Mys



Na Na Na


I mitt huvud nu:




My Chemical Romance - Na Na Na (nanananananananana)
Me ♥

Vecka 36

God förmiddag på er!
Nu sitter jag här framför datorn och äter frukost... Fast det är väl iofs snarare lunch så här dags!! Idag blev det 2 mackor med kalkon på och så Äppelkräm som jag gjorde igår. Riktigt gott! Var första gången jag gjorde det, men det ska jag minsann göra fler gånger! :)
Idag ringde de en jättetrevlig tjej från Försäkringskassan till mig.. Tydligen har de inte fått pappret som jag skickade in i augusti. (?!) Jag VET att jag har skickat det och till rätt adress tom.. Var ett förtryckt kuvert nämligen som jag bara frankerade... Hmm jaja! Iaf så ska hon skicka hem ett nytt papper som jag ska fylla i och sen ska när de fått in de pappret ska jag få pengarna omgående. Phu! Nu känns nästan allt komiskt... Varför skulle just mitt papper försvinna?! Wellwell!
Ikväll ska Peter å jag till Boda igen. Imorgon är Peter ledig så då ska vi jobba lite i huset.. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra... Men ja de finns ju alltid nåt att göra! Och igår hämtade Peter tapeterna!! :D Jättefina är de... Vill ha upp de nu!! Men är lite mer förarbete kvar.

Idag går vi in i graviditetsvecka 36 förresten!!! 4 veckor kvar bara typ! :O :O

Hoppas ni har en bra dag!
Kramar

Knäckt

Ja man har ju hört mycket negativt om Försäkringskassan och jag kan ju verkligen säga att allt stämmer! Skulle fått min Havandeskapspenning utbetalad idag... Tror ni det har kommit några pengar? Nej. Skickade in alla papper i juli - augusti... Hur lång handläggningstid är rimligt att ha egentligen? Man skulle nog ha skickan in alla papper innan man blev gravid för att hinna få ersättningen i tid. Tror de inte att folk har räkningar o hyra att betala eller? Sen går man in på deras hemsida idag, ja vad tror ni de står där.. Jo att det inte är någon mening att försöka nå de idag för det är så många som ringer så man blir inte ens uppsatt i telefonkö. (?!) Anställ fler folk för faan! Menmen. Det hade ju inte hjälpt mig om jag fått prata med nån. Nu får jag vackert vänta på mina pengar tills nästa utbetalningsdatum. 27 oktober. 5 dagar innan bebis beräknas komma.  Om jag nu får några pengar överhuvudtaget. Man börjar ju undra.
Usch. Utsätta en gravid kvinna för detta. De borde verkligen skämmas!
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova bort eländet en stund.

Helgen

God kväll på er!
Jag hoppas att ni har haft en underbar helg! Min helg har varit bra, men den har gått alldeles för snabbt. :/ Tiden bara rusar iväg... Jag blir riktigt rädd ibland... Hinner ingenting känner jag! Men visst, man har ju anledning till att vilja att tiden ska gå snabbt iofs... Men om tiden går så här fort när man är gravid... hur fort kommer den då inte att gå efter graviditeten??
Nåja, tänkte berätta lite om helgen! I fredags var vi hos familjen Hansson och firade Tuvas 11-års dag i efterskott. Vi blev bjudna på en jättesmarrig middag bestående av Kycklingfilé med Parmaskinka i Balsamicosås med Rotfrukter till... Supergott! Jag älskar Balsamico! Till efterrätt blev det en jättegod Scweizernötkaka med vaniljglass. Ljuvligt!

Igår körde vi till huset.. Lade klart golvet i vårt sovrum. Skönt att det me är klart!! Och idag har vi fortsatt att greja i huset... Rivit ner mer tapeter så nu ska det förhoppningsvis inte bubbla sig mer när vi (peter) spacklar.. Målade lite i vardagsrummet också. Blir fint med vitt minsann =) Linda var och hälsade på en sväng idag me... skoj me besök! =) Körde bort till mamma å pappa å fikade på en kaka som jag bakade... Den blev riktigt god faktiskt! Chokladfudgekaka hette den... Mmmums =)


Paket till Tuva!


