Imorgon...

Imorgon är det äntligen dags!!!!!!



Peter-dagen

Grattis på namnsdagen älskling!

Älskar dej ♥

Grillkväll

God kväll!!
Hoppas allt är bra med er!
Här är allt fint minsann :) Idag har jag & Älskling varit på Ikea i Älmhult... har fyndat en hel del saker! Mest grejer till Bebis... Vi har köpt Spjälsäng, Treskottasäng, påslakanset, lakan, madrass, täcke, sänghimmel, speldosa, baby vakt, sovpåse, lampa.... hmm.... ja de va nog det mesta till bebis! De hade superrea på Ikea.. därför som vi passade på att köpa sängar :P 299:- för spjälsängen och 299 för treskottasängen... spjälsängen skulle egentligen kosta 895:- och treskottasängen 1295 om jag inte minns fel... :) såå nu är väl nästa grej barnvagn... Vilken djungen!! Vi var inne i Kna och kollade lite för nån vecka sen... Så himlans svårt att välja! men vi vill ha en med svängbara hjul iaf... Förmodligen en Emmaljunga... Men vi är även lite sugna på en Kronan-vagn... Men svårt att hitta återförsäljare här i närheten.. Och man vill ju provköra vagnen innan man köper den!! Jaja... det är ju hyfsat gott om tid iaf! Får väl se om vi får tag på nån bra begagnad lr om de blir sprillans ny :)
När vi kom hem från Ikea satt jag ute på terrassen och solade en lång stund... Peter kollade på tråk-fotboll! Sen åkte vi upp till Peters mormor Karin och lämnade av några Ikea kartonger :P Vill då inte ställa ner de i vår otäcka fuktiga källare!
Sen när vi kom hem grillade vi kycklingfilé som hade legat i hemmagjord marinad. Mumsmums :) Och till efterrätt blev det grillade Marshmallows... Finns inget godare!! Fråga Selma ;) Hon är tokig i det!


Kycklingfilé, potatissallad & oliver <3






Ha en underbar vecka!
Många Kramar

På vår Terrass










Selma-dagen

Idag är det Selma-dagen! Selma fick ett litet gosedjur från Ikea av oss.. :) 
Det krävs inte mkt för att göra min snutta glad♥




Min lilla Gumma!

Midsommarafton





Vilken underbar midsommar vi har haft! Strålande väder! Det var nog många år sedan det var så här varmt!
Dagen började med att jag jobbade... Jobbade 9-13.30.. Sen skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning... sen åkte jag, Peter & Selma till Lönnamohagen här i kallinge för lite traditionellt midsommarfirande. Vi dansade dock inte runt midsommarstången :P Träffade alla roliga människor från jobbet där! Mys!Sen åkte vi hem till Johan & Johanna m fam.. Där bjöds det på smarrig Jordgubbstårta! Mmmmums! Selma lekte loss med alla bollar som hon hittade... Stimman! :P
Sen bar det av hemåt igen. Gjorde 2 olika sorters Potatissallader och förberedde tårtan... Sen tände vi grillen och grillade lite tillsammans med Elina m fam samt Maria och Challe som var med en liten stund ♥
Hade en riktig toppendag!

Glad Midsommar



Önskar Jenny, Peter Selma & Bebis

Bigaråer


Mumsiga Bigaråer är ett måste så här i sommartider!

Hej på er!
Vilken underbar dag det har varit idag! Häärligt väder! Jag har jobbat, men inte har de gått nån nöd på mig... Har suttit ute i solen och ätit jordgubbar och glass.... Mums!
Nu har jag precis tagit ut en tårtbotten ur ugnen... Imorgon ska den garneras och "smaksättas" Har mina idéer för hur jag ska göra, men har inte bestämt mig än :) Får se hur de blir =)
Dagen imorgon ser ut som följande: jobba 7-14, till Lönnamohagen en liten stund (jag har aldrig varit där förr) sen ska vi hem till Peters bror Johan m fam... Sen hem och sen kommer Elina m fam till oss för lite grillning. Tror de kommer att bli en kanon dag! Hoppas bara att det blir fint väder... Men de ser ju ljust ut!!


Ha en underbar midsommar mina vänner!!
Många kramar!

Dagens lunch


Omelett med Kassler & Persilja


Hejsan!
Nu sitter jag och äter lite lunch. Ska strax bege mig till jobbet för en kväll där. :) Nu har jag snart jobbat 3 veckor heltid... Bara 3 kvar! det går riktigt bra att jobba heltid tycker jag... Men man hinner inte med någonting annat!! :/ Men visst.. vill man att tiden ska gå fort är det ju perfekt! Men nja, inget för mig! Men ska bli skönt att få lite mer i lön iaf :) man får ju faktiskt någonting för att man jobbar heltid!! hehe...

