Stackars Selma

Hejhej!
Idag har vi varit på en långpromenad... Var nog iväg i en timme lr nåt sånt... Gick in till Rby och sen gick vi skogen hem igen... Mysigt!! På vägen hem gjorde Selma illa sin lilla tass tyvärr :( Vet inte riktigt vad som hände.. Hon kom springandes mot mig och helt plötsligt skrek/gnällde hon till och började halta och lyfta upp höger tass... Stackars gumman! Antingen blev hon väl stucken av nåt lr så vrickade hon väl till tassen. Det blev bättre efter en stund iaf...Men hon haltade hela vägen hem... fast nu verkar de gått helt över iaf! Hehe...

Peter tar hand om Selma :)



Lilla Sötan!

Aja... Det var allt för nu!
Ha en skön helg!
PoK

Funderingar

Hejsan..

Usch vad jag är trött idag :( Undra om jag börjar bli sjuk? Har nyst en hel del idag och varit snuvig... Hmm... Kan ju vara någon allergi också!

Har gjort en hel del idag tycker jag allt... Hälsat på Peters lilla Mormor Karin... Fikade lite hos henne... Sen körde vi till Peters syster Anna som precis har flyttat in i ett jättemysigt hus.. Gick lite husesyn där.. :) Selma ville mest vara ute i trädgården och leka med alla äpplen som fallit från träden... Hon har så mycket energi, så det var bra att hon fick springa av sig!!
Sen har det blivit det vanliga här hemma tycker jag... Lagat mat, ätit, kollat på tv, druckit kaffe och så. Snart blir det nog sängen. Imorgon ska vi upp rätt tidigt... Ska besiktiga bilen.. Hoppas den går igenom u.a.

Vad livet är konstigt egentligen... Det har gått hur många år som helst i mitt liv där det inte hänt några förändringar alls... Och nu känns det som att allt händer på en och samma gång. Jag är inte den som är glad för förändringar... Är väl lite tråkig på det viset... För mig att trygghet väldigt viktigt. Nu har jag en klump i magen, men känner även en stor förhoppning för framtiden. Allt ordnar ju sig....Eller?! Alla möjliga konstiga tanker far omkring i mitt huvud just nu. Menmen. Förändringar måste ju inte vara av det sämre!

God natt på er!
Hoppas ni får en bra vecka!
Kramar♥

I ♥ Leopard!

 

Den här vackra sjalen fick också följa med mig hem igår.. Ni som känner mig vet ju att jag älskar Leopardmönstrat så jag kunde helt enkelt inte låta bli denna ;)
Undra hur länge till Leopardmönstrat ska vara modernt??! Tycker att det har varit det i flera år nu och blir bara mer och mer populärt... Jättebra tycker jag... För nåra år sedan var det ju nästan omöjligt att få tag i nåt snyggt Leopardmönstrat! Hoppas att trenden håller i sig ett bra tag till! :)

Dagens Tips!



Igår köpte jag detta Torrschampoot från Proffs. Det är verkligen superbra! Min lugg blir ofta lite flåtig så då är det bara att spraya på lite så känns den som nytvättad =) Är jättebra att ta i håret "mellan tvättningarna"... Blir ju lätt att man tvättar håret för ofta...

En dag hos Hanna!

Hej på er!
Idag har jag varit hemma hos min kompis Hanna och hälsat på. Vi har haft en jättemysig dag :) Jag hade med mig ltie frallor som vi åt till frukost.. Sen var vi ute på promenad med Hannas 2 fina Rottisar Wilma & Acira... de är såå mysiga! När vi kom hem igen fikade vi med Morotskakan som jag hade med mig. Mumsigt!
Hanna gjorde en jättegod lunch! Man gjorde köttfärssås... Tog en Franskbröd och skar av "toppen" så de blir som ett lock.. Sen gröpte man ur innehållet och fyllde med såsen och sen på med locket och lite ost uppepå och in i ugnen! Riktigt mumsigt!!!!
Nu är jag verkligen jättetrött! Tror jag får blogga mer imorgon och lägga upp lite mer kort från dagen och så...
Här kommer 2 kort iaf =)

3 fina tjejer


Jag smaskar Äpple :)


Ha de bra!!!
Kramar

Ännu en dag över...