Och ett litet kort som jag scrappat ihop =)

 
*Lilla Jag*                                              *Stora Jag*


Nej nu ska jag sova =)

Ha det toppen!
Puss !

Energi

Hejhopp!
Ja just nu har jag så mkt energi så jag kan inte bestämma vart jag ska börja!! :S :S :S Duscha Selma, gå ut på skogspromenad med Selma, städa eller packa... hmmm..... Allt borde ju göras men tror då inte att jag kan hinna med allt idag :P Men det är ju en dag imorgon också =)
Imorgon ska vi till huset igen! Jag bara längtar dit hela tiden nu! Finns så otroligt mkt att göra, men det är riktigt roligt!! Idag ska Peter till färgaffären och se om våra tapeter som vi beställt har kommit!! *Hoppas*
Vill börja tapetsera nuuu! ;) men det är iofs en hel del tråkigt förarbete som måste göras först... Blä!


Sänder en hälsning till Faster och lilla Olga idag! Äntligen får Olga komma hem från sjukhuset!! Är sååå glad!!! :D:D


Sötaste lilla Olga!!




Nej nu ska jag sätta på lite bra musik och sen sätta fart!
Ha en häärlig fredag!
Puss å kram!

♥ ljud




Idag har vi varit hos Barnmorskan igen för de vanliga kontrollerna.
Mitt blodvärde var bra.
Jag hade inte gått upp något i vikt sen sist.
Magen växer på bra.
Men när Bm skulle lyssna på hjärtljuden hittade hon först inga, lr de slog väldigt sakta...
Så jag fick lägga mig på sidan istället för rygg så försökte hon igen. Och då gick det bättre!
Då gick hjärtslagen upp igen och det hördes tydligare.
Men fy så nervös jag hann bli! Blev helt kall. Fy! Ändå gick det ju på under en minut alltihop.
Förmodligen gillar inte bebis alls när jag ligger på rygg... Och jag tycker ju inte heller om det nu längre.
Så samspelta man måste vara! Blir så dålig blodgenomströmmning när man ligger på rygg tydligen..
Aortan blir för trängd.


Nej, nu ska jag ta ut Selma♥ på promenad!

Puss!

BB-väskan

Jag tänkte att det nog snart är dags att börja packa väskan som vi ska ha med oss till Förlossning/BB.. Kommer kännas skönt att vara redo =)
Jag har iaf lagt ihop det som jag ska ta med mig till bebisen... Innan jag kan packa till mig å Peter får jag leta upp/köpa en rymlig å bra väska!!

Det jag har packat hittills är detta:


   

* 3 st bodies
* 3 par byxor
* 3 par sockor
* 2 st pyjamas
* 2 koftor
* 1 overall
* 1 par tossor
* 1 mössa
* 1 Gose-kanin
* 1 filt

Sen ska jag köpa nappar som också ska med... Blöjor tror jag inte att vi behöver ha med... tror det finns där...
Hmmmm.. Sen kanske vi ska ha med en annan filt... Får se hur vi gör!

Är det nåt jag glömt som är bra att ha med till bebis??

Färgspår

Hejsan!
Blir bara ett litet snabbt inlägg nu... Jag är heeelt färdig nu!
Finaste Emma har varit med mig och Selma i huset heela dagen! Vi kom dit vid halv 11 tiden ungeför och körde sen hem vid 19.30 typ. Vi har varit ute på en låång promenad i det underbara höstvädret! Såå härligt! Men när vi hade gått halva rundan kom jag på att jag kanske inte orkar gå så långt... hehe... Men det gick! var rätt slut när vi väl kom hem igen bara :P Var nog ute i 1 ½ timme ungefär. Härligt! =) När vi kom tillbaka till huset efter promenaden var pappa & John där och skulle klippa gräset åt oss och köra med trimmern! Jättefint blev det!! Tack så hemskt mycket för hjälpen!!! Emma och jag har packat upp porslin och glas i skåpen och så har vi målat i vardagsrummet. Vilken skillnad det blir!! men jisses så mycket färg som går åt! Tapeten verkligen suger i sig! Vi har målat upp mer än 10 liter färg, och då har vi inte ens målat allt 1 gång!! Behöver ju målas iaf 2 ggr till. Men då lär det ju inte suga åt sig lika mkt iaf. Sigge var förresten med oss i huset en stund... han verkade tycka att det var vääldigt spännande! =)




Duktiga Emma målar på!

