Bröderna Bus

Hej på er!
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll med mycket fredagsmys ;) Jag sitter själv här hemma just nu... Peter är och tittar på hockey här i Kallinge... Jag har städat och grejat lite ikväll... Hon som skulle komma och kolla på lägenheten idag ska komma imorgon istället... Har tänt massa ljus här hemma också! Ikväll känns det verkligen som höst! Känns sådär vemodigt som det bara gör på sensommaren/tidig höst... Redan bäckmörkt ute... Och värre blir det ju! Menmen! Det är ju mysigt också på sitt sätt! Tror att jag kommer sakna vår lägenhet faktiskt... Känns sorgligt att flytta härifrån... Har trivts himla bra!! Men nu är vi ju i en helt annorlunda situation! Och det ska ju blir jätteskönt med eget hus!! Där man kan göra precis vad man vill!

Dagen idag har gått himla snabbt! Vi har verkligen haft fullt upp! Varit hos mäklaren och fått lite fler papper... Sen var vi hos Barnmorskan... Allt var bra =) Bebis ligger fortfarande med huvudet nedåt... Ännu längre ner än senast sa Bm... så snart är hon nog fixerad där :) Rumpan hade hon högt upp vid mina revben... Så det är ju inte så konstigt att jag har svårt att andas ibland när jag sitter! :P Och hjärtslagen lät bra...pendlade mellan 128 och 158... Så det är ju som det ska vara =) Och mitt blodvärde hade gått upp sen senast... Sist låg det på 112 och nu på 118 :) Nästan godkänt!
Efter mvc-besöket gick vi i Rby och kikade i affärer en liten stund... Mys! Köpte varsin liten present till Ludde & Gabriel... Hihi :) Sen åkte vi hem till Elina, Johan, Ludde & Gabriel... Johan fyllde år i tisdags så vi grattade honom... Fikade med massa goda kakor och busade en del med grabbarna!!

 
Gabriel!                                               Gabriel & Mamma


Lille Ludde!


Det är då inte lätt att få ett kort på båda busungarna!!
Antingen såg det ut så här:


Eller så här:


Hehe... Gullungar!!

Nej nu tror jag att jag ska ta mig lite chips och sätta mig i soffan!
Trevlig helg på er!
Kramar


Kommentarer
Hanna

Så söta dem är bruderna bus :) Puss

2010-08-30 @ 16:33:32
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0