Ha en bra dag!
Kramar

When You Tell The World You're Mine


Prinsessbröllop










Bilderna är lånade från Svensk Dam

Ikväll har jag suttit bänkad framför tvn och följt Victoria & Daniels bröllop. Vilket vackert bröllop! Och så vacker Victoria var... Underbar klänning! Jag tycker att både Victoria och Daniel verkar vara riktigt trevliga och jordnära.

Vackra Kristianopel

Idag har jag & Peter varit i underbara Kristianopel! Åh vad jag tycker om den lilla byn! Iaf på sommaren... På vintern är det lite väl kallt där :P
Vi har satt en liten blomma på min Morfars grav. Tog även lite fika på cafét Sött & salt... Sen blev det lite promenader och span i små butiker. En riktig mysig dag!










Där var lite bilder från vår dag. :)
ha det toppen!
Kramar

Firande i Eringsboda

Hejsan!
Igår efter mitt jobb åkte vi till Boda för att fira Pappa som fyllde 64 år i torsdags. Med oss hade vi Ellen :) På vägen till Boda stannade vi i Kolshult och gick på en husvisning. Tyvärr var inte huset något för oss.
Hade det riktigt trevligt i Boda iaf. Grillade och åt Blåbärspaj som mamma gjort. Mums :)
Var på en liten prommis också :)
Sen sov Ellen över hos oss.
Hade en riktigt trevlig dag!




Trevlig helg!!

Till vår Groda

Igår var jag på Mairo och hittade denna underbara lilla Speldosa! Kunde inte låta bli att köpa den.... hihi... Den spelar en jättefin liten melodi (vet inte vad den heter dock) och när den spelar snurrar grodorna uppepå... mmm vad jag älskar Speldosor! Hoppas att vår lill* groda också kommer att gilla den! ♥






Prinsesstårta



I måndag åkte Peter och jag upp till Boda igen och överraskade med en Prinsesstårta :) Ville hinna träffa min Faster + Olga igen innan de skulle åka hem!
Prinsesstårtan var himlans god faktiskt, dock inte hemmagjord :P

Mojje

I lördags fick jag äran att gosa med en liitenliten Mojje! Min morbror, tillika Gudfar Göte tittade förbi med sin valp som han hämtade hem från Rödeby... Mm vad man blir sugen på en hund till :P Men nej, en hund räcker gott för oss :) Tror att Selma trivs som ensamhund :P Så hon får all uppmärksamhet själv.... Iaf ett tag till!! ;)
Mojje var lite blyg till en början med... Mkt nya människor... Men sen kom han igång :) han och Olga fann varandra med en gång! De är ju halvsyskon! Kanske kände igen lite dofter hos varandra...










Kraam

Snart halvvägs

På tisdag har jag gått 20 fulla veckor, dvs halva tiden! Oj vad tiden har gått fort hittills :O Och sommaren kommer bara att flyga iväg känner jag på mig...
Här kommer lite rolig info om min graviditet!


I dag är du 19 veckor och 4 dagar gravid.
Hjärtat börjar att slå:
6. mars 2010
Embryot rör sig:
30. mars 2010
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:
6. april 2010
Alla inre organ är färdigbildade:
6. april 2010
Risken för missfall avtar:
20. april 2010
Illamåendet avtar för de flesta:
27. april 2010
Könsorganen börjar bli tydliga:
4. maj 2010
Fostret sväljer och kissar:
18. maj 2010
Ungefärlig tid för ultraljud:
25. maj 2010
Du kan känna fostrets rörelser:
1. juni 2010
Fostret börjar få regelbundet sovmönster:
15. juni 2010
Fostret börjar att höra:
6. juli 2010
Nio av tio barn överlever om de föds nu:
3. augusti 2010
Många foster lägger sig med huvudet nedåt:
7. september 2010
Beräknat förlossningsdatum:
1. november 2010





Grattis sötaste Selma

Idag fyller världens bästa Selma 6 år! Åh min lilla älsklingsgumma! Tänk att hon är 6 år redan!!
Alltså är det 6 år sedan jag tog studenten!! :O Inte klokt juh! Kunde lika gärna varit 1 år sedan... Vilka minnen man har från den tiden iaf... Kunde inte haft en bättre student! Well well... Tror vi hämtade hem Selma i början på September om jag inte minns fel... Vår lilla sötnos... kommer ihåg att hon somnade i sin vattenskål precis innan vi skulle köra hem med henne... Lilla gosan!! Här kommer lite kort på valp-Selma.


Selma & Maria. På väg hem från Asarum


Mina Älsklingar!


Tröttis!




mamma & John träffade Selma första gången!

Bal i Ronneby 9/6-2010

Igår var det bal i Ronneby! Vi var där och tittade på vackra Michaela!  =)







Ven



Tjoho!
Nu har vi bokat hotellrum på Ven! Peter och jag ska dit med Peters mamma Kerstin och Maria. Den 7e Juli åker vi dit. Ska bli mycket spännande, jag har aldrig varit där! Då blir det Tandemcykling... :):)

Puss!

