Kottar & Kulor

Titta så många underbart vackra gamla julgranskulor som finns på tradera nu.... Synd att alla är så prismedvetna nu... En del av annonserna är uppe i en bra bit över 200:- och så tillkommer frakt på 50-70 kr... Inte vet man att det är helt när man får de heller... Suck! Jag får leta och leta och leta på auktioner och i antikaffärer istället...











Blandad kompott

Hej på er!
Idag har det hänt lite allt möjligt här hemma :) Inga "stora" saker men ändå =)
Vi har ju haft problem med avloppet ett tag.. Stiger vatten i toalett och dusch och bubblar/porlar och har sig i rören... Så Peter ringde de som gjorde avloppet och hörde med de om det kunde bero på nåt de gjort... Så idag kom de hit med grävmaskin och grejer och grävde upp lite och gjorde nåt... Jag vet inte vad faktiskt :P men nu funkar det bra igen! Phuuuuu! Så skönt när allt funkar som det ska... Avlopp är ju liksom inte det mysigaste att hålla på och trixa med... Blärk!

Nu till nån lite roligare avdelning ;) Jag har äntligen fått upp julgardiner i köket =) Blev så himla nöjd! =) Skönt att slippa de fula gamla gardinerna med björkstammar på! Bilder får ni se imorgon.. För mörkt för att fota nu! :)

Nej nu ska jag bläddra i en tidning som jag köpte idag =)

Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Puss och kram


Dear Santa....

Ifall det är någon som tänkte köpa någon julklapp till Alice men som inte riktigt vet vad så kommer det här några tips :) Men finns ju såklart saker utöver detta som hon vill/behöver ha! Men lite grejer iaf....


Gulligt litet lektält som man kan gömma sig i och leka kurragömma


En Klosslåda hade inte varit fel då lilla damen älskar att sitta och pilla & pula :) (Finns bla på Simsalabim i Kna)


En pulka måste Alice ha såklart! Blir det snö innan jul är det iofs risk för att vi köper det till henne ;)



En spis tror jag att Alice skulle vilja ha! Hon är ju en riktig liten husmor! ;)


Bara några småsaker som jag kom på =) Kläder uppskattas alltid också.. Hon har precis börjat med storlek 80 så det är lite brist på kläder i den storleken :P
Jaja, bara ifall det var nån som undrar! Jag kommer aldrig på nåt när folk frågar! haha! Står alltid heelt still i huvudet då!

Många Kramar!

Julklappsshopping

Hej på er!
Idag har Alice & jag varit i Karlskrona och shoppat lite julklappar med Hanna & Alexander. Lite lunch/fika har vi såklart hunnit med också! Hittade inte jättemånga julklappar... Men till lillebror har jag hittat iaf! Och en liten grej till Peter me :)


Fika på 3G :)


såå fint i stan nu med alla fina lampor!



Jag fick en liten födelsedagspresent också! :D En supersöt lykta! Och två små söta julfigurer också! Tack snälla ni!!

Nu är jag heeelt slut! Phu!
Imorgon får det allt bli en lugn dag (så lugnt som de nu kan bli med en vild ettåring hemma;))
Har nog inget alls som vi måste göra imorgon! Sköönt!
Ha det så bra!!
Kramar!

Lugn Måndag

God kväll på er vänner!
Idag har Alice och jag varit och handlat mat... Var himla tomt i kyl och skafferi... Allt bröd var slut... pålägg va också slut och likaså Yoggi :P Så det blev en tur till Maxi. Efter Maxi tittade vi in till Peters Mormor lite spontant.. Var rätt lägligt! Stackarn hade strömavbrott! Jag hade köpt med mig en stooor räkbaguette så den delade vi på.. Så fick vi i oss lite lunch :) Sen kom strömmen tillbaka innan Alice och jag körde hemåt igen. Skönt för stackars Karin! Här hemma har vi trots stormen haft ström hela tiden... Däremot funkar inte mobilerna... Är ingen täckning på de. :/ Hoppas att de funkar igen imorgon! :)
På tal om imorgon så ska jag & Alice in till Karlskrona då och träffa våra bästa vänner - Hanna & Alexander! Vi ska kika efter lite julklappar :) Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till nån :S Förutom till Alice... Det har vi redan bestämt... En liten Bobbycar får de bli :) (hoppas inte Alice är här inne och läser nu när jag skrivit ut hennes julklapp!);)

Nej nu ska jag upp och tvätta håret och sen ska jag lägga mig och läsa en inredningstidning full med massa roliga julgrejer! :D

Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Puss och Kram!

