Stackars liten...

 
Hej hopp!
För en stund sen så hörde jag en rejäl smäll ute i köket... Tittade ut genom fönstret och såg att en liten söt fågel låg där nere på marken =( Hade flygit in i rutan =(
Trodde den var död, men när jag kom ut såg jag att den andades iaf... Flyttade den lite försiktigt och la den under en buske... Men va lite rädd att skatorna skulle va på den... Så jag gjorde hål i en kartong, la i lite handdukar och så stoppade jag fågeln i den och tog in den helt enkelt. Så får den kurera sig utan att riskera att bli uppäten/ihjälhackad. Hoppashoppas att den repar sig! Den har allt piggnat på sig lite iaf.. Sitter upp i lådan nu. Se om jag kan släppa ut den ikväll eller om de får bli imorrn. Hittade lite tips här på nätet om hur man ska göra... Så jag har blandat lite honung i varmt vatten som jag har droppat på näbben och det har fågeln fått i sig! Ska blöta upp en liten smula bröd också och lägga ner i lådan...
 
 
Stackars liten =(=(
 
 

Ajje & Mami

God kväll på er!
Usch igår kväll hade vi ingen pigg tjej här hemma... Hon var sååå ledsen och kändes så varm.. Tror hon hade rätt hög feber stackarn...Går ju dock inte att ta nån temp på busungen!! Får införskaffa en ny termometer som man mäter med i öronen.. Borde ju gå lite enklare :P
Tror Alice vaknade en gång i kvarten hela natten.. Kändes så iaf! Jag har ju varit rätt trött på jobbet idag om man säger så :P stackarn! Va maktlös man känner sig!
Men när jag kom hem från jobbet i em var det en rätt så pigg och glad tjej som mötte mig! Häärligt! :D
 
 
Kramar på er!

PiP studio

Jag är såå glad för Pip studio alltså... Så härligt med alla fina färger... Piggar verkligen upp!
 De har ju allt möjligt också... Tapeter,väggbilder, porslin, tyger mm.
Alla bilder kommer från Syster Lycklig
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Massor med hemma-mys

 
Snälla Pappa Peter köpte med sig rosor till sina sjuklingar igår
 
 
 
Goddag på er!
Igår fick jag "vabba" för Alice... Stackarn har blivit genomförkyld =( Har haft en ruskig hosta, men idag är det bättre med den iaf =) Men blir inget dagis denna veckan. Imorgon ska Pappa Peter vara hemma och på fredag är jag ledig. Jag har me blivit förkyld... fast inte så farligt... så imorrn ska jag allt jobba!
Idag har hon nog tyckt att det har varit riktigt tråkigt här hemma... Det första hon sa imorse var "Ohn! Ela!" Tror hon kanske hade drömt om de (John & Michaela alltå)... Verkade som att hon trodde att de var här hemma... för hon skulle neeeeer :P Lilla stumpan! Sen har hon velat kolla i fönstret här nere... Också efter Ohn & Ela samt Mommo & Offa!  Busungen! För en stund sen kom iaf Mormor & Morfar hit på en liten fika, gissa om Alice livades upp! Nu sitter hon framför tvn igen och tittat på Pippi! Nya favoriten! Så skönt att slippa teletubbies lite faktiskt :P
 
Kramar på er!

Blommor

 
Lite blombilder från trädgården...
 

Vippa & Samman

 
 
Lite bilder här hemifrån =) Vet inte om jag har visat er dessa underbart fina tavlor innan?? Älskar de!
 
Kramar på er
 

Alice-dagen!

 
 
Ja idag är det Alice-dagen! Grattis på namnsdagen lilla gumman!
Idag kom Mormor, John, Michaela och Lukas hit på lite fika =) Jag bakade en smarrig Jordgubbspaj som jag bjöd på... Receptet kan ni få imorrn om ni vill =) Såå glad blir Alice av att få lite besök av sina nära och kära....
Dagen till ära fick hon ha på sig en klänning som jag hade när jag var liten. Tycker såå mycket om den!
Tack faster för att du påminde mig om Alice-dagen igår♥
 
Kramar till er

Midsommarafton 2012

 
Hej på er!
Där var lite kort från vår midsommarafton... Peter jobbade ju hela dagen tyvärr... Men Alice och jag firade lite midsommar ändå :) Vi var nere vid Folkets hus här i boda och tittade när alla dansade kring stången.. Sen följde vi med John & Michaela hem igen :) Vi fick god matsom J & M hade grillat... och så hade jag gjort en Jordgubbstårta som vi också smaskade i oss samt jordgubbar som vi doppade i mjölkchoklad... smarrigt värre! Och jag & Michaela smuttade lite Asti också... Godaste mousserande vinet jag vet! Sen blev vi kvar där hela kvällen, kom inte hem förren framåt 23-tiden.
Hade en jättetrevlig kväll! Tack snälla John & "Ela" ♥
 
 

Midsommar 2011 & 2012

Alice 2011




Alice 2012






Mammas älskling!