Men vad är det här???

:O



Världens klantigaste Sigge gick rätt på locket till färgburken och lämnade fotspår över hela golvet!! :P
Tur vi hade täckplast på!! Sen lyckades han även doppa svansen i färgburken!! Så nu är han lite vit-fläckig! Knase!!! ;)

Nej nu ska jag hoppa i sängs!
ha det så bra!
PoK

Förlossning + Vecka 35

Hejsan!
Idag har jag & Peter varit på Studiebesök på förlossningsavdelningen och på BB. Var mkt intressant och lärorikt! Tänk att om bara några veckor kommer vi att vara där inne med vår lilla bebis! herregud! Nu börjar det kännas liiite verkligt... men ärligt talat har jag fortfarande inte fattat att vi ska bli föräldrar. Lite skrämmande! det är ju så nära nu!! Men jag har inte riktigt hunnit tänka så långt som att vi ska få en bebis på nåt sätt... Har varit så mkt annat!! Men när man gick omkring inne på förlossningsavdelningen kändes det allt lite verkligt!! Jättetrevlig barnmorska hade vi som "guidade" runt oss! Vi var 6 st par i blandade åldrar... den äldsta var nog 60+ tror jag.. (en blivande pappa då) och sen var de några som verkade vara i min och Peters ålder och några som verkade vara i 30 års åldern. Ska bli kul att som man träffar några av de på Förlossning lr BB sen! Ett av paren skulle också ha om 5 veckor och 2 par skulle ha om 4 veckor och ett par skulle ha om bara 2 veckor!
Känns skönt att veta vart man ska ta vägen när det är dags och hur allt funkar praktiskt... Mkt bra info verkligen! Idag gick vi in i vecka 35 förresten!! Bara 5 veckor kvar!!!! 

Annars har det inte hänt så mkt här idag! Har haft lite ont i min hand efter bettet igår :/ Har blivit lite lila... Men inte mkt till sår sån tur är. Blev mest som ett skrapmärke. Men det har ömmat och haft sig... :( Hoppas de gått över tills imorrn!!
Imorgon ska jag köra till huset i Boda och där ska jag träffa min vän Emma Lilja som jag inte träffat på sjukt länge! Ska bli så himla roligt! Har saknat henne! Sen får vi se vad vi hittar på =) Funderar på om vi ska ta en sväng till Ikea.. Peter är inte så sugen på att följa med mig :P Och vi måste ha ett skötbord.


Emms & Jag!


Ha det så bra!
Puss å kram

Hundbiten

Hej hopp!
Idag har Peter och jag varit en sväng på Jem & Fix... Handlade en lövräfsa... Har en känsla av att den kommer att bli mkt användbar i framtiden!! Köpte även lite fog, mer väggfärg och några vårlökar. Skojskoj! Sen tog vi en liten sväng till Lidl... Handlade bröd, pålägg och såna jätteroliga saker.
När vi kom hem mötte vi grannen och hennes hund (Rottweiler) på parkeringen... Så jag sträckte fram handen och skulle hälsa på Angel ... Då högg hon mig! Jäklarns så förvånad jag blev! Har ju hälsat och klappat henne många gånger när jag sprungit förbi henne i "trapphuset" Så hon känner mig ju liksom... Menmen! Det gick ju bra iaf! Blödde lite från ett sår och får nog ett litet blåmärke.. Men var ju ändå tur att det "bara" var mig hon bet och inte Selma lr något barn! Men ont gjorde de efteråt! sved å bultade... Men nu känns de bra! =) Lite läskigt bara! Kommer då inte hälsa på henne flera gånger! Jag som inte tyckt om lr litat på Rottweilers förren på senare år... Nu ligger de på minus-sidan igen ;) Lr iaf Angel!! :P

Nej nu ska jag återgå till soffan och mysa med min snälla pudel!!
Puss å kram på er!

Min trädgård












Lilla Gumman!