Blåsig första advent




Usch och fy vad det blåser idag! Riktig storm! Känns inte riktigt som första-adventsväder direkt! Nu ska det ju vara någon minusgrad och ligga lite krispig snö på marken....
Trots det bristande adventsvädret så har jag "pyntat" lite här hemma idag. Igår var vi alla ute i skogen och plockade div naturpynt... Bland annat grönmossa, grankvistar, lingonris och så lite Lärkträdskvistar och kottar. Lärk-kvistarna satte jag i en stor vas i hallen med belysning i... såå mysigt! Så gulligt med alla små kottar i!

Trevlig första advent på er mina vänner!
Vi hörs imorgon igen om jag nu inte blåser bort över natten!!! ;)
Många Kramar!

Lillan




Nu i helgen har Alice gått jättemycket! Hon har knappt krupit utan har mest stått och gått.
Undrar hur länge till hon kommer krypa överhuvudtaget? Lite sorgligt är det allt.. Är ju sååå gulligt när de kryper!!
Men ska ju såklart bli jättekul när hon kommer springa runt här hemma!
Lilla stora tjejen!

Adventsfika

Hej på er!
Idag har vi haft Mamma, Pappa, Faster, Simon & Pontus här på lite adventsfika =) Myspys! Blev dock exakt samma kakor som jag bjöd på på min födelsedag :P men vad gör väl de! :P


Alice är så himla glad för sina kusiner! Man märker att hon ser upp till de! Hon vill gärna vara med när de leker och så :) Simon är så himla go mot Alice me... Han går runt och bär på henne och myser med henne  :) Så skoj att se!

Kramar! 

Fredagens kalas






Hej på er!
Där kom en del kort från i fredags när vi firade min mamma :)
Hade riktigt trevligt! :D Smörgåstårta blev det att äta... så himla gott!! Sen blev det såklart kaffe med lite kaka till =)=) Mumsmums!

Kramar!

Grattis Mamma/Mormor!



Idag har vi varit på kalas för att fira Alices Mormor! Många kort togs såklart, men de får ni se imorgon =)

God natt och trevlig helg!
Kramar

Min födelsedag!

Ja idag har jag fyllt 26 år. Känns väl inget speciellt direkt.. men det är alltid kul att fylla år tycker jag!
I eftermiddags kom Mamma, Pappa, John, Lukas, Faster, mina syskonbarn Simon & Pontus och lilla Olga!

Dukning och gästerna vid middagen som var Lasagne. :)



Fika blev det såklart efteråt! Jag hade bakat Saffransmuffins och en Morot/pepparkaksrulltårta med färskost&apelsinfyllning som vi hade till kaffet. Blev väl lite "Inför Advents-fika" kan man väl säga!



Fina presenter fick jag! Parfymen som jag bloggat om tidigare av mamma & Pappa, Ljuslykta av Faster, En bok om choklad med recept från Simon & Pontus m fam, och blommor av Faster & John.  Alice fick också lite paket!
En jättesöt bok från Simon & Pontus och ett par jättefina tossor från Faster!


Av Peter & Alice fick jag ett par äkta fårskinnstofflor! Sååå mysiga!!!  Och en jättefin receptklämma av John & Michaela!

Tack för alla presenter och alla grattishälsningar via sms & Facebook!
Många kramar till er!

