Hanna på besök

Idag har fina Hanna varit här hos mig =) Hon kom strax före 9 imorse och åkte vid 19.30. Tiden bara flyger iväg!! Men vi hann med en hel del iallafall =) Vi åt lite frukost när Hanna kom... Blev risgrynsgröt med kanel, sirap och mjölk och så hade Hanna med sig nybakta frallor! mmmums!! Sen tog vi en promenad med selma... letade efter granar i lövskogen.. inte det lättaste! ;) men till slut hittade vi EN gran.... så den har knappt några grenar kvar nu ;) Sen åkte vi in till Ronneby en sväng... Lunchade lite på "Andra Våning" och tittade i affärer och så... kulkul!
sen hem igen och så pysslade vi lite... och fikade.. hehe... sen tror jag inte vi hann med så mkt mer?!
Här kommer lite kort från dagen!


Snälla Hanna hade med sig en present till mig! Var ett
superfint halsband från Snö of Sweden. Jättefint!
Tack för halsbandet och de fina blommorna Hanna!!!





 
Hanna myser med Selma och pysslar! :)

 
På prommis i LÖVskogen! Och en "dagens" ;)

 
Jag och Finaste Hanna på "Andra Våning"

 
 


Såhär fint lockade Hanna mitt hår och satte upp =)

Phuuu... nu orkar jag inte skriva lr lägga upp fler kort.
Får bli ett inlägg imorgon me ;)
Ha det bäst!
Puss

Första Advent

Hej!
Oj vad denna dagen har försvunnit snabbt!! Sov iofs rätt länge... Sen gick Maria, jag & Selma in till Rby.. Tog en timme!! Så motion har jag iaf fått idag! :P Sen körde vi hem och lämnade Selma och så körde vi in igen :P Gick och tittade i alla möjliga affärer... Var jättemycket folk ute! Roligt att se det i lilla Ronneby! Inte så ofta precis! Sen åkte vi till maxi... behövde handla lite allt möjligt... Skönt att ha det gjort! =)
Sen har jag adventspyntat det allra sista också... Det fattades "pynt" till ett fönster så jag köpte en fin stjärna på fot =) ade tänkt köpa lite fina blommor ochså.. vita julstjärnor , men det fanns bara röda tyvärr :/ Tycker det blir lite väl rött om man ska ha röda julstjärnor till röda julgardiner... menmen... Får väl kika vidare efter det imorgon =) Imorgon kommer min fina Hanna hit på besök också! Ska bli såå roligt!!! :D:D
Nu tjatar min älskling om att han vill ha datorn :P
men först får jag ju lägga upp lite kort från dagen!!










Sååå.. nu måste jag ge datorn till min älskling :P
Ha det bra så hörs vi imorrn igen!!
Puss å kram!

Julskyltning

Hej på er!
Tror ni jag orkade gå upp vid halv 8 och köra Peter till jobbet?! Näää... Jag va hur trött som helst! Så nu ska jag, Selma & Maria gå in till Rby och hämta bilen :P Sen ska vi på Julskyltningen i Ronneby =) Mysigt!!! Lär ju vara mkt folk där... Menmen.. En liten stund ska vi väl orka med det :P Sen blir det Maxi... Måste handla lite! har ingenting hemma känns det som!
Sen när jag kommer hem igen ska jag tända det första ljuset :D Äntligen första Advent!!!

Ha en härlig dag!
Kramar♥

New Moon


Hej på er!
Idag har jag haft en riktigt mysig kväll tillsammans med min älskling! Vi har varit på bio och sett New Moon Skitbra var den verkligen!! Vill se den igen!!! Den var verkligen över förväntan! Efter bion gick vi bort till Thairesturangen och åt lite god mat. Jag tog kyckling med cashewnötter och grönsaker... Mycket gott! Lite starkt dock, så all dricka gick åt! :P Va lite småsugen på att ta Sushi... Men vågade inte sen.. hehe.. Har aldrig smakat det...

Snygging!


Min goda mat!


Nu ska jag hoppa i sängen! Imorgon ska jag försöka pallra mig upp tidigt och köra älsk till jobbet.
Ha det bäst!
Kramar

Fredagskväll

Hej!
Ja, nu är det fredagkväll igen! Jag och Ellen (som ska sova över hos oss) sitter och tittar på Idol nu. Peter är på Öland och spelar match... HejeHeja! Ikväll hoppas jag på att Mariette får åka... det är nog dax för det nu!
Ellen och jag har varit ute i skogen och plockat stjärnmossa idag... Gjort iordning adventsljusstaken har vi gjort me... :) Annars har det inte hänt såå mkt idag...
Imorgon ska jag och baby in till Karlskrona.. Vi ska ut och äta middag och sen blir det bio och New Moon! ÄNTLIGEN!!
Hörs imorrn igen!
Här bjuder jag på 2 kort me förresten!








