30 december

Hejsan!
Nu är jag och Peter precis hemkomna från Maxi... Var inte alls mycket folk! Såå skönt! Jag var verkligen inte sugen på att handla... Men lite gott va vi ju tvungna att köpa till morgondagen =) Idag har jag jobbat 13-20.. Har gått riktigt bra! Man börjar verkligen komma in i jobbet nu... Skönt! Var tom själv en stund på jobbet idag och det funkade det me =)
Nu ska jag snart koka mig lite Honungste.. Men först ska jag ta och förbereda morgondagens Passionsfruktsparfait. Får se om jag lyckas ;)
Ha det bra så hörs vi imorrn igen!
Pössss!

Jennys Nyårsmeny



Så tror jag nog att vår "nyårsmeny" kommer se ut.. :) Får höra med älskling vad han säger om det :P
Måste iväg och köpa lite god dricka också!
Aja!
ha det bäst!
Puss å Kram

Klurar

Hej på er!
Just nu sitter jag och klurar lite på vad vi ska äta på Nyårsafton... Hmm... Peter jobbar till kl 18 så det blir nog bara att vi sitter hemma och myser :) Men lite god mat måste vi ju ha.. Frågan är vad bara... Är så trött på Fläskfilé så det blir det inte iaf! hehe... kanske Oxfilé däremot... hmmm.... ska kika vidare efter lite inspiration!
Hoppas ni har en bra dag!
kramar

Min älskling...

... Är världens bästa ♥

Jag är ju sjuk, har varit hemma från jobbet idag.. Så då åkte Peter och handlade.. Och köpte en tidning, en hel kartong full med isglass, blåbärssoppa och nyponsoppa till mig! Plus att han köpte hem Fläskytterfilé som vi ska laga till ikväll. Mums ska det bli =)
Tack Älskling!





På nyårsafton är det 9 år sedan vi blev tillsammans!! Herregud! Vart har tiden tagit vägen?!



Puss på er mina vänner♥

Sjuk

Hej på er!
Usch jag har blivit sjuk =( Förkyld å feber å ont i halsen :( Suck! Har inte tid att vara sjuk nu!! Ska ju jobba imorgon!!! :S Får se om de kaanske hinner gå över... *Hoppas*
Nu ska jag göra mig lite morotssoppa och sen blir det mys i soffan med Selma framför en film.
Hoppas ni har en bra dag!
Kramar

SATC 2 Trailer




Love!Love!Love it!!

God Fortsättning

God fortsättning på er!
Usch vad trött jag är idag! Har väl varit lite mkt nu i ett par dagar.. Blir ju lätt så i juletider! Ska nog snart gå och lägga mig iaf. Och imorgon ska jag sova lääänge!!
Idag har jag varit i Eringsboda. Ätit lite mer julmat! Sen kom min Morbror Göte på besök också! Trevligt! Sen passade jag på och mysa med lilla Olga också, för imorgon åker hon och Faster hem till Mölndal igen. Tråk!! Är så roligt när de är nere på besök.
Här kommer lite kort från Julafton förresten! Orkade inte lägga in de igår :P


Där var kort från julfrukosten hos Peters mamma. Var mycket trevligt =)
Här kommer kort från julaftonskväll hemma i Eringsboda.



Selma var nog den som blev allra gladast för sin julklapp :P Av Peters mamam fock hon en liten gris-leksak som hon verkligen älskar! det första hon gjorde när vi kom hem idag var att rusa fram till grisen och leka :P Knashund!!!
Men både jag och Peter är mkt nöjda och glada för våra julklappar :P Av Peter fick jag en berlock till mitt Thomas Sabo armband... fick G-klaven som jag önskat mig :D Sen fick jag en almanacka, presentkort på massage, slickepott, godis och tidning. Av mamma och Pappa fick jag guldörhängen med en odlad pärla i  och en kofta. Av Faster fick jag 2 berlocker till mitt armband en pärla med ett litet rött hjärta och en blomma. Fick även ett nattlinne, ett armband, en börs av henne, samt en duk som min farfars mamma har haft! Såå roligt!!! :D Av John & Michaela fick jag  2 supersnygga lyktor som jag ska ha i burspråket. Av Maria fick jag ett Schampoo, av Leif å Lena fick jag en pyjamas och av Peters mormor fick vi en skål med godis och en blomma. =) Det var nog det hela... Inte lite grejer! Tack allihopa!!!
Nej, Nu blir det en film i sängen.
Ha det så bra!!
Puss och kram

