Arvid 10 månader (uppdaterad)

 
Min lille prins! Så fort tiden går... Lite usch på det. Dessa bilder togs på Lillemans 10-månadersdag... Tänk, snart fyller han 1 år...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 De senaste dagarna har han inte varit så glad Lilleman. Han har varit förkyld och haft hög feber. Nästan 40 grader var han uppe i. Usch. Tycker det är lite otäckt när de får så hög feber. Alice har nästan aldrig feber. Som max har hon nog haft 38 grader. Men idag verkar Arvid piggare iaf. Blir ett besök på Bvc.Kul att se hur vad han väger och hur lång han är :) Ska även passa på att rådfråga lite om hans eksem i knävecken. Typiskt nog så är de puts väck just nu. Alltid är det väl så när man väl ska kolla upp det. Imorrn kommer de väl fram igen :P
 
Fyra tänder har han fått nu också. De två framtänderna uppe kom först och sen de två framtänderna nere. Lite omvänd ordning :P
Han älskar att gå själv med sin gåvagn nu, men blir sååå frustrerad när han kör mot nåt hinder, kan inte vända än! Haha! Tur man har en hjälpsam storasyrra som gärna hjälper till!
Han "pratar" mycket nu. Mycket "mamamamamaaa" och "bababababa" Och ibland låter det som att han säger "Där" men vet inte riktigt om det är med mening :P Kanske :)
 
 
 
Kram!
 
 
 
Uppdaterad 20150319;
 
Igår var vi på BVC och nu väger lillplutt 8560g. På två månader hade han bara gått upp 200g... Låter lite lite?! Men är kanske för att han rör sig så mycket mer nu.
Däremot hade han skjutit iväg på längden. 71 cm lång är han nu :) Följer sin kurva perfekt sa Maggan (BVC-sköterskan) Det låter ju bra =)
Angående eksemet i knävecken är det bara att fortsätta som jag redan gör. Dvs mjukgörande och hydrokortison (Hmmmmm undra om jag nååååågonsin har hört detta med smörjande förr?!!!) ;) (suck)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0