♥så kom Arvid♥

 
På torsdagsmorgonen kl 8.00 anlände vi till förlossningsavdelningen på blekingesjukhuset. Där blev vi visade till ett rum och jag fick byta om till de otroligt vackra sjukhuskläderna :P Sista bilderna med bebismagen ♥ 
 
Fick även kateter satt samt några smärtstillande tabletter i förebyggande syfte.
Sen fick vi vänta på klartecken från Operation...
Klockan 09,35 kommer vår barnmorska Annika in och säger att det är dags! Jag ligger i sängen och rullas ner till operation. Det kändes så märkligt tycker jag... kommer ihåg att jag tyckte det med Alice också... Just det när man ligger i sängen och ser alla lampor i taket svischa förbi... Och man hör folks röster runt omkring... Man känner igen sig från alla sjukhusserier och filmer man har sett. Går inte riktigt att förklara känslan mer än att den är såå märklig! Man känner sig rätt liten när man ligger där.
 
Nere på operation tar en jättehärlig narkossköterska hand om oss. Kommer inte ihåg vad hon hette tyvärr...Var något utländskt namn. Sen kommer hennes kollega som hette Diego. De sätter nålar på mina händer, där jag ska få dropp. Mitt blodtryck kollas hela tiden då det legat så himla lågt. Jag får även uppvärmda täcken på mig.
Sen kommer narkosläkaren och sätter spinalbedövningen på mig. Detta var jag lite orolig för.. Men det kändes knappt, gick kanonbra. Och sen blev jag snabbt bedövad! Pirrade och "stacks" i benen och sen kändes de helt bortdomnade. Sen väller det in folk i den lilla operationssalen! Kändes som att de fick stå tryckta mot väggarna för att få plats, haha! Jag kommer nog inte ens ihåg vilka alla var... Men de jag vet var där är iaf; förlossningsläkaren, en läkare som assisterade henne, operationssjuksköterska, två narkossköterskor, en narkosläkare, en usk från operation, vår barnmorska Annika, en Usk från förlossningsavd, en barnmorskestudent från förlossningsavdelningen samt en AT-läkare. Om ni bara visste vilka härliga människor det var! Det är så jag får tårar i ögonen av att tänka på de! De skojade, brydde sig om mig, berättade vad de gjorde och ja, de gjorde allt för att få mig (oss) att känna mig trygg. Och det gjorde jag verkligen denna gång!
 
 
 
 
 De första bilderna på Arvid, tagna i operationsrummet♥ 
 
 
 
Här har vi fått komma tillbaka till vårt rum på förlossningen... Fick in en bricka med goda smörgåsar och kaffe/varm choklad :D Så underbart att kunna njuta av detta denna gång!
Arvid vägs och mäts.
 
 
Sen fick vi åka upp en våning till BB.
 
 
 
På BB blev det massa mys!!! Vi längtade hem till vår Alice hemskt mycket dock... Men efter två dygn iväg fick vi på lördagen åka hem igen! Sååå skönt var det!
 
 
 
Första mötet♥ 
 
 

Vår Arvid

I torsdags kl 10.33 föddes vår älskade lille son Arvid! 


Detta har vi sysslat med idag....Vi har tapetserat i lill*ns rum <3

Kram på er!

Gravidmagen

Hej på er!
Här kommer lite bilder på gravidmagen... Till vänster när jag väntade Alice och till höger med nuvarande lilll* bebis =) Lite kul att jämföra! Tycker inte att det skiljer så värst mkt mellan graviditeterna utseendemässigt faktiskt.. Kanske lite putigare mage nu? Eller hur se ni det?
Nu tycker jag att ni får ta å skriva en kommentar om vad ni tror att det är i magen... Pojke/flicka? Vikt? Längd?
Jag har fått in några gissningar redan... Sammanfattar nu i veckan =)
 
 
Alice  2010                              Bebis 2014
 
Kram på er!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0