Arvids dag

Idag är det lillplutts första namnsdag! Kan inte påstå att vi har firat den direkt :P
Här hemma är det förkylt och hängigt! Mest Alice och jag. Fya, hoppas vi är piggare imorgon!
kram på er
 
 
 
 

 
 
 

Tips till Arvids dop

Hej på er!
Det är många som har undrat vad Arvid önskar sig i doppresent... Och det är ju sååå svårt att komma på nåt... Alltid så svårt till killar!
Men jag har surfat runt på nätet och letat "inspiration" så här kommer några tips på fina saker som jag hittat... Kanske inte är de typiska doppresenterna, men jag tycker inte att det måste vara det. Sen kan jag ju tillägga att vi ska öppna sparkonto till Arvid så ett bidrag dit är ju också välkommet =) De mesta sakerna här har jag hittat på miniroom.se... men även på lekmer.se =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramar <3
 
 

Fina pudlar!

Idag har våra hundar varit hos "frissan" och blivit fina! Såå skönt för de!


Fina hundarna!

Arvid tre månader

 
 
 
 
 
Idag blir vår underbara pojke tre månader! 59 cm lång, och väger 6 kg. Som han har utvecklats! Hans kolik försvann under vår semester i Skärhamn och sen dess har det hänt otroligt mycket. Han kan sitta länge i ens knä utan att börja gråta, ser sig nyfiket omkring, vänder blicken mot allt som låter, suttar på sina händer och allt som han kan få tag på. Han har precis upptäckt sina fötter! Vid blöjbyten försöker han greppa om de, annars tittar han helt fascinerat på de. Han är en liten mammagris och suttepelle! Äter numera ingen ersättning utan ammar bara. Han vill gärna sova hela förmiddagarna. Bäst sover han när han ligger uppe på mamma eller pappa, tvärs över bröstet. Äääälskar sin fina storasyster! Han är helt fascinerad av henne och älskar när han får lite uppmärksamhet av henne. Arvid är jättekittlig på magen och under armarna! Skrattar högt när vi killar honom =)
<3

Vackra Skärhamn

Hejsan!
Bjuder här på några bilder från vackra Skärhamn! Vi hade en underbar vecka där i fasters hus :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kramar

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0