Juldagen

Hej hopp!
Hoppas att ni har haft en underbar julafton♥ Jag hade en jättebra dag. =) Det började med julfrukost hos svärmor, med Peter och alla hans syskon och syskonbarn. Fullt hus med andra ord ;) Sen åkte Peter och jag runt till de vi itne firade jul med och lämnade lite blommor å grejs. Sen bar det av hemåt för att packa. Sen körde vi till Eringsboda. Hade det jättetrevligt! Åt Lutfisk när vi kom upp... Mmmums!! Love it =) Sen blev det ju såklart Kalles Jul =) Mycket viktigt!!! Sen fika med kaffe och pepparkakor och sen blev det lite julklappsutdelning. Skojskoj! Tror att vi alla blev mycket nöjda med alla julklappar vi fick! Iaf blev jag det =) (kommer bilder på det sen) Sen åt vi lite julmat också. Såå gott! Hade allt möjligt, Rökt Ål (min favorit), rökt lax, gravad lax, olika sillsorter, sillsallad, farfarssill, julskinka, köttbullar, prinskorv, revben, långkål, rödkål... Och säkert fler saker som jag glömt :P
Nu är jag såå trött! tror att jag ska ta på mig min nya pyjamas och mysa lite i soffan med Peter.
Lägger upp bilder senare ikväll lr imorrn.
Ha en fin Juldag!!
Pussar

22 december

God kväll på er!
Jag har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna... har haft lite fullt upp! Har jobbat igår och idag och jag ska jobba imorgon också. Sen är jag ledig till måndag nästa vecka =) sköntskönt!
Idag jobbade jag 7-14... Jätteskönt tid!! Sen har jag varit hundvakt åt lilla Olga idag! Hon är så söt det lilla trollet! Och det går bara bättre och bättre med henne och Selma... skönt! :P Sen var jag och Peter på Thai som har öppnat här i Rby. Samma ägare som thai i Kna tror jag. Samma personal iaf :P Var lika gott också =)
NU har vi kollat på den 3e Johan Falk filmen. Mkt bra faktiskt. =)
Är sååå trött nu!! Imorgon ska jag försöka komma upp i tid om jag orkar! Ska ev åka ut till Peters mormor med en liten julblomma. Och sen jobbar jag 14-20.
Ha det bra!!!
Puss

R I P Brittany Murphy




Läste precis på Perez Hilton att Brittany Murphy  har avlidit. :( Jag gillade verkligen henne! Tycker att hon var en av de vackraste och en av de mest begåvade skådespelerskorna nu det senaste. Här är några filmer som hon var med i: Stulna år, Don´t say a word, Smekmånaden, 8 mile, Love and other disasters, Sin City mfl. :( Jag undar vad som hände... Läste bara att hon fått hjärtstillestånd. Usch! =( Stackarn. Hon blev bara 32 år.

