Grillkväll

God kväll!!
Hoppas allt är bra med er!
Här är allt fint minsann :) Idag har jag & Älskling varit på Ikea i Älmhult... har fyndat en hel del saker! Mest grejer till Bebis... Vi har köpt Spjälsäng, Treskottasäng, påslakanset, lakan, madrass, täcke, sänghimmel, speldosa, baby vakt, sovpåse, lampa.... hmm.... ja de va nog det mesta till bebis! De hade superrea på Ikea.. därför som vi passade på att köpa sängar :P 299:- för spjälsängen och 299 för treskottasängen... spjälsängen skulle egentligen kosta 895:- och treskottasängen 1295 om jag inte minns fel... :) såå nu är väl nästa grej barnvagn... Vilken djungen!! Vi var inne i Kna och kollade lite för nån vecka sen... Så himlans svårt att välja! men vi vill ha en med svängbara hjul iaf... Förmodligen en Emmaljunga... Men vi är även lite sugna på en Kronan-vagn... Men svårt att hitta återförsäljare här i närheten.. Och man vill ju provköra vagnen innan man köper den!! Jaja... det är ju hyfsat gott om tid iaf! Får väl se om vi får tag på nån bra begagnad lr om de blir sprillans ny :)
När vi kom hem från Ikea satt jag ute på terrassen och solade en lång stund... Peter kollade på tråk-fotboll! Sen åkte vi upp till Peters mormor Karin och lämnade av några Ikea kartonger :P Vill då inte ställa ner de i vår otäcka fuktiga källare!
Sen när vi kom hem grillade vi kycklingfilé som hade legat i hemmagjord marinad. Mumsmums :) Och till efterrätt blev det grillade Marshmallows... Finns inget godare!! Fråga Selma ;) Hon är tokig i det!


Kycklingfilé, potatissallad & oliver <3






Ha en underbar vecka!
Många Kramar



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0