Pusssssssssssss!

Fjädrar i håret

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit bra tycker jag =) Var uppe tidigt idag... Halv 8 steg jag upp.. Sen åkte jag in till Rby en sväng.. hade ett ärende dit... Sen tittade jag inom Maxi på vägen hem och köpte lite frallor å pålägg och sånt... Och så köpte jag ljusslingan som ni ser i föregående inlägg :)
Sen körde jag älskling till jobbet vid halv 12 tiden... Och så körde jag in till Karlskrona... Shoppade lite av varje... Blev liite besviken på HM faktiskt... Jag brukar hitta hur mkt som helst... Men inte idag... Blev bara en topp, en Bh, hårdekorationer och ett halsband... Sen köpte jag ett par nya julgardiner på Hemtex... Tror de blir fina i köket =) Min absoluta älsklingsparfym köpte jag idag me! Min gamla flaska har tagit slut :( DKNY - Be Delicious heter den.. doftar helt underbart! Mums!  
Här kommer lite bilder!




Oj vad klockan är mycket!
Nu måste jag köra och hämta min älskling!
Ha det bäst!
Puss!

Var bor Jenny?





Ja, kan ni gissa det ;)
Visst blev det fint??? Jag köpte ljusslingan idag... Tycker att den passade bra in faktiskt =) Mysigt med lite belysning ute på terassen! Har inte haft det innan... :) Älskar lampor utomhus... Speciellt i träd! Det är sjukt snyggt! Men det får ju inte vara för mkt såklart! Inte massa blink och olika färger å sånt :P Usch!
Mmm... Nu sitter jag och dricker Kanel-kaffe! Köpte det på Indiska idag... Supergott! Mmmmums! Smakar verkligen JUL! =)

 

Imorgon ska jag be min älskade att putsa av fönsterna... Under tiden får väl jag stryka gardiner.. Bläää =) men kul när det är klart sen :D

Ha det fint vänner!
Kramar

Citron & Pepparkaks Cheesecake

75 g smör lr margarin
200 g pepparkakor
3 ägg
4 dl creme fraiche
½ dl strösocker
1 msk pressad citron
finrivet skal av 1 citron

Smält smöret. Kör pepparkakorna i en mixer (lr stöt i en mortel) Blanda smöret och pepparkakssmulorna och tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Ställ botten kallt under tiden du gör fyllningen.
Vispa ihop ägg, creme fraiche, socker, citronsaft och riven citron till en jämn smet. Häll smeten i formen och ställ in i ugnen, 175 grader ca 20 min. Smeten ska ha stelnat.
Garnera med citronriv.
Klaart =)

Mammas födelsedag

Hejsan!
Ja idag är det min lilla mammas födelsedag. Hon fyller år dagen efter mig =) (fast nåra år före;)) Denna dagen blev inte alls som jag tänkte mig :/ Hade tänkt fixa massor saker idag... Men de blev inte så.. Vaknade med migrän imorse och den har inte velat ge med sig... fastän jag gick och la mig mitt på dagen å sov i flera timmar... Suck! Menmen... den ska väl ha gått över tills imorrn iaf hoppas jag!
Har iaf varit hos mamma en liten stund ikväll.. Mamma å pappa bjöd på potatisgratäng och lite kallskuret kött av Rådjur och Vildsvin som pappa skjutit. Va jättegott! Älskar rökt kött! mmmums! =)
Mamma fick en parfym och en blomma av oss... Parfymen hette Clean - soap Visste att mamma tyckte om den! hehe.. :)
Nu sitter jag i soffan och tittar lite på Bonde Men usch.. tycker mest att det är pinsamt! Inte alls så kul längre! Men snart börjar Pernillas Jul iaf! det ska jag verkligen inte missa! Tycker att de verkar supermysigt =) Är sugen på lite "advents tips" Längtar verkligen till söndag nu! Då man ska tända stjärnorna! =) Ska försöka att inte fuska å tända tidigare... allra tidigast på lördag iaf!! :P
Är så sugen på att åka in till Karlskrona imorgon och spana lite... Behöver lite nya blockljus och ett vitt fat... Sen behöver jag lite saker inne på Panduro.. Tror jag ska göra egna julkort i år.. men de har jag sagt i måånga år nu :P Brukar ändå inte hinna! hehe :P
Aja... Här kommer några få kort från dagen!