Hejsan!
Oj vad denna dagen har gått snabbt förbi.... Nästan kusligt! Nu är vi precis inkomna efter en promenad med Selma... Gick en sväng runt Kallinge.... De gick rätt fort ;) Var lite kyligt ute måste jag säga... Fick tom ont i mina små öron :/ Ska bli skönt att gå och lägga sig nu... Imorgon ska jag upp tidigt... Lite över 6 tror jag det blir.. Jag ska först köpa frallor, sen tanka, sen lämna Peter i Ronneby och sen köra mot Karsbo och min fina Hanna! Ska bli jättemysigt att hälsa på henne en stund!
Jag har bakat en kaka som jag ska ta med till henne... Gjorde en Morotskaka för första gången i mitt liv... Och den blev supergod!!! (var ju tvungen att provsmaka innan jag vågar bjuda!:P) Hoppas att Hanna med tycker om den bara! Hanna har tydligen förberett nån smarrig Lunch till oss.. Är såå nyfiken på vad :P Men hon vägrar berätta! hehe... Bara det inte är Ostbricka lr Ostfondue så är jag nöjd ;)
Menmen.. Jag har iaf en liiten present till Hanna! Hoppas hon blir glad! =)

Här kommer ett kort på kakan och ett kort på Hannas present :)
 

Annars har jag inte gjort så jättemycket idag, men som sagt dagen har gått fort iaf! Har hunnit med att "hälsa på" cheferna på Hälsocenter, kolla in ett hus, laga mat, baka och gå promenad med Selma :) Men nu är det dax för sängen.

Ha det så bra!
Puss & Kram
Jenny♥

Isak

Igår var vi och träffade Peters brorsson Isak för första gången!  Såå fin var han! Jätteliten, fastän han var en stor bebis... Väldigt trött var han också... Sov nästan under hela vårt besök... Isak var så go så... Han gjorde massa söta "miner" hela tiden... Putade me läpparna, log och så :) Tuva & Ebba verkade väldigt stolta över sin fina lillebror!



En Stolt "Farbror Peter med lille Isak!



Far & Son                                              Mor & Son


Sötaste lille Isak!!!!


Storasyster Ebba!                             Faster Maria!  

Kladdkaka

Här kommer ett jättegott "grundrecept" på kladdkaka... Jag använder mig alltid av detta när jag ska göra "vanlig" kladdkaka. Riktigt mumsigt! Jag älskar verkligen Kladdkakor... Tycker att det är så bra att de kan varieras i oändlighet! :)

2 ägg
3 dl socker
100g smält smör
4 msk kakao
1.5 dl mjöl

Rör ägg och socker. Blanda i resten. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter (beroende på vilken form man använder. När jag använder min Springform är det lagom med 28 min)
Smält eventuellt 100 gram blockchoklad och smeta över när kakan svalnat!

Good Luck ;)

Shoppingen

Blev faktiskt inte så värst mkt shopping för min del i Malmö... Men lite fina grejer fick följa med mig hem.... En klänning, ett par höstskor, en väggklocka, lite ljus och några smörknivar :P Det var väl det mesta... Köpte såklart presenter till lille Isak också! Men glömde tyvärr att ta kort på det innan jag slog in det! Typiskt mig;)

  


Där var en del av grejerna.... :) Blev verkligen kär i skinnskorna! De var lite i dyraste laget tycker jag... menmen! Jag har så svårt för skor! Jag har egentligen storlek 35 men det finns ju inte i så många modeller... Dessa var visserligen 36or men de var väldigt små i storleken så de satt helt perfekt! Provade nog 10 olika 36or i Malmö men alla andra var för stora!

Nej, nu ska jag ta och fixa lite här hemma!
Ha en bra dag!
Kramar Jenny♥

Malmö



Vackra Malmö!