100%

Hej på er!
Så var det måndag och ny vecka igen. Idag har jag börjat jobba 100%. Ska göra det i 6 veckor framöver. Ska bli spännande att se hur det går! Jag har alltid känt att jag inte vill jobba heltid.. jag tycker inte att det är värt de extra pengarna man får... För mig är det så mkt värt att vara ledig! Men jag kanske helt ändrar uppfattning nu när jag väl prövar på det!
Min stackars älskling har varit på möte/handledning med sitt jobb idag... Usch så irriterad jag blir!!! Ibland verkar det som att en Personlig assistent inte är värd någonting, att man inte har några som helst rättigheter eller någon som står på ens sida! Tycker iaf att det är väldigt starkt av Peter att klara av att jobba där han jobbar.

Å vilket tråkigt väder det är idag! Hoppas de blir bättre till på onsdag och på fredag!!! På onsdgaen är ju balen här i Rby och på fredag tar ju alla studenten! Tråkigt om de ösregnar! :/

Imorgon ska vi kolla på ett hus till förresten! Jag har inte jättehöga förhoppningar dock. Tror att det kommer bli budgivning tyvärr... Men huset ligger helt underbart!!! Är så himla sugen på hus nu! Känner att vår lägenhet är alldeles för liten nu när vi ska bli en till i familjen! Och att flytta till en annan större lägenhet känns inte så lockande! Sen ska vi kolla på ett annat hus nästa vecka också.. Kan också vara nåt! Lite långt bort bara... det är nackdelen... Men det kan ju vara en fördel också! Är nog inte så många som kan tänka sig att bo så.... Så priset lär ju blir bra! jaja... Vi får se hur det blir helt enkelt!

Idag har jag haft så hiskeligt ont i min ena höft/ljumske... Jag undrar om det kan vara Foglossning redan???? Känns så tidigt... Och jag har alltid haft lite problem med just den höften... När jag simmar hänger den liksom inte riktigt med... Har varit så i alla år! Och jag har fått kramp i den ibland också... hmm... och i gympan när man gick i skolan kunde jag aldrig göra den där övningen "kissande hunden" lr va den nu heter... (ni fattar nog vilken jag menar :P) Gjorde alltid så ont... Men jag får väl prata med min Bm om det och se vad hon säger.... Sen var jag ju hos Peters mormor idag och körde/lassade ved... hehe... kanske inte va så bra heller :P

Det var allt för nu...
Ha en underbar vecka!
Många kramar

Lovely day

God kväll!
Vilken härlig dag det har varit idag! Superhärligt väder!! Riktig sommarvärme!
Idag har vi hunnit med lite allt möjligt tycker jag... Handlat lite grejs på Öb, gått en långpromenad med Selma- Å-rundan blev det idag... stannade till på jobbet och och tiggde till os lite vatten till Selma :P Selma tycker att det är himla spännande att komma till mitt jobb och nosa... hehe... gosan!! Sen var jag och Peter på en pub i Rby och åt Thai-mat... Mumma! sen blev det glass på torget! Mjukglass med choklad-dopp för min del... Vi tog med oss våra glassar och gick upp till gamla vattentornet i Rby... Har aldrig varit där innnan! Men det var himlans mysigt! Där skulle man öppna ett Café... hmmhmmmhhmmm... Utsikt över hela(?!) Rby är det därifrån!
Sen hyrde vi film också... Blev Sherlock Holmes... Riktigt bra!! men så gillar ju jag både Robert downey Jr och Jude Law me ;);)
Imorgon blir det nog en sväng till Loppisen i Brunnsparken och sen Karlsnästipset... Sen får vi se... :)






Världens finaste älskling♥


Jag och lilla magen♥



Love,love,love!


Ha en underbar helg!
Kramar på er

Några dagar i Göteborg

Hej hopp!
I måndags begav jag och Peter oss till Göteborg.. Eller rättare sagt Mölndal :) Vi åkte hem igen igår (onsdag) Hade ett par riktigt mysiga dagar.. Synd bara att tiden går så fort!! I måndags när vi kom fram gjorde vi inte så mkt.. Faster skämde bort oss med god mat (som vanligt) tog det mest lugnt.. var lite trötta efter körningen :P Tisdagen var vi runt och shoppade! Var på Frölunda torg.. hittade 4 par byxor till mig! Jippie! Himlans skönt! Peter hittade också en del grejs :) Sen köpte vi studentpresent till Michaela också.. hihihi =)
Sen på kvällen kom min andra faster inom en liten snabbis.. Hon hade med sig finaste lilla Sally!
Ja sen åkte vi ju hem igår.. blev ett stopp på Freeport i Kungsbacka bara.. Och en fika och glass paus i Ljungby :) sen hem till Eringsboda och hämtade Selma! Vår lilla snutta!! Pappsen bjöd på grillat också.. mys!


En supergod fiskgryta som faster lagat :)


Olga & Sally


Söta Olga!


Peter & Jag

Nej nu måste jag hoppa i säng! Imorgon börjar jag 7 och jobbar till 14... Hääärlig tid i min mening!

Ha det bäst!!
Kramar

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0