Tack för att du finns min Älskling! Du betyder allt ♥ Vad skulle jag göra utan dig?
Tack för allt ditt stöd. Det betyder allt för mig.
Älskar dig. Din J

Sjukt trött

Hej  på er...
Fyy vad trött jag är! Sitter här på soffan och nästan småsomnar till idol. Jag är verkligen inte van vid att gå upp tidigt!! Men nu är 1 av 3 monsterpass avklarat iaf!
Nu blir det Anna Anka och co i Svenska Hollywoodfruar.
Får se om jag hinner/orkar blogga imorrn. Annars hörs vi på onsdag lr torsdag igen.
Ta hand om er!
Kramar

Lördagskvällen

Hejsan!
Igår var vi på middag hos Peters pappa Leif å hans fru Lena. Hade en riktig toppenkväll! :)
Till förrätt fick vi melon med lufttorkad skinga till. Riktigt mumsigt!! Såå gott med lufttorkad skinka! Och det passade riktigt bra ihop med den söta melonen.
Till Middag bjöds det på potatisgratäng och en jättegod gläskfilégratäng eller vad man ska kalla det... hmm... var fläskfilé, lök, champinjoner och paprika som låg i en form... och över låg det smördet... Riktigt mumsigt!! :)
Till dessert blev det en smarrig marängswiss. Muums =) Hehe
Sen blev det lite gott vin till maten och sen lite likör till kaffet. Gottigt!



Me -snacka om dålig hållning!                                Maria


Förrätt


Varmrätt


Dessert                               Peter


Lena & Peter


Lena & Leif


Ha det så bra vänner!!
Kramar

The Hills


De här tjejerna har hållt mig sällskap idag ;)


Goddagens!
Lördag igen! Häärligt! Jag har haft en skön dag.. Har suttit framför tvn och tittat på "The Hills" Riktigt bra serie tycker jag allt! Ikväll börjar säsong 5.. Men det missar jag... Ska till svärfar & Lena på middag.. Ska bli trevligt!! Oops.. ser att klockan tickar på... Ska nog ta och börja göra mig iordning nu.
Ha det bra!!
Stora Kramar♥

Den lilla svarta


Denna klänning klickade jag hem tidigare idag! Verkligen min stil! Älskar svarta klänningar och jag älskar verkligen ballongkjolar! Hoppas att den kommer att passa på också!!



God kväll på er!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg... Ska alldeles strax krypa till kojs... Är såå otroligt trött! Tror minsann att jag kommer att sova som en liten gris inatt ;) Har jobbat mitt första 12-timmars pass idag... Och har ett likadant pass imorgon. Det tar på krafterna kan jag säga!! Känner mig helt mörbultad i hela kroppen :P Men jag vänjer mig nog :)
Imorgon är det fredag...IGEN! Usch vad fort tiden går!!! Ska ju som sagt jobba 12 timmar imorgon, slutar 20.30 men jag hoppas att jag och Älskling ska hinna med lite fredagsmys iaf =)
Har inte så där jättemånga planer för helgen... Hoppas att jag ska hinna med lite shopping på lördag.. Hade behövt en ny jacka... En "fritidsjacka" eller vad man ska kalla det för... Nån som är lite vind och vattentålig. Sen blir det middag hos svärfar och Lena på kvällen. Och på söndag får jag se om jag hinner med en sväng hem till mina föräldrar. Var ett tag sen jag hälsade på nu.
God natt på er!!
Kramar♥

Tisdagskväll


Hemma hos mig :)

Fina Kivisarna är tända...