Goddagens!
Igår kom vi hem från en jättehärlig tur till Malmö! Vi sov på Scandic Kramer som låg mitt inne i Malmö. Var verkligen ett jättemysigt hotell! Där kommer vi att sova fler gånger! Rummet var fint, personalen trevlig och maten god! :)

Jag har inte varit inne i Malmö stad så många gånger förut, men jag är verkligen positivt överraskad! Trodde att det inte skulle finnas så många bra affärer, och inte trodde jag att det skulle vara så vackert! Fanns ju jättemånga gamla vackra byggnader. Sånt gör ju så mycket! Tycker att både Ronneby och Karlskrona är tråkigt på det viset... Finns inte alls många fina byggnader inne i centrum. Speciellt inte i Ronneby! Ronnebys torg måste ju vara ett av de fulaste torg som finns!

Vi kom ju dit i fredags... Då blev det först en liten shoppingtur... Sen gick vi upp i rummet och slappade lite, sen gjorde vi oss iordning för att gå ner och äta i hotellets restaurang och efter det gick vi på stan en runda... Var ju Malmöfestivalen, så det var massa folk i rörelse hela kvällen och artister som uppträdde på torget precis utanför hotellet... Bland annat så uppträdde "Familjen" "Christian Walz" & "Pauline".  Fanns en hel del karuseller också... Men för vår del blev det bara en liten tur med Parisehjulet. När vi var tillbaka på hotellrummet tog vi oss ett varmt bad! Var såå längesen jag badade så det var härligt!

På Lördagen blir det först hotellets goda frukost.. Sen gick vi på stan åch shoppade, sen lunch och sen åkte vi ut till Turning Torso och gick å tittade ltie längst med havet... Riktigt mysigt!! Sen bar det av hemåt igen.

  
Jag är redo för middag.....                Peter slappar på rummet

 
Mee... redo för middag                                redo för shopping

 
Älskling ♥                                                     Min mat... Club Sandwich. Mumsigt!

 
Honey!                                                    Honeys mat


Här spelar Familjen


Christian Walz


Pauline


Utsikt från Parisehjulet över Stortorget och festivalområdet


De var låångt ner! :S


En lite nervös Jenny!

 
Coola lampor och Peter i Parisehjulet :)



Vackra hotellet!!


 


 
Sötis & Jag

 
Jag spanar in de vacrkra lägenheterna... Peter är "King of the world" ;)


 


Lilla jag


Snygga Peter


Mee


Babe!



♥♥♥ Tack för en underbar helg älskling ♥♥♥

Snabb uppdatering!

Hejsan!
Nu sitter vi hemma i vår soffa och myser! Har haft det jättebra i Malmö, men är såå trött nu!! Shopping tar på krafterna ;)
Skriver mer imorrn och lägger in lite kort!
Hoppas allt är bra me er!
Kramar

Ellen

Hejsan!
Idag har jag "passat" Ellen! Har haft det mysigt... Åkte hem till mina föräldrar en stund och åt mat och fikade... Inte fel det! ;) Blev en del bus med lille Sigge också.. Lämnade Selma där också.. Alltid lika sorgligt att lämna bort lillstumpan! Men vi ses ju snart igen :)
Jag känner mig riktigt trött nu, så ska försöka somna så fort som möjligt så att jag är pigg imorrn. Då åker vi ju till Malmö!! Tänkte försöka komma iväg i hyfsad tid... Får väl se hur de går!
Här kommer några kort från dagen.





God natt vänner!!!
Många Kramar♥

Välkommen Isak ♥



 

Välkommen till världen lille Isak!!



Isak Hansson

Född: den 20 augusti 2009
Tid: 15:04
Vikt: 4740 gram
Längd: 54 cm
Kön: Pojke
Mamma: Johanna
Pappa: Johan
Syskon: Tuva & Ebba


Fina lille Isak! Peters Brorsson! Ska bli såå roligt att träffa honom! Han ser verkligen ut att vara Pappa Johan upp i dagen!!!

