En riktigt härlig dag!

 
Hej på er!
Åh vilken härlig dag vi har haft! Vi bestämde igår att vi skulle köra till nån/nåra antikaffärer och kika runt... Hade inte riktigt bestämt oss för vart vi skulle köra... Men så hamnade vi i Lessebo... Vi började med att kika in i Hembygdsstugan och ta oss lite smarriga Våfflor med sylt & grädde. Satt in helt fel! I Hembygdsstugan sålde de även en del grejer ur inredningen som kom från en närliggande Antikaffär. Vi köpte en fin tavla till Alice med katter på =)
Sen tittade vi in en liten snabbis i Pappersfabrikens shop... Där fanns inte så värst mkt, men kul att titta iaf!
Sen körde vi vidare till HATTERIAN  antiktoch kuriosa... 3 våningar samt uthus proppfulla med alla möjliga saker! Det var så mycket så jag blev yr i huvudet ;) Man liksom kunde knappt se någontingför att det var så mkt... Var ju dock inte helt lätt att koncentrera sigoch att gå i lugn och ro när man hade en liten Alice med sig..... Nästa gång får hon allt stanna hemma!! Men vi hittade ltie blandade grejer! Sen tittade vi inom en annan Antikaffär/Loppis också i Lessebo... Tror den hette Leroy´s eller något sånt. Där blev det inget inköp... Sen for vi till Hovmantorp och till en liten inredningsbutik som hette MARGARETAS  Oj så mycket fina Jenny-saker det fanns där!
Här kommer lite bilder!
 
 
 (Bilderna kom lite hullerombuller men de gör kanske inget)
 
 
Några av dagens inköp
 
Kram på er!


Kommentarer
Hanna- Mamma till Alexander

Oj vilken Jenny dag!!! Kan tro att du var lycklig denna dag att få kolla på så fina saker och köpa lite =) Och våfflor hade ju inte suttit helt fel!! <3 Puss

2012-08-05 @ 22:55:51
URL: http://imm0rtelle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jennys Blogg

Välkommen till min blogg! En livsstilsblogg med en blandning av Inredning, Shopping, Matlagning, Recept, Bakning, Familj, Vänner och en massa bilder! Enjoy :)

RSS 2.0