Stan idag

God kväll på er!
Har er dag varit bra? Jag och Alice har varit inne i Karlskrona en sväng idag... Köpte presenter och kikat lite :) Jisses så trött man blir av stan nu för tiden... När jag gick i skolan där kunde man ju lätt gå på stan hur länge som helst när man hade håltimmar eller slutade tidigt... Idag var jag helt slut efter 3 timmar!
Piggnade iofs till lite när jag kom hem och fick i mig mat och kaffe :P Alice var en liten ängel i stan som vanligt! Inte ett gnäll! Hon verkar gilla att sitta i sin vagn och titta på allt =)
Har hunnit med att baka lite idag me... Två sorters kakor blev det... Föööör imorgon är det ju någon som fyller år! Peter jobbar ju tyvärr heeela dagen imorgon... Men jag blir firad ändå! Skoj! Och ikväll fick jag öppna paketet från Peter/Alice... Om ni kikar in imorgon igen ska det förhoppingsvis finnas bild på presenten!
 Ha det så bra!
Kramar

Grattis Alexander!




Grattis finaste lille Alexander!!
Hoppas att din dag blir underbar!
Många kramar från Alice, Jenny & Peter

Kalaset för Alexander!



Lite paketöppning! Spännande tyckte både Alexander, Mamma Hanna & Katten Turbo! ;)



Hanna hade fixat jättemysigt glögg-mys till oss! Mumsigt!



Busungarna dvs Alice, Alexander & Molly!


God middag bjöd Hanna på såklart! Flygande Jakob blev det =)


Liten promenad tog vi också för att söva de små! Och så lite fotning med såklart =)=)

Finns ju ungefär ett tusen kort till.... Men det här får räcka... för nu iaf ;)



Tack Alexander för att vi fick komma och fira dig på din 1-årsdag (liiite i förskott) och tack till Hanna för all god mat och fika!

Många Kramar! 

Kalas för Maria

Ja igår firade vi ju att Maria fyllt 19 år :) Vi bjöds på jättegoda pastasallader och till kaffet blev det smarrig kladdkaka och Kärleksmums =)
Tog inte så många bilder faktiskt...  Men här kommer de få som jag tog! :P


Alice är så himla glad för Johan L (Elinas sambo/Gabriels Pappa) Hon satt i Johans knä huuur länge som helst och bara mös! Gullungen! Johan är allt en stor favorit =)


Här öppnas det paket =)


KramKram! 

2 av 3

Hejsan!
Idag har vi vatit på det andra kalaset av tre =) Idag var det Alices faster Maria som vi firade =) Jättemysigt har vi haft det! Bilder får komma imorgon eller en annan dag... orkar inte lägga över från kameran nu.
Imorgon ska jag & Alice på 1-års kalas för Alexander! Ska bli såå skoj :D
Nu ska jag ta och förbereda allt vi ska ha med oss imorgon!
Ha det så bra!
Kramar

Hos fam. Folkesson



Paket till Michaela :) Sen sitter vi och äter gott! sen lite blandade kort =)



Alice gillade verkligen katten Herman! Mjaaaauuuuu sa hon... han var dock lite rädd för Alice så han försökte unkomma stackaren... Alice försökte såklart följa efter honom ;) alice tyckte om att sitta och mysa hos Anders!



Jättegoda Pepparkakscheesecaken! Kolla in Alices söta min!!! Sen lite presentöppning!



Alice myser lite hos Pappa! Sen presenterna :)




Hej på er!
Idag har vi varit och firat att Michaela fyllt 20! Har haft det jättemysigt och skoj! Vi blev bjudna på jättegod mat.. Olika sallader med lufttorkad skinka, tsatziki, couscous, kycklingdelar, pasta, mumsigt bröd/frallor... Jaaa typ allt ni kan tänka er! Massor gott! Alice åt så det nästan sprutade ut genom öronen ;)
Lite senare bjöds det på jättegod glögg... Blåbär & Lingon smak! Känner att jag nog får ta och köpa en sån flaska imorgon :P Himla god! Sen hade Michaela (med pyttelite assistens av John) ;) gjort en jättegod Pepparkakscheesecake! Mums :)
Lite presenter hade vi såklart med till Michaela.. Ett set med duschcreme och bodybutter som luktade goooodis/socker! :D Och så ett manikyrset med allt möjligt i... fil, oljor, olika typ skyddande nagellack, handcreme osv :)
Lilla Alice var verkligen en liten ängel... Så himla snäll flicka vi har... Mammahjärtat bubblar av stolthet och kärlek till min lilla Tös♥

Breaking Dawn Part 1


Mys med finaste lilla Alice tidigare idag!