Vär lilla älsklingsgumma verkar inte riktigt veta vart hon hör hemma eller var hon ska vara när vi är i huset och renoverar!!



Först hittade vi henna på, ja nästan i vår lilla resväska!


Sen hade hon krypit in i bebis sittvagn!!
Lilla knasan!
:P

Renovering!

Hejsan!
I fredags kväll åkte vi till huset i Boda och sen sov vi över hos mamma och pappa tills idag (måndag). Har fått en hel del gjort! Golvet i lillans rum är helt färdiglagt nu! Så skönt! Och vi har lagt halva vårt rum också! Sen provade Peter att bredspackla den ena väggen i lillans sovrum.. Men det bubblade sig tyvärr... :( Så nu får vi klura på en lösning... Alltid ska det krångla!! Men älskling kommer nog på nån bra lösning hoppas jag!! =)

I lördags spelade Peter match i Torsås så då passade jag och Selma på att hälsa på Hanna & Dennis! Var mkt trevligt! Hanna gjorde en jättegod äppelpaj till oss... Mmmmums! Vi har nog liiite mer aptit nu än vad vi brukar ha :P

Igår kom även Peters syster Anna och barnen och hälsade på =) Skoj med besök! Lite svårt med sittplatser bara :P Men nåra kartonger fick agera stolar och nåra kartonger fick agera bord så de fixade sig! ;)

Här kommer lite kort!


Första frukosten i huset!


Selma inspekterar golvet!


Hanna & Selma


Morsorna! (snart iaf)


Det var min helg det!
Puss på er!

Söndag

God kväll på er!
Lite dåligt uppdaterat här! Befinner mig i Boda och har gjort sen i fredags. Men imorgon är det dags att åka till Kallinge igen.
Jag hör av mig imorgon igen med lite kort från helgen. =)

Puss å kram

Torsdag 20100916

Fy så dåligt jag har sovit inatt! :( Hade svårt att somna... Sov väl för mycket igår på dagen... så jag somnade sent... Sen vaknade jag vid halv 6 av att jag mådde illa och hade otäcka uppstötningar.. Kunde då inte soma om sen direkt! Bläää! Menmen! Nu ska jag försöka piggna till lite! Har kört Peter till jobbet och så har jag ätit frallor. Mums =) Får väl se vad magen säger om de sen! Kanske bli ännu mer uppstötningar... :/

Wellwell!
Ha en bra dag!
kramar

Photoshoot Del 2

Hejhej!
Idag har jag inte riktigt känt mig på topp... Varit trött och hängig. Hoppas inte jag håller på å bli sjuk :/ Menmen.. Får se va de blir av de! Hade tänkt gå och kolla på Peters match ikväll.. Får se om jag orkar. Men jag hade velat va där å stötta :)
Om jag är piggare imorgon funderar jag på att åka in till Kna en sväng... Va längesen jag va i stan känns de som!! Har lite grejer jag behöver införskaffa.
På tisdag ska vi på "studiebesök" på förlossningen förresten! Ska bli spännande!! :P Usch va nervös jag börjar bli nu! Har hela tiden känts som att det är så länge kvar... Men nu är det verkligen inte det!! Inte ens 6 veckor. 6 veckor!!! Det är ju ingenting!! Schemat på jobbet varade i 6 veckor... Och de veckorna gick ju alltid superfort!! Ja herregud... Men man känner sig nog inte redo förren det är dags kan jag tänka mig... Längtar tills jag får hålla i vårt lilla mirakel ♥ Helt obegripligt!





    

    










Tundra

Hejhopp!
Igår var jag och lillebror i huset och grejade lite. MålaMålaMåla... Blir aldrig klart känns de som :P Önskar att de hade funnits en sån där "färgpyts" som de finns i Paint som man bara klickar en gång så blir allt i den färgen man vill ha :P
Men det blir minsann bra!!
Tyvärr ska vi nog inte greja mer förren på söndag... Då ska vi lägga klart golvet i Lillans rum. Sen ska älskling bredspackla hela rummet... sen ska det målas och ev sättas fondvägg. Har inte riktigt bestämt oss för hur vi vill ha det. Men jag vill nog ha en vit lr iaf ljus bas.. Och sen piffa till med massa färg på gardiner och andra tyger! men det finns ju så många fina tapeter man kan ha som fondvägg.... Får se hur vi gör :P kan ju alltid sätta tapet senare i framtiden =)
Hoppas att vi kan jobba mkt i huset nästa vecka!! Så man kommer nånstans! men det är ju inte lätt... Jag orkar tyvärr inte göra så hemskt mkt :( Måla funkar ju, men ligga på golvet och lägga in golv går inte bra. Och min älskling jobbar och jobbar och jobbar... han har mkt nu! Dels jobbet som assistent, sen har han mkt på firman också. 



