellan 8 och 12... och en fikapaus bara... Och vi satt ju bara still och lyssnade... Så de tvar flera stycken som satt och sov såg jag... Jag var dock inte en av de :P Så pass mycket självdisciplin har jag iaf ;)
När föreläsningen var slut körde jag raka vägen till jobbet och jobbade till kl 17... Så ikväll är jag såååååå trött! Blir strax soffan och sen sängen.
Vi hörs nog imorgon igen!!
Pussa

Mammas lilla Ängel


Hejsan!
Här kommer några bilder från idag. När jag körde till mötet i morse släppte jag av Peter, Alice och Selma hos Anna m fam... Sen när mötet var slut åkte jag också dit och umgicks lite. :) Mysigt!
Lilla Alice blev trött av allt bus så när vi satt och fikade somnade hon i matstolen :P Så vi la henne i soffan där hon sov vidare en bra stund. Lillfian♥




Min lilla ängel♥

God kväll=)

Hej hopp!
Jisses va fort en ledig dag går :P Jag har iaf myst massor med Alice idag ... =) Vi har varit ute i snön en vända... Alice gillar verkligen att åka pulka! Sen kom Alices Mormor bort på en liten fika me =) Skoj!
Imorgon har jag bara ett möte med jobbet... Så jag är ju nästan ledig imorrn me... Skönt det minsann! Nu ska jag lägga mig faktiskt... Är så himla trött om dagarna!!
Ha det så bra!
Kramar

Snabbt inlägg

God kväll på er!
Jisses så trött jag är idag.... gääääsp! Skulle gärna gått och lagt mig nu... Men det känns alldeles för tidigt faktiskt... hihi...
Idag började jag jobba kl 7... och så har jag ju jobbat heela helgen me.. Tar väl på mina krafter :P
Jaja, tänkte mest kila in och säga hej till er :)Hoppas allt är bra!!
 Nu ska jag allt lägga mig i soffan och slappa lite... Blir inte jätteförvånad om jag somnar faktiskt ;)

Puss och kram!!

Hemma hos oss!



Vår lilla säng har äntligen fått sig en kappa! Dock har jag inte orkat stryka den... hihi...
 Hoppas på att den ska räta till sig "av sig självt" ;)



Min vackra Orkidé som blommar så tacksamt! Vet inte hur många gånger denna har blommat om!
Tycker att den jämt har någon stängel med blommor/knoppar på =) Favoritblomman!


Lilla Alice sitter vid sin leksakskorg i vardagsrummet :) Härlig syn!
Vet dock inte hur jag ska göra med min fina "maskroslampa"som ni skymtar ovanför soffbordet..
Älskar ju lampan men tyvärr känns den alldeles för stor här i huset :(
 Lägre i tak här än var det var i lägenheten.


Soffan har blivit lite "pimpad" med några nya kuddar samt en ny pläd.


Är lite kär i pläden faktiskt! Älskar ju "mormorsrutor" dessutom med mina favoritfärger så som
 turkost, vitt & rosa.



Där var några dagsfärska bilder från vårt lilla hus :) Nu blir det strax lite mat tror jag bestämt... Peter håller till i köket idag! ;) Men vet att det blir stora potatisklyftor i ugn och kyckling "drumsticks" samt en vitlöksdressing :) Mums!
Imorgon väntas det jobb mellan 10 och 21. Pust. Men tror att jag kommer få en riktigt bra dag =) Har ju trots allt världens bästa jobb nu som ger mig så otroligt mycket glädje!

Trevlig helg på er!
Kramar

Två töser på promenad




Två töser som skulle på promenad med Pappa/Husse tidigare idag =) Alice är himla glad för Selma... Mys!

KramKram!

Lite vår



Lite vår här hemma! En söt liten Primula som fick följa medh em sist när jag var och handlade =)
När den är överblommad ska den planteras ut i rabatten.

Clean




När jag var borta hos Mor & Far sist fick jag denna underbara parfym som mamma tyvärr inte riktigt tålde.
Den doftar såå gott! Rent & fräscht doftar den helt enkelt :)



God natt på er vänner! Hoppas att er dag h...

foto0428 (MMS)

God natt på er vänner! Hoppas att er dag har varit bra :) min dag har varit bra men är såå trött nu. Inte van att gå upp så tidigt som 5.40. Stor kram till Bästaste Hanna som ju fyller år idag!! Kram kram

HemmaBus!

