Helgens missöden

God kväll!

Ja helgen började inte på det allra bästa sätt... Vi fyllde pappas släp med grejer och skulle köra till huset med de... men när vi hade kommit till Möljeryd bara dör bilen... Peter försöker starta men det går inte alls.... Mörkt va de ute också.... :S Sån tur var så hade vi täckning på mobilerna!! Så jag ringde pappa som fick komma med sin bil och ta släpet + mig och Selma... Peter ringde Tommy som kom med bogserlina och skulle bogsera hem bilen till oss... Men de kom inte så långt innan linan brister (såklart!!) Så bilen fick stå i en ficka längst vägen över natten :P Och så tog Peter Peugeoten och körde till Boda... Sen köpte han ny bogserlina och så hjälpte Peters mamma och Ulf honom att bogsera bilen till huset på lördagen... Phuuu! Så nu står den där i vårt stooora garage... Med söndrig Kamrem! Jippie.... Lite komiskt faktiskt för Peter sa för bara några dagar sen att vi nog måste byta kamremmen... För det rasslade lite om bilen... Typiskt att vi inte hann byta den innan det var för sent!! menmen.. Vårt eget fel... Den skulle vart bytt för mååånga mil sedan :P Så nu får vi se hur mkt som hann slås sönder och om det är värt att laga lilla Pärlan!
Menmen! Vi har, trots detta missöde, hunnit med att renovera en hel del.. Lillebror John har hjälpt oss mycket! Så vi har målat fönster, tak, lister, element, garderober, ja lite allt möjligt faktiskt.... Och så har vi börjat lägga golv i Lillans rum... Vi har lagt halva rummet ungefär. :) Roligt när det går framåt :)


Johnsie målar =)


Dags att börja med golvet!


Ett litet "smakprov"


Paus =) Lägg märke till de otroligt vackra väggmålningarna!! ;)


Imorgon ska jag till huset igen... Kommer en gubbe från Blekinge Skadedjursbekämpning och ska kolla efter Husbock (på uppdrag av försäkringsbolaget).
Ska väl hinna med att måla lite också hoppas jag! Eftersom ALLT var brunt och vi vill ha de vitt får vi ju måla så himla många gånger... Så drygt! Men man vill ju att det ska täcka ordentligt! Golvlisterna fick vi grundmåla 1 gång och sen målade vi med Snickerifärg 3 gånger... men vitt blev det ;)

Nej nu ska jag sätta på lite Tevatten... Tror att min älskling kommer hem från sin träning snart!
Ha det bra!
kramar



Kommentarer
Hanna

Usch då, tråkigt med er bil! Hoppas det går snabbt och billigt att byta den! Ni har många rum att fixa.. men det kommer bli så fint så :) Pussa

2010-09-14 @ 21:13:25
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0