RIP Brittany Murphy

Vår Julgran





HappyHappy

Hej på er!
Åhh idag har jag haft en helt underbar dag!! ♥ Jag har varit och hälsat på på mitt nya jobb!!! Och det verkar superbra!!!!! Åhh vad jag är glad!! På måndag och tisdag ska jag gå introduktion. Ska bli spännande! Ser verkligen fram emot det!!! Jag tror att år 2010 kan bli riktigt bra!!
Sen har jag och Älskling varit och köpt julgran också! Sååå mysigt! Var på 3 olika ställen och letade efter en gran som passade mig i smaken - jag är rätt kräsen när det gäller granar :P Den får inte vara för hög, för smal eller det absolut värsta - för gles!! Så i år blev det en Kungsgran. Lägger in kort på den sen. =)
Nu har jag verkligen Julkänslor kan jag säga... Kan det blir annat när det ligger ett tjockt lager snö ute, julmusiken är på och man klär sin gran med sin älskade! Myyyyys =)

Nu sitter jag och Peter i soffan mätta och belåtna. Ikväll har vi ätit Potatisgratäng och stekt Fläskfilé. Gott =)

Hoppas ni har en mysig kväll!
Många Kramar♥

Sushi för nybörjare

God kväll på er!
Nu sitter jag och älskling och tittar på Simpsons the movie.. Hihi rätt rolig =)
Idag har jag varit inne i karlskrona och handlat de sista julklapparna med Hanna =) så skönt att vara klar nu! Så ikväll har jag slagit in alla :) Mysmys! Imorgon ska jag och Peter iväg och köpa julgran! Jippie! Jag har dock inte bestämt mig för om det blir en "vanlig" gran eller en Kungsgran. Får se vilket det blir =)
Hanna och jag lunchade på Thai idag.. Såå gott med deras Buffé... Men idag provade jag att ta en Sushibit... Har ju aldrig ätit de innan.. Men fyyy de va inget vidare :P Såg gott ut dock. Menmen. Nu har jag provat iaf =)






Wellwell! Nu är det dags att sova.
Ha det bra!
Puss

Lite Nervös!

Hej Hopp!
Ja... jag är allt lite nervös nu! Imorse när jag vaknade hade jag missade samtal och nån hade pratat in på min eurovoice... Det var en chef på Handikappsomsorgen här i Rby.. Hon sa att hon behövde min hjälpt på ett gruppboende här i Kallinge och hon bad mig ringa upp henne. Men jag har ringt flera gånger men inte fått tag på henne :/ Skulle inte förvåna mig om det är på julafton hon behöver min hjälp!! vad säger man då?! Tror itne att jag får säga nej eftersom jag får min månadslön från kommunen... Menmen! I värst fall får jag väl ta å jobba då.. peter jobbar ju ändå hela julafton!
Wellwell! Nu håller jag på och gör de sista julkorten. Ska köra å lägga de på lådan om en stund. Sen blir de avslappningskväll hos svärmor. Spännnade =)
Ha det bra! Puss!

Julbak

Hejsan!
Ååååh vad jag är trött nu!! :P jag har varit hos Hanna i Karsbo heela dagen! Vi har haft det supermysigt och bakat massa godsaker! :) Jag kom dit vid 11 tiden och då hade Hanna gjort frukost till oss! Blev bland annat Risgrynsgröt, mackor och varm choklad med grädde och Marshmallows.... Så sjukt gott :D
Sen började vi "baka" så smått. Hann med allt vi hade planerat! Vi gjorde Knäck , polkakola, Rocky Road, Wienernougat & chokladöverdragen lakritskola. Måste säga att vi lyckades med allt faktiskt! :P Ingen kola blev för hård lr för mjuk... hehe... skoj! Ibland tycker jag att de blri tvärt om... att inget blir bra :P
Lite fika hann vi såklart me ;) hanna hade bakat jättegoda Saffransmuffins! me like =) sen åt vi Bakad potatis med en jättegod röra som Hanna gjort. Mitt i allt julbak började det snöa! Såå mysigt!! ♥ Var dock lite jobbigt att köra hem... Låg en rejält lager me snö på vägen och så snöade det jättemkt.. Men jag kom hem oskadd iaf ;)
Hade med 2 små julklappar till hanna me. Hon fick en söt liten groda som ska hänga i granen och en skål som ser ut som en Bock :) Hihi =)

Imorgon ska jag bara ta det lugnt på dagen.. Kanske Julstöka lite... sen på kvällen ska jag till Svärmor på en "Avslappningskväll". Ska bli spännande!
På torsdag ska jag in till Kna igen och handla de sista julklapparna! Hanna ska också in :D Så de blir väl nån fika också kan jag tänka mig ;)
Här kommer lite kort från dagen!