Goddag på er!
Här kommer massa bus-bilder från idag =) Vi har bara varit hemma och inne heeela dagen än så länge.. Myspys =) Har tom hunnit me att städa av hela övervåningen samt satt upp insynsskydd nere i köket =) Blidde bra! =)




Sötaste lilla Alice♥




Buuuuuus!



Pappa och dotter för en konversation =)



Mera bus!



Och så lite mys med Selma =)



Någon som börjat bli trött... Då blir det alltid pill i håret :)





Och så en flumbild på hela familjen! :P


Nu ligger lillfian uppe i sin spjälis och sover.. Hon somnade i min famn för en liten stund sedan.. Hon var såå trött efter allt bus! 
Snart ska jag köra till jobbet en sväng... Och Alice ska bort till Mormor & Morfar som ska passa hennenågra timmarikväll medans pappa är på hockey.

Ha det bäst!
Pussar

Hajhaj!

Hej på er!
Natten till idag jobbade jag för första gången natt på jobbet... Vi har ju sovande natt iaf så det är skönt =) Dock så sov jag lite oroligt.. men det är kanske inte så konstigt... massa nya ljud och så.
Så när Alice skulle sova sin nap vid 13-tiden så gick jag också och la mig :) Sååå mysigt <3 Så en timme ungefär sov vi =)
Sen var vi borta hos Alices Mormor,Morfar å Morbror en sväng  me =) Mys =) Fikade lite och Alice busade och hade sig som vanligt =)
Annars har det inte hänt så mkt... bara allt annat vardagligt... Lagat mat... plockat.. dammsugit, torkat golven osv :)
Imorgon jobbar jag 16-20, skönt med ett kort pass =)

Ha de bra vänner!
Pössa

Tips!




Såg idag på Åhléns att  det fanns torrschampo för olika hårfärger! Kanon ju! 63 kr har jag för mig att en flaska kostade :)

puss å kram

Inspiration

Godkväll,godkväll!
Åh vad jag är glad för inredningstidningar! Alltid får man inspiration och en del tips =) Speciellt mycket inspiration fick jag i det senaste numret av "Hus & Hem" och då speciellt från reportaget som jag "snott"lite bilder från och lagt upp här... Älskar den ljusa,  vita basen (väggar, tak, golv) men ändå helt sprakande med färger... Och alla mina favoritfärger me :P Turkost, blått, rosa mm =) Jag vill också ha ett fint hus/hem!!!



Jättefint med en fotovägg! Jag håller på och samlar på lite gamla ramar som jag sen vill sätta upp på väggen med mina favoritkort i. :)



Såå mysigt kök med min favoritlampa Kartells FLY. Dock så är nog stilen på detta hemmet liiite för modern för mig... Jag vill blanda in mer gamla saker :)



Mycket bra tidning!

Kramar till er♥

Söndagsbrunch & Bebismage



Vårt sovrum har jag varit snål med att lägga ut bilder på har jag märkt :)



Trasmattan köpte jag idag. Köpte även två likadana mattor fast med ett större mått som ligger i hallen uppe.


Hej hopp!
Idag var jag & Alice inne i Karlskrona och träffade Linda med sin suuuuuuupersöta lilla bebismage! Längtar såå till april/maj! Vi åt brunch-buffén som de har på 3G. Kan verkligen rekommenderas! Massa god mat =)
Sen gick vi bort till Åhléns och fyndade lite på rean... Jag köpte trasmattor... 2 st långa och en kort (som ni ser på bilden) blev bara 400:- för alla tre... Tycker jag var billigt :) Mysigt med trasmattor! =)

Ha det så bra mina vänner!
Många kramar!