God kväll på er!
Hoppas att ni har det bra denna fredagskväll! Jag ska rätt så snart upp och sova tror jag minsan... Känner mig trött!
Ikväll var Jag, Peter, John & Michaela och såg Breaking Dawn på bio! Som jag har längtat! Och ååååå så bra den var!! Blir bättre och bättre ju mer jag tänker på den! Funderar på om jag ska gå och se den på bio igen nån dag... hmm... Dock måste jag säga att jag tyckte att filmen var liiiiite dryg i andra tredjedelen... Men bara liiite alltså! Kändes som att de bara drygade ut filmen lite på nåt sätt... Såå början och slutet var bäst! Fast den slutade ju när det var som mest spännande ungefär ;) Tur man har läst boken så man vet vad som händer (lalalaa) ;)
Under tiden vi var på bion så hade Alice lite fedagsmys med sin Mormor ;) De hade haft det jätteroligt förstod jag :) Skönt!!
Nej, nu ska jag ta och göra mig iordning!
Trevlig helg!
Pussar!


Ps, ni som har tittat på filmen, ni såg väl självaste författarinnan Stephenie Meyer bland bröllopsgästerna??


Såå Glaad!


Hugo har blivit beviljad benmärgstransplantation! Nu börjar jakten efter en passande donator!!

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2624738/antligen-nu-vill-nagon-radda-hugo

Puss

"Ajje"

Mammas lilla fis börjar allt prata mer och mer nu! Mamma, Pappa, VovVov (Selma/hund) Bampa (Lampa), Dääääär, Ede? är ju ord som hon sagt ett tag nu... Men de senaste dagarna har hon sagt "Ajje" när vi gått upp för trappen... Vi förstod först inte vad det var hon menade... Men seeeeen kom vi på det! Det är ju Alice hon säger ju! Hon ser ju korten på sig själv som hänger där! Gullegull! Både Peter och jag har hört det... Och idag när Tindra var här försökte hon säga de me... Typ "Inra" lät de som hon sa! Awww sååå gulligt minsann!
Sen har hon minsann fått fram båda framtänderna upptill också! Måtte de inte ångra sig och åka in igen ;) 

Alices första målning



Till farsdag målade Alice denna fina teckning till sin Pappa! =) Första gången hon provade på det =) Och visst har hon talang ;D

Tackar så mycket!


Igår var Alice borta hos sin Mormor & Morfar och hämtade denna fina kofta som hon fått av min Faster Kerstin! Tack så hemskt mycket! Den passade helt perfekt!:D Så himla fin röd färg :)
Många Kramar

LOLA - Marc Jacobs



Har ni sett en vackrare parfymflaska?! Den doftar minst lika gott som den är fin att titta på kan jag lova!
Något att önska sig när jag fyller år eller av Tomten kanske?
;)

GrattisGrattisGrattis!

Många grattiskramar till finaste MICHAELA som fyller 20 år idag!
Hurra Hurra Hurra!


(Hoppas det var ok att jag lånade bilden från din blogg! Ses på fredag! :D)


Kramar!

Musiclover


Åhhh håller på och rensar på de externa hårddiskarna.... Oj så svårt det är! Har så sjuukt många musikvidos där på... Suck! de tar ju sån plats! Och hur ofta blir det liksom att jag koppplar in den externa hårddisken för att lyssna på nån video... Nej inte speciellt ofta... Blir ju mest youtube...
Men det finns så många som jag bara inte kan ta bort :P hehe... Allt från Backstreetboys till Anti Flag till Savage Garden till 30 seconds to mars till My chemical romance till No Doubt/Gwen Stefani till Hardcore Superstar till... ja... Jag kan nog hålla på hur länge som helst ;) Haha! Jag är beroende av (bra) musik... Så är det bara!
Men några Gb ska jag nog "få loss" Känns ju ändå lite mer viktigt att alla mina tusentals kort finns "säkrade"

Wish me luck ;)

Lite mys i hallen :) så fint och mysigt me...

foto0306 (MMS)

Lite mys i hallen :) så fint och mysigt med tända ljus! :)