Onsdag

Hej på er!
Hoppas att ni mår bra!!! Här hemma är allt bra :) Tänkte snart bege mig till sängen. Har sovit jättedåligt natten till idag  så det ska bli skönt att lägga sig.
Idag lagade jag Chili con carne till middag... Älskar det!! Såååå gott! Går så snabbt att laga också... Stort + tycker jag... Tyvärr köpte jag en chilikrydda som itne var så jättedog.. Smakade inte så mkt om den tyvärr... Jag vill helst att det ska vara lite "tryck" i Chili con carne... Menmen! Ska köpa en ny till nästa gång! :) Efter vi ätit åkte vi till Peters syster Anna och hennes familj... Jag hade med mig en bit Chokladkaka som jag bakat idag... Hade det jättemysigt! Spelade Guitar Hero också! Tommy hade trummor till de, så de har jag lånat hem nu... Ska träna upp mig ;) Var jätteroligt me trummor! Men ack så svårt!
Imorgon ska jag hämta Ellen efter skolan... Sen ska vi till mina föräldrar en sväng... Ska lämna Selma där för på fedag åker vi ju till Malmö! Så selma ska bo där tills på lördag.
Imorgon kommer förmodligen Peter att få ett syskonbarn till! Johan & Johannas tredje barn... Johanna stackaren var beräknad till i söndags men de har inte kommit nåt än... Och den lille bebben är tydligen jättestor nu... Ca 5 kilo (!!) Såå imorgon har de planerat in en tid för ett kejsarsnitt... Ska bli såå spännande att se om de blir en pojke lr flicka! jag tror nog att det blir en pojk... men vi får se helt enkelt :) Ska bli kul med en ny medlem i släkten!

Nje.. nu ska jag ut med min lilla Sessa... Sen blir det sängen!
Ha det bra och ta hand om varandra ♥
Stora Kramar!

Scandic Kramer

Från igår kl 23.45.. Blogg funkade inte just då...


God kväll på er!
Nu har jag precis bokat ett hotellrum till min Älskling och mig! Vi tänkte åka till Malmö en sväng på Fredag och ha det lite mysigt =) Ut och äta lite gott på kvällen och sen lite shopping och lunch på Lördag... Ska bli riktigt kul! Vi har ju inte hunnit göra så mycket ihop i sommar tyvärr... Peter har jobbat jättemycket med sin firma och sen med sitt jobb i Kommunen också... Så det ska bli riktigt roligt att åka iväg tillsammans, även om det bara är en natt. :)
Jag bokade in oss på Scandic Kramer som jag tyckte såg jättemysigt ut! Scandic har jag ju alltid bott på när jag bott på hotell, ända sen jag var liten... I och med att pappa alltid haft gratisnätter där...Tycker att de alltid är trevliga och bra där! Frukostarna brukar ju inte vara helt fel heller :P

Här kommer några bilder på hotellet vi ska bo på!


Hotellet



Lobbyn



Inne i hotellet :)

Visst ser de mysigt ut?! Hoppas att det är lika fint i verkligheten som på bilderna...!
Det ligger tydligen mitt i Malmö 5 min från Centralstationen och mitt emot Stortorget. Och det är från 1800-talet... Hua! Bara de inte spökar där! :P



Ha det bra!!! Kraam

Städar


Så här gott har jag det just nu =) Dricker Rabarb & vanilj te och äter skorpor med mörk choklad i :) Riktigt mumsigt!



Hej på er!

Nu har jag lite paus i mitt städande... Har dammat och grejat här hemma... Är tyvärr inte klar än.. Menmen! Det blir lite skillnad iaf! :) Tycker faktiskt att det är rätt kul att damma... Luktar så gott =) Det som är jobbigt är själva "plockandet" tycker jag.... fattar inte hur de kan bli så mkt att plocka med när man bara är 2 pers på 65 kvm!

Nä.. Nu ska jag nog fortsätta städa :)


ha de bra!
Puss

Hanna & Jenny

Roses Are Pink



Den här vackra rosen fick jag av mamma & pappa när de var här för några dagar sedan.
Älskar verkligen färgen! Mycket vackrare än röda rosor ;) Hoppas bara att jag inte tar död på den...
Kruk-rosor är något som aldrig klarar sig så värst länge hos mig tyvärr!


