:(

Inte bättre idag:(

Febriga dagar...

Hej på er! Här hemma har det varit sjukstuga både igår och idag... Alice har feber =(  Vet inte riktigt varför hon har feber.... granntjejen hade visserligen feber för nåra dagar sen... Kanske att Alice blivit smittad av nåt därifrån... Eller så kanske det är tänder som spökar? Hon har inte ätit någonting i stort sett varken igår eller idag. Vill inte ens ha glass.... Och då är det illa!
Hoppas hon vaknar och är piggare imorgon iaf!
Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna =)
 
 
 
Kramar från oss

Äntligen internet

Åh äntligen funkar internet/tv/hemtelefon här hemma! Har varit utan allt detta i flera dagar... Suuuuck!! Tur i oturen iaf att det har varit fint väder... Man har ändå inte velat sitta inne framför varken tv eller dator. Vi har tillbringat så mycket tid som möjligt ute... Tur var väl det för nu ösregnar det...
Här kommer div badbilder :)
 
 
Bilderna som är över bilden där Alice badar i poolen är från Djupasjön i Yxnanäs och bilderna under är från Åsjön =)
 
Kramar på er!

Kusinmys

 
 
Vi tog en sväng om min syster Karolinas hus efter vi varit i Gunnebo.. Trodde inte att det var någon hemma.... Men det var det! Så skoj! Jag har ju inte sett systers (rätt så) nyköpta hus! Jättefint var det! Alice passade såklart på att bada i deras utomhus-jacuzzi (eller vad det nu heter) Badgalna unge! ;)
 

Gunnebo Slott

 
Där fick ni en massa bilder från när vi var vid Gunnebo slott! Så vackert är det där. Vi strosade runt i både örtträdgården och i slottsparken. Himla mysigt! Att den sen var en helt perfekt sommarkväll gjorde ju inte saken värre direkt. =)
 

Borås Djurpark

Här kommer massa bilder från när vi var i Borås Djurpark... Såå roligt att se och att fota alla vackra djur!
 
 

Liseberg

 
En dag på Liseberg blev det såklart när vi ändå var i trakterna =) Alice åkte sina första karuseller... Ojoj så roligt det var!!
 
 
 

Hemma igen

 
Nu är vi hemma efter nästan en hel vecka i Mölndal hos min Faster Kerstin! Vi har haft det heelt underbart! Kändes så himla tråkigt att åka hem faktiskt.... Vi har hunnit med massa roligheter, och Faster har som vanligt skämt bort oss med helt underbart god mat!
Vi har varit på Liseberg, Gunnebo slott, Borås djurpark, Slottsskogen, hälsat påmin storasyster Karolina & pojkarna och även träffat min Faster Karin också!
 
 
 
Tack snälla Faster för allt!
 
......fler inlägg kommer framöver;)

Sötan

Kvällsbad

Övertrött liten tjej

Hej på er! Nu har jag precis lagt en övertrött liten tjej... Hoppas hon somnar gott.. Hon har knappt sovit någonting alls idag på dagen. Lillgumman! Så här gott sov hon igårkväll...

Mc donalds

Idag blev det premiär för Alice! Åt på mc d för första gången. Pommes var godast hälsar Alice! Milkshake var iofs inte helt fel det heller ;)

Morgonmys

Alice och jag myste i gungstolen imorse

Dagens middag

 
Idag blev det en riktigt god och enkel middag.... Kokt färsk sparrispotatis, kallrökt lax och så en god romsås till! Mums! Blev även ett glas vitt vin till =)
 

Muffins

 
Igår satte jag igång och bakade lite muffins... Gjorde vanliga vaniljmuffins efter ett grundrecept och sen la jag i lite blåbär och jordgubbar... Dock fastnade jordgubbarna lite i själva formarna... Så blev inte helt lyckat :/ Men de gick att äta iaf:P
 
 

Shoppingen

 
Till Alice blev det ett par ursöta jeansshorts, en kofta och ett set med leggings och tunika.
 
Jag köpte helt otippat ett par jättefina shorts till mig... Jag använder ju aldrig shorts... Men nu ska de bli ändring på de! En bikini blev det också... Va verkligen i behov av det.
 
Och så 3 st solglasögon..
 
Och en jättesnygg taklampa som jag fyndade på Åhlens. Me like! =)
Enkel och fin!
 
Kramar!!

En Hanna & Jenny dag!

Hej Hopp!
Idag möttes Hanna och jag upp vid 11-tiden... Vi for in till stan och gick i affärer en stund... Jag hade lite jag behövde inhandla... sen blev det en frukost/lunch på ett nytt Café (nytt för mig iaf) Café Gelato hette det. Hanna och jag tog oss varsin baguett och efter det tog jag kaffe och glass :) Var himla gott och trevligt =) Sen blev det mer shopping... Och sen åkte vi det lilla "Centrum tåget" Hihi, Hanna, jag,  barn och turister :P haha! Skojsigt!
Sen gick vi bort till bilen och packade in alla kassar och sen gick vi till Nivå för en bit mat. Jag åt grillad Entrecôt, pommes, beasås, coleslaw och sallad... Mums! Sen tog vi några chokladbitar och jag en kaffe =) Mumma! =)
Sen gick vi på bio... Såg en romantisk komedi (vad annars liksom?! Man får ju passa på!) Den hette "What to expect" Den gillade jag! Mycket rolig=)
Tack snälla Hanna för en riktig toppendag!
 