  

Vi hörs lite senare... Då ska jag lägga in ett recept på vääärldens godaste cheesecake ;);)
Pussar i mängder!!!!!

Min Födelsedag



Ja idag är det min födelsedag! 24år... vart har tiden tagit vägen egentligen??
Har haft en riktig toppen-dag idag! Fått massa hälsningar både via sms å Fb samt 2 kort på posten me!
Så kul att få brev/kort! Inte så ofta det händer nu för tiden!
Mamma, pappa, John, Michaela, Leif & Lena har varit här ikväll och grattat mig :) Har fått massa fina saker!
Av Peter fick jag en digital fotoram! Jättenice verkligen!
Av mamma å pappa fick jag en Babyliss iCurl och en jättestor chokladkalender.
Av John & Michaela fick jag Duschcreme, duschpuff, massageolja & Doftljus.
Av Leif å Lena fick jag träningskläder, doftljus & en bok.
Min Faster skickade ett kort med 4 Biobiljetter.
Och min fina vän Hanna skickade ett jättefint kort =)
Här kommer lite bilder!

  
  
 
  

Nu blir det snart sängen för min del.. känner mig riktigt trött!!
Ha det bäst!
PoK

Julkänslor

Hejsan!
Ohh vad jag är trött nu! Har haft fullt upp hela dagen.. Har städat, diskat, tvättat, bakat, handlat, köpt present till min mor, tittat på och provkört en bil, köpt blomma, lagat mat, och NU sitter jag utslagen i soffan! Phuuuu! Men det är skönt att ha gjort mkt idag och kunna ta det lite lugnare imorgon  =) Men har lite som jag ska hinna me att baka imorgon me! Idag har jag bakat Saffransmuffins med topping och Rocky Road.... Mmmmmums!
Här kommer lite kort:




Underbar Tazette som doftar gudomligt!



3 nagellack följde med mig hem ;)



Saffransmuffinsen =)

Ja det var min dag det =)
Nu ska jag lägga mig i soffan och slötitta på tvn =)
Ha de bäst!
Puss

Inglourious Basterds

Hej på er!
Nu har jag lite mer tid att skriva :) När jag skrev förra inlägget var jag i Eringsboda, hos mams och paps... Så jag hade inte riktigt tid att sitta vid datorn :P
Jo som jag skrev innan så gick kalaset bra igår.. Tog dock lite tid att hacka alla grönsaker å sånt till Tacosen :P Men vi var ju iaf 2 om det ;)
På tisdag fyller jag ju.. Så då kommer mina föräldrar hit, John & Michaela och Peters pappa Leif och Lena. Då blir det nog lite "advent-tema" ;) Hihi =)
Imorgon ska jag baka lite inför det... och så ska jag köpa present till mamma! Tror jag vet vad jag ska köpa hmmhmm :)
Igår var Chrille här... Vi kollade på film.. "Ingloriuos Basterds" av Quentin Tarantino såg vi. Mycket bättre än jag trodde! Den måste ni se! Den var väldigt gripande, blodig men även vääldigt rolig!
Trailer:



Nu tror jag att det är dax för sängen! Ska upp rätt tidigt imorgon.
Ha det bäst!!
Kramar

Mitt & Marias Kalas

Hej på er!
Igår firade jag och Maria våra födelsedagar ihop =) Dagen blev lyckad tycker jag =) Vi bjöd på Tacos och sen fika. =)
Här kommer lite kort!

Jag öppnar paket :)

Maria =)
 
Karin & Maria (och lite av mig;))

Kakorna, Chokladbollar, Minttoppar, Kanelsnittar & Kolapaj. MumsMums=)

Affe :P Knaskatten!!!

Peter "The Godfather" och Isak...... Ellen & Gabriel.

Tuva & lillebror Isak

Ellen, Ludde och Gabriel

Peters syskonbarn

Riktiga busungar!! ;)

Presenterna:

Orkidee fick jag av Anna m fam. Amaryllis av Karin :)

Duk,servetter & ljuslyktor från svärmor m fam, presentkort från Johan m fam.

