Vänner på besök

Hejsan!
Idag har min fina vän Linda varit här med sin familj =) Alice och Elsa har lekt, jättekul tyckte Alice!:D
Vi åt laxrullar med pressad potatis och vitvinssås till middag och till efterrätt blev det varma päron med after eight och glass och grädde till =) Nomnomnom
 
Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sötaste tjejjorna!
Tack för en mysig dag!!!
Hoppas att ni haft en härlig lördag♥
 
 

Mamma & Alice dag

Hejsan!
Idag hade jag en ledig dag =) Det är det bästa med att jobba som man gör med helger osv... Att man har lediga dagar på vardagarna ibland. Jobbar man dagtid förstår jag inte hur man hinner med allt det praktiska?
Vi tog oss en tur till Karlskrona iaf... En viss liten valp har bitit hål i alla mina (två) leggings.... Så det var det som var det viktigaste... Kollade lite efter byxor me... Men så svårt att hitta... Känner varken för jeans eller svarta byxor.. vad ska man då ha liksom?!
Kom hem med lite söta plagg till Alice också... Hon behöver en hel del till hösten nu.
Sen gick vi till Hoglandspark så Alice fick leka lite... Gungade och busade av sig =) Himla skoj! Sen blev det handling på Citygross. Himla fräsch där! På lördag ska vi göra ett nytt försök med middagsgäster som vi fick ställa in i fredags när Alice skadade sig.
 
 
 
 
 
 
Ha det kanon!
Kramar

Finaste hundarna

 
 
 
 

En olycka händer så lätt... :(

Hej på er!
Usch i fredags blev det ingen bra dag! Alice var uppe i sitt rum och lekte... Jag var nere med hundarna och fixade och grejade... Hör att Alice är på väg till trappan så jag går för att möta henne.... Hör att hon skriker till och ser sen henne komma nervoltandes för trappan... Rusar fram och fångar upp henne i kröken... Usch kan inte med ord beskriva hur hemskt det var... Min lilla docka... :( En rejäl bula i huvudet, svullet blåmärke i pannan och ett glipande jack i hakan blev resultatet :(  Så eftermiddagen/kvällen spenderades på akuten.. Ingen hjärnskakning sån tur va! Såret på hakan blev limmat och tejpat och Alice fick ett fint diplom och bamse-stickern. Nöjd tjej! Så himla duktig var hon... Och så rolig va hon... När vi sa till henne att vi måste åka till doktorn så blev hon överlycklig.. Jaaaaa skrek hon... tokfia! :P
 
Min älskade lilla tös... Har såååå dåligt samvete :( Är glad att det gick så pass bra som det gjorde iaf.
 
 
 
 
 

Alice & Morbror John

 
 

Favoriten John♥

Några dagar hos faster

Hej på er!
Här kommer lite bilder från vår tripp till götet... Alice och jag åkte med min faster hem... Umgicks, var på seceond hand, träffade pappas moster Ingrid mm... Senare kom Peter och Maria upp också... Då blev det en underbar "mussel-kväll" och sen lite Liseberg =) Härliga dagar... Så härliga så jag inte riktigt ville åka hem.
 
 
På besök hos min pappas moster Ingrid. Roligt att träffas =)
 

Tre glada hundar väntar på faster =)
 
 
 Dags för mussel-frossa! Herregud så gott det var!! Drack ett jättegott vitt vin till också.
 
 
 Lisebergsbesök! Alice är helt tokig i karuseller! Hon är som sin mor och älskar de karuseller som snurrar =) Kaffekopparnavar roligast! Och att få träffa lisebergskaninerna =)
 
Kramkram
 
 

Tjejmys... och så Abbe me!

God kväll!
Igår hade vi besök av Hanna & Ellie! De hade med sig jättefina presenter till oss! Alice fick en riktig "prinsess-outfit, jag fick en jättefin fotoram och hundarna fick varsin leksak. Tack snälla ni! Inte behövde ni ha med er presenter!!
Vi hade en jättemysig dag, dock så saknade Alice Alexander ♥
 
Här kommer massa bilder från dagen... Några från min kamera och några från Hannas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina tjejer♥

Rhodos - ur Alices synvinkel

 
 
 
 
 
 

Haha! Alice tyckte det var himla kul att låna min gamla lilla kamera och spring runt och fota! Tror minsann hon har talang lilla tjejen! :P
 
 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0