Fika!



Min fika innan idag =) Kaffe och glass med marängerna =)


mumsmums =)

♥-maränger



Idag gjorde jag minimaränger i form av små hjärtan. Ja, alla ser nog inte ut som hjärtan! haha! Lite pyssligt!
Jag gjorde de i viol-smak och färgade de ljust rosa=)
Gott att ha till glass!

Kramar

Första dagispysslet




Igår när jag hämtade Alice på dagis fick vi med oss hennes första pyssel hem! De hade påskpysslat :) Såå gulligt! Har nog aldrig sett en sån fin äggkopp innan! ;P

God kväll! Nu har jag precis krupit ner i ...

foto0458 (MMS)

God kväll! Nu har jag precis krupit ner i sängen efter en stressig dag på jobbet. Phu! Är iaf ledig hela helgen. Idag har den tredje personen sjuknat in i maginfluensa på jobbet. . . Gissa om jag håller tummarna här hemma! Känns dock som att chansen att jag klarar mig är rätt liten. :( håll era tummar!! Kramar

Blommor



Här om dagen plockade jag in lite fina Hyacinter som blommar ute i rabatterna just nu =)
Härlig doft! Påminner dock mycket om julen.

Lite mys!





Min fina lilla Alice...












Åh vad underbart det är att komma hem från jobbet och mötas av denna underbara, glada lilla tös♥ Ikväll har det varit massa bus! Men mellan varven går Alice gärna och hämtar en bok och sätter sig i mitt knä och vill läsa och gosa♥ Underbart! Tycker att det är så roligt att hon älskar böcker! Verkligen nåt att uppmuntra.

Färgglatt, möte och magsjuka




Idag utnyttjade jag min julklapp från kommunen... Fick ju presentkort i Ronnebys butiker :)
Det blev 2 st byxor... orange/korall och klarblåa =) Och så en söt liten chiffongblus... Och ett halsband också=)
 Lite dåligt kort... Men det får duga nu =)


God kväll på er!
Om jag tyckte att gårdagen gick snabbt kan jag bara konstatera att denna dagen gick om möjligt ännu fortare! Idag hade vi möte på jobbet... Tiden går alltid himla fort då! Väldigt intressant möte var det faktiskt. Har även lagt schema för veckan efter påsk och fram till mitten på maj. Tyckte att min schemarad blev mycket bra! Tror inte att Alice kommerbehöva vara så värst mycket på dagis.. Jag blir ledig rätt många dagar som det ser ut nu :)
Nu har jag iofs lagt mig på lite minus så att jag ska kunna rycka in om någon skulle bli sjuk eller vilja ha sem eller så. Lika bra! Drygt att ha massa plustimmar som man ändå inte kan ta ut.
En dryg sak med dagen idag var att en på jobbetfick maginfluensa :( Suuuuuck! Jag vill inte ha det mer för detta (och helst flera) året nu =( Håller tummarna för att jag inte blivit smittad!

Imorgon är vi lediga hela familjen :D Såå härligt! Jag har lust att hitta på nåt men Peter ville bara va hemma å dona... Så vi får se vilket det blir:P Har ju massor att göra hemma som vanligt faktiskt.
Aja!
Hoppas er dag varit bra!
Kramar till er

Vackert virkat






Idag körde jag in till Ronneby efter jag slutat jobbet. Hittade en fin klänning och en fin body till Alice. Älskar de fina virkade detaljerna! Så mysigt med lite vintage-känsla. Från KappAhl.

just the other day







Vackra daggdroppar

Vackra Kastehelmi (som betyder daggdroppe på finska) från Iittala.

"vattengrön"


"klar"


"sand"

Jag är såå förtjust i Iittalas Kastehelmi-serie! Dessa fina ljuslyktor hade nog passat alldeles utmärkt här hos mig =) Speciellt den i vattengrön färg.
Ska se om jag kanske råkar springa på någon inom en snar framtid ;)

Dagen som försvann




God kväll på er!
Vart tog denna dagen vägen?! Redan kväll... Idag har jag jobbat 7-16.... Tiden bara sprang iväg på jobbet :O Peter lämnade Alice på dagis innan han körde till jobbet vid 7.15.. Sen kom Alices Mormor och Morfar och hämtade henne vid 10.30 =) Så Alice har varit hos de tills dess att jag kom hem. Gissa om hon har myst =) Somnade som en stock gjorde hon så fort vi kom hem! Trötta lillgumman!
Jag ska nog ta och parkera mig i soffan strax.. Imorgon blir det en rätt kort jobb & mötesdag.
Har lite bilder på kameran från igår kom jag på... Men jag tror allt att de får komma i ett inlägg imorgon... om jag orkar då! hehe! Har inte alls haft nån lust att sitta vid datorn den senast tiden...Finns så mkt annat roligt att göra så här års =)

Men vi hörs kanske imorgon igen!
Kramar

En dag i Hasselstad











God kväll på er!
Idag har vi tillbringat det mesta av denna dag i Hasselstad hos Peters Mormor. Peter har hjälpt till att fälla träd... Och Alice, Selma och jag hjälpte till med att äta all mat och fika som det bjöds på ;)hihi!