Tack för idag Hanna



Ha det bra!
Puss & Kram

Till vem?



;)

Vad gör du?

Goder afton!
Hur står det till med er denna måndag? Här är det prima ballerina. :) Nu sitter jag och älskling och tittar på Paradise Hotel. Det är farligt att börja kolla på ett sånt program.. Man blir verkligen beroende :P jag, peter och Chrille satt bänkade i Lördags :P såå spännande ;)
Well well! Idag har jag inte gjort många knop. Men har iaf varit och handlat lite på Willys. Imorgon ska jag till fina Hanna! Vi ska julbaka. Vi har tänkt göra: Knäck, Lakritskola, Polkakola, Rocky Road & Wienernougat. Tror det kommer att bli mumsigt!! Kul kommer vi iaf ha! :D Som alltid! :P

Idag fick vi brev från vårt fadderbarn Elene! Så skoj! Fick även ett kort på henne! Vi har haft henne som fadderbarn i 5-6 år nu och det är jättekul att kunna följa henne! Har ni nåt fadderbarn? Eller gör någon annan "god gärning" ? Jag är medlem i Världsnaturfonden också. Jag älskar ju verkligen djur, så då känns det som en självklarhet att göra vad jag kan för att hjälpa de. Visste ni att isbjörnarna svälter pga allt varmare klimat? Isbjörnarna har tom börjat äta upp sina egna ungar för att inte svälta. Och detta är ju VÅRT fel. Vi dumma människor!


Här är ett kort på fina Elene!


Ha det bäst!
kramis!

Himlen i min famn


Här är en av de allra vackraste Jullåtarna i mitt tycke. Tycker att den är så otroligt mysig! Och säga vad man vill om Carola, men sjunga det kan hon!



God natt :)

God kväll på er! (Lr God natt kanske jag ska säga;)) Idag har jag haft en riktigt effektiv dag för en gångs skull! Har hunnit med mycket mer än jag trodde. Ändå sov jag till kl 11. Det hade jag inte riktigt tänkt! :P När jag gick upp hade älskling gjort frukost. Kokt ägg och sill och köttbullemacka blev det. Mums! Bättre start på dagen kunde jag inte fått! =) Sen stack älskling till Sporthallen där de samlades innan de begav sig till Käälmar för match ;) De vann me 9-3! :D Älskling gjorde ett mål och ett ass. Skojskoj! Här hemma städade jag och donade... Dammsög och torkade golven och så tog jag fram lite tomtar! Såå mysigt! :D Har dock massa kvar i kartongerna... :( Vi har såå sjukt många tomtar.. Får inte plats med alla! Så jag brukar variera vilka jag har framme från år till år! :P Men vissa tomtar måste jag ha kvar. Tex mina 2 supersöta tomtar som jag ropade in på auktion när jag var ett litet barn. Ingen jul utan dom! =)
Sen var ju jag och Selma hos Peters momor och tittade på "luciatåget" Mysmys! =)
Nu på kvällen har jag suttit framför tvn och tittat på "The Holiday" Älskar den filmen! Passade på att fixa lite julkort under tiden. Men jag är långt ifrån klar :/
Imorgon ska jag upp tidigt. Ska skjutsa Maria in till Rby kl halv 8. Men de e bra! Då kommer jag ju upp iaf! ;) Sen blir det väl hem och äta frulle, sen tror jag att jag ska in till Rby och kolla efter lite julklappar. Har en hel del kvar att köpa.
Och idag när jag städade hittade jag min älsklings-ögonskugga! Hade helt glömt bort den! den ahde trillat bakom badrumsskåpet... Kulkul! Så den åkte ju på såklart :P




 
Nu måste jag hoppa i sängen!
Hoppas ni får en skön måndag!
Kramar

Lucia


 
Selma myser med Karin.                         Söta Tuva!