Chokladbok, muffinsformar & servetter från Elina m fam :)

Sådär ja... Det var lite kort =)
Hörs nog senare igen =)
Puss

Naglarna




Är klara nu =)

hihi

Puss

Tjejmys




Hej hopp!
Nu sitter Selma och jag i soffan och myser ;) Ska snart poppa mig lite popcorn tror jag minsann. Håller på och fixar mina naglar just nu... Alla har typ gått av så jag ska limma på fusknaglar... har köpt en stort som jag verligen tycker ser "äkta" ut... Och de är inte så långa! Sköönt! hehe =)
Aja... Ska återgå till limmandet.. Har lim över hela fingrarna... grrrrr
Pussa

Paket!


Dessa 2 paket har jag slagit in idag.. Undra vem de kan vara till ;)

Puss

Solsken!

Åhh så glad jag blev när jag slog upp rullgardinen och såg att det var strålande solsken ute! Häärligt!! =) Vet inte när jag såg solen senast!!
Nu har jag precis ätit lite yoggi. Snart ska jag göra mig iordning och gå ut med Selma. Sen ska jag baka det sista inför kalaset imorgon. Ska göra lite fler chokladbollar och så ska jag göra kolafyllningen till pajerna. Skalen gjorde Maria och jag igår =)
Sen ska jag möta upp Kerstin och Maria i Ronneby och så ska vi handla det sista till imorrn. Sen blir det nog hem och laga middag skulle jag tro.. Älskling spelar match idag.... Tråååk... Tycker inte alls att det är kul att sitta och titta på Idol själv. Menmen.. Får väl köpa mig en stor godispåse istället ;)
Nej nu är det bäst att jag sätter fart! =)
Ha det så bra!
Kram

Storm & pyssel

God kväll på er!
Fyyy vad det blåser ute nu :S Hua! Regnar mycket också... Riktigt inne-och-mysa-väder! ;) Hoppas det är bättre väder imorgon och att man kanske skulle kunna få se solen en liten stund iaf! Det hade varit trevligt!! ;)
Idag har Maria varit här och vi har förberett lite inför vårt kalas på lördag! Maria och jag fyller med bara en veckas mellanrum, så i år tänkte vi slå ihop oss och ha ett kalas tillsammans. Tror att det kommer att bli lyckat! Det är ju ändå samma personer som kommer på våra kalas i stort sett.
Imorgon kommer Maria hit igen och då ska vi börja med det roligaste... Att baka!! =)=) Ska bli skojigt! Men först på dagen måste jag iväg å handla lite ingredienser!

Detta har vi pysslat med idag!





Nu ska jag ta mig en kopp glögg och en god pepparkaka =)
Kramis

I tidningen



Idag var Elina, Johan & Gabriel i tidningen.
Så fina så!
=)
Pöss!

Brüno



Hej på er!
Ikväll har jag och Peter ätit Tortillapizza och kollat på "Brüno".. Både Peter å jag blev lite besvikna på filmen faktiskt... Trodde den skulle vara bättre! Menmen... den va ju rolig ibland iaf =)
Annars har jag inte gjort så mkt idag.. hmm... Uträttat lite ärenden i Rby.. Sen handlat mat på maxi...
Nu är jag supertrött faktiskt.. Blir nog sängen snart!
Ha det bra!
Kramar

Grattis


Ett stort grattis till Maria som fyller 17 år idag!!!!

Thomas Sabo



Är inne på Thomas Sabos sida nu... Ojoj så många fina berlocker det finns!! Jag önskar mig det nu när jag fyller år =) Fick ju armbandet och en berlock förra året när jag fyllde år... En turkos "boll" med silvertryck.
Här var några som jag fastande för... Stjärnor älskar jag ju... Likaså noter (som ni kanske har sett här på bloggen;)) Hjärtat av vingarna tycker jag va skitsnyggt!!! Men snyggast var nog G klaven faktiskt! Hihi... Kolla in sidan, finns huur många som helst.
http://www.sabocharms.com/


Pussss

Glöggmys



Hej!
Nu sitter jag framför tvn och myser med lite glögg! Hittade en flaska från förra året läängst in i skafferiet... Gissa om jag blev glad :D Ääälskar glögg!
Nej, nu ska jag återgå till glöggen och "Halv 8 hos mig"

Puss!