Goddagens!
Nu sitter jag och myser framför tvn till Idol. Ska strax ta mig en kopp te och en macka. Mums! Idag känns det verligen som höst! Har varit grått och mulet ute.... Och vad snabbt det blir mörkt nu på kvällarna!! Vilken skillnad mot för bara några veckor sedan. 
Idag har vi varit uppe hos Peters Mormor och hämtat massa ved som Peters mamma skulle ha... Peter är så duktig på att köra med släp! Jag skulle aldrig våga försöka ens tror jag! Skulle nog knappt klara av att köra rakt fram :P Peter däremot fick backa å trixa å greja... Usch vad det luktade illa om kopplingen när han skulle vända inne på sin mammas tomt! Var väl lite väl tungt att backa i mossan... hehe... :P
Imorgon blir det 10-års kalas för Peters brorsdotter Tuva. Ska bli roligt =) Köpte en present till henne när jag var inne i Kna för några veckor sedan... Hoppas hon blir nöjd :)

Nej, nu ska jag ta och fixa lite te :)
Kramar Jenny♥
  

Flightless Bird



Bästa låten jag hört på vääldigt länge... Den går runt och runt i mitt huvud nu... Alla känner vi väl oss lite som en "Flightless Bird" ibland....

Ta hand om er!
Kramar

Rovdyr




God kväll!
Nu är Chrille här hos oss.. Vi har kollat på film... Hyrde en som hette "Rovdyr" En norsk skräckis... Den var väl inget vidare direkt! Väldigt blodig å otäck..:S Menmen!
Nu sitter killarna å spelar Xbox... Såå tråkiga! De skrämmer livet ur mig ibland me... Rätt som de e börjar de tjoa om nån snyggt mål lr nåt.. :S Killar..... hehe :P
Nu blir det snart sängen för min del... Är så trött hela tiden! Fattar inte varför! :(
Hörs säkert imorrn igen.
Ha det bra!
Kramar♥

Guitar Hero

Hejsan!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig =) Idag har Peter varit iväg heela dagen med sitt innebandylag... De har haft lite aktiviteter och lekar och sånt och sen lite lagfest. Jag körde in honom till Rby framåt eftermiddagen och sen körde jag och Maria till Maxi.. Jag var tvungen att köpa den sista boken i Twilight serien... Sen åkte vi hem till mig och spelade lite Guitar Hero.. och fikade lite och så.. Sen gick jag en sväng med Selma och sen kom lillebror John & Michaela hit... Vi har spelat Guitar Hero och så har vi tittat på Arkiv X filmen - I Want to belive... Tycker att det är riktigt bra =)
Sen kom Peter intrillandes vid 12tiden :P
Och nu blir det nog minsann sängen! Är riktigt trött! Har haft en rolig dag =)


Misen provade på trummorna =)

 
Michaela & Selma myser!            Peter i sin jättefina hatt som han vunnit under dagen!

God natt vänner!
Många kramar!

Today

Hejsan!
Idag har jag haft en lugn och skön dag! Vaknade inte förren lite över 12 (!!) Skööönt att sova så länge! Sen har jag mest varit hemma och pysslat och donat.. Varit ute i skogen med Selma också =)
Imorgon blir det ett snabbt möte med chefel och på kvällen blir det kanske bio med min babe!
Nu däremot blir det Lyxfällan.
Ha de bäst vänner så hörs vi imorrn igen! :)
PoK

Boktips



Tänkte bara tipsa er om de här böckerna! De måste ni bara läsa! De är så otroligt beroendeframkallande!
Jag har läst 2 av de nu... Har 2 kvar!

Puss på er!

Ny Trailer



Det har kommit ut en ny trailer för New Moon nu! Såå spännande! Jag håller på och läser New Moon nu... Ojoj vad bra den är! Har höga förväntningar på filmen kan jag säga!!


PoK

R I P Patrick Swayze



Patrick Swayzes kamp mot cancern tog slut igår. Han blev bara 57 år gammal. Usch så sorgligt!
Jag kommer alltid att minnas honom som "Johnny" i Dirty Dancing och som "Sam" i en av mina absoluta favoritfilmer Ghost.