Keep calm & carry on

God kväll på er!
Hoppas att ni har haft en härligt måndag! =) Idag har jag och Alice mest skrotat runt här hemma... har inte haft nån energi till att hitta på nåt faktiskt... Ibland är det så :)
Imorgon är Peter ledig :D Då ska vi till Karin (Peters Mormor) och hjälpa henne lite i trädgården. Ska bli riktigt roligt. Hoppas på en toppendag! :)
Igår kollade Peter & jag på Eclipse här hemma.... Åhhh nu längtar jag ju ännu mer till fredag!!!! Ska bli så roligt att gå på bio... Var ju ett tag sen sist om man säger så!
Håller för övrigt på att bli tokig på datorn... Grrrrr.... Den vägrar att starta i det "vanliga" läget... Blir svart och startar om sig  hela hela tiden... Suuuck! Så nu har vi fått starta datorn i "felsäkert läge" för att de ska funka... Men då är det typ inga program som funkar... Kan gå in på nätet iaf och det är då det viktigaste!! Men kan inte ens öppna och titta på kort eller föra över från kameran... så får väl se hur vi ska göra... Om det går att fixa... Annars får jag väl försöka klara mig med mobilen... Hur nu det ska gå... :S
Jaja, Ha det så bra imorgon så hörs vi snart igen!
Många Kramar



 

Lite mys i soffan innan det är dags för ba...

foto0301 (MMS)

Lite mys i soffan innan det är dags för bad och nattning :) kramar

Söndagspyssel!

foto0299 (MMS)

Söndagspyssel! Hej på er! Jag har varit lite dålig på att skriva här på bloggen.. Har haft fullt upp denna helgen... Sen är datorn helt knäpp också... Så det kanske kommer vara lite dåligt med uppdatering här inne.. Ha det så bra så hörs vi! Pussar & Kramar

Idag & 2010

God kväll i stugorna!
Hoppas att er dag har varit bra :)
Vår dag har varit bra får jag säga... Förutom sprutorna på bvc då! ;) Nu väger Alice 10.255 g och är 73 cm lång. Huvudomfånget är 46.5cm. Så jag tycker då inte att hon har växt så värst mycket... på två månader har hon ökat 1 kg och blivit 2 cm längre. Men det är väl så, nu växer hon ju inte lika snabbt längre :)
Annars har vi inte gjort så mkt idag. Mest varit hemma och myst =) Alice har varit lite trött och gosig i eftermiddag/kväll. Somnade som en liten stock gjorde hon när Peter nattade henne =)
Jag är också blixtertrött... kanske ni märker... Tycker mest jag svamlar nu! haha!
Jaja, imorgon ska Peter jobbar kväll. Innan han börjar jobba ska vi hinna med att hälsa på hans Mormor en sväng! Var jättelängesen nu så det ska bli jätteroligt =)
Ha det så bra!
Puss & Kram

Idag för ett år sedan , den 10 november 2010 lämnade vi BB med vår lilla Snäcka!




Nu har stackars Alice blivit stucken två g...

foto0297 (MMS)

Nu har stackars Alice blivit stucken två gången i benen. Gjorde jätteont hälsar Alice :( skönt att det är över! Kramar

Imorgon . . .

. . . Är det dags för Alice att få två sprutor igen... Stackars liten! Peter skulle varit ledig imorrn egentligen och följt med.... Det kändes så skönt... Men nu har det blivit ändrade planer och han måste jobba imorgon... Suck! Känns faktiskt lite jobbigt att åka ner själv imorrn med Alice iom sprutorna... Menmen! Det kommer säkert gå bra... Gillar inte att det är två sprutor bara... Känns så falskt och elakt att trösta henne efter den första sprutan när man vet att det kommer en till. Jaja det är ju för hennes bästa att få sprutorna såklart, och även om det gör ont så går det ju över! Vet inte varför jag nojjar mig så mkt för det imorgon... Det har jag inte gjort innan....
Ska bli kul att se hur mycket hon har växt sen sist iaf =)


Vi hörs imorgon igen!
Puss och kram

Idag hände det igen!


Kan ju säga att hon nu sover gott i sin vagn och inte i stolen! 
Inte lätt att vänja sig vid att bara sova en gång om dagen istället för två♥
 

Ballongtokig!