Idag har jag och min älskling varit hemma och tagit det lugnt... Vi behövde vila upp oss från gårdagen.. Blev rätt sent.. Men oj så roligt vi hade! =)
Imorgon ska Peter jobba 8-20. Får se vad jag och Selma hittar på... Jag är lite sugen på en shoppingrunda... Hmm.. Men tror att jag ska vänta till lönen kommer! Är ju trots allt inte så länge till! :)

Usch vad "höstigt" de känns idag... =( Känns lite sorgligt... Jag känner mig allid lite vemodig när sommaren är över, trots att jag ändå kan tycka att hösten är väldigt mysig! En solig höstdag är ju underbar! Älskar doften av fallna löv... Och alla roliga lövhögar man kan göra av de ;)
Tända massa ljus och lyktor och sitta och titta på film under en varm och gosig filt är ju inte helt fel heller!
Nu ska jag krypa ner under mitt varma, gosiga täcke istället :)
God natt på er..
Kramar Jenny♥

25-års fest!

HallåHallå!
Igår kväll var vi på 25 års fest för Peters systers kille Johan. Hade det mycket roligt! Åt god mat, drack gott vin, umgicks med roliga människor och lyssnade på bra musik. De hade hyrt in ett lokalt band (kommer tyvärr inte ihåg va de heter) som spelade massa bra låtar. De var grymt duktiga! :) Gör så mycket med ett Live band! Mycket roligare=)


Johanna med sin stora mage.. Och Maria som va så fin i sin lila klänning:)

Johan                                              Peter

Maria & Jag :)


Maria                                                       Bandet :)


Johan & Elina


Jag på dansgolvet :)

   
  

Såå... Där var lite kort :)
Ha de bäst! PoK!!

Dancing Queen

Hej på er!
Nu är jag precis hemkommen från en jätterolig kväll! Jag har dansat, sjungit, druckit gott vin och umgåtts med jättehärliga människor hela kvällen!
Nu är det dax för sängen.
Kort kommer imorgon! :)
Kramar!

Silverforsen

Hej!

Idag har vi varit och fikat på Kaffestugan vid Silverforsen i Ronneby. Jag hade inte varit där innan så det var kul att testa! Jag och Peter tog varsin Våffla med glass, grädde och sylt. Riktigt mumsigt! Vet inte när jag åt Våfflor senast!
Vi skulle egentligen ha fikat med Peters Mamma & Mormor, men hans Mormor var tyvärr sjuk så hon kunde inte följa med :( Tråkigt! Menmen! Svärmor och Maria kunde iaf! :)
Här kommer lite kort!

Mumma!

Peter & Maria

Svärmor och jag... Ingen aning om vad det var som va så kul;)

Vackra Silverforsen och Kärleksön.

Det var allt för ikväll! God natt min vänner!

PoK

Limechokladkaka



Jättegod variant på kladdkaka! Receptet hittade jag i helgens Söndagstidning:)



Lätt limechokladkaka

3 ägg
2½ dl strösocker
1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
3/4 dl kakao
2 tsk vanillinsocker
2 krm salt
250 g kesella lätt
rivet skal av 1 lime

Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm diameter. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner blandningen i äggsmeten. Tillsätt kesella och rivet limeskal. Häll smeten i formen och grädda i 200 grader 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.

Besök

Hej!
Idag har vi haft besök av min Mamma, Pappa, Faster, Olga & Sigge! Jätteroligt!
Jag bjöd på Limekladdkaka med grädde till. Riktigt gott! Det var första gången jag gick efter detta recept.
Det var också första gången som Sigge var hos oss! Han var såå nyfiken! Gick runt och nosade överallt! Så nyfiken :P
 
Usch vad jag saknar Morris nu =( Önskar att han också hade kunnat vara med oss idag. :( Min lille gubbe :(

Snälla mamma, pappa och faster hade köpt med sig jättefina blommor till oss! Har glömt att ta kort på de, men får göra det vid ett annat tillfälle! Sen hade mamma och faster varit i en antikaffär i Emmaboda igår och köpt lite grejer till mig! Ett uppläggningsfat i porslinet "Blomster" från Rörstrand som jag "samlar" lite på... Fick en såskanna i det porslinet av min Mormor så det har blivit att jag har "fyllt på" med lite andra grejer. Sen fick jag en kopp och fat också i ett porslin som jag samlar lite på. Förstår ni att jag älskar porslin?! ;) Jag älskar också gamla saker, saker med en historia liksom... Älskar att gå runt och kika i antikaffärer.... Det känns så mycket mer personligt med saker som man fått ärva än med saker man köper nytt på typ Ikea... Som T.e.x min kökssoffa med stolar som kommer från min pappas farmor, och som mamma och pappa haft under hela min uppväxt men som jag nu fått ta över... Jag är såå glad över det! det betyder så mycket för mig.. Kommer aldrig att byta ut det :)
Jaja,  nog med babbel! Här kommer lite kort från dagen!



