Barnskratt!

 
 
Denna gladisen skrattade högt för första gången idag!!! Åååh så mysigt! 2½ månad gammal lite drygt.

Semester!

Vi njuter av lata dagar i solen på bästkusten!
 

Underbara Bohuslän!Minstingarna i kusinskaranArvid och Malva❤️

En dag hos fina vänner

Hej!
Idag åkte hela lilla familjen till Gredeby för att hälsa på en av mina bästa vänner - Linda med familj. Vi blev bjudna på jättegod mat.. Färsk lax som grillades, färskpotatis, vitvinssås samt sugar snaps. Underbart gott!
Alice lekte massor med lilla Elsa, de lekte riktigt bra ihop! Så gulligt att se! Vi får hoppas att Arvid och Sonja också blir goda vänner i framtiden!

Matdags!


Arvid och Sonja!


Sonja är två veckor äldre än Arvid.


Här "degas" det!

Arvid!

Min lilla Alice!

Kramkram!

Sommarkväll vid sjön

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från ett kvällsdopp nere vid sjön. Jag och lilleman höll oss på land =)
 
 

Sommarflicka

Bilder på en liten sommarflicka med mycket spring i benen.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Anïve for the minors

 
Huur söt är inte min docka i sin fina klänning från Anïve for the minors? Älskar det märket... Finns att köpa på oiidesign.se =)

Storasyster och lillebrorJag älskar er av hela mitt hjärta ❤️

Arvid 2 månaderHej på er!
Idag är det två månader sen vår älskade Arvid kom in i våra liv. Tiden går så fort, men samtidigt kommer jag knappt ihåg hur det var innan han fanns. 
Det blev ju, som med Alice en lite tuff start.. Denna gången gick ju iofs förlossningen bra, men jag fick ju livmoderinflammation igen.. Och även amningen trilskades.. Sen har Arvid problem med sin lilla mage.. Kramper och gaser.. Nu går jag på mjölkfri kost , Tycker att det har hjälpt en del!
När Arvid inte är ledsen och har ont är han såå glad! Är så mysigt! Riktigt bubblar om honom och hela han lyser upp!  Han gurglar mer och mer och försöker prata.
Han är riktigt stark i nacken nu och orkar hålla upp sitt huvud en stund. Han sparkar mycket med benen och fäktar med armarna. Är mer och mer intresserad av omgivningen. Han tycker att storasyster är väldigt intressant och rolig.
Idag var Arvid på BVC och blev undersökt av en läkare. Allt såg bra ut :)
Han väger 5135gram och är 55 cm lång.
När Alice var 2 månader vägde hon 5375 gram och var 58 cm lång.
Roligt att jämföra!

Alice två månader gammal❤️

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0