Är verkligen nöjd med golv-valet! :)
 

Ha det bäst vänner!
Puss

Puffar



Ikväll har det varit full fart i magen! Vet inte vad lilla gumman hittar på för nåt!
Det puffas och bökas och hela magen hoppar!! Känns nästan som att jag åker karusell...
Riktigt suger i magen!
Mys är det iaf ♥

Vecka 34

B e a u t i f u l



Robyn - Dancing on my own!

Jisses vad hon ägde MTV Video Music Award!!

Helgens missöden

God kväll!

Ja helgen började inte på det allra bästa sätt... Vi fyllde pappas släp med grejer och skulle köra till huset med de... men när vi hade kommit till Möljeryd bara dör bilen... Peter försöker starta men det går inte alls.... Mörkt va de ute också.... :S Sån tur var så hade vi täckning på mobilerna!! Så jag ringde pappa som fick komma med sin bil och ta släpet + mig och Selma... Peter ringde Tommy som kom med bogserlina och skulle bogsera hem bilen till oss... Men de kom inte så långt innan linan brister (såklart!!) Så bilen fick stå i en ficka längst vägen över natten :P Och så tog Peter Peugeoten och körde till Boda... Sen köpte han ny bogserlina och så hjälpte Peters mamma och Ulf honom att bogsera bilen till huset på lördagen... Phuuu! Så nu står den där i vårt stooora garage... Med söndrig Kamrem! Jippie.... Lite komiskt faktiskt för Peter sa för bara några dagar sen att vi nog måste byta kamremmen... För det rasslade lite om bilen... Typiskt att vi inte hann byta den innan det var för sent!! menmen.. Vårt eget fel... Den skulle vart bytt för mååånga mil sedan :P Så nu får vi se hur mkt som hann slås sönder och om det är värt att laga lilla Pärlan!
Menmen! Vi har, trots detta missöde, hunnit med att renovera en hel del.. Lillebror John har hjälpt oss mycket! Så vi har målat fönster, tak, lister, element, garderober, ja lite allt möjligt faktiskt.... Och så har vi börjat lägga golv i Lillans rum... Vi har lagt halva rummet ungefär. :) Roligt när det går framåt :)


Johnsie målar =)


Dags att börja med golvet!


Ett litet "smakprov"


Paus =) Lägg märke till de otroligt vackra väggmålningarna!! ;)


Imorgon ska jag till huset igen... Kommer en gubbe från Blekinge Skadedjursbekämpning och ska kolla efter Husbock (på uppdrag av försäkringsbolaget).
Ska väl hinna med att måla lite också hoppas jag! Eftersom ALLT var brunt och vi vill ha de vitt får vi ju måla så himla många gånger... Så drygt! Men man vill ju att det ska täcka ordentligt! Golvlisterna fick vi grundmåla 1 gång och sen målade vi med Snickerifärg 3 gånger... men vitt blev det ;)

Nej nu ska jag sätta på lite Tevatten... Tror att min älskling kommer hem från sin träning snart!
Ha det bra!
kramar

Bedårande

Dessa små klänningar/tunikor kunde jag inte motstå när jag var på KappAhl för några veckor sen. Så otroligt söta! Kommer nog att passa perfekt på Lillan ♥ Roligt med några flick-kläder som inte är rosa för ovanlighetens skull :)











Exhausted

Hej på er!
Var några dagar sen jag skrev nu... Men vi har varit i boda hela helgen så det har inte hunnits med.. Nu är jag helt slut och tror minsann att jag ska göra mig iordning och lägga mig... Värker både i fötter, händer och höfter... Men det kommer ett inlägg imorgon... Med lite bilder på vad vi hunnit med att göra förhoppningsvis... :) Helgen har iaf varit bra, bortsett från att vi numera bara har en bil =(=( Min lilla älsklingspärla :( :( :(

aja!
Hörs imorrn!
Puss å kram

Spån!