Sveriges fulaste hem


God kväll, god kväll!
Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag har varit helt okej...  Har varit på möte med min chef idag.. Gick bra tycker jag :)
Nu sitter jag i soffan och kollar på Simon & Tomas nya program "Sveriges fulaste hem" Idag är de ju på Sturkö, en liten ö utanför Karlskrona. Där har jag varit många gånger! Jättemysig ö! Innan hade de en liten djurpark där.. Mamma & pappa var där rätt ofta med mig när jag var liten.. Och när jag och lillebror hade sommarlov brukade det också bli ett besök dit :) Mysmys! 
Imorgon ska jag in till Karlskrona och luncha med min vän Linda :) Ska bli trevligt! Var ett tag sen vi träffades så vi har en del att "catcha" upp. Funderar på om jga ska gå in på Centrumsalongen och boka klipptid.. hmm... får se! Sen måste jag nog handla lite mat också... Tråk! Menmen... Är rätt skönt att ha lite mat hemma i kylen och frysen! ;)
Igårkväll började jag läsa på boken jag fick av Peter! Skitbra verkligen! Kunde knappt sluta läsa :P Minst lika bra som filmen!

Gammal partybild på Linda å mig! (inte den bästa bilden, men den första jag hittade)

Nej nu ska jag kika vidare på tvn! Snart börjar ju premiären av Svenska Hollywoodfruar! Ska bli spännande att se hur det är!
Ha det bäst!
Kramar♥

Håll tummarna...


Svante ♥

För ca 4 månader sedan försvann Peters syster Annas katt Svante.. Då bodde Anna i en lägenhet... Hon letade efter honom både i närheten av sin lägenhet och vid deras förra hus... Men inget spår av lille Svante... Nu har hon ju flyttat till ett annat hus och idag ringde tjejen som tog över Annas lägenhet... Det hade kommit en mager liten kise till henne... så Anna åkte dit.. Och det var lille Svante! Men Anna kände inte igen honom först.. han var så otroligt mager och hans ögon var helt vita... Stackars liten! Undra var han har varit?! Om han bara har varit ute "på rymmen" borde han ju inte varit så mager... Kanske är någon som har låst in honom nånstans eller nåt..  Jag hoppas verkligen att han klarar sig nu när han äntligen kommit hem... Men han är visst väldigt dålig... Får inte behålla nånting som han äter.. och ögonen är fortfarande helt vita och konstiga.. :( Stackars liten :( Men imorgon blir de veterinären... Hoppas de kan göra nåt för honom så de inte bara avlivar honom!!!
Jag håller tummarna för lille Svante iaf!!

Om jag kunde drömma...



Hej på er!
Vilken mysig Söndag vi har här idag! Regnet öser ner och jag vill bara lägga mig i soffan under en filt och mysa! Tyvärr är min Älskade och tittar på Hockey just nu... men han kommer ju snart hem igen! =)
Imorse när vi vaknade åkte Peter iväg och köpte lite nybakta frallor på Maxi... När han kom hem hade han med sig en present till mig! Nämligen boken ovan! Stephenie Meyers Om jag kunde drömma. Den första boken i Twilight serien! Blev jätteglad! Har länge funderat på att kolla efter boken, men de har inte blivit av. Ska bli kul att se om jag tycker att filmen överensstämmer med boken! Tror att det är bra att jag har sett filmen först... Då har jag ju redan en bild på hur personerna ser ut... Tycker att det är så jobbigt om man har läst en bok först och sen ser en film, och personerna eller platserna inte alls ser ut som man föreställt sig.
Hm, så konstigt väder det är nu! Solen skiner och det ösregnar... Men ingen regnbåge idag! :(
Vi har varit och hälsat på hemma hos mina föräldrar en stund idag... Blev inte så länge eftersom Peter skulle på hockey.. Men vi hann med att äta mammas goda Söndagsstek iaf! Finns nog ingen som lagar så god mat som mamma! Hon gör världens godaste såser med... Mm.... Så bra man hade det när man bodde hemma egentligen! Kunde gå och sätta sig vid ett dukat bord med massa god mat och sen slippa att diska me! Men det uppskattade man ju inte då precis!

Hmm.. nu är jag i valet och kvalet om jag ska lägga mig på soffan och titta på ännu ett avsnitt av SATC eller om jag ska se Twilight igen.. Hmmm... Ska fundera på det en stund.. Måste ändå slänga in lite tvätt i maskinen!
Hörs kanske sen igen!
Många stora kramar
/Jenny♥

A year ago..