Alice är helt tokig i ballongerna som jag hängt upp mellan köket och vardagsrummet!
Hon sätter sig nedanför de och pekar och säger "Mamma" lite lagom uppfodrande ;) Sen skrattar hon högt när jag lyfter upp henne så hon kan slå på de!

Puss

Snart är det dags!

Åhh nästa fredag är det äntligen dags att gå på bio och se den nya twilightfilmen - Breaking dawn! Längtar sååå! :D Var ju en evighet sen Eclipse kom... Dryg väntan! Peter och jag ska kolla på den med John & Michaela :D Ska bli så skoj! Alice ska vara hos Mormor under tiden :)
 


Kramar

God kväll!

God kväll på er!
Hoppas er dag varit bra :) Jag har nyss vaknat till efter att ha sovit lite i soffan med Selma bredvid mig.. Mys! Nu ska jag strax upp och fortsätta sova... Känner mig lite trött och frusen... Och näsan den rinner..
Vi hörs igen imorgon!
Kramar

Namninsamling för Hugo


http://namninsamling.se/index.php

Klicka på länken ovan och skriv in ert för och efternamn samt ort för Hugos skull!
All information står inne på den sidan om det är något ni undrar.

Är det någon som kan tänka sig att skänka en slant till Hugo för att de ska kunna finansiera en benmärgstransplantation i USA kan man göra det här: http://www.fundedbyme.com/projects/2011/11/radda-hugo/backthis/

Kram!

Dagen efter

Phuuuuu!
Idag har Alice och jag varit hemma och pustat ut lite =) Idag var det skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt... Alice har varit lite trött idag... Men hon har såklart busat en massor med alla nya fina leksaker! Sen bjöd vi över Alices Mormor & Morbror också! Behövde bli av med lite smörgåstårta och "vanlig" tårta med för den delen! Alice blev vädigt glad över att få besök! Busade som bara den med Mormor & John! =)


Mössprovning här hemma! :P Väldens sötaste lilla Gumma!


Klart Selma ska få smaka på tårtan!


Trött tjej gosar med sötaste lilla Barbapapa!

Hoppas att ni haft en bra dag!!
Många Kramar

I dagens tidning

Ja idag kom äntligen Alice med i BLT! Tanken var ju såklart att hon skulle kommit med i lördags... Men det visade sig att det ju var röd dag då.. Trodde hon skulle komma på i fredagns då men det gjorde hon då inte... Men idag var hon med... Inte bara en gång, utan två! :P


...och så lite presenter med!






Finns säkert några saker som jag inte fått med på korten här... De ligger lite överallt om man säger så! Alice har lekt massor idag med alla nya fina saker! Tack snälla ni!
Stort tack till er som tagit er tiden till att skicka ett litet kort till Alice också♥

Kramar till alla "goingar"

Blååååååsa ut ljusen!





Vaarför måste jag stå och gunga!!!?
Jaja, kul iaf :)

Tårta på tårta på tårta

Ja igår på kalaset blev det då mycket tårta om man säger så!
På första kalaset hade jag gjort två stycken frysta marängtårtor som bestod av krossade maränger, chokladsås och en röra på vispad grädde och uppvispad creme fraiche.. Alla mjölkprodukter bytte jag ut till laktosfria alternativ... sen dekorerades det med färdigköpta marsipanrosor, jordgubbar och kiwi. Tycker att tårtorna blev friska och goda om än lite mäktiga... men det ska ju faktiskt tårtor vara! ;) Kommer absolut att göra de fler gånger!

Sen på det andra kalaset bjöd vi på supergoda smörgåstårtor som Elina & Johan hade gjort... mmmmm så goda! De var lite annorluna än va smörgåstårtor brukar vara... Innehöll bacon, gräddfil, majonäs, chilisås medmera (jag tror det iaf, är faktiskt inte säker på vad den innehöll) Himla god var den iaf! :D

Till kaffet hade Elina och jag gjort varsin tårta. Elina hade gjort en smarrig "godistårta" med sylt, banan och vaniljcreme som fyllning. Mumsmums! 