 
Jag i min gamla favvoskjorta :)         Och jag & magen idag innan MVC :)

God kväll!
Här sitter jag framför datorn och knaprar mandelspån :) Har såna fruktansvärda uppstötningar... bläää... Hoppas att mandelflisorna ska hjälpa lite iaf! så jobbigt att lägga sig me massa uppstötningar...
Idag har vi varit hos barnmorskan. Allt såg bra ut! Lillan ligger som hon brukar... huvudet väääldigt långt ner men ej fixerat. Hjärtslagen låg runt 150 slag/min. Nu har jag gått upp 10 kg rätt exakt! Känner inte av det alls faktiskt... Men tror nog att det mesta sitter på mage... och lite lår me kanske :P men äh jag bryr mig inte det minsta =) Vem vet, kanske går upp 10 till innan lillan kommer! =) Nu är vi inne i vecka 33 förresten... (32+2 för att vara exakt)
Usch jag hade behövt nya skor nu... Mina converse funkar inte längre... Kan inte böja mig ner å snöra de längre... :( snyft! Mina älsklingsskor!!
Aja... Vad har annars hänt idag då... Hmm... Peter har jobbat... Jag har varit uppe med ledighetsansökan till min gamla chef...  Ringt lite viktiga samtal har jag hunnit med också... Alltid skönt när sånt är avklarat!! Jag har ju lite telefonskräck! Tycker verkligen inte om att prata i telefon... inte ens med folk jag känner!!
Har sålt min gamla söta Olympus kamera på blocket också! Den blev såld på 2 timmar! Inte dåligt! Prutade gjorde inte köparen heller!! :O det är ju ovanligt!! Vi har förmodligen sålt vår barnvagn som vi köpte begagnad också.... Hihi... vi hittade en sprillans ny superfin som vi har köpt nämligen... men det är en tjej som är intresserad av den gamla iaf :) Skönt att bli av med den!! =)=)
Imorgon har jag lite att fixa med... Funderar på att åka till Nättraby och köpa lite flowers.. sen hade jag behövt handla lite "snabbmat" att ha i kyl och frys i huset som man kan ta när man blir hungrig av allt slitande ;) Sen har jag varit sugen på att baka i flera dagar också... så det hade jag velat hinna med!! sen kör vi till Boda imorgon kväll och kommer inte "hem" till Kallinge förrens söndag kväll. Så jag hoppas att vi hinner göra mssor i helgen!!

Nej nu blir det strax sängen!
Ha det bäst mina vänner ♥

Puss och kram

Välkommen Harry!

Välkommen till världen Harry!



Harry Lind Född: den 7 september 2010
Tid: 01:00
Vikt: 4585 gram
Längd: 54 cm
Kön: Pojke
Mamma: Emma Lind
Pappa: Ola Johansson
Syskon: Ebba
Bostadsort: Jämjö


Min kusin Ola har blivit pappa till en liten Harry! Stort grattis!

Today

Hej på er!

Dagen idag har vi tillbringat i huset :) Vi har slipat, målat och grejat :) Jag har varit ute och rensat ogräs också... Kul! men dock mindre kul nu för fyy så ont jag har i höfterna! Menmen! Fint blev det =) Nu ska jag bara köpa lite fina höstblommor att planterna... och lite lökar ska jag köpa också... Tulpanlökar och påskliljelökar bland annat :)
Roligt!!


 
Baby målar det bruna vitt!! =)=)

Nej nu ska jag återgå till "halv 8 hos mig"

Puss å kram!