Hej igen!
Orkade inte kollar på Kill Bill mer... Hehe... Den är ju så brutal och sorglig på nåt sätt! Satte mig och kollade igenom lite kort från förra året istället... Såg att det snart är 1 år sen vi renoverade hallen & köket! Shit va fort tiden går! Och fy så fult de såg ut här innan vi renoverade! hehe... Kolla bara före och efter bilderna!!

Före:

Usch! Kolla in den fula plastmattan som låg på golvet innnan! Haha!


Efter:

Är verkligen jättenöjd med fondtapeten! Jag var lite rädd för att jag skulle tröttna på den.. Men ikke! Är glad att jag valde en tapet med lite färg på :) Och Turkost är nog en av de finaste färgerna jag vet =)
Vi valde att ha Valnöt på golvet... Tycker att det är snyggt med mörkt golv till ljusa tapeter... Gillar konstraster!

Blev rätt stor skillnad på hallen också.. Jag passade på att måla om vår hatthylla och vårt skoställ när vi ändå var på gång! Leksvik tror jag det heter, köpt på Ikea...

Före



Efter

Visst ser hallen mkt större ut nu?!


Min fina lilla byrå som kommer från min Mormors Mamma! Tycker jättemycket om den!

Nää.. nu måste jag nog ta och lägga mig!

God natt på er vänner!!

Appaloosa



Ikväll har jag och Peter haft de jättemysigt :) Vi hyrde en film, Appaloosa hette den... En Westernfilm med Ed Harris, Viggo Mortensen, Jeramy Irons och Renée Zellwegger. Den var riktigt bra! Kul när det är så många bra skådisar me! Vi köpte även varsin hamburgare som vi har smaskat i oss! Nu kollar jag på Kill Bill. Har inte sett den innan faktiskt! men får se om jag orkar se hela... :S
Imorgon ska vi förmodligen till Boda en sväng. Trevligt :)

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Kramar Jenny♥

Vaniljbullar





Idag har jag bakat bullar! Hade verkligen ingenting gott i frysen så det var dags att fylla på! Gjorde "knutar" för första gången.. Blev hyfsat fina faktiskt :)
Ellen har varit här en liten stund också.. Annars har det varit lugnt här hemma... Peter har jobbat hela dagen.. Men när man kom hem hade han Kinamat med sig! Muuums! Jag tog Saté Ajam idag... Kycklingspett med Jördnötssås. Gottigt =)
Nej,  nu ska jag kolla på ett avsnitt till av SATC, sen blir det nog VMA en liten stund iaf :)
Trevlig helg på er!
Kramar

Kärlek♥

Åh vad jag är glad idag! Min älskling överraskade mig med en stor blombukett idag! Så gulligt av honom! Han sa att de va för att jag haft det lite jobbigt den senaste tiden och han har jobbat jättemycket.. :( Jag blev verkligen rörd! hehe... Min Älskling... Sån tur jag har haft som träffat dig Peter! ♥ Blommorna har gjort hela min dag! Tänk att några blommor kan betyda så mycket egentligen! Konstigt!


Flowers

Nu sitter jag framför tvn och tittar på Sex and the city.. Tänkte att de va dax att plöja igenom "skolådan" igen.... Blir nog för 10e gången nu ;) Tröttnar aldrig! Menmen! Snart får jag nog ta och gå och lägga mig. Imorgon ska jag "passa" lilla Ellen. ska bli roligt! Tänkte att vi skulle ta och baka lite Vaniljbullar. Såå gott! Får väl bli nån promenad med Selma i skogen också om vi hinner.

Här kommer en Video som jag gjorde till min Älskling när vi hade varit tillsammans i 8 år. Massa gamla kort på oss :P Ursäkta för det ;)
 




God natt vänner! Sov så gott!


XoXo

En dag i Lyckeby

God kväll!
Idag har jag haft en jättemysig dag! Jag och mamma åkte till Lyckeby och hälsade på min Kusin Tesse och hennes fina familj. De har rätt nyss flyttat till ett hus så det var första gången jag var där. Var verkligen jättefint! Träffade också lilla Cornelia för första gången. En riktig liten sötnos är hon! Och Ossian hade växt mycket sen sist! Busungen!! Nu är jag riktigt trött faktiskt! Började få migrän innan, men hann stanna upp det lite... Men den känns att det ligger lite latent och väntar.. :/ Menmen! Kan nog sova bort de =)


På prommis i Lyckeby :)



Ossian                                                    Moster Anki



Fina lilla Cornelia!