Glad Midsommar!




Jag hoppas att ni alla har haft en härlig midsommar!
Vi hörs imorgon igen!
Kramar

Lek & Bus








Idag fick Alice & Jag besök av Hanna & Alexander, så skoj! Alice fick en jättefin sommarklänning av de och jag en fin ring. Tack snälla!
Kidsen har lekt både ute och inne, och det är så kul att se de tillsammans nu...Man märker att de tycker det blir roligare och roligare att leka tillsammans!
Myys!
Kramar på er!

God natt

Nu säger jag godnatt efter en helt underbar heldag på jobbet! What a party!! Kramar!

Mer bebismys




God kväll på er!
Idag kom granntjejen Tindra förbi med sin lilla söta systerdotter Celie. Vilken liten gullunge! Så go och glad :) Alice blev lite svartsjuk när jag bar omkring på lilla Celie minsann! :P Lilla snuttan!

Kramar till er!

Nyklippt

Hattfnatt



Ja, Alice har verkligen fått fnatt på sin hatt! Hon vill helst ha den på sig hela tiden =)
Gullungen!

Härligt sommarmöte

Idag hade vi vårt årliga sommarmöte med jobbet... Då blir vi bjudna på mat och fika av vår chef... Vi satt i vackra Brunnsparken och hade vårt möte =) Härligt avslappnat och mysigt! Ni skulle bara veta såna härliga arbetskamrater jag har! =)


Jag åt en god räksallad till lunch



Sen blev det kladdkaka, jordgubbar och vispgrädde :)

Kram och God natt =)

Alice & Elsa

Hihi jag tycker att det låter så gulligt -"Alice & Elsa" Jag ser två tanter framför mig när jag hör det ;)
Här kommer några bilder till från igår när Alice och jag var hos Linda & Elsa...


Trött liten Elsa



Två fina tjejer!









En klänning och ett litet lamm fick Elsa av oss. Från Newbie/KappAhl

Kramar

Hos Linda och Elsa!

Cirkus Bambino

Igår var Alice på cirkus för första gången i sitt liv. Ojoj va kul det var!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/935628/images/2012/pic_206409590.jpg" class="image">

Veckan som kommer



Glada, söta Alice

God kväll på er!
Hoppas er helg har varit bra =) Konstigt att helgerna alltid går så fort! Iaf om man är ledig... Menmen, veckan som kommer bjuder på mkt roligheter så det gör inte så mkt.. En vecka närmre semestern också ;)
Imorgon väntas det jobb.. Börjar kl 7 och jobbar till kl 16 ungefär... sen blir det Cirkus med Peter, Alice, Mamma & Pappa=) Skoj!
På tisdag ska jag och Alice ääääntligen få bebismysa! Med lilla  Elsa!
Onsdag har vi sommarmöte med jobbet... Då blir det god mat och god fika, om det är fint väder ska vi vara i brunnsparken...
Torsdag är jag ledig, då ska jag äntligen fixa håret! Ska bli såå skoj!
 På  Fredag är det skolavslutning här i Eringsboda så då ska vi nog bort till skolan/kyrkan en sväng... Och få lite sommarfeelings :P
Sen jobbar jag fre kväll, lör och sön och sen ledig mån och tis.... Så ser nog min vecka ut :P

Ha det så bra!
Kramar

Brunnsparken

Efter vi hade varit på "Barnkalaset" Körde vi bort till Maxi och köpte lite baguetter, kakor och drickaoch så körde vi vidare bort till Brunnsparken. Ojoj så mysigt tyckte Alice! Höjdpunken på dagen tror jag minsann! Jag köpte med mig en liten mjuk fotboll också... Alice är heeelt bolltokig den ungen :P (lik sin Far)










Gott med fika!

Vilken härlig dag vi har haft!
Kramar på er!

Barnkalaset i Ronneby


Sötare kan man inte vara!


Spännande attrida på Ponnyn! Lite läskigt dock :P















"Tiiiia"


Zillah & Totte =)

HejHopp!
Ja idag åkte vi in till Barnkalaset i Ronneby...Herrejisses så mycket folk! :O Blev inga karusellåk... Alldeles för lång kö till de! Bara för att allt var gratis blir ju folk som tokiga :P Jag hade hellre betalat för de å sluppit de värsta köerna faktiskt:P Men mysigt var det ju! Alice fick rida på en söt liten Ponny iaf =) Sen följde hon med Tindra & Linda till Hoppborgen men det var läskigt.... "Mammaaaaaaaa" ropade hon... Så hon fick komma ut till mig igen... var nog läskigt med alla andra barn som hoppar runt som tosingar!
Vi tittade liite på Zillah & Totte också =) Men från långt håll :P
Skoj när det händer nåt i lilla Ronneby =)=)

Kramar!

