Arvid 5 månader

(och en vecka)
 
 
 
 
 
 
Idag har Arvid varit hos Maggan på Bvc. Vi skulle ha varit där förra veckan, på hans 5-månadersdag, men det besöket blev tyvärr inställt. Så idag blev det sprutdags igen! Arvid tyckte det gjorde himla ont :( Men det gick över relativt snabbt iaf.
Han väger nu 7 kg exakt och är 64 cm lång. Huvudomfånget var 42 cm. Min stora fina kille <3 Han följer sin kurva helt perfekt :)
Man märker mer och mer vilken nyfiken lite kille han är... Mycket bus är det i honom med... När han ligger och ammar brukar han nu ta sin lilla hand och "fånga" min haka och mun... Och så tittar han på mig med ögon fulla av bus... Godingen! Han älskar verkligen hundarna. Roligast är nog när han är i bärselen och vi kastar äpplen till hundarna... Då tjuter han av skratt! Syrran och barn överlag är ju också himla roliga!
 
 
Kramar
 
 
 

Söndagsmiddag

Hej på er!
Idag var lillebror här på lite söndagsmiddag. Blev en klassisk söndagsstek med god skysås, morötter, trattkantareller, gelé, syltlök och potatis/ris till :) Gottigt minsann!
Till efterrätt blev det Chokladfondant med hallon:)
 
 
 

Kramar
 
 

Kidsen!

 
Älskade ungar! Finns inget finare än ni <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skogspromenad

 Hej på er! 
Hoppas allt är bra med er! Här är det prima. Blir inte att jag bloggar så mycket nu för tiden.. Har lite medvetet börjat minska på dels bloggen men också Facebook. Känner att det blir lite mycket.. Man behöver ju inte vara så synlig/öppen överallt. :) (upp till var och en naturligtvis!) Jag hänger mycket på instagram. Men vill inte lägga ner bloggen! Tycker att det är så roligt att kunna gå tillbaka och läsa :) Men jag kommer att blogga när tid och lust finns helt enkelt :):)

Igår var jag, barnen och hundarna en sväng i skogen! Lilleman mös i bärselen.. Han älskar verkligen den! Och vagnen den hatar han. Inte ens 2 minuter går det att ha honom i den förren han gallskriker! Och då har jag sittdelen i med lite lutning så att han kan se sig om lite, men icke! Och Alice älskade ju verkligen att åka i vagnen. Tänk så olika de kan vara!

Vi hade en mycket härlig stund i skogen iaf.. Underbart väder! Älskar fina höstdagar!

 

Många kramar!


Höst

 
Underbart med höst!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0