Lucia, tärna och en av de små tomtarna :)



Syskonkärlek.



Maria tecknade några av låtarna :)



Johanna, Ebba & lille Isak



Ebba, Elias, Tuva & Maria



Kidsen!



Gladaste pepparkaksgubben!



Karin & Anna



Tomte-familjen ;)



Selma var tomte! :P



Jag och söte Isak! Kolla in hans min :P Haha!



Hej på er!
Nu är jag hemkommen efter Luciafirande hos Peters mormor. Barnen var så himla söta! Myspys! Efter att barnen lussade blev det lite fika med lussekatter, pepparkakor och Kanelkola som jag hade med mig. Gottigt =)

Nu ska jag kolla på tv. =) Hoppas ni haft en mysig Lucia!
Puss å kram

Lördag 12/12

Hejsan!
Hoppas att er lördag har varit bra. Imorgon är det Lucia! Mysigt! Jag och Selma ska nog se ett Luciatåg imorrn tror jag. Peters syskonbarn brukar "lussa" hos hans mormor så jag tror att jag åker dit en sväng med Selma. Peter spelar match tyvärr. Kan va kul att lyssna på barnen :P de brukar vara såå söta i sina olika dräkter!
Så här såg de ut förra året:

Elias, Ebba & Ellen var små tomtar och Tuva en söt liten Tärna


Ludde var en liten Pepparkaksgubbe :P


Imorse var vi uppe tidigt.. Gick upp vid 8 tiden.. Och så körde vi till Peters mormor och åt frukost. Hon hade gjort Tomtegröt, ägghalvor med kaviar och lite annat gott till oss! Mums! inte varje dag man äter sån god frukost direkt! Sen var vi ute i Karins garade och flyttade lite grejer och sopade och lite så.. Imorgon ska vi köra upp vår gamla bil dit.. ska ha den där över vintern. Måste bara tvätta av den innan!
Sen gick vi en långpromenad med Selma i skogen också. Mys!
sen när vi kom hem städade vi och grejade lite... Lagade mat me. Idag blev de potatis, köttbullar och gräddsås. Mumma det! sen kom Christian hit. Vi fikade och kollade på tv och lite så. Peter och han spelade även lite Xbox. Kul med lite främmat! Inte så ofta vi får det!
Usch så trött jag är nu!
Ha en mysig Lucia mina vänner!
kramar

Ja!

Det blev Erik som vann Idol!! =) Jippie! Herregud vilken sångare han är!! Älskar hans röst! Här är vinnarlåten, vad tycker ni om den förresten!






Ha det bäst!
Pussar

Myskväll



Hej på er!
Nu har jag och älskling ätit god middag och tittat på första delen av Idol. Till middag blev det Pärl-Couscous, kycklingfilé fylld med vitlök, persilja, dijon senap och creme fraiche. Till det delade vi på en flaska vitt vin. Mumsmums! Nu tittar vi på Skavlan. Robbie Williams är på besök! Gillar verkligen honom! Så komisk och bra på att sjunga och underhålla! Har sett honom live ne gång för ca 3 år sedan! Grymt bra på scen var han!
Vad säger ni om Idolfinalen då?? Jag hejjar på Erik! Tycker att han gjorde vinnarlåten bäst. Men jag gillar verkligen Calle också!
Aja! Får väl se hur de går =)
Ha det bäst!
PoK

Julshopping



Hejsan!
Idag har jag varit inne i stan med Hanna. Har handlat en del julklappar! Skönt att ha några klara iaf! Men ska åka in en annan dag också och handla det sista. Handlade även lite julklappar till hundarna... Är ju 3 st hundar som kommer fira jul med oss i år :P Selma, Sigge & Olga. Men jag fuskade faktiskt lite... hihi.. Selma var såå nyfiken på innehållet i påsen från hundbiten så hon fick en lite för tidig julklapp idag :P Ett liiitet ben :) Hon ligger här på mattan nu å gnager å håller på!
Usch vad jag känner mig seg nu!
Tror jag ska ta mig nått att äta.
Ha det bäst!
Pusss

Torkar äpplen



Nu håller jag på och torkar äpplen för första gången! Jag gör det i ugnen med lite kanel på... Doftar helt underbart nu!! Ska bli smaskigt att ha äpplena i mina yoggi imorrn bitti :D
Puss!