Jag och Ossian busar :)



Fina Dogge!!



Theres & Cornelia



Mee :)

Nej, nu blir det sängen!
Ha de bäst!!
Kramar

Lite shopping

Hej på er!
Nu sitter jag och kollar på Idol! Hade ingen aning om att det började idag! Kulkul! Idag har jag varit inne i Staun med Maria... Vi har shoppat lite och lunchat me.
Detta köpte jag:



Kunde inte låta bli...


:P Läcker va? :P

Kvällsmat

Hej på er!
Nu sitter jag framför tvn, mätt och belåten :) Gjorde mig en smaskig Omelett med svärmors goda Tomater, Mozzarella och smörstekt Sparris på. Jättegott! Jag avskyr verkligen att ära smörgåsar... Det måste vara det tråkigaste som går att äta! Bröd blir så torrt fort... Bara gott samma dag som man köpt det... Aja... Tur att de finns ägg! Det kan man göra mycket gott av tycker jag!


Mumma!




Sötaste Selma hittade en god pinne innan när vi var på promenad :)



Nej, nu ska jag återgå till Tvn och Pirates Of The Caribbean.
Ha en fin kväll!
PoK

New moon





Den 20 November är det dax! Då kommer New Moon ut! Oh va jag längtar!

Sen kommer ju Lars Winnerbäck till Karlskrona den 22/11 och den 24/11 är den en liten Jenny som fyller år ;) Skönt att ha lite att se fram emot nu på hösten!

Pussss på er mina fina vänner!

Mosters Gullunge!

MAX ♥









SATC-The Movie 2



Åhhh! Det är såå spännande!!! Har tittat på massa kort inne på Perez blogg från inspelningen av den nya Sex And The City filmen! Åhh vad jag längtar!!!! ♥♥♥




 

 

Alla bilder är lånade från http://perezhilton.com/

Dagens Jag

 

Dagens Make.. grön, brun, guldig & beige ögonskugga :)


 
Osminkad Jenny                       Sminkad Jenny
Liiite skillnad va?!!


Pussssssssss♥

En dag med massa mys (och bus)


Denna Buspojk har vi hälsat på idag... Full rulle!!


God kväll på er!
Redan Söndag igen.... Vart tar helgerna vägen???! Aja! Jag har haft en bra helg tycker jag! Idag har jag städat lite.. Dammsugit och torkat golven. Skönt å slippa göra det i veckan. Har rätt mkt att göra i veckan så det blir nog svårt att hitta tid (och lust) till det då ;)
Peter & Jag har varit hos Elina, Johan & Ludde också pch kikat in deras nya lägenhet... Jättemysig :) Lille Ludde höll låda... Han gillar att stå i centrum den pojken :P Massa bus hela tiden! Gullunge!

Nu ska jag kolla på Poirot!

Hoppas er vecka blir bra!
Kramar ♥

Lördag

Hejsan!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg... Ska snart köra in till Rby och hämta min Älskling på jobbet! Saknar honom!!
Idag har jag och Maria varit inne i Ronneby.. Har shoppat lite och fikat :) Jag hittade en mysig stickad tröja, 2 läppglans och 5 ögonskuggor... Kände att jag behövde fylla på med lite höstfärger! Köpte även en present till mitt kusinbarn Cornelia som jag ska träffa för första gången på onsdag! ska bli jättekul! Älskar bebisar!!!! =)
Vad har mer hänt idag då... hmm... har suttit en del framför tvn... Kollat på "The City" blandannat... Grät en liten skvätt till det tom! Hehe! Det krävs inte mkt för att mina tårar ska komma!