Nattinatti!

Nu är det dags att sova! Imorgon ska jag försöka komma upp i någorlunda tid... Det är ju "barnkalas" i Ronneby då.. Karuseller, ponnyridning, musik, godisregn, zillah&totte mm. Skoj! Tyvärr jobbar Peter men jag och Alice får väl åka själva.. :)
Trevlig helg!
Kram

Lilla pian

Regnig fredag

Nu har precis Alice och jag kommit in efter en liten stund ute i regnet. Mysigt att vara ute när det regnar faktiskt... Iaf om man har rätt kläder på sig ;)
Kramar

Nationaldagsfirande



Hästskokastning




Häftig tågbana! Tyckte Alice var häftigt!



Söta lilla Hembygdsstugan =)


Här åt vi smarriga Våfflor med sylt & grädde :) Muums! Stackars Alice sov så hon missade hela Våffelkalaset!



Denna superfina Trasmatta fastnade Alice för med en gång igår... "Den,den" sa hon flera gånger och pekade på den.... så hennes jättesnälla Mormor & Morfar köpte den till henne... Tack snälla! Idag har hon suttit på den och tittat i sina böcker... Hon älskar den verkligen!


Ja där kom lite bilder från gårdagen =) Alice och jag hängde på mina föräldrar ner på "Byn" en sväng för lite Nationaldagsfirande! Skoj att det händer någonting här i byn! Inte för att de va jättekmkt som hände men lite iaf :P Hästskokastning, konstutställningar, nån sålde fina smycken, nån trasmattor, nån trägrejer, å så såldes de korv m bröd å så våfflor å lite smått å gott =) Myspys!

Kramar på er!

Dagis

Bjuder på en bild från imorse :) dags för dagis för Alices del, Selma fick inte följa med! ;) hoppas ni haft en bra dag! Kram

Mitt drömhus -till salu!

Ååååååh Jösses! Mitt absoluta drömhus är till salu! Jag vet inte hur länge jag har varit kär i detta hus- eller ja- slott kan man nog nästan kalla det! När jag körde till Nättraby idag såg jag Till Salu-skylten... Och kolla vilket hus alltså! Finns på hemnet... Jag blir tokig! Ingen som vill skänka mig 2,5 mille?! :P Nähä, trodde väl de :P























http://www.hemnet.se/bostad/villa-125m2-karlskrona-kommun-bjorkeryd-408-3687516

Sa jag att jag dog lite?

Stäppsalvia & daggkåpa



Idag körde jag & Alice bort till blekingeplantan i Nättraby.... Vi kom hem med Stäppsalvia, JätteDaggkåpa, Stjärnflocka(mörkt rosa), Rosenskära (en vit & en rosa) och så blev det en Trädgårdsnattviol också (som ju doftar heela underbart!

Jag drömmer om att i framtiden göra om i rabatten på framsidan ut mot vägen... Längst in i rabatten är det ju vackert röda rosor som såklart ska vara kvar... men utöver detär det liljor, massa massa smultronbuskar och div ogräs :P Men jag tänker mig den med de röda rosorna längst in mot huset, framför de vackert blåa stäppsalvior och längst fram i rabatten Daggkåpor! Tycker att Daggkåpans limegröna blommor passar sååå bra till Stäppsalvians blåa färg... Kanske även kan blanda in lite vackra blå Riddarsporrar.... hmm... Kul att fundera lite =)


Nattviolen jag köpte... Älskar blommor som är vackra och som dessutom doftar ljuvligt!

finingen



Min lilla älskling♥


Hansson på taket....






Idag har Peter börjat tvätta taket på huset... Vi ska ju måla det svart.... som det var innan polackerna målade det grönt! Konstigt val av färg minsann!
Längtar tills det är målat och fint =) Och tills de fuula bruna är borta me! Hehe!
Kramkram

Aurikel


Kommer ni ihåg att jag har undrat sååååå vad DENNA blomman som jag har i min trädgård heter?! Idag när jag googlade runt lite på måfå fick jag helt plötsligt syn på exakt den blomman! Aurikel heter den tydligen! Åh så skoj! Blev såå glad! Nu ska jag börja kika runt och se om jag kan få tag på fler!












Kraam!

Goddag!

Hej på ett! Jag har nyss kommit in efter att ha varit ute i trädgården en stund. Har grävt och grejat i rabatterna samt tagit bort massa skott på träden. Tyvärr kom det en riktig regnskur så jag fick avbryta. Suck!

Vad tror ni att detta kan vara för något träd? Är det en rosenhagtorn? Kan inte minnas att den blommade i fjol?! Kram på er

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0