The Meadow




Åhh vad jag älskar den här låten! The Meadow av Alexandre desplat.
Videon är full med vackra bilder från New Moon. ♥
Låten är med på soundtracket till filmen.

Salut mes amis!



Hej på er!
Åhhh det är redan mörkt ute nu :( Tråk! Menmen! Då kan man ju iaf ha alla stjärnor tända med gott samvete :D
Idag har jag pysslat med lite av varje.. Handlat mat (tråk) diskat och rensat ltie i klädkammaren. Känns som att jag alltid gör det! Blir stökigt så fort! Är lite väl litet där inne... Bara en endaste garderob och 2 stänger att hänga på. Aja. Känns inte som nån mening att göra om där inne eftersom vi bara hyr. Men när vi skaffar hus då minsann ska jag ha en riktig Walk in closet. Så de så. ;) Med massa garderober och hyllor för skor och krokar för väskor och accessoarer... Mmmm... Drömma kan man ju ;)
Kom på att jag fortarande inte visat er vår fina bil♥ Excuse Moi!  Hihi. Jag läste ju franska i 3 år på högstadiet... men herregud så meningslöst! är inte många meningar som jag kan säga på franska nu :P Men det hade varit kul att lära sig det igen.. För nått borde man ju lärt sig på 3 år! Jag har alltid gillat språk me.. men speciellt engelska. Har haft lite funderingar på att läsa lite mer engelska... Det är ju något som man alltid kommer ha användning för...  Men får se hur det blir med det :P
Aja... Nu gled jag visst ifrån ämnet lite (bilen) ;) Ska tvätta bilen först, sen lägger jag in kort på den ;)
Nu funderar jag på att sätta på lite julmusik och göra lite julkort. Skojskoj!


Á bientôt!

Julshopping

Hej Hopp!
Hoppas allt är bra med er =) Här är allt finemang! Idag har jag varit i Eringsboda hos min kära familj. Mamma var ute å provkörde vår bil :P Hon gillade den!
Nu sitter jag och dricker glögg och äter Tigerkaka. Mumma det! Kan verkligen rekommendera tigerkakan! supergod! :) Hihi!
Imorgon händer det nog inte mkt här hemma vad jag vet iaf! På torsdag ska jag in till Karlskrona för lite julshopping. kul! Mamma och John ska också in då.. Får väl ta en lunch ihop lr nåt... Och Hanna skulle in och klippa sig så då bestämde vi att vi skulle träffas innan och shoppa ihop! Roligt!
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Ha det bäst!
Kramar

Besvikelse

Ibland blir jag bara så otroligt besviken på vissa människor.
Ibland tror jag nog för gott om människor.
Sen visar det sig att jag tror helt fel och blir sårad.
Men vad gör man?

Förlåta kan jag såklart tids nog, men glömmer- Det gör jag inte.

Svårt att låtsas som ingenting när man väl träffas också.
Jag vill gärna säga precis det jag tänker.
Men ibland är det lika bra att vara tyst.

Skenhelighet, falskhet, egocentrism är egenskaper jag inte uppskattar hos folk.


Over and Out.

All I Want for Christmas...

Här är en av mina favoritlåtar så här i juletid! My Chemical Romance med All I want for Christmas (Is you)

Tigerkaka


När kommer snön??