Jag gav mig in på att göra en tårta med sugarpaste-täcke... lite åt Prinsesstårt-hållet... För att vara första gången så får jag väl säga att det gick hyfsat bra iaf! Jag köpte färdiga chokladtårtbottnar (lite får man väl fuska!) ;) Sen fyllde jag den med Daimfluff (hacka daim och lägg i en kastrull med grädde och låt daimen smälta, stå kallt och sen vispa upp till fluff) och så fyllde jag den med Mango/passionfruktsmousse (köpt) Sen täckte jag hela tårtan med smörkräm och till sist började det jobbiga... Att kavla ut sugarpasten och sen lägga över som ett lock... Pastan sprack lite tyvärr, men det täckte jag över med lite dekorationsblommor som jag gjorde i flowerpaste och sugarpaste... Gjorde även en liten krona i flowerpaste :) 

Här kommer lite bilder!

 

"Ja må de leva..."





Visst sjunger vi vackert!

haha!

Kalaset del 2

På eftermiddagen var det dags för nästa kalas =)
Här kommer massa bilder som får tala för sig själva :)







Kalaset del 1

Hej på er!
Här kommer lite bilder från gårdagens kalas! Vi firade ju dels Alice 1-års dag men också att Gabriel fyllde 2 år i lördags :)
Det första kalaset började kl 10 så vi hade frukost klar tills alla gästerna kom... Frallor, bröd, olika pålägg, ägghalvor, sill, yoghurt, fil, müsli, juice osv :)
Till kaffet sen blev det två stycken frysta marängtårtor och biskvier :) 
Vi hade även lite fiskedamm för barnen =) Trr nog att det var uppskattat! Elina & Johan hade hittat jättesöta små presenter till de i Ullared.






Tack alla för att ni kom!
Kramar

Dekoration

Här kommer några bilder på dekorationen (och på Alices paket) här för 1-års kalaset! =)



Vi hörs igen imorgon!
Puss!

Migrän...

Såklart får jag migrän när jag har massa saker jag måste göra... :(
Min fina älskling lagar god middag till mig ikväll iaf... Sen blir det slapp i soffan och sen ska jag försöka sova bort migränen.
Vi hörs imorgon igen.
Kramar!

Världens finaste selma sover gott på Alice...

foto0296 (MMS)

Världens finaste selma sover gott på Alices lekfilt :)

Liten hjälte


Lille Hugo från Karlskrona  som jag har skrivit om tidigare behöver ER hjälp!
Klicka in HÄR på hans mammas blogg och läs och fundera på om DU kan göra något för att hjälpa till.

Magdalena Graaf har skrivit om Hugo på sin Blogg... Klicka HÄR för att läsa vad Maggan skrivit!  
Ju fler som vet om Hugos situation desto bättre!


Kram

Hos fina vänner

Hej igen!
När Alice var klar hos tandläkaren satte vi oss i bilen och styrde mot Karsbo till Hanna & Alexanderbus!
När vi kom dit var Hanna i stort sett färdig med lunchen. Spagetti och Köttfärssås blev det! Mmmm det är ju sååå gott! :D Sen blev det massa bus och sen blev det lite fika =)
Här kommer lite bilder:



Tack för att vi fick komma♥
Puss och Kram

Alice i väntrummet hos tandläkaren innan i...

foto0292 (MMS)

Alice i väntrummet hos tandläkaren innan idag :) Ja idag har lilla gumman varit på sitt första tandläkarbesök! Allt gick toppen =) Alice busade mest med tandsköterskan och så fick hon en ny tandborste också :) det var väl det hela ungefär :) Besöket var mest till för att försöka hindra att barnen blir rädda för tandläkaren om jag förstod det rätt. Det var ju ingen undersökning eller så. Kram

För ett år sedan

Idag för ett år sedan var min lilla Alice beräknad att titta ut!! 1a november 2010... Vet att jag gick med en spänd förväntan på att det skulle sätta igång... Och framåt eftermiddagen började jag få lite "känningar"... Molande värk i mage och ryggslut... Nu blev det ju så att hon inte kom förren på lördagen (den sjätte)... Såååå på söndag är lilla gumman ett år... :D


Så här såg vi ut för ett år sedan!

 

Tänk så mycket som hinner hända på bara ett endaste år!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0