Vår lilla sjukling

I helgen har vi haft en riktig liten sjukling här hemma... Alice hade 39.6 i temp... stackarn! Hon har aldrig haft över 38 grader innan... :( Hon var sååå ynklig =( Även fast hon fick Alvedon så gick inte tempen under 39 grader... Fya! Men idag har hon mått bättre! Lite extra trött och lite matt bara. Men imorgon blir det dagis om hon inte plötsligt skulle försämras, men det tror jag ju inte =)
 
 
 
 
Utslagen liten tös...
Skönt att det inte var något långvarigt!
 
 

Äntligen!

Hej på er!
Det var inte igår! Allt är som vanligt här hemma och det händer inte så värst mycket faktiskt... Jobb och jobb och hemmadagar känns de som =)
Men idag har vi faktiskt varit i Lyckeby och besökt Elda-butiken där... Och ääntligen beställt en kamin!
Det blir en ädelvit gjutjärnskamin med samma färg på skorstensröret.. Sen funderar ju jag på golvplåten... Det finns ljust grå golvplåt och svart... Sen finns det ju glasskiva också, men det känns väldigt opraktiskt... För vad händer den dagen som vi ska slipa om parkettgolvet? Då blir det ju nyansskillnad... så svårt! Men jag tror att jag har bestämt mig för den ljust gråa färgen... För vi har ju inget svart i rummet... Och känns som det blir för stora kontrast... Eller om man skulle kakla?? Åååh jag blir lite smått galen på alla beslut! :P  Men tänk! Om bara allt flyter på med bygganmälan till kommunen så kan de börja med att sätta in kaminen om ca en månad! Tjohoo!
Lääängtar!!!!!
 
 
 
 

Denna lilla goding blir det! =)
 
 

Bus i Karsbo

 
 

Här kommer lite busbilder från i tisdags när vi var hos Hanna med familj! Alice hade såååå roligt!
Tack för att vi fick komma!
Pussa
 
 
 
 
 

Första frisörbesöket

 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er!
Hoppas ni har en härlig fredag. Här är "fredagsmyset" i full gång. Alice och jag har varit på macken och köpt lite gott. och nu tittar lillan på Nicke Nyfiken. Han är största favoriten just nu!
Igår var Alice och jag hos frisören... Första gången för Alices del! Tog bara luggen och topparna på henne... Vill ju kunna sätta upp det och så :)
Både jag och frisören Lisbeth konstaterade att mitt hår växt massor sen sist (i början på sommaren) så nu kapades det av en hel del... Skönt att bli av med det slitna och få en lite mer lättskött frisyr :P
 
Trevlig helg på er!
Kramar

Lilla konstnärinnan

 
 
Lilla konstnärinnan har varit i farten =) Så skoj med alla teckningar man får :)
Kramar
 
 
 
 

Höst

 
 
 
Älskar snittblommor... Sist jag var i mataffären åkte det med några gladioler hem =)
 
Höstlöv... vackert!

Med hösten kommer förkylningar... Gott med lindrande honungsvatten.
 
Min fina lilla gumma... På torsdag ska hon till frisören för första gången! Spännande! Dock så ska hon bara klippa luggen och topparna.. Vill kunna sätta upp hennes hår.
 
 
 
Hoppas ni har det bra!!
Puss o Kram
 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0