Goddag på er!
Åååhh vad jag är trött på detta gråa trista regniga väder!! Jag vill ha snö nu ! Lr iaf lite knastrande kyla.... :(
Aja. Nu har jag en kaka i ugnen. Provade ett nytt recept på Tigerkaka med apelsinskal i bland annat. Bakar den i min nya form som jag köpte i Malmö. Ser ut som en ros . Ska bli kul att se hur de blir sen när det är klart. det luktar gott iaf =)
Annars ser det ut att bli en lugn dag idag.. Älskling är fortfarande inte bra.. :( Han skulle egentligen på föreläsning idag men fick stanna hemma. Stackars!

Aja. Det var allt för nu!
Puss!

Gudstjänst för döva

Hej på er!
Ja, idag har vi varit på en gudstjänst för döva. Peter lillasyster Maria läser teckenspråk på gymnasiet, så hennes klass "uppträdde" i kyrkan idag. Var verkligen jättemysigt och vackert! De gick Luciatåg och sjöng några olika jullåtar. Var en kille som var snögubbe! Haha! Det har jag inte sett innan! Att man inte tänkte på det när man gick luciatåg.. Roligare att vara snögubbe än tärna juh! ;)





Och här kommer en liten filmsnutt så ni får se när de tecknar =)





Nu blir det nog en liten kort prommis med min lilla Selma och sedan sängen.
Ha det bra så hörs vi imorrn igen =)
Puss!

Endlessly





Walked into our world and made Horrible sounds.
I can still hear them today [Bleakly they sing]
Beautiful now,For they all passed my love.
Still each time I always meant,Every word,Every one.
Though in time they finally bent,Every word,Every one.
Every word.
"I will wait for you." She said,Endlessly.
"I will wait for you." So spoke,Misery.
I returned to you but found,My empty home.
The radio told me to stay.
I sang alone.Here will I pass, my love.
Still each time I always meant,Every word,Every one.
Though in time they finally bent,Every word,Every one.Every word.
"I will wait for you." She said,Endlessly.
"I will wait for you." So spoke,Misery.
Oh.
I have been waiting for you, Biting as you talk me through.
I have come to relieve you, Of life and love.
I will wait for you.
I will wait for you.
I will wait for you.
I will wait.
I will wait.
"I will wait for you." She said,
Endlessly.
"I will wait for you." So spoke,
Misery.
"I will wait for you"
Wait for you,
Endlessly.
"I will wait for you."
So spoke.
So spoke,
Misery.
I will wait straight through.
As I wait for you
Dear,
Endlessly.
/AFI

Malmö i bilder


Jag i nyinköpt klänning och min älskling som inte alls var pigg :(


 
 
Vi var ju såklart tvungna att prova "Wheel of Malmö" som är ett jättestort/högt parisehjul på Stortorget i Malmö. 40 meter över havet är man! Fyy! Tyckte att de va lite läskigt faktiskt! Svajade så otäckt när man va högst upp... Hua! Menmen! Kul att ha gjort de iaf =) Hade jättefin utsikt där uppe ifrån!


Stortorget.. Runt granen hade de en liten isbana.. såå mysigt!!






Såå =) Fler bilder blir det inte ;)
Ha det bäst!
PoK

Otippat

Hejsan!
Nu är jag hemma igen. Har haft det toppen i Malmö! Men tom jag var lite trött på att gå i affärer idag... Hittade absolut ingenting (?) Vet inte va det var med mig ;) Jag brukar inte direkt ha problem med det! Hehe :) men jag har iaf köpt en del julklappar :) Har köpt till mamma, pappa, john, svärmor & Ulf och faster Kerstin. Skojskoj! Undra om jag ska köpa nån ny leksak till min lilla Selma me kanske... hon älskar ju leksaker! Och gissa om hon blev glad idag när jag & Peter kom och hämtade henne! men hon saknar säkert John lite iaf ;) Nu är hon heelt utslagen... knasan!
Såå vad tyckte ni om Idol ikväll då???? Jag tycker att det är skitkul att Erik & Calle gick vidare till finalen!! Sååå kul för Calles skull att han kom vidare! han har väl inte direkt varit så poppis i jurun känns de som! Blev faktiskt lite besviken på Eriks version av Heaven. Jag trodde att han skulle briljera med den... men icke! Däremot gjorde han ju Run to the hills helt otroligt bra!!! T.o.m Bruce Dickinson måste ju bli impad av det framträdandet!! Det blev jag iaf ;)
WellWell!
Nu ska jag ta och göra mig iordning.
Imorgon får jag ta och packa upp och greja. det orkar jag inte nu :)
Puss på er!