IKEA

Igår åkte jag, Peter & John till Ikea. Vi skulle köpa golv.... Ca 70 kvm blev det! 30 förpackningar! Tur att vi hade bärhjälp med oss!! Tack John!! :P
Så nu har vi golv till hela övervåningen (förutom badrummet) och till köket. På övervåningen blir det ett jättefint lite gammaldags golv... "Antikt" heter det. I köket blir det ett modernare vitt. Tror det kan bli snyggt till allt det bruna!! Även om det såklart ska göras iordning det me.... Men ett rum i taget får det bli! Och köket är inte prioriterat just nu direkt =) Först ska hela övervåningen bli klar! Och det tar nog någon månad! Sen tror jag att det bli vardagsrummet som ska få sig en uppfräschning... Och sen blir det nog köket isf! :)




Här sliter de! Gissa om släpet blev fullt!! ;)


Ha det bäst!

Puss!

Äntligen!

Äntligen har
 
börjat igen! Mitt favoritprogram!!

Renovering & Besök




 
Här jobbas det för fullt! Peter fogar och jag river ner strukturtapeterna!



Denna söta tapet va gömd under Strukturtapeterna... Synd att de inte går att spara!
Då hade jag haft de kvar som en liten fondvägg! =)

 
Slipat & Målat golvlister har vi gjort samt slitit ner tapeterna som satt på garderoberna.
Inte det lättaste!



Phu vad vi slet igår!! Det finns verkligen att göra i huset om man säger så!! Så himla roligt!! :D
Igår slipade - grundmålade - och målade en gång med snickerifärg på golvlisterna. Nu ska de bara strykas en gång till så är de klara! (I ETT rum)
Sen fogade Peter i lillans rum... och jag slet ner de fula strukturtapeterna som satt i vårt + lillans sovrum. Sen var det ju tapeterserat på alla garderober me... Så Peter fick blöta ner och sen försöka skrapa bort alla tapetrester med en spackel... phu! Men de gick!
Framåt kvällen dök Elina, Johan & lille Gabriel upp! Skojskoj! Vi gick runt i huset och på tomten och kikade... sen åkte vi hem till mamma å pappa å drack kaffe... Har ingen kaffebryggare i vårt hus än :P Men det kommer!! ;)


Lille Gabriel!!

 
         Peter & Elina                                    Johan


Imorgon ska vi åka till Ikea och köpa golv! Sen ska vi sova i Eringsboda (hos mamma å pappa, har ingen säng i vårt hus än) och på onsdag ska vi gå upp tidigt och fortsätta greja. Sen kommer en gubbe från MiljöTeknik och ska läsa av vattenmätaren också.


Ha det bäst!
Kramar

Äppelkaka & Vaniljsås

Hejhopp!
När vi var i huset i Boda idag så passade vi på att åka bort till mamma och pappa... De bjöd på spagetti & Köttfärssås! Det tackar vi ju inte nej till direkt!! Mums! =) Syster Karolina är nere med barnen nu också... så kul att träffa de! Blir ju inte så ofta tyvärr! :/ Efter maten fikade vi med Äppelkakan jag bakade igår och massor med Vaniljsås! Mmmm så gott det är! Skulle kunna äta bara vaniljsås! :P


Simon, Karolina & Pontus


Mmmmmmmmmums

 
          Simon                                    & Pontus!


Puss!!

En dag i huset

Hejsan!
Idag har vi spenderat i stort sett hela dagen i huset. Jag har skrubbat båda badrummen och köket... Kändes fräschast!!! Så nu luktar det gott minsann!! =)
Vi har också slitit ut heltäckningsmattorna i hallen på övervåningen och i blivande barnkammaren. Phu! De vägde kan jag säga! Men himla skönt att ha fått ut de nu iaf!! sen har vi målat taklisterna i båda sovrummen och tagit bort golvlisterna för att underlätta tapetsering och golvläggning. Har även provat att måla lite i vardagsrummet... Det är såna otroligt fula lister i taket... Bruna (som allt annat) så ska se om de blir bättre i vitt lr om vi måste slita ner de... Provade också att måla på tapeten... Det är sån där luddig typ väv/tapet.. Vet inte vad det heter faktiskt... hmm.. Aja... Får se hur det ser ut imorrn när vi kommer dit igen =)
Här kommer lite bilder på huset!

 
                 Trappen :)                    Och Hallen uppe... Med brun heltäckningsmatta!!

 
Lillans blivande sovrum. Grön heltäckningsmatta och ett kort på balkongen =)

 
Vardagsrummet!

