Ajajaj!

Hej igen!
Usch å fy vad jag har ont i armen nu =(=( Fyy va jobbigt! Hoppas att det går över snart! Känner mig inte alls pigg nu längre... :( Vet inte om det beror på att jag inte är van vid att gå upp så tidigt, lr om det är pågrund av sprutan :( Tror jag ska lägga mig och sluta ögonen i några minuter! Har Franska maränger i ugnen nu... doftar sååå gott! Hade ingen vanlig mörk choklad hemma... Så jag fick ta choklad med mintsmak! Hmmm... Hoppas att det blir gott!!
Snart ska jag börja med middagen också. Min fina vän Hanna skulle kanske äta biffar igår och jag blev såå sugen! Så det blir biffar med senap och persilja i och till det ska jag ha rotsaker i ugnen. Är helt tokig i rotsaker!!!! Riktigt mumsigt, och faktiskt inte onyttigt heller! De ja! Det tar jag igen till kaffet, då blir de Ben & Jerrys och mina maränger :P Är man en gottegris så är man.... ;)

Ha en bra em/kväll!!
Kramar ♥


Kommentarer
Hanna

Hej gums! Usch så du har ont i armen... ta värktabletter säger jag bara.. första natten kunde jag knappt sova pga armen och huvudvärk :( Armen höll i sig i ett par dagar.. nästan en vecka tror jag. Puss fian... tänk på att du slipper få knorr! ;)

2009-11-12 @ 16:11:01
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0