På hotellet

Hej på er! Nu ligger jag i hotellsängen helt proppmätt! Har varit och ätit på en jättemysig italiensk restaurang. Jag åt spagetti alla marinara. Supergott var det! Sen blev det glass till efterrätt. Mums! Har även hunnit med att shoppa lite. Nej, nu ska jag göra mig iordning så jag orkar gå upp i hyfsad tid imorgon. Ha det bäst! Kramar

Ny bil♥

Hejsan!
Nu sitter jag och tittar på "Pernillas Jul" och dricker glögg. Sämre kunde man ha det! :) Men just nu saknar jag min lilla älsklingsgumma Selma ♥ :( Har lämnar henne hemma hos mina föräldrar.. Tänk att det kan bli så tomt i vår lilla lägenhet utan min snuffsa! Menmen. Hämtar henne ju på fredag lr lördag igen :P
Idag har vi hämtat våra nya bil :D:D Är sååå glad! Körde den nya bilen till Eringsboda ochden är sååå härlig att köra! Och jag sitter som en liten prinsessa i den! Så skönt att kunna se ordentligt ut!! På vår gamla bil ser jag knappt ut över ratten :P haha :)
Ska ta kort på bilen imorgon och lägga in här. Det är ju så mörkt ute nu så det är ingen mening att fota!
Imorgon kör jag och Älskling till Malmö! Ska bo på samma hotell som sist. Kramer heter det och ligger vid Stortorget mitt i centrum. Är verklgien ett jättemysigt hotell! Det rekommenderar jag er verkligen att bo på om ni ska till Malmö. Är både lätt att köra dit och så ligger det mitt i centrum me. Massa affärer på nära avstånd. Perfekt =)
Har inte bestämt mig för om jag ska ta med datorn lr lämna den hemma... Så de blir kanske lite dåligt med blogginlägg.
Bara så ni vet ;)
Men vi åker hem igen på fredag. Vill inte missa Idol på fredag! Erik ska sjunga min och Peters låt. Heaven med Bryan Adams. Har ni någon låt som är "er"?
Ha det bäst vänner!!!
Många kramar

God kväll!

God kväll i stugorna!
Hoppas ni har det bra! Fyy vad kallt det har varit (och är) idag... Burrrrr!! Men jag hoppas att det kommer snö snart! Längtar såå till det!  Älskar snö! Så mysigt! Allt blir så himla vackert också när det ligger ett lager med vit snö på!
Idag har Peter och jag varit på banken... Imorgon ska vi köpa bil! Ska verkligen bli superkul! :D Ska bli så skönt att äntligen kunna sitta bra å köra!
Sen ska vi till Eringsboda imorgon em efter Peter jobb också... Ska lämna Selma där, för på Torsdag kör vi till Malmö och sover över till på fredag. Ska bli mysigt... Skönt att komma hemifrån lite! Och ska bli såå mysigt att gå och julshoppa med älskling!
Nu tror jag att jag ska lägga mig. Känner mig riktigt trött!
Ha det så bra!
Kramar!

Possibility

Är riktigt kär i denna låten med Lykke Li just nu:



Den är med i New Moon The Twilight Saga.. Helt underbar... Så himla fin text också... Och jag älskar låtar med bra texter! =)


Puss!

Julpyssel


En krans som jag band igår. Hanna gjorde också en =) Myspys!



Min variant på Adventsljusstake :)

 
Många Hyacinter har jag i år.





Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0