Lovely saturday

Idag har vi haft en riktigt bra dag! Dagen började som sagt med lite mysigt hemmamys på förmiddagen... Sen körde vi mot Kallinge och hälsade på Peters bror med fam. Vi blev bjudna på mumsig fika och så blev det en del bus såklart =)=)
Sen körde vi mot Rby och "Kina" Där beställde vi Supé för två. Alice fick såklart smaka från vår mat =) Hon gillade allt! I Supén ingick: Vårrulle, Biff med Purjo, friterad kyckling, sötsur sås, ris, friterad banan med glass och en Lyckokaka =) Mumsmums! Gissa om jag är mätt nu?! Lilla Alice var himla duktig i restaurangen... Hon var jättetrött men hon förde inget liv... Phuuuuu! :P Man vet ju liksom aldrig med barn... hehe:)
Nu blir det lite slapp i soffan innan de tär dags för sängen.
Imorgon ska vi in till Kna och äta brunch med Linda =)
Ha det kanon!
Kramar 

Idag äter vi på restaurang hela familjen! ...

foto0413 (MMS)

Idag äter vi på restaurang hela familjen! :) kramar

Good morning Sunshines!

foto0409 (MMS)

Vilken underbar morgon! Solen skiner ute och Alice skiner här inne ;) Just nu är lillfians kompis Tindra här. De sitter och ritar :) Själv sitter jag och avnjuter dagens första kopp kaffe :) Gottgott! Ha en härlig dag! Puss!

Fyllda Tortillabröd





God kväll på  er!
Här hemma ska vi strax äta "Fyllda Tortillabröd" Såå gott är det! Är en riktig favorit på jobbet som görs titt som tätt :)
Här kommer receptet för 4 personer.

2-3 kycklingfiléer
1 paket tortillabröd (6-8 st bröd)
5 dl creme fraiche
1 stor röd paprika
1 Purjolök
2 tsk sambal oelek
salt & peppar
chilikrydda
1 paket appetina fetaost
riven ost
ev hackade oliver

Skär kycklingen i små bitar, krydda & stek klar.
Hacka purjolök, paprika & fetaost. Blanda med creme fraiche och sambal oelek. Häll i den färdigstekta kycklingen och blanda.
Lägg lite röra på ett tortillabröd,rulla ihop och fäst med tandpetare. Strö över riven ost.
Sätt in i ugnen 10-20 min i 175 grader.
Servera med en god sallad.



Trevlig helg!!
Kramar

Tiden går fort


Ibland tycker jag att det är så sorgligt... tiden går så fort.... Nyss gick ju jag i eringsbodaskolan med min fina klass! Vart är alla nu för tiden och vad gör de? De som har fb har man ju lite koll på iaf... men inte alla som har det..och det är inte många som bor här idag som jag gör.
Vart tar tiden vägen?! Känns som att det var typ förra året som vi var i Köpenhamn på klassresan... Men de tvar ju när vi skulle sluta 6an.... Kan inte ens räkna ut hur många år sen de tvar.... så längesen är det! ;)

En härlig ledig dag

Hej hopp!
Idag har jag haft en ledig dag! Såå härligt :D Jag har bara jobbat en hel vecka, men ändå uppskattar jag denna dagen såååå :P Haha! Alice och jag har bara varit hemma och myst! Finns liksom inget som slår det:) Imorgon jobbar jag kväll.. Skönt att slippa ställa klockan :)
Har hunnit med att damma lite här på nedervåningen idag me... Tyvärr så utlöste rengöringsmedlet migrän för mig... Luktade nog för starkt... Men tog två alvedon så det stannade av lite iaf... Men får nog bli tidig sänggång ikväll!
Jaja, vi hörs säkert imorgon igen!
Kramar

Snö












God kväll!!
Oj så roligt att det kom lite snö till slut! När jag kommit hem från jobbet var vi ute hela familjen och busade =) Alice gillade att åka pulka! Skoj :D
Annars händer det inte mkt här hemma. Jag jobbaroch står i :) Känns jättekul att vara tillbaka på jobbet faktiskt.. Gårlättareänvad jag kunnat tänkamig :) Däremot är jag sjuukt tröttpå kvällarna här hemma... Därför jag inte orkat blogga så mkt det senaste.
Imorgon är jag ledig heela dagen iaf... Ska bli såå skönt :) Får se va Aliceo jag ska hitta på... Förmodligen bara vara hemma och mysa =)
Ha det så bra!!
Kramar