Har ju hälsat på "lille" Alfons också! Maria skulle ge honom medicin... Inte det lättaste! Anna fick komma och hjälpa till också! Jag är ju lite katträdd så jag höll mig på avstånd!! Lika bra det tror jag! Anna fick ett rejält rivmärke.. Menmen! Han fick i sig medicinen tillslut... Och han verkade riktigt pigg! Stödde tom på tassen där han har dräneringsrören.... Trodde jag inte han skulle kunna...


Lite kort från dagen!


Affe!



 

Lilla jag.. Grön ögonskugga idag! Tycker att det är så fint till blåa ögon :)





Min Cupcake med syltfrosting var inte helt fel!


 
Sminket :) Svårt att få färgerna fina på kort tycker jag... Finare i verkligenheten!


Hoppas ni haft en toppandag!!!
Många stora kramar

Möte x2

Idag har jag varit på 2 mötet. Ett med banken och ett med jobbet. Båda gick mycket bättre än jag vågat hoppas på! Så skönt att det går bra med något!!
När Peter var ute i skogen med Selma på långprommis råkade han tappa hennes koppel (Han hade hennes lös) så vi begav oss til Lantmännen å köpte 2 nya koppel till henne... Massa "godsaker" köpte vi me oss till henne me... Blandannat en låda med godis i som hon har lekt en massa me ikväll! Min lillstumpa! 



Min Finaste ♥


Sen har vi varit i Väckelsång och kollat på Innebandy me... Kul! Inte många gånger jag har kollat med Peter.. har ju mest kollat PÅ honom :)
Nej.. Nu står det rätt still i huvudet :) Är riktigt trött efter denna dag!!!
Ha en bra helg!
Kramar ♥ 

Veterinären

Hej Hopp!
Hoppas allt är bra med er! Här är allt fint! :)
Har varit hos veterinären med svärmors/Peters katt Alfons... Hans framtass var jätteuppsvullen :( Stackarn! han verkade ha jätteont... :( Men hos veterinären sa de att det förmodligen var något bett av nåt slag... Så han fick dräneringsrör inopererade i svullnaden... Och så blev det smärtstillande och antibiotika. Hoppas att han kryar på sig! Var så läskigt att se honom sövd! Såg ju helt död ut! Uscha!


Innan veterinären


Lille gubben! Här sover han fortfarande....

 
Aja... Annars har vi inte gjort så jättemycket idag... Varit barnvakt åt Ellen & Elias en liten stund...
Nu blir de snart sängen... tror jag ska sätta på en film minsann!
Ha det så bra så hörs vi säkert imorrn!
Kramar

Överraskningsfest!

Hej på er!
Nu är vi precis hemkomna! Vi har grattat Peters syster Anna som fyllde 30 år idag! Hon flyttade till ett hus nu i helgen så hon hann inte riktigt tänka på det där me kalas utan sa att vi får fixa det senare...... Men vi beslutade oss för att överraska henne istället! Så vi beställde smörgåstårta, köpte dricka, köpte kaffe, bakade kakor å jag bakade tårta och så körde vi upp till henne idag! Hon verkade bli väldigt överraskad!! :P Kan jag tänka mig när de står 16 pers utanför huset helt plötsligt :P Men det var riktigt kul faktiskt! Tommy (hennes man) hade varit så lurig  och sagt till henne att de skulle ut å äta på kvällen.. Annars hade hon säkert ställt sig och lagat mat istället! Så det var ju bra =) Hon verkade uppskatta det! Så här skulle man alltid ha det när någon fyller år egentligen... Det är ju väldigt dumt att den som fyller år ska hålla på och baka och fixa mat!! Det borde ju faktiskt gästerna göra!!
Vi la ihop till lite presenter till henne också.. Hon fick ett presentkort i en smyckesaffär... Sen fick hon lite "mysgrejer" också... En mysig badhandduk, duschcreme och lotion... :)


Här är Anna lite överraskad tror jag minsann! ;)


En del av gästerna :)



Anna fick en resa till Prag av sina svärföräldrar. Hennes svärmor kommer därifrån!



Tårtan =) Den är mycket godare än vad den ser ut att vara! Ändå har jag "pimpat" den lite ;)



Tänkte avsluta med en bild på min lilla Sötegumma! Hon har det rätt bra hon....


Godnatt på er!
Kramar!

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0