Världens godaste kasslergratäng

ca 4-6 port:
1 bit kassler ca 500 g
2-3 tomater
1/2 färsk ananas
goudaost
1/2 purjolök
1 liten gul lök
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk kycklingfond
1 msk mango chutney
1/2 msk kinesisk soja
salt & peppar
Skär kasslern i skivor. Strimla purjolök och lök och lägg i botten på en ugnsform. Skiva tomaterna och skär ananasen i bitar. Skär goudaost i centimetertjocka stavar. Varva kassler, tomat, ananas och ost och lägg över lökblandningen.
Koka upp creme fraiche, grädde, chutney, fond och soja i en kastrull. Smaka av med salt & peppar.Häll såsen över formen och ställ in i ugnen, 20-30 min tills den fått fin färg och osten smält. Servera med ris och en god sallad
Jag uteslöt Goudaosten...Strödde bara lite mozzarella över innan jag satte in det i ugnen..

Kul att du lägger in lite recept! Bra med inspiration :) Ser mumsigt ut... är vrålhungrig nu och väntar på att Denne ska komma hem med kebab i bröd till mig ;) Puss