Underbar Fredagskväll!




God kväll på er!
Vilket underbart väder det är ute! Jag, Peter & Selma har varit ute på en härlig promenad! Både Peter och jag har varit lediga idag så vi ska ha en riktig myskväll ikväll :) Idag sov jag till halv 2 eftersom jag har jobbat natten till idag. Sen bar det av till Maxi för storhandling. Men det ska jag aldrig mer göra på en fredag! Vilken kalabalik det var! Massa pensios som trängdes, körde på mej me sina vagnar, stod i vägen, parkerade längst vägen där man inte får står bara för att de inte orkar gå de få meterna från parkeringen till entrén, Ja de va minst sagt jobbiga! uscha! Hoppas inte att man blir sån när man blir gammal! På grund av detta så blev det inte så mkt till storhandling! Tog mest det viktigaste så får vi handla resten nån dag nästa vecka när det är lite lugnare.
Nej, Nu ska jag börja med maten tror jag! Ikväll blir det potatisgratäng och stekt oxkött och ett glas rött. Till efterrätt blir det gammeldags vaniljglass med mandariner.
Sen ska vi nog se filmen Constantine med Keanu Reeves. Tycker den är grymt bra, men var väldigt längesen jag såg den nu. :)
Ha en härlig fredagskväll!!
Kramar J♥

Bröllopsduellen


Igår var Elina & Maria här och tittade på Bröllopsduellen med mig. Den var bra! En riktig tjejfilm! Mycket vackra brudklänningar, skitsnack osv ;)

Idag har det inte hänt så mycket. Har mest sovit  och läst.. Varit ute med Selma också så klart :)
När Peter kommer hem ska vi förmodligen in till Karlskrona.. Har lite presenter att köpa... Min systerson Pontus♥  fyller år imorgon, mors dag på söndag och lillebrors student den 11/6....'

Hoppas ni får en bra dag!
Kramar Jenny♥

Fotbollsmatch

Hej på er!
Oh idag mår jag såå mycket bättre! :D Har sovit gott inatt också! Härligt! Känner knappt av huvudvärken längre. Könner mig mest lite rung i huvudet... Blev ett riktigt migränanfall sen igår. Usch! hatar verkligen min migrän.. Kommer så fort jag är lite uppstressad eller har slarvat med maten. Apropå mat-jag e lite konstig faktiskt.... Jag glömmer bort att äta ibland! Igår åt jag frukost halv 8, sen somnade jag ju om och sov till 14.. sen åt jag ingenting förren kl 19... Tänkte inte alls på det! Förstår inte varför jag inte blir hungrig?!?! menmen. Ska ta igen det idag ;)
Snart kommer Chrille hit. han och Peter ska spela Fifa på Xbox. Så jag lär ju sitta här vid datorn hela kvällen :P
Idag har vi varit och tittat på Tuvas (Peters brorsdotter) fotbollsmatch. De vann med 4-1 tror jag.. hehe... Jätteduktiga var de!

  

Ha en bra dag!
Kramar Jenny♥

Vad är det för fel på mig?

God kväll på er...
Usch vad jag mår dåligt =( Har så sjukt ont i huvudet och har haft  i flera dagar... Men de andra dagarna har jag tagit smärtstillande mot de, men vill inte ta det varje dag.. Känns inte bra... fattar faktiskt inte vad det är för fel på mej... Känner mig så nervös och konstig... Jag har ju inte ens nåt att vara nervös för!! Hur skumt som helst. Aja förlåt för detta tråkiga och gnälliga inlägg!! Nu ska jag lägga mig och hoppas på att jag kommer få sova gott inatt. Det vore skönt.
Ha en trevlig helg!
Kramar Jenny♥


God morgon!

God morgon vänner!

Ni som känner mig kanske undrar vad jag gör uppe nu?! Det undrar jag också. De senaste nätterna har jag haft jättesvårt att sova... Dels har jag inte kunnat somna på kvällen och sen har jag vaknat vid 5 tiden på mornarna... Så och idag. såå tröttsamt! Jag älskar ju att sova läänge på mornarna.. men icke! aja... Ska väl försöka lägga mig och sova några timmar lite senare. Har bara sovit 4 timmar inatt, och sen ikväll ska jag ju jobba,,, Första natten av tre.
Annars händer det inte mkt idag. ska bara vara hemma och städa och dona. ser ut som en bomb har slagit ner här hemma! fattar inte hur de kan bli såå stökigt såå fort... städade ju nyss känns de som!



