Grattis♥


Ett stort grattis till lillebror John & Michaela som förlovade sig i fredags!
Är så glad för er skull ♥
GrattisGrattis! Många kramar till er!




("Lånade" bilden från din blogg Michaela, hoppas det är ok!!)

Long time

Hej på er!
Var ett tag sen jag bloggade nu... Ooooups! Fattar inte vart tiden tar vägen! Hinner knappt någonting nu för tiden! :P Har hunnit få upp Julgardiner i ETT rum... Hmf... Aja, vad gör det :) Har väl bättre saker för mig nu för tiden helt enkel ;) MysMysMys! Alla stjärnor är uppe i fönsterna nu iaf... Men min Adventsljusstake har försvunnit i flytten.. Lr, den ligger säkert längst ner i någon kartong ute i garaget... Men jag orkar då inte leta upp den! Får köpa några fina blockljus oh sätta siffror på istället. Funkar ju det med :)
Lilla Alice har fått börja med ersättning... När vi var på BVC förra veckan hade hon gått ner i vikt min lilla gumma! Inte konstigt att hon har varit så ledsen och skrikit! Hon har ju varit hungrig... Plus lite magont på det... stackarn! Men nu mår hon mkt bättre iaf! Det är ju huvudsaken! Så nu både ammar jag och ger ersättning... Men hon föredrar ersättningen så vi får se hur länge till de funkar att amma =)

Lilla Gumman!





Nej nu är det en liten tös som vaknar!
Ha det bäst!
Pusss

Ingen vanlig dag :)

Nej, för idag är det min 25-års dag! Inte klokt! När blev jag så gammal?? :P Aja, känner mig lika barnslig som vanligt iaf ;)
Dagen har spenderats här hemma med mina finaste ♥ Peter, Alice & Selma. Vi har bara tagit de lugnt och myst ♥ Känns skönt för gårdagen blev lite hektisk. Efter mycket om och men och efter många telefonsamtal fick jag en tid till en doktor på K-ge vårdcentral (för min feber). Han undersökte mig lite och så tog de blodprov me... Men han var väl inte övertygad om va de va så jag (+Peter & Alice) fick åka direkt in till akuten ist. Där tog de nya prover och undersökte mig igen... Var där väl i tre timmar lr nåt... Himlans drygt!! Menmen! De tror att de är Livmoderinflammation jag har iaf... Så jag har fått 2 sorters Penicillin och en tablett som ska göra så att Livmodern drar ihop sig.
Så nu hoppas jag att jag ska bli piggare snart! Har verkligen haft noll energi den senaste tiden... Lite tråkigt! Menmen!

Ha de bra mina vänner!
PoK

Välkommen Alexander♥



Välkommen till världen finaste Alexander!

Född: den 23 november 2010
Tid: 08:29
Vikt: 4100 gram
Längd: 51 cm

Stort grattis till de nyblivna föräldrarna Hanna & Dennis!
Äntligen är er skatt hos er ♥

Jag är så glad för er skull och det ska bli så kul att få träffa ert lilla underverk framöver!

Många Kramar!

Kalas mm

Goddagens!
Hoppas allt är bra med er! Här är det helt ok. Jag har lite feber bara... Skumt.. Mår bra på dagarna, men sen på kvällarna kommer febern... Konstigt! Hade tänkt ringa sjukvårdsupplysningen, men de känns ju löjligt nu när jag känner mig bra... Aja.. Blir jag sämre i em/kväll får jag väl ta å ringa!
I lördags hade vi kalas för mig och Maria. Maria fyllde 18 förra veckan och jag fyller ju 25 på onsdag... Känns inte som det direkt!! hehe :) Man börjar minsann bli gammal!!
Annars har de nog inte hänt så mkt... hinner inte me så mkt mer än att amma :P



Mys hos Farmor!


Första badet hemma!


Mys hos pappa efteråt :)

Nej nu ska jag passa på att göra mig iordning när Peter bär omkring på Alice :) Sen blir det amning skulle jag tro :P

Ha det bäst!
PoK

Pandan

Hej på er!
Usch så trött och risig jag känner mig!!! Orkar knappt blogga nu för tiden! :P Men det ska väl bli bättre med det framöver hoppas jag... Igår hade jag en riktigt jobbig kväll med Lillan... Hon skrek från kl 17 till 23 ungefär.. Sov väl några minuter av det... Fyyy så frustrerande det är när inget man gör hjälper.... Vi har iaf köpt magdroppar nu så håll tummarna för att de hjälper!! Hoppas verkligen inte att det är Kolik... Men känns lite för tidigt för det...

Igår var vi med i tidningen förresten.. BLT... Och på måndag är vi med i Sydöstran! Alice fick veckans Panda av BLT, så idag dök det lilla gosedjuret upp i brevlådan och så fick WWf en slant av BLT också. Bra! =)




Nej nu blir det strax en promenad med barnvagnen.
Ha en bra dag!
Kramar

Helgen och idag

God kväll på er!
Nu sitter jag här hemma i lugnet och dricker varm O´boy och äter rostatbröd. Mums! Peter är iväg och tränar och Lillan ligger i sin Puff och sover. Snart dax för pyjamas och sängen! Inatt ska vi prova att lägga henne i vaggan... Innan har hon legat i vår säng... Men vill helst att hon ska sova själv! Nu tar hon nappen också så då är det lite lättare med tröst.
Idag har vi varit inne i Karlskrona... hade en hel del ärenden att uträtta. Vi började på Lasarettet... Gjorde en Ultraljudsscreening på Alices höfter... Allt såg bra ut och hon skötte sig bra, förutom att hon såklart passade på att kissa under undersäkningen... Alltid passar hon på när man tagit av blöjan!! Busan! Sen tog vi "tidningsbilden" också... Så på onsdag är vi med i BLT och på måndag om en vecka i Sydöstran!! Skojskoj!!
Sen åkte vi vidare in till stan.. Var lite nervös för hur de skulle gå med amning å allt... Men Alice sov heela tiden vi var i stan så de va inga problem!! Jag köpte mig ett par jeansleggings... Såå jobbigt nu med kläder,... Mammakläderna bara hänger på mig, men mina vanliga byxor sitter för tajt över "stygnen" så de gör lite ont... men nu har jag iaf ett par som passar :D Sen köpte vi lite presenter till några personer också... Hihi =)

Helgen som var gick jättefort... Lördagen var Peter iväg och spelade match så då var jag själv för första gången med Alice... Men de gick bra =) På kvällen hade vi lite mys och åt Pizza =)
I Söndags hade vi besök... Dels av Alices Farbror Johan, Johanna & barnen och så av Alices Farfar och Lena. Var mycket trevligt!!
Sen var vi på middag hos min pappa också =) Åt Färsfyllda Auberginer... Mmmmm så gott det är! Me Love!

Imorgon är det dax att ta bort Stygnen, eller Agrafferna heter de väl egentligen... Ajaj... Hoppas inte de gör allt för ont!


 










Fastrar & Kusinbesök

God kväll i stugorna!
Hoppas ni har en härlig kväll med massa fredagsmys♥
Peter och jag fick äta middag nu ikväll i lugn och ro för Lillan... Hon låg i sin mysiga Puff och sov.. Vårt lilla ♥

Idag har vi haft fint besök av Alices fastrar, Elina och Maria och kusinen Gabriel också =) Jättemysigt! Så roligt med besök! Alice fick massa fina saker... Tror minsann att någon kommer att bli bortskämd ;)
Sen kom distridssköterskan också för att väga Alice och prata lite med oss. Alice vägde ju 3800 när hon föddes, sen gick hon ner till 3400 under BB-tiden... Vägde henne innan hemgången.. Men idag hade hon gått upp till 3700g! Så nog får hon i sig mat vårt lilla matvrak!! Skönt att slippa oroa sig för om hon får i sig tillräckligt!

Här kommer lite kort från dagen!


Mys med Faster Elina


Sover sött hos Pappa


Jag med mina fina flickor!


Myser i sin puff!


Nu är det dax för amning!!

Puss på er!

Förlossningen

Hej på er!
Igår kom vi äntligen hem från BB... Så himla skönt!! Alla var jättesnälla och goa både på Förlossning och BB, men man vill ju hem... Förlossningen blev ju som ni kanske förstått inte riktigt som vi tänka oss... Vårkarna startade ju lite smått redan på tisdagen... Så på onsdagen åkte vi in för att kolla... Men jag var inte tillräckligt öppen utan fick åka hem igen... Onsdag och torsdag blev det värre o värre... Så på fredagen fick vi komma in igen... Då skulle jag iaf få lite "att sova på" så jag skulle ha några krafter kvar... Men när jag kom in så var jag så pass öpppen så nån vila blev det inte, snarare förlossning sa min Barnmorska! Och allt gick bra till en början me... Men efter epiduralen (som jag btw älskade) så stannade allt av... Så då tog de hål på hinnor och sen blev det dropp för att få igång det också... Så jag blev helt öppen... Men Bebis åkte inte tillräckligt långt ner i "kanalen" utan fastnade 1 cm innan jag kunde börja krysta... Och så hade hon inte riktigt vänt sig på rätt håll heller... Så då fick det bli kejsarsnitt.... Kändes verkligen som en lättnad när doktorn sa det! Men samtidigt känns de som himlans onödigt att man gick så länge och hade så ont... Ingen mening liksom! Menmen!
Så snart ska jag få en remiss in till Röntgen för att röntga mitt bäcken... Det kan vara så att det är för trångt... Då kan jag aldrig föda barn, utan om jag ska ha fler får det bli snitt igen. Men det kan också bara vara så att min Livmoder var alldeles slut efter alla timmar med värkar. Vi får väl se vilket av det det var!
Dagarna efter förlossning mådde jag inte alls bra tyvärr... Kräktes och mådde illa... Fick inte i mig nån mat heller... Så då blev det dropp o prover igen... Kollade om jag hade nån infektion, men provet var bara lite förhöjt... Men så igår kunde jag äntligen börja äta igen! Herregud så gott det var med mat!!! :D Hade varit utan i en vecka ungefär!
Nu håller jag på och kämpar här hemma med vår lilla Sugpropp... Hon vill amma heeeela tiden! Fast natten till idag som hon himlans bra faktiskt! Från kl halv 1 till kl 5 och sen till kl 9! Hoppas på repris idag!!!
Ska försöka hinna lägga in lite kort och så imorgon!
Ska amma nu igen :)

Ha det bäst!
PoK

Alice





Alice Svanfeldt
Född: den 6 november 2010
Tid: 13:40
Vikt: 3830 gram
Längd: 50 cm
Kön: Flicka
Mamma: Jenny Svanfeldt
Pappa: Peter Hansson
Bostadsort: Eringsboda
Hälsning: Äntligen är vårt lilla mirakel här! Tack till personalen på förlossningen!

Förvärkar

God kväll i stugorna!
Imorse vaknade jag vid halv 8 av att jag hade värkar/förvärkar... Trodde nästan att vi skulle få åka in under dagen... Men icke! =) Har visserligen känt av förvärkarna hela dagen, men de har inte varit regelbundna och inte har de gjort så speciellt ont heller. Kraftig mensvärk har de känts som bara... Menmen, bra att man har lite känningar iaf!! Då kanske de snart är på G :) Får väl se vad som händer under natten och morgondagen!! =)

Idag har vi iaf fått lägenheten besiktigad... Så nu har vi lämnat nycklarna.... Snyft! Känns lite sorgligt!! Men samtidigt skönt! En sak mindre att tänka på... !
Sen var vi en sväng hos Elina och fikade... Var full fart på Ludde idag! Som han och Peter busade... hihi...

Nej nu blir de sängen!

Puss på er!

Shoppingrunda

Hej hopp!
Ingen bebis än! =) Inte lika punktlig som sin mamma med andra ord... Är ju iofs 1 ½ timme kvar av denna "dagen" men tror då inte att hon hinner komma innan den är slut! ;)
Idag har jag och Älskling varit i Karlskrona och shoppat.. Mysigt!! Blev en hel del grejer både till mig, Peter & Bebis... :) Lite god lunch på Max blev det också... Mumma!!
När vi kom hem igen blev det mest slapp... Jag har sovit så himla dåligt inatt så jag har varit trött o seg och haft lite huvudvärk hela dagen... Så nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen...
Det tar på krafterna att gå på stan minsann!!
Ha de så bra så hörs vi nog imorgon igen!
KramKram!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0