Dimmig promenad













Hej på er!
Där har ni lite kort från dagens promenad! =) Var rätt skönt ute faktiskt... Det är ju inte så speciellt kallt ute, men riktigt rått! Burrrr! Nu sitter jag och dricker kaffe och äter franska maränger.... Mmmmm vad jag älskar det! Skillnaden mellan Franska och vanliga maränger är att de franska är större och sega inuti.. Vanliga maränger är ju mer smuliga... Aja... Nog me maräng-snack ;)
Sitter och funderar på vad vi ska äta till middag... Har inga bra förslag alls känner jag... :/ Får höra med min älskling om han har några ideér. Nu är han hos tandläkaren... Hoppas han inte har några hål i tänderna!! ;)
Jaja, ha det så bra så hörs vi kanske senare! =)
Puss å kram!

17 again



Hej på er!
Denna filmen kollade jag på innan idag.. Den var väl lite smågullig och lite rolig stundtals.. Men har ju sett bättre filmer... Men den funkade iaf, var rätt underhållande =) Får en 3 av 5 :P
Zac Efron ser så sjukt bra ut så det liksom stämmer inte... Om ni fattar va jag menar? Han blir nästan lite ful för att han ser så bra ut.. haha... Eller, han kommer nog se väldigt bra ut om si så där 5-10 år ;)
Nu kommer snart min alldeles egna snygging hem iaf ;) På tiden!!!

Ha det så bra!!
Pussar

Åh Åh Åh

30 Seconds To Mars har kommit ut med en ny låt och video till den!! LoveLoveLove!!! Jared Leto är ju inte direkt ful att titta på heller!!! Den 8/12 kommer deras nya album ut! Längtar!!



Visst är låten superbra??!
Puss

De ä kanon

Hej igen!
Nu sitter jag och Peter och tittar på "De ä kanon..." Det bästa från 2009 med Robert Gustafsson... Riktigt rolig faktiskt!! Gillar Robert... Han behöver knappt göra nåt, han är ändå rolig :P
Hade de trevlig idag på kalaset.. Michaela fick många fina paket :P av oss fick hon duschcreme å body lotion som doftade smultron, maränger, en tvål som jag gjort och gula rosor =) Vi fick massa gott att äta, till förrätt fick vi toast med kräftstjärtar och typ skagenröra, till varmrätt blev det kyckling och potatisgratäng och till efterrätt var det en jättegod fruktsallad med glass till... Mums!! =)


Michaela öppnar paket... John & Alex tittar på ;)


Sötaste lille Herman undersökte paketsnörena!


Nej, nu ska jag nog ta och göra mig iordning...
Ha det så bra!!
Kramar

Kalas



Hej hopp!
Nu är jag redo för kalas ;) Ska till Michaela som fyller 18 år!! Grattis!!!
Kramar

Fina Ladies


Hur läckert är inte detta duschdraperiet?? kanske ska klicka hem det... hmm...
Gillar verkligen Cassandra Rhodins litografier... Köpte hennes örngott på Hm innan... de gillar jag verkligen!

Ha de bra vänner! Kramar

Äppel & kanel muffins


Passade på och förevigade min fina blombukett innan... Här fastnade en Fresia på bild =) Tycker om Fresior... De doftar så underbart gott! =)
Förresten! Skrev ju att jag bakade äppel & kanel muffins för några dagar sen... Och de blev supergoda! Så här fina blev de:

Jag har lite grädde på den här =) Muums!
 
Här kommer receptet:


Äppel & Kanel muffins:
Ca 6 stora eller 10 små muffins

Muffinssmet:
3 1/2 dl mjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
125 g osaltat
smör rumstempererat
1 3/4 dl
strösocker
2 ägg
1 1/4 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
2 äpplen, skalade och skurna i klyftor

Kanelfyllning:1 1/4 dl
vetemjöl
3/4 dl strösocker
60 g smält smör
2 msk malen kanel

Blanda alla ingredienserna till kanelfyllningen och ställ åt sidan.

Blanda de torra ingredienserna i en stor skål och ställ åt sidan. Vispa smör och socker pösigt med en elvisp och tillsätt äggen, ett i taget. Blanda i mjölken, vaniljen och de torra ingredienserna i äggblandningen. Fyll pappersklädda formar till hälften med muffinssmet och strö kanelfyllningen över smeten. Fyll formarna nästan upp till formkanten med resten av smeten. Tryck ner äppelklyftorna till hälften i smeten. Strö över rikligt med malen kanel och grädda sedan 25-30 min i 175°C för stora muffins och något kortare tid för mindre.