Mamma, Faster Kerstin & Pappa

Fasters lilla hund Olga

De små vovvsingarna! Selma, Sigge & Olgis :)

De var allt just nu :)
Lägger in receptet på kladdkakan senare.
PoK

Tjejkväll ♥

Hallå på er!
Igår hade jag en riktig toppendag med min finaste Hanna♥ Vi lagade massa god mat och drack gott vin! En riktigt trevlig tjejkväll med andra ord! :) Är så glad att jag har Hanna! Hon är min bästa vän som jag kan prata om allt med och jag kan vara mig själv, hur knasig som helst med andra ord! ;) Vi tog såklart massa kort, men kan ju inte lägga in alla direkt ;) Här kommer ett axplock!



Meny:
Fördrink: Vitt vin med Sprite, Hallon & is,
Förrätt: Gratinerad Aubergine med köttfärsfyllning,
Varmrätt: Stekt fläskfile i vinsås med färsk pasta till.
Dessert: hemlagad Chokladmousse med hallon och mörk choklad.




Bejbsen!

   

 





Cheeers :)


Så här roligt har jag alltid med Hanna!!! Jag kan inte ha tråkigt med henne!


Love you my friend ♥


Snälla Hanna hade med sig en jättefin present till mig (oss) också!  Blev jätteglad!



Var massa goda grejs i den! 3 olika sorters marmelader, skorpor med choklad i,
 te, choklad, polkagris från Gränna och ett tuggben till Selma!
Tack snällaste Hanna!



Tack för en jätterolig dag/kväll Hanna! Hoppas att vi kan göra om det snart igen!


Ha de bra allihopa!
Kramar Jenny♥

Vansinnig!

Åhh vad arg jag blir! Hade tänkt blogga massa nu med massa kort från gårdagens tjejmiddag, självklart funkar de ju inte att lägga in kort nu! Dumma blogg.se! Funderar på att byta sida.... Är ju ofta så här!
Aja, ska försöka igen senare ikväll.

Yesterday

Lite kort från gårdagen!







Vi fick fina kräftor i år! Jättestora och goda klor =) Blev nästan 3 kilo  =)


Jag hade en jättemysig dag igår hemma i lilla Boda! Min Faster var som sagt på besök tillsammans med sin lilla Olga och på kvällen kom Michaelas familj också =)
Vi åt färskpotatis och sill, fikade, och sen blev de kräftor senare på kvällen :)


Nu ska jag sätta mig framför tvn :)
Puss och kram!

Kräftfiske


En del av förra årets fångst.


Visst är väl kräftorna vackra när de är kokta!


God morgon vänner!
Idag är det återigen dags för det årliga kräftfisket hemma i Eringsboda! En riktigt rolig tradition, och väldigt god minsann! ;) Insjökräftor är verkligen supergoda!!
Idag är det ju underbart väder också.. Då är det inte helt fel att ro ut på kvällen och vittja burarna....
Nu måste jag ta och göra mig iordning... Ska bege mig till Mairo en liten sväng och se om jag kan få tag på en liten present till min Faster som har namnsdag idag...

Ha det bra så hörs vi! :)
Soliga kramar!

Vagel

Finn ett fel:

Hehe, lite skillnad på ögonen!

Usch vad jobbigt det är med vaglar! Jag får nästan alltid det när jag är det allra minsta förkyld eller på väg att bli.
Nu har ögonlocket börjat skifta år det röd-lila hållet. Aja. Är ju inte hela världens... Men det ser ju minst sagt roligt ut!! Tur det är säsong för solglajjer nu iaf ;)

Idag har jag legat på vår balkong och försökt sola lite... Men pheeew så varmt! Orkade inte ligga så länge direkt... Tycker att det är så tråkigt att sola! Det värsta jag vet! Men man vill ju få lite färg på sin hud iaf... Är rätt blek i år. Har inte blivit många dagar vid havet direkt... Bara en. =(



Haha visst är jag fin i min lilla solhatt?? :P Egentligen är det Peters gamla fiskehatt ;)

Nähäpp, nu är det dags att sova!
Kram på er!

