Arvid 8 månader

Älskade Arvid!
 
8 månader
Vikt: 8370 gram
Längd: 67 cm
Huvudomfång: 44 cm
 
 
 
Den 8 januari blev lillprinsen 8 månader. Behöver jag säga att det inte är klokt???! Jag gick ju liksom nyss hem från jobbet. Nu är det snart dags att börja jobba (lite smått).
Jag älskar denna åldern som Arvid är i nu. Han har nyss lärt sig att krypa, 7 månader och 21 dagar gammal var han när han tog sina allra första krypsteg. Men det är inte förrens de senaste dagarna som han verkligen har fattat galoppen, nu kryper han som attsingen! Så roligt att se. Och Arvid han tjuter av lycka över att kunna ta sig fram och utforska allt! Igår var det diskmaskinen han undersökte.... Luckan var nerfälld, så han satte händerna på luckan och ställde sig upp! Var ju jätteroligt att plaska i äckelvattnet i diskmaskinen, haha.... Busunge!
Han är väldigt "grabbig" av sig (om man nu får säga så nu för tiden) Han ska liksom undersöka alla saker...  vänder på de och ser ut att fundera... är det hjul på någonting ska de undersökas väldigt noga. Han älskar allt som låter/mullrar/dånar. Dammsugare, stavmixer, morfars kaffemaskin, elvispen osv. Sladdar är också en stor favorit.
Men han är också mycket "mammig" och gosig. Kryper fram till mig och vill upp och kramas. Ammar fortfarande på nätter/kvällar. Sover i vår säng. Ska snart ta tag i att sluta amma helt samt natta honom i hans egen säng. Men vill inte stressa på för mycket med det. Tror inte att han är riktigt redo att sluta amma. Men vi får se =) Den dagen kommer!
 
 
 

 

 
Usch så svårt det är att få till fina klara bilder nu i detta mörka tråkiga ljus! Menmen, det är då inte mycket att göra åt det.
 
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 

Nyårsafton!

Haha ja jösses säger jag bara! Jag har visst glömt att blogga om nyårsafton! hihi! Kommer inget långt inlägg om det... Men lite bilder får det allt bli. Kul att kolla tillbaka på... Jag har så dåligt minne så behöver ha bloggen som en liten påminnare ibland ;)
 
 
Vi var bara hemma själva på nyårsafton. Vi åt lite god mat och försökte bara ha det så mysigt som vi bara kunde <3 Kunde inte blivit bättre faktiskt :P
 
Alice och Peter hade varit iväg tidigare på dagen och köpt partyhattar och tutor, samt "prinsess-skumpa" till Alice. Mycket lyckat :D
 
 
 
 
Arvidsson var finklädd såklart! Min stilige pojke!
 
 
 
Jag hade dagen till ära fått på mig ansiktet, haha!
 
Gull <3
 
Min fina lilla gumma!
 
 
 
 
Skål!
 
 
Lillprins <3
 
 
 
Förrätt. Vitlöksgratinerad hummer. Fruktansvärt gott! Rekommenderas!
 

 Varmrätten: Oxfilé med rosépepparsås, hasselbackspotatis, fräst sparris och en sallad.
 
 
 
 Desserten blev en vitchokladpannacotta med hallongelé och hallonspegel. Mumma =)
 
 
Tomtebloss var poppis!! (även om det kanske inte ser ut som det på denna bilden, fniss)
 
Älskar er, min fina, fina familj <3
 
Ps, jag vågar knappt tänka på hur många år sedan det var Peter och jag träffades!!!! :O Nyårsafton 2000/2001 <3

Julhelgen

Hej på er!
Hoppas att ni hade en fin julhelg.. Det tycker jag nog att vi hade minsann!
Dan före dopparedan var vi hos Peters mamma. Åt thai och hade det mysigt!
 
 

På julafton var vi hemma och myste runt tills efter Kalle Ankas Jul... Då begav vi oss bort till Mamma & Pappa =)
 
 
Vår julgran. Jag är himla glad för den! Gillar att den är lite vid och "yvig" haha! Hela granen är full med gamla glaskulor samt lite hempysslade smällkarameller och hjärtekorgar. Polkakäppar har vi hängt up en hel del också... dock verkar det som att de flesta har rymt nu :P
 
 
 

 Godishus hos Mamma och Pappa!
 
 
 
 
 Alice hjälper till att klä mormor och morfars gran.
 
 
 
 Många fina kulor att välja mellan!
 
Koncentrerad liten tjej
 
 
 
 
 Sötfian!
 
Och så några bilder från julafton!
 
 
John & faster =)
 
 
Tomten kom med lite paket, dock var han lite stressad :D (dvs orkade inte läsa på alla miljoner paket)
 
 
 
 
Mys med min lille plutt!
 
Alice fick många fina paket!
 
 
 Selma älskar att öppna paket dock var hon lite besviken i år då hon inte fick några nya leksaker av oss... endast tuggben! Haha....
 
 Där var ett snabbinlägg om julen! Phu!
God fortsättning på er!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0