Hoppas er helg har varit bra! Jag är ledig imorgon... så jag tycker det känns som söndag imorrn... men det är visst måndag... hihi

Kramar på er!

Solig torsdag

God förmiddag på er!
Här hemma fick jag minsann sova ända till kl 9,30 idag! :O Inte varje dag det händer att Lillan sover så länge. Inatt har hon sovit dåligt... Hon somnade som en stock lite i 7 igår kväll... Men sen vaknade hon vid 8-halv 9 av sin jobbiga hosta :( Så hon fick sitta nere i soffan med mig... Hon låg i min famn och småsov lite.... Mys♥ Men efter ett tag piggnade hon till... Så hon somnade inte om igen förren framåt tolvtiden. Så idag blir det inget dagis för Alice.. Får vara hemma och mysa med mig istället! Och i em ska hon till Mormor & Morfar en liten stund.
Nu ska vi snart ta och gå ut i det fina vädret. Härligt!
Hoppas ni får en bra torsdag!
Kramar

Onsdagsbesök






Hejsanhoppsan!
Igår kom fina Linda på lite besök =) Gjorde inte så värst mycket faktiskt... Åt frallor, fikade och snackade... Var ute en liten sväng i trådgården också =) Tiden sprang iväg... Längtar tills jag får mysa med lille bebisen... En Pelle tror jag minsann att det är! =)

Kramar!

Måndag 19/3

Godkväll på er!
Tänkte bara kika in och säga hej till er =) Igår jobbade jag hela dagen så då hanns inte bloggen med...Och idag har jag jobbat kväll...15-21.15. Imorgon jobbar jag en kort kväll bara och sen är jag ledig på onsdag =) Då ska vi få besök av min fina Linda och hennes fina bebismage.. Snart dags!
Imorgon ska Alice vara på dagis några timmar... Inte för att hon behöver det egentligen... Peter  är ledig hela dagen, men för att hon inte ska komma ifrån det för mkt.. Är bara på torsdag som hon behöver vara där egentligen.
Jaja... nu bara babblar jag! haha!
Är riktigt trött så nu får de bli sängen och en bra bok =)
Många kramar!

Leilas general store

Ni har väl inte missat att Leila (lindholm) har öppnat en egen nätbutik med div grejer? Jag tyckte att det fanns många fina saker... Kanske får bli nån beställning därifrån framöver =) Gillade speciellt de fina Cupcakesdekorationerna! Perfekt om man ska ha kalas :) HÄR finns e-butiken!












(Alla bilder kommer HÄR ifrån)

Trevlig lördag!
Kramar

Vitt vin och mousse


Idag blev det minsann lite vitt vin till maten... Inte dumt alls ibland :)



Till desser blev det Straciatellamousse! Mums!

Kramar!


På upptäcksfärd




...bara lite bilder från en vårig trädgård









Snart blommar Blåsipporna!





Alice & Selma





Selma & Alice har myst för fullt idag♥
Fina,fina tjejerna!


Idag har jag ääntligen känt mig hyfsat pigg! Konstigt nog har min hals blivit helkonstig... Är super hes och har jätteont i den... Menmen, de kan jag stå ut med :P Febern har iaf inte kommit tillbaka, det är jag glad för! Tycker att det är så jobbigt med feber... Man blir ju så trött och konstig.
Idag har jag och tjejerna bara varit hemma... Vi har busat inne och ute på trädgården. Alice älskar att vara ute och gå på upptäcksfärd :P Och idag har det ju varit sånt underbart väder! Oh så glad man blir!

Hoppas er fredag har varit bra! =)
Kramar

Söta lilla Alice!


Dansar till musiken från hennes lilla Sköldpadda som hon fått av sin Morfar =)

Revenge

Godkväll på er!
Hoppas er dag har varit bra =) Jag är fortfarande förkyld... Ska vara hemma på jobbet imorgon med sen ska jag jobba igen på söndag. Usch vilket seg och dryg förkylning! Hoppas jag slipper den helt snart. Ikväll har jag iaf inte haft nån feber... :)
Annars har de då inte hänt spec mkt sen senast.. Alice har varit lite på dagis...Det har gått bra :) Nästa vecka ska hon dit tis och tor i några få timmar bara... Jag jobbar mestadels kvällar nästa vecka och Peter jobbar dagar... Just nu jobbar Peter och jag om varandra heela tiden känns de som... Bra för Alices del ju, men tråkigt tycker jag! Vi har inte en ledig helg ihop förren om 7-8 veckor... :/  menmen! Så är det...