Ängsblommor



Igår när vi var ute på en kvällspromenad med Selma plockade jag dessa underbara ängsblommor! Finns inte mycket som slår nyplockade ängsblommor... I Buketten finns Nattviol som doftar underbart på kvällen, Gulsporre, Blåklockor (som är min absoluta favorit bland ängsblommorna), Renfana, Johannesört, Rölleka, Åkervädd m.m.




Nu blir det nog "Miss Marple" på 4an. Kanske lite Ben and Jerrys av smaken Strawberry Cheesecake  också!

Många Kramar på er!

Look a like


Alf??


Anders Lundin???

Ser ni likheten?? Varje gång jag ser Anders Lundin på tv ser jag Alf framför mig!! Är väl näsorna som är lite lika kanske... Hittade dock inte så bra bilder på varken Alf lr Anders... Kommer ni ihåg Alf förresten? Tittade ni på de förr?

Några härliga dagar i Mölndal

Hej på er!
Igårkväll kom vi hem igen från några dagar i Mölndal. Har haft det mycket kul! I Lördags blev det ju lite shopping och Liseberg... I söndags begav vi oss till Gamla Ullevi och tittade på när IFK Gbg mötte Häcken. Kul när det är derby! Var nästan 11 tusen i publiken, så det var lite tryck! Matchen slutade 2-2. Kul när det blir lite mål!
Sen var det måndag... Då åkte vi in till Liseberg igen och var där i några timmar. Var inget roligt väder tyvärr, men mycket mindre folk! Såå skönt! Var inte ens någon kö till Flumriden! Åkte faktiskt Flumriden 2 gånger :P Sen blev det kållorado, Hotell Gasten, Jukeboxen, slänggungorna, Virvelvinden, Utsiktstornet och sen 3D filmen Panda Vision. Lite Lyckohjul spelade vi ju på också såklart... Jag vann 2 påsar Daim, Peter vann 2 kg Kexchoklad & Maria vann 2 kg Toblerone och en påse Daim. Inte klokt ju!!!! Alla vi 3 vann varsin stjärnvinst!!
Efter Liseberg åkte vi tillbaka till min Faster och när vi kom in i hennes kök satt min pappa där! Blev rätt överraskad :P Han hade kört hem Simon (syrrans son) till simons pappa.
Sen kom min andra faster Karin och min kusin Christina över och så åt vi middag ihop allihopa. Mysigt!! :)
Sen bar det av hemåt igen =(=( Tråk! Men var kul att komma hem till lilla Selma igen! Hon blev såå glad över att träffa oss igen! Lilla gumman♥
Idag har jag tvättat och städat och lite så... Tycker att det är såå tråkigt att packa upp!  Aja! Här kommer lite kort!

       



Den vackraste karusellen! Här sitter vi och åker nånstans!


Vackra (men mulna) Göteborg!









Ha de bra!! Kraaaaam!


Geisha ♥



Kolla in min vinst på Liseberg!!! Ojoj vad jag kommer att bli tjock ;)

Hej på er!
Nu sitter vi i Fasters vardagsrum och tittat på  tv... Snuten i Hollywood...  Idag ahr vi varit inne i Göteborg och kikat.. Gick mest inne på Nordstan. Mysmys! Jag köpte en ny tshirt, ett halsband och en topp. Får se om de blir mer shopping imorrn kanske =)
Sen gick vi bort till Liseberg... Men när vi kom in såg vi att det var fullsmockat med folk... Var jättelånga köer till alla karuseller... Tråk! Ingen av oss hade lust att stå i kö i en halvtimme... Så vi åker dit på måndag istället. Men innan vi gick därifrån satsade jag 50 kr på ett lyckohjul.... och vann stjärnvinsten!! Jippie! Förstår inte vad som har hänt! Har helt plötsligt börjat vinna lite! hehe... Kulkul!


Aja, Ha det bra!!
Kramar!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0