 
Kramar på er!

Hanna & Jenny dag

 
Imorgon ska Hanna jag har en dag för oss själva... Utan barn! Haha! Var inte igår de :P Hoppas de blir fint väder... =)=) Får se va vi ska hitta på! Kommer bli en kanondag känner jag på mig :D
 
 

En somrig första semesterdag

 
Hejsan!
Ja idag är det min första "riktiga" semesterdag.... Härligt! Känns som att jag varit ifrån jobbet länge konstigt nog :O
Jag har haft en riktigt bra dag! Vilket härligt väder det har varit. jag har varit ute i stort sett hela dagen :) Alice har badat massor i sin lilla pool och Selma har skuttat runt här hemma och lekt med sina leksaker :P
Här kommer massa kort (som vanligt;)
 
 
Inget bus i de ögonen va?! :P
 
Hoppas er dag har varit bra!
Många kramar

Bara en liten bild....

 
...Som jag tycker är så söt! Alice som plockar blåbär♥
 

Kvällsmat

Idag lagade jag en ny "rätt" till kvällsmat/sen middag... Har läst receptet på flera bloggar och va tvugen att prova... Låter så konstigt! haha, men det var gott!
Man tar korvbröd, brer de med räkost(eller va man nu vill ha för nån smaksättning) virar två bacoskivor runt varje korvbröd och så skjuts in i ugnen 225 grader i 15-20 min =) TaDaaa! Jag hade Machésallad, körbärstomater och balsamico till =)
 
Jag älskar ju bacon och dess sälta så det var en hit faktiskt =)
 

En dag på Tosia

 
 
 
Hejsan!
Idag var vi en sväng på "Tosia Bonnadan" en stor marknad i Ronneby... Alltid lika mysigt att gå en sväng=) Köpte inte så mkt... mest till Alice... Hon fick en ballong, ett halsband och nya "foppatofflor" Och Peter och jag köpte lite godisremmar bara :) Mums!
Blev en liten lunch på Puls också... Jag tog bara en räkmacka, Peter tog Hamburgertallrik och Alice fick Pannkakor =)
Hade en trevlig dag med min lilla familj! =)
Kram på er!

Outfit

 
Så här såg jag ut dagen till ära =)
Och en liten mysbild på mig å Alice också♥
 
 
 

Överraskningsfest

Hallå på er!
Idag har vi varit på överraskningsfest för min Moster Anki! Hon blev lurad ut till Kristianopel och till Gästgiveriet där... Där satt vi alla och väntade på henne när hon kom in =) Blev himla lyckat! Är ju så roligt att träffa alla släktingar! Och maten var jättegod minsann =) Desserten också ;) hihi!
Här kommer lite bilder =)
 
 

God morgon!

 
God morgon på er!
Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe medans Alice tittar på Pippi =)
 
Ha en bra dag allihopa =)
Kramar
 

Semester!!!!

 
Jiiiihooooo! Nu har Alice och jag semester :D:D Pappa Peter jobbar veckan som kommer också sen har även han semester! Åh så härligt att bara kunna skrota runt och ta dagarna som de kommer! Me like!!!
Har ni semester än? Ska ni ha semester?
Kramar på er

En vanlig onsdag

Hej hopp!
Ja idag har det varit en helt vanlig onsdag =) Jag och Peter har jobbat och Alice har varit på dagis. Ojoj så hon älskar dagis nu! En stund efter vi kom hem gick hon ut i hallen, tog fram sin hattoch sin väska och sa "Daje, hejdå!" Då skulle hon visst till dagis igen :P Knasan! Imorgon är Alice å jag lediga iaf... Då får vi se vad vi hittar på. Jag är så fasligt förkyld och har sån huvudvärk idag... så får se om jag är bättre imorgon =)
 
Varför nöja sig med EN napp när man kan ha två?!
 
Nattinatti!

Åsjön igen :)

Igår gick vi ner en svängtill Åsjön igen.... Sååå härligt! Men jag tycker allt att det är för kallt i vattnet... Burrrr! Räckte gott att doppa tårna bara :P
 
 

En dag vid sjön

Hejsan!
Idag har vi Alices kusin Ellen och granntjejen Tindra här :) Gissa om Alice har varit glad!!
Vi tog oss en promenad ner till Åsjön... Tjejerna badade... Alice lekte vid vattenbrynet å jag var på land :P
Riktigt mysigt!
Här kommer massa bilder!
 

RIP lilla pippi

Lilla pippifågeln levde inte imorse tyvärr :(

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0