Nu ska jag fortsätta kolla på världens bästa serie.... REVENGE!
Kramar på er

En härlig dag med ett tråkigt avslut


Hej på er!
Idag har Alice & jag varit hos finaste Hanna & Finaste Alexander! Vi har busat, myst, ätit, promenerat, tagit kort och filmat barnen med mera =) Det vanliga med andra ord ;)






Bilderna har jag snott från HANNA :P

Visst ser jag ut som en riktig "hästtjej" på bilden här ovanför?? Haha! Ser ut som att jag har ridstövlar å ridbyxor! haha! Iaa iaaa  aaaa ;)


När vi kom hem blev det massa bus innan det var dags för alice att sova. Hon var heelt slut lillan! Bara la henne ner i sängen med vällingen och nappen och så somnade hon och jag har inte hört ett knyst från henne sen!
Jag har känt mig hängig ikväll och haft ont i halsen... Tog tempen och nog hade jag lite feber.... suck! Hoppas jag är bättre imorgon så jag kan jobba! Man har förtusan inte råd att vara hemma och vara sjuk! Tycker de drar så hiskeligt mkt av lönen... Menmen! Får se hur allt är imorrn!
Nu blir det iaf sängen :)
Kramar på er

Hejhopp!




Jensibensi!


Hallåhallå!
Hoppas er helg har varit bra =) Nu är snart min tredje av fyra dagars ledighet över :O Tiden går för fort!!
Imorgon ska jag & Alice köra till Hanna & Alexander en sväng =) Ska bli skoj!!
Annars har vi inte så mkt planerat i veckan... Jobb och lite dagis... Och en dag ska Alice vara hos sin Mormor =) Kul!

Nu tror jag att jag ska kila upp och göra mig klar för sängen. Ska upp tidigt imorgon.
Ha det bäst!
Kramar

Krokus



Titta en sån härligt vårig syn som mötte mig när jag tittade till en rabatt här hemma! Lyser upp som små solar.

Kalas & Mellofinal!

Igår var vi på kalas för Elias som fyllde 8 år! Efter kalaset följde Ellen& Elias med oss hem och sov över tills idag =) Mys =)


Paket till Elias!



Paketöppning :) Ellen var nyfis ;)


Det bjöds på Tacos! Mums!



Alice myser med två avsina kusiner =)! Elias & Edvin




Hemma hos oss blev det mys framför finalen i melodifestivalen =)


Alice fick en chokladbit av kusin Ellen! Mums



Kladdfia!

Alice & Michaela





Alice & Michaela för några dagar sen... Myser för fullt!

Frukost hos Peters Mormor

Igår var vi hos Peters Mormor en sväng =) Vi blev bjudna på jättegod frukost!




Risgrynsgröt, ägg, sill hembakta frallor, grönsaker, marmelader, skinka, ja massa gottigt bjöds det på!


Sötnosan









Tjejerna är typ lika långa! :P

Kramar från oss!

Ett ögonblick bara



"Ett ögonblick bara mamma, jag är lite upptagen just nu"


Det gäller att vara koncentrerad när man ska skicka sms... ;)

@work

Åååååh vad jag saknar min fina lilla gullunge♥ Och då har jag bara varit på jobbet i 24 minuter.... Suck!
Är glad över att detta är min sista natt faktiskt.. Tycker att det är sjukt jobbigt att åka hemifrån på kvällen! Men som jag sagt innan, det är ju iofs vääldigt skönt att kunna köra hem kl 10 imorrn fm :)
Denna helgen har varit lite smått konstig.. Peter har jobbat på dagarna/kvällarna och jag har jobbat på nätterna/mornarna.. Men med lite pusslande samt hjälp från Mormor/morfar och Farmor så har det löst sig. Phu! Tack för hjälpen!



Min lilla skatt...

Lovely day



Alice tultar runt ute på tomten, här med en spann på armen!



Sitta i lövhög var kul!



Alice och Tindra "Tiiia" mös lite =)



Kan ju inte slappa hela dagen... Här satte jag tjejerna i arbete! ;)



Kul att sopa!



Sen hittade Alice en liten blomma... Vintergäck!



Plocka!


Mammas tjej!


Vackra vårtecken!


Några av alla mina Primula har börjat blomma. På bild en lila/blå variant :)

Vad härligt det är med detta underbara vårväder! Man blir såå glad och lycklig!
Hoppas att ni har en bra dag!
Många Kramar

Glädje!


Smoothie i hela ansiktet



När katten Misan kom in blev Alice överlycklig! Hon är helt tokig i katter!


Mys i soffan


Glada Alice!

Midbec











Åh va jag gillar Midbecs tapeter! Jag älskar att sitta och kolla runt bland alla fina tapeter som finns på nätet =)

Kramar

En härlig vårdag!




Idag har Alice och jag varit ute i det fina vårvädret! Vi har gått runt i rabatterna och kikat på blommorna som kommit upp... En del fick vi räfsa fram :)
Sen tog vi oss en litenpromenad bort till hästarna och tittade litepå de :)
Nu blir det snart middag hos "Mormor & Morfar" =)
Hoppas ni har en härlig fredag!!
Kramar! 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0