Trött Alice

Det märks att Alice inte är i form...
Idag hittade jag henne sovandes i soffan med min telefon i handen! hehe...
 
Lilla hjärtat!
 
 

Nybadad pojk

Här kommer lite kort på en nybadad liten gosse =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnen

 
 
Alltså dessa två... De är så goa så jag tror jag äter upp de!!
Alice hade feber natten till idag så hon fick vara hemma från dagis... Riktig mys-dag har vi haft!
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla stumpan!
 
 
 
 
Kram på dig syrran!
 
 
Busen!!!
 
 
Mina underbaringar <3 Ibland tror jag att hjärtat ska spricka!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Marmor DIY

 
 
Så har jag då testat det "hetaste" i bloggvärlden just nu ;P Dekorplast i marmorutförande! Min lilla vita fina byrå i vardagsrummet blev offret ;)
Det var inte det lättaste... Första biten jag klippte klibbade ihop sig helt totalt, haha!
Men efter lite envishet lyckades jag få dit en bit!
 
Hoppsan!
 
 
Slutresultatet blev så här :) Jag är rätt nöjd! Jag vet att jag kommer att tröttna på "marmor" skivan men då är det ju bara till att ta bort den :) Mycket enkelt sätt att få lite förändring på! Mässing är så himla fint till marmor tycker jag... Så det passade kanon tillsammans med de gamla handtagen =)
Nu sitter jag och klurar på vad mer jag kan fixa till med dekorplasten. har mycket över nämligen.
 
Kramkram!

Arvid 10 månader (uppdaterad)

 
Min lille prins! Så fort tiden går... Lite usch på det. Dessa bilder togs på Lillemans 10-månadersdag... Tänk, snart fyller han 1 år...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 De senaste dagarna har han inte varit så glad Lilleman. Han har varit förkyld och haft hög feber. Nästan 40 grader var han uppe i. Usch. Tycker det är lite otäckt när de får så hög feber. Alice har nästan aldrig feber. Som max har hon nog haft 38 grader. Men idag verkar Arvid piggare iaf. Blir ett besök på Bvc.Kul att se hur vad han väger och hur lång han är :) Ska även passa på att rådfråga lite om hans eksem i knävecken. Typiskt nog så är de puts väck just nu. Alltid är det väl så när man väl ska kolla upp det. Imorrn kommer de väl fram igen :P
 
Fyra tänder har han fått nu också. De två framtänderna uppe kom först och sen de två framtänderna nere. Lite omvänd ordning :P
Han älskar att gå själv med sin gåvagn nu, men blir sååå frustrerad när han kör mot nåt hinder, kan inte vända än! Haha! Tur man har en hjälpsam storasyrra som gärna hjälper till!
Han "pratar" mycket nu. Mycket "mamamamamaaa" och "bababababa" Och ibland låter det som att han säger "Där" men vet inte riktigt om det är med mening :P Kanske :)
 
 
 
Kram!
 
 
 
Uppdaterad 20150319;
 
Igår var vi på BVC och nu väger lillplutt 8560g. På två månader hade han bara gått upp 200g... Låter lite lite?! Men är kanske för att han rör sig så mycket mer nu.
Däremot hade han skjutit iväg på längden. 71 cm lång är han nu :) Följer sin kurva perfekt sa Maggan (BVC-sköterskan) Det låter ju bra =)
Angående eksemet i knävecken är det bara att fortsätta som jag redan gör. Dvs mjukgörande och hydrokortison (Hmmmmm undra om jag nååååågonsin har hört detta med smörjande förr?!!!) ;) (suck)
 
 

En dag hos Linda, Elsa & Sonja

 
Nåt av det bästa med att vara mammaledig är minsann alla mysiga playdates med vänner som man hinner med <3 Här är vi hemma hos Linda med familj.
 
 
 
 
 
 

Lilla Tildes dop

Lilla Tilde döptes för några veckor sen. Tänkte lägga upp några bilder från hennes dop!
 
 
 
 
Fina Hanna & jag. Min bästa vän!
 
 
Dagen efter dopet blev vi bjudna hem till Hanna för att äta upp resterna, det gjorde vi gärna!! :D

Alice, Alexander & Molly lekte på övervåningen :)
 
 
Arvid busade med Tilde ;)
 
 
Nästan hela gänget fastnade på bild... Inte jag, Arvid eller Tilde.

 
Mer bus på övervåningen :)
 
 
Kramkram

Härliga vårdagar

Hej på er!
De senaste veckorna har bjudit på riktigt fina, våriga dagar! Alice plockar in blombuketter i stort sett varje dag. Jag har tom fått begränsa henne då hon en dag plockade av alla mina gula krokusar ;) Hon brås på sin mor vad det gäller blommor, det är då ett som är säkert, Jag har alltid älskat blommor =)
Arvid har fått sitta med Alice lite ute i gräset och kika. Dock så åker ju allt in i munnen, så är ett pass! Stackarn är inte van vid solsken heller... Han vet inte vart han ska ta vägen när solen lyser han i ögonen! :D Blir väl bra sen när det är varmare ute så han kan ha keps.
 
 
Alice inspekterar körsbärsträdet :)
 
Barnvagnspromenad i solskenet.
 
Gula krokusar, Alices favoriter!
Mina älsklingar!
 
Kram på er som fortfarande tittar in här<3
 
 
 
 

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0