Fler bilder får ni nog imorgon! =) Då fortsätter vi greja! =)

Ha det bäst!
Kramar 

Check,check,check!

Jo minsann! Jag hann med det jag skulle göra idag faktiskt! Och lite där till!

* Presenter - Check!
* Hämta paket - Check
* Besöka chefen - Var ej där, men har iaf lämnat lönerapporterna
* Apoteket - Hade ej det jag var ute efter
* Laga mat - Check! (Kasslergryta med ris)
* Baka Äppelkaka - Check! Bakade tom två st!;)

Hihi Det är väl det som jag har gjort idag ungefär! Gjorde faktiskt 2 Äppelkakor... Lr en paj och en kaka... Den ena ska jag ha ikväll och den andra i morrn :P
Åh imorrn ska vi äntligen börja renovera i huset!! Ska bli så roligt!! Imorgon tror jag vi ska slita ut heltäckningsmattor, måla foder och ev slita ner tapeter... sen ska jag städa lite också i köket och badrummen. Får väl se vad "arbetsledaren" säger :P:P Jag vet aldrig i vilken ände man ska börja... Men det har Peter koll på iaf :P
Lite grejer ska vi ta med oss till huset också... Handdukar, tvål och rengöringsmedel... Kanske lite glas också... Kan vara bra att ha =) Och lite blommor ska jag också ta med mig... Så det inte ser så himlans tomt ut i fönsterna!

Nej! Nu blir det äppelpaj och vaniljsås!
Trevlig helg!
Kramar


I heard of a girl





Riktigt mysig låt med Miss Li! Me like :)

Fredag

Fredag igen! Vilken härlig veckodag!! Idag har jag faktiskt massor av energi! Härligt! Har tänkt försöka hinna me massor idag... Köpa presenter i Rby, hämta ut paket på Frendo, baka äppelkaka, laga middag, köpa lite grejs på apoteket, besöka min chef... Får se hur mkt av det som jag hinner med =)

Nu är det bäst att jag sätter fart =)
Ha en härlig fredag!
Puss!

Torsdag 2/9-2010

Hej på er!
Hoppas allt är bra! Vilket härligt väder det har varit igår och idag!! Hoppashoppas att det håller i sig ett tag till!!
Jaha, idag är då den första dagen jag är hemma med havandeskapspenning. Känns skönt för idag har jag haft väldigt ont av foglossningen :( Konstigt att det kan vara så olika dagar emellan... tycker då inte att jag gjorde något speciellt igår direkt... Fast de måste jag iofs gjort för idag när jag kollade på mina ben hade jag fullt med blåmärken :O hehe! Knas! Har då inte känt att jag slagit mig!  Men så får jag blåmärken lätt me!
Har inte hänt mkt här hemma idag direkt... Jag har varit såå trött... tror det är blodvärdet som är dåligt... Har varit lite slarvig med mina Niferex! Var på Willys och handlade lite mat iaf... Och på KappAhl också.. :) Köpte ett par små söta fleece tossor till bebis... så söta! Och så en liten "snuttekanin" också =) Man handlar då inte mkt till sig själv längre!! :P
Imorgon funderar jag på att ta med min lilla Pudel i bilen och köra till huset... Behöver städa lite där! Men får se om jag hittar någon energi till de tills imorrn!!! 
 
Ha det bäst!
Kram å puss!

Peter ♥



Världens finaste!!

Inte alla tränare som lyckas ta upp KaRo 2 divisioner på en säsong!!!
Grattis till det älskling (och Oskar)! Satsa på i 3an!

Puss

2 månader till BF


Vecka 32 (31+1)


Ja idag är det 2 månader till BF! Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt!! Fick ju nyss veta att vi skulle ha barn känns det som! Tror nog att resterande tid kommer att gå fort! Vi kommer ju att ha massor att göra nu i höst iom huset...
Nu har jag preci kommit hem efter att ha jobbat det sista passet på lääänge.... Usch så sorgligt!! Börjar nästan gråta! Hoppas jag kommer att träffa alla de underbara människorna igen... Jag och bebis kommer ju iaf åka och hälsa på dom!!
Nej, nu ska jag ta mig något att äta.
Ha det bäst!
PoK

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0