Slingor

Hej..
ååååå! Skrev ett jättelångt inlägg för en stund sen.. men sen när jag skulle publicera de hade internet hoppat ur så allt försvann =( Suck!
Menmen... Det jag skulle berätta var iaf att jag slingade håret igår! Tack för hjälpen Maria! =)
Före:

Efter:


Är supernöjd nu faktiskt!! Håret blir alltid så mörkt på hösten och vintern... På sommaren är det ju mer solblekt, men det klippte jag ju av! Så de va skönt att ljusa upp de lite =)

Nej, nu ska jag titta på Idol och äta pannacotta! =)
Ha en mysig kväll!
Puss å kram

Bad Romance



Har inte varit nåt stort fan av Lady GaGa... Men efter att ha lyssnat på Bad Romance och sett videon till den undrar jag faktiskt  hur stor hon kommer att bli!!! Me ♥

Ajajaj!

Hej igen!
Usch å fy vad jag har ont i armen nu =(=( Fyy va jobbigt! Hoppas att det går över snart! Känner mig inte alls pigg nu längre... :( Vet inte om det beror på att jag inte är van vid att gå upp så tidigt, lr om det är pågrund av sprutan :( Tror jag ska lägga mig och sluta ögonen i några minuter! Har Franska maränger i ugnen nu... doftar sååå gott! Hade ingen vanlig mörk choklad hemma... Så jag fick ta choklad med mintsmak! Hmmm... Hoppas att det blir gott!!
Snart ska jag börja med middagen också. Min fina vän Hanna skulle kanske äta biffar igår och jag blev såå sugen! Så det blir biffar med senap och persilja i och till det ska jag ha rotsaker i ugnen. Är helt tokig i rotsaker!!!! Riktigt mumsigt, och faktiskt inte onyttigt heller! De ja! Det tar jag igen till kaffet, då blir de Ben & Jerrys och mina maränger :P Är man en gottegris så är man.... ;)

Ha en bra em/kväll!!
Kramar ♥

Vaccinerad

Hejhopp!
Nu har jag precis varit och fått vaccination mot Svininfluensan. Skönt att ha det avklarat!! Undra om jag kommer att må dåligt lr om jag klarar mig?? Hmm... Funderar på att köra ut till Maxi och köpa hem mat, så man slipper fara me de imorrn om man nu skulle bli dålig :P
Har ändå lite ärenden som jag måste uträtta idag... Måste köpa lite presenter :P Till min mamma bla. Likabra att vara ute i god tid... för en gångs skull!

Ha en fin dag!!
Kramar

Ljuvliga dofter...

...Sprider sig just nu här hemma i köket.. Jag håller på och bakar Äppel & kanel muffins.. Hoppas att de smakar lika gott som de doftar ;)

Filmtajm



Åhh idag kom alla filmerna som jag beställt! =) skojskoj!! hade iofs beställt Brüno me.. men den har nog inte kommit ut än. Älsar verkligen Änglar och demoner! Underbar film! Mycket bättre än Da Vinci Koden. Jag älskar verkligen Ewan Mcgregor! Han gör sin roll mkt bra! Likaså Stellan Skarsgård! Kul att en Svensk är med i en så stor film!!

Aja, ha de fint! Kramar

Redo för rusk



Tjo!
Idag när jag lämnat Peter på jobbet vid 11 tog jag mig en liten sväng på stan... Va ju tvungen att kolla in den nya affären som öppnat! In my house heter affären.. Kommer även finnas på nätet! Jag har läsa ägarinnans blogg ett bra tag.. så kul att få träffa personen Irl :P Här är adressen till hennes blogg:  http://in-myhouse.blogspot.com/
 Hittade dessa söta gummistövlar! Me ♥ !! Supersköna är de och passade perfekt! Prisen var riktigt bra me! Ynka 159:- fick jag ge!
Sen kilade jag in på Vero Moda också... Där hittade jag ett par skönta Jeansleggings... Fick höra av expediten att man absolut inte får använda sköljmedel till kläder me stretch... Visste ni de???? Inte konstigt att mina gamla jeansleggings är så slappa och stora nu! :(

Nej.. nu ska jag ta och gosa om min lilla Selma!
Puss!

En liten ängel...



Idag har vi träffat lille Gabriel för första gången.... En riktig liten sötnos! Sov under hela vårt besök :P Han var så himla liten!!!!! Gull!