Krupp




Gosig Alice myser med sin Pappa

Hej på er!!
Igår började jag visst på ett inlägg som jag sen glömde bort :P Hoppsan! Har ju inte blivit så mkt bloggande de senaste dagarna... I veckan har jag haft det fullt upp med jobbet.... Och så har Alice varit lite sjuk också... Hon fick ett riktigt Krupp-anfall i fredagskväll.... Usch så läskigt de va :( Bara väste och rosslade när hon andades... Och så hostade hon ju så där typiskt skällande.. Men hon fick ju luft iaf så vi behövde aldrig åka iväg. Efter en stunds tröstande i famnen så gick det över. Idag är hon bättre :) Bara lite "vanlig" hosta. :)

Imorgon väntas det jobb igen och sen ska jag förmodligen till Emma och Julia och myyyyyyysa! =)=)=)
Hoppas er helg varit bra!
Kramar

Lite kvälls-bus








Mammas busiga, glada tös!

My darlings!




Ikväll när jag kom hem blev det massa mys med mina tjejer ♥

Julia i BLT





Idag var världens finaste lilla Julia i tidningen! Sån söt liten docka♥
Läntar tills jag får gosa med henne!

God kväll!

God kväll på er!
Har er dag varit bra?
Ikväll var vi borta hos min mor & far och där blev vi bjudna på tre-rätters! Jättegott var allt =)
Imorgon är det dags för ett långpass igen. Men tror det kommer gå fort :)
Nu blir det snart sängen för min del!
Hörs säkert imorgon igen!
Kramar på er!

Tillbaka på jobbet

Hej på er!
Idag har jag jobbat mitt första pass på ca 16 månader! Gissa om det kändes svårt att kliva upp ur sängen när klockan ringde 6.30... Hade dessutom världens underbaraste, gosigaste flicka som låg och sov på min arm...Men efter lite gosande så klev jag upp och körde sen till jobbet. Kändes sen himla bra att vara tillbaka på jobbet! Kan inte fatta att det gått så lång tid sen jag var där sist! Känns inte så. Känns lite som hemma :) Tiden har bara rusat iväg idag... Imorgon jobbar jag bara till 14... Skön tid! På onsdag är det dags för ännu ett långpass men då bjuds det på smörgåstårta på jobbet och efter jobbet ska jag till svärmor där Alice befinner sig och sen ska vi sova över där. Ska bli mys!
Ni får ursäkta om inlägget blir lite "flummigt"... Är rätt trött i huvudet! Men ingen migrän! Tjoho!
Hoppas er dag varit kanon!
Kramar

Happy new year

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow design personalized with Smilebox


(Psssssssst, dra tändstickan till raketen!)

Nyårsafton



Dags att äta förrätt och dricka lite bubbel (Cider)


Till förrätt blev det smörstekt färsk Sparris inlindad i kallrökt skinka, ruccola, färska fikon samt balsamico



Varmrätten som bestod av Fläskfilé, stora potatisklyftor och en kantarell och cognacssås



Till dessert blev det en chokladmousse med flagor av vit choklad och ett fikon



En Baileys-kaffe slank ner också :)


Välkommen 2012!
God fortsättning på er mina kära bloggläsare! =)
Igår körde vi hem från min Faster där vi spenderat några dagar. Har haft det jättetrevligt och hade det inte varit för att jag ska börja jobba imorgon så hade vi stannat längre... Så vår nyårsafton spenderades till större delen i bilen! I Ljungby gjorde vi ett stopp så att Alice skulle få springa av sig lite och så tittade vi inom Citygross och handlade med oss lite mat.
Vi kom hem igen vid 17-17.30 så då var det bara till att sätta igång med middagen i stort sätt.

Usch ikväll känner jag mig allt lite nere. Så konstigt att jag redan ska börja jobba. Tiden går alldeles för fort! Men självklart ska det också bli roligt att komma tillbaka till jobbet!! Är så glad över att jag får komma tillbaka till mitt förra jobbarställe :)
Lite jobbigt bara att jag börjar med en heldag... 8-19...Menmen, det kommer säkert gå kanon :) Ska ta och leta upp nån liten väska och börja packa ner lite saker som jag ska ha med mig.

Ha det så bra!
Kramar

År 2011 i bilder


Januari 2011






Februari




Mars





April





Maj





Juni




Juli




Augusti




September




Oktober




November




December





Gott Nytt 2012!
Hoppas på ett lika underbart år som 2011 var! :)

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0