Bjuder på en söt bild på min trötta pudel :P



Nej, nu ska jag göra en kopp te till mig och lägga mig och läsa min nya bok av Marian Keyes- Min favoritförfattare! hennes nya bok heter En Förtjusande man och verkar superbra!!!
Ha en härlig dag! kramar Jenny♥

Kalas & Hundköp!

Hej på er!
Idag har jag varit på kalas hos min kära svärmor! Var riktigt trevligt och god mat & fika fick vi me... :) Vi hade lagt ihop till en fin och bra kamera. Hon verkade bli glad =)
Här kommer lite kort från kalaset!

Fina (och glada) svärmor!

   
 

Sen när vi hade fikat och så körde jag direkt till Eringsboda. Min faster från Mölndal kom nämligen ner igår för att titta på en valp, så jag ville passa på att träffa henne för en liten stund. Valpen hon har tittat på är en Lhaso-Apso ocg Pudel blandis... Såå otroligt söt! Hon har bestämt sig för att köpa henne... Såå om 3 veckor ska hon hämta den lilla tjejen!
Vill också ha en hund till nu :P Men undra va Selma skulle säga om de?! Skulle väl vara en fin liten pojk isf... Då skulle hon nog bli glad ;)


Fiina lilla tjejen!



Sen hade faster med sig lite kort från förra helgen när vi var där!

Här e maaassa folk... hehe... Men, från höger; Pappas moster Ingrid som fyllde 80 år, sen min faster Kerstin, sen pappas Kusin,sen pappa, framför pappa står min mamma, bredvid mamma står jag i en orange klänning, lillebror john bakom, sen några personer som jag inte kommer ihåg va de hette... å längst till vänster e min syssling Anna, bredvid henne min faster karin.


Här är ett kort på pappas moster, och bakom henne är min syssling Maria... Visst är vi lika??? Många som sade de iaf... och jag håller me :)
Här kommer två liite liknande bilder på mej;


Här kommer några bättre kort på mina nya klänningar!

På bilden till höger ser ni ju mitt nyfriserade hår rätt tydligt! Är riktigt nöjd! Skönt att äntligen ha fått lite volym! ;)


Nej Mina vänner... Nu är det dax för mig att krypa ner i sängen.
Kramar från Jenny♥

Onsdag

Hej på er!
Tänkte bara skriva några rader innan jag lägger mig... Är såå trött ikväll! Sov inte alls gott natten till idag... Bara låg och vred och vände mig heela natten... Sen när jag äntligen hade somnat till började det åska. Typiskt! Inte kunde jag sova länge på morgonen heller... skulle köra ut Peter till Ronneby lite i 9 och sen skulle ju jag själv in till Karlskrona.
Har inte alls känt mig på hugget idag... Menmen.. dagen har ändå gått rätt bra tycker jag :) En tjej på Frisörprogrammet har fixat med mitt hår... :) Permanentat de lite å så =) Kul! Älskar att testa olika frisyrer :) Vad kan hända liksom... I värsta fall får man väl klippa av de å sen låta de växa ut :)
Var inne på  H&M en liten smabbis... hittade 2 supersöta klänningar som de stod Jenny på ;)

Nej, nu ska jag mysa lite med min älskling innan jag somnar!
Hoppas ni får sova gott inatt! :)
Kramar Jenny♥


Ursäkta de dåliga korten... hihi... Får ta nya nån dag när jag orkar engagera mig lite mer ;)

Dagens middag



Blomkålskrona med köttfärs, till det, potatis, stoor sallad och kall sås av persilja och hackad vitlök.

Gymmat!

Tjenis!
Nu är jag precis hemkommen från gymmet. Jag och Maria har tränat lite. Kändes såå jobbigt idag! Men skönt nu när det är gjort iaf ;) Jag är verkligen ingen träningsmänniska, och har aldrig varit heller.. Menmen... nu när man börjar komma upp i åldern märker man ju också att kroppen behöver få sig lite motion då och då ;)  Men det är tur för mig att jag har maria att träna med... jag tappar motivationen så lätt... så då är det bra att ha nån som "tjatar" på mig att jag ska träna!

Idag jobbar Peter 8-22... Tycker att det är så drygt! vet inte riktigt vad jag och Selma ska hitta på... Ingen bil har jag heller... Den fick Peter ta idag... För ikväll vill jag inte hämta honom på jobbet... Vill inte riskera att missa slutet på Desperate Housewives.. Det är den enda serien som jag verkligen följer... har alla boxar hemma som är utgivna... Älskar verkligen den serien! men den kan ju inte mäta sig med Sex and the city såklart! Vet inte hur många gånger jag har kollat igenom "skolådan" med alla avsnitten.... Men ändå tröttnar man ju inte! Hoppashoppashoppas att det blir en andra film! men det verkar ju så! Sååå kuul! Man får ju inte nog av personerna i serien... Vill bara se mer och mer!



Bjuder på en liten bild på vår förlovningspresent vi fick av kära svärmor med familj! Vi fick en jättesöt hjärte-ask med goda handgjorda chokladpraliner i. De var smaksatta med Jordgubb & Champagne. De gick åt väldans fort kan jag meddela!

♥Förlovad♥


Den 9/5-09 förlovade Peter & Jag oss! Vi hade en helt underbar dag tillsammans! Känner mig såå otroligt lycklig! Känns som att det var precis i "rätt" tid! Vår kärlek till varandra bara växer och växer, och så bra som vi har det nu, och så lyckliga som vi är tillsammans nu har vi aldrig varit innan. Jag känner mig verkligen överlycklig över att vi inte har förlovat oss tidigare (vi har ju varit tillsammans i 8½ år nu) Det gör det såå mycket mer betydelsefullt för oss, och våra släktingar, alla har verkligen tagit det på allvar och blivit glada för vår skull. Det betyder jättemycket. Blir så otroligt rörd för alla lyckönskningar vi fått! Tack Peter för att du gör mig så lycklig! Du och Selma betyder allt för mig! ♥




 
 


 
 


 
 



 
 



All Kärlek!
Jenny♥



Selmas favorit!



En underbar bild på lillebror John och Selma... John är Selmas stora favorit, vilket kanske syns på denna bilden! Hon riktigt klamrar sig fast vid honom. John fyller för övrigt 19 år om en vecka... jag har absolut ingen aning om vad vi ska köpa till honom... Så svårt att köpa till killar! :/ Men jag kommer nog på nåt.. Annars får de bli pengar eller presentkort... Men det är ju lite tråkigt!

Nej, Nu ska jag ta och städa lite! Ha det gott vänner!
kramar Jenny♥

Shopping ♥

Tjenis!
Idag har jag haft en toppenbra dag =) Jag, Peter & Maria har varit i Karlskrona och shoppat loss. För min del blev det 2 klänningar,ett par skor, en tillbringare & en massageapparat (inte en såån apparat!) Maria köpte ett par kortbyxor och en skitsnygg mp3-spelare.. lite avis faktiskt... hehe... Å Peter köpte kortbyxor, skor, skjorta, slips & en rakapparat.  Annars har det inte hänt så mycket... Skulle ha haft möte med jobbet imorse, men det blev inställt... Irriterande... Blir inställt jätteofta! Aja... Sen körde vi till Karlskrona å shoppade å så... Åt på Max me... Sen hem... Å sen kom Peters syster Anna å fikade å snackade å lite så.. :)
Aja, Här kommer lite kort på dagens fynd ;)


Grå/svart "slappar"klänning


Korallfärgad klänning som jag tänkte ha på lillebrors student.


Flumkort!! Men här ser ni mina nya skor me :)


Å min älsklingsskjorta jag köpte förra veckan... Love it =)

 
min massagegrej å tillbringaren :P

Blev mycket kort idag å liten text... Dåligt av mig! men orkar verkligen inte skriva.. Är såå trött efter dagen! Får skriva mer en annan dag! Hoppas att allt är bra med er!!
Många kramar!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0