Morbror Peter & Gabriel


Jag å lille Gabriel ♥

Det var allt för nu... Ha det så bra! =)
Kramar

Sweet Dreams

Hej Hopp!
Nu är jag hemma igen efter lite firande av min pappa. Åt god mat som pappa lagat, Fläskfilé, potatis och Beasås. Mumma det =)
Peter och Chrille sitter fortfarande och spelar (!!) så jag tror att jag ska bege mig till sovrummet å kolla på nån film :)
Här kommer en video från EMA den 5 nov. Beyoncé som framför Sweet Dreams. Jag är väl inget stort fan av Beyoncé men gillar detta framträdandet =)



Hoppas ni får en bra vecka!!
Många kramar

Farsdag

Hellu!
Ja idag är det ju farsdag. Jag ska snart göra mig iordning och åka upp till min pappa med en liten blomma =) Annars händer det inte så mycket här hemma. Peter och Chrille sitter och spelar Xbox... Har fikat med lite kladdkaka innan... mums! =)
Känner mig lite bättre idag... Är rätt snuvig... Men har nog ingen feber iaf =) Skönt de! Vill inte få nån Svinis!!!

Aja... Vi hörs kanske ikväll igen =)
Pussar

Isaks Dop





Hej på er!
Igår var vi ju på dop. det var Peters brorsson Isak som döptes. Peter och jag var faddrar! Lille Isak var jätteduktig i kyrkan! Så fort prästen började prata så började isak skratta :P Vilken charmör! Det var tur att vi var 2 som skulle bära honom... Han väger ju trots allt 7 kg!! Jag har tom ont i min arm idag :P Å då bar jag honom inte några längre stunder ändå.... hehe! Men allt gick bra och dopet blev väldigt lyckat!

Ha de bäst!
pussar!

Risig

Hejsan!
Usch vad jag känner mig risig nu :( Har varit på dop idag och då kändes allt bra... sen när jag kom hem så började jag känna mig hängig å lustig... Suck! Vill inte bli sjuk :(
Ska bädda ner mig i soffan nu och kolla in Kat von D i La Ink! Grym är hon!



Ha de bra så hörs vi!
Puss

Nu e d klippt





Välkommen Gabriel ♥



Välkommen till världen Gabriel!
Vikt: 2910 gram
Längd: 49 cm
Stort Grattis Elina, Johan & Ludvig!

EMA 2009



Hej hopp! Ikväll sitter jag bänkad framför Europe Music Award på MTV! Verkligen jättespännande! Snart kommer mina gamla idoler Backstreet boys upp på scen! :P Ska bli kul att se! Måste säga att jag är superimponerad av Katy Perry som är värd! Hon är både sjukt vacker och sjukt komisk! Bästa värden på många år! =) Sen sjunger hon ju skitbra me!

Idag har lille Ludde opererats igen. Operationen har gått bra! Skönt! Lille Ludde! Tycker så synd om honom! Men skönt att allt gått bra!!
Elina har tydligen haft värkar hela dagen... så i eftermiddags fick hon bege sig till förlossningen.... Ingen har hört något från henne eller Johan på flera timmar, så det verkar ju som att det är dags!! Såå spännande!! Det var ju inte beräknat förren om typ 1 vecka... Men hon har väl varit lite nervös och så idag, kan tänka mig att de kanske kan sätta fart på de.. Lr?! Hm, har fått för mig de iaf! hehe!

Ha det bäst så hörs vi =)
Pussar


Me ♥ Muse

Orättvist

Hej på er!
Vilken tråkig dag det är ute idag! =( Så himla grått och trist... Men trots vädret känner jag mig på ett strålande humör! vet inte vad det är med mig :P Har sovit som en stock inatt, så jag är väl helt utvilad =) Har busat lite med min lilla Selma... Vad skulle jag göra utan henne?! Min lilla Trollis! Tror att hon och jag ska ut i de gråa vädret om en stund. Känner att både hon och jag behöver ut och röra på oss! 
Min läkare Linda ringde för en stund sen till mig.... Bara för att höra hur jag mår! Hur många doktorer tar sig tid till det egentligen?? Tyvärr ska Linda sluta :( Typiskt! Alltid är det de bra unga läkarna som inte får va kvar... :(  de gamla tjuriga läkarna däremot, de kan inte rubbas.

Hihi, nu har Selma varit ute i sin låda och hämtat denna leksaken :


Haha! Visst är hon för söt :P

Nej, nu ska vi ta och gå ut. Sen får de bli kaffe!!!!
Puss!!

Amazing

Wow! Kolla in de här nya korten på Robert Pattinson & Kristen Stewart (Edward & Bella i Twilight) Båda ser så otroligt fab ut!!






Bilderna har jag lånat från perezhilton.com (som ni kanske ser ;))

Klippning

Hallåhallå!
Nu sitter jag framför tvn och tittar på "dagens man" Usch vad pinsamt och löjligt det är!! Finns tyvärr inget bättre på tvn :(
Idag har jag varit med min babe hos frissan... Bokade in en tid till mig också! Ska dit på fredag! Åhh vad jag längtar! Ska bli såå skönt att klippa av en bit av allt trassel!
Funderar på att klippa mig typ så här:


Lr så här:


Lr så här:


Aja, vi får väl se hur det blir =)

Idag vaknade jag med huvudvärk :( Har hållt i sig heela dagen men nu på kvällen blev det bara värre och värre... Suck! Har tagit en treo iaf.. får se om den börjar verka snart. Svårt att somna sen annars!
När vi var hos frissan träffade jag min gamla körskollärare Kent! Han är såå go! Saknar honom nästan ibland! :P Alltid så glad å trevlig! Gav mig en riktig björnkram! Fattar inte hur han ens kan komma ihåg alla sina elever! Visst, Rby är ju inte stort, men han lär ju haft många elever.... Och det är ju över 2 ½ år sen jag tog mitt körkort.. Så att han kommer ihåg mig fattar jag inte!
jaja. Nu ska jag ta mig nåt att äta =)
Ha det så bra!
Kramar

Beslutsångest

Hej igen!
På lördag är det ju dop.. Peter och jag ska ju vara faddrar! Jag har lite beslutsångest för vad jag ska ha på mig...

Vad tycker ni om detta?
 
Nya kjolen, nåt linne i färg och min kavaj... Lr är det för "uppklätt"??
Kan ju ev ha de nya byxorna istället för kjolen...

Lr är detta bättre?

Jeans, nån topp och kavaj.... Hmm.... Inte lätt att bestämma sig!!!

Här är en lite bättre bild på kavajen... Älskar verkligen den!!

=)

Hjälp mig nu!! ;)
Kramar♥

Shoppingen

Hejsan!
Här kommer kort på de jag köpte igår =) Lr.. byxorna tog jag inte kort på... Inte så mkt att se :P svarta, lite glansiga å tajta bara =)
Kjolen älskar jag verkligen! hoppas bara inte att jag kommer gå upp i vikt... Då kan jag nog inte knäppa den:P de är rätt precis att de går nu... hehehe... :P
Koftan är verkligen supervarm och gosig :)

  
kjolen och koftan :)

Aja, de var allt för nu =)
Puss & kram

Shopping & fika

Hejsan!
Nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv... Har varit inne i stan så nu är jag helt slut :P Mina stackars fötter värker :( Inte så vidare bekvämt me platåstövlarna :( Menmen... Hittade en hel del fint på stan iaf! Kul när det är så! Köpte ett par nya finbyxor, en kjol, en mössa, en kofta och lite scrap-grejer... Lägger kanske in kort på kläderna sen... om jag orkar ;) Hanna var ju med mig hela dagen på stan me =) Tack för idag gumman! Vi åt lunch-buffé på Lotus och sen blev de kaffe och kaka på 3G.



Nej, nu ska jag återgå till tvn :)
Ha det bra!
Kramar Jenny

A perfect match


Vad säger ni? Visst är väl jag och Robert Pattinson "A perfect match" ?? ;);)

Hihi, skojar bara :P Nu ska jag alldeles strax hoppa i sängen. Är helt slut! jag har städat och grejat hela dagen!! Så skönt att ha det gjort! Slipper jag hålla på med det i veckan... Är lite nervös nu faktiskt... Jag ska bli omplacerad på jobbet... så jag vet inte riktigt vart jag ska vara för nånstans och jobba denna veckan... Inte vet jag när jag ska jobba heller... :S Sånt är jobbigt tycker jag.... Ovisshet.... jag vill veta och kunna planera. menmen. Det är ju bara nu i några veckor som de kommer vara så här.. Så de kan man ju stå ut med =) Huvudsaken är ju att jag kommer till nåt ställe som jag trivs på.
Nej, nu ska jag göra mig iordning... så jag hinner få en kram av min älskling innan han somnar. Han har jobbat 26 timmar nu på 2 dagar så han lär vara rätt trött.
Hoppas